- Η Νέα Εκπομπή του Χαρδαβέλα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εγώ πιστεύω ότι η αρχή της εκπομπής ήταν αρκετά δυναμική αλλά όταν είδα τον άρχοντα Π.Γιαννουλάκη λέω: Αυτή η εκπομπή θα έχει μέλλον!!!
Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
quote:
Καλα ο γιαννουλακης και ο γκελερ δεν εχουν ''πεθανει'';
ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ!!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...
_Τον Χαρδαβέλλα να κάνει τον "ανήξερο" και στο τέλος να ξέρει τα πάντα
_Γραφικούς τύπους(Γιαννουλάκης,Φουράκης,Κεραμυδάς,Παππάς κτλ)να κόπτονται υπέρ των απόψεών τους, και στο τέλος να...σκίζουν και κανα πτυχίο!
_Αν τυχόν κάποιος σοβαρός ερευνητής εμφανιστεί,να παραμερίζεται έντεχνα.
Τουλάχιστον βάζει κάτι ωραία ροκάκια μέσα στην εκπομπή!
Ξαναρωτάω, έκανε κανείς το πείραμα με το κουτάλι και το ρολόι;
Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
quote:
ngw ο Γκέλλερ μου φάνηκε ψιλοαπάτη και γενικά κάτι μου βρώμαγε αλλά ο Γιαννουλάκης ζει και βασιλεύει!!! Να είσαι σίγουρος για αυτό!!!
To ξέρω φίλε μου. Δυστυχώς θα συνεχίζει να παραμυθιάζει τον κόσμο.Αλίμονο σ'αυτούς που θα χάψουν ότι μ@λ@&*α ακούσουν από "ερευνητές" τέτοιου τύπου...
quote:
quote:
ngw ο Γκέλλερ μου φάνηκε ψιλοαπάτη και γενικά κάτι μου βρώμαγε αλλά ο Γιαννουλάκης ζει και βασιλεύει!!! Να είσαι σίγουρος για αυτό!!!To ξέρω φίλε μου. Δυστυχώς θα συνεχίζει να παραμυθιάζει τον κόσμο.Αλίμονο σ'αυτούς που θα χάψουν ότι μ@λ@&*α ακούσουν από "ερευνητές" τέτοιου τύπου...
Πράγματι. Αυτοί οι "ερευνητές" έχουν μια τάση να μπερδεύουν την φαντασία με την πραγματικότητα. Και έχουν βαλθεί να μπερδέψουν κι εμάς...
Δε μπορείτε να πειτε πάντως...έχει πει και ουσιώδη πράγματα
Ε λοιπόν λέγεται Ούρι γκέλλερ και όχι γιούρι. Το Ούρι προέρχεται από το ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΥΡΙΕΛ.
Άρα λοιπόν πλήρες όνομα Uriel Geller....Εβραίος και αυτός.
Αχ....τι μούφες μας πασάρουν!
Ο Φουράκης: κάνει συνεχώς προβλέψεις και σχεδόν πάντα πέφτει έξω!
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Είδατε το δεύτερο επεισόδειο?
quote:
Αχ....τι μούφες μας πασάρουν!
Και μία ερώτηση: αν δεν είχες διαπιστώσει ότι πρόκειται για Εβραίο, θα πίστευες το ίδιο;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Το παρόν τόπικ ανοίχτηκε πιο πριν από το παρόμοιο τόπικ στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ
και το θεωρώ δίκαιο να συνεχιστεί η συζήτηση στο παρόν τοπικ.
quote:
JimmerlusΣτην εκπομπή τον Geller δεν τον έλεγαν Γιούρι Γκέλλερ και τον έγραφαν Uri Geller?
Ε λοιπόν λέγεται Ούρι γκέλλερ και όχι γιούρι. Το Ούρι προέρχεται από το ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΥΡΙΕΛ.
Είδατε πως μας εξαπατούν τα καθάρματα, οι αλήτες;
Μας περνάνε για ηλίθιους.
Για να κάνουν νούμερα μας κρύβουν έντεχνα την Εβραϊκή εθνικότητα του Ούρι Γκέλλερ.
Και εντάξει αυτός καλά κάνει και λέει αυτά που λέει…..την δουλειά του κάνει, ο Χαρδαβέλλας όμως;
Γιατί μας έφερε αυτές τις αηδίες εδώ στην Ελλάδα.
Με πιο δικαίωμα παραπλανά τον Ελληνικό λαό;
Γιατί δημιουργεί αυτήν την σύγχυση σε κάποιους έστω αφελείς Έλληνες;
Μόνο και μόνο για να γεμίσει τις τσέπες του το βρομόσκυλο. Αυτήν είναι η αλήθεια. Πλουτίζει και κάνει νούμερα εις βάρος κάποιων αφελών και όχι μόνο. Διότι υπάρχουν και μικρά παιδιά. Αυτά τι φταίνε;
Θα έπρεπε να διώκονταν οι ταλιμπάν της δημοσιογραφίας σαν τον Χαρδαβέλλα.
Για μένα αλλά και για όλον τον κόσμο, έχει χάσει για πάντα αυτό το καθίκι, το κύρος του, την αξιοπιστία του, όλα.
Πρόκειται για μεγάλο αλήτη.
Μεγάλο απατεώνα.