ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

oneiric161 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
nobody5001Μέλος
11/02/2006, 04:28:24
Μετά από την παρεκτρωπή μου στα θέματα πέρι τοποθέτησης και λειτουργείας των τσιπ (chips με γεύση barbeque παρακαλώ) και καψούρας (εεε, καλά, εθνικό μας σπορ) επανέρχομαι στο αγαπημένο μου θέμα πέρι Ε...

Η παχιά, βδελιρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα – εγώ δηλαδή – στα φόρτε της…

Βασικά ποιοι είναι οι εχθροί τους, οι εχθροί των Ε?
Κάποιοι λένε μυστικές οργανώσεις, άλλοι πως είναι οι ποδίτσες μπλα μπλα μπλα
Αγαπημένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ μου, μήπως σας διαφεύγει μία λεπτομέρια?

Το να φορέσει κανείς κάποια ποδίτσα ώστε να κάνει ντολμαδάκια δεν ανερεί και το γεγονός πως δεν μπορεί να μπει και σε άλλη οργάνωση…

Όποτε βλέπουμε κάποιον υψιλόβαθμο σε αυτή τη στοά να είναι του τάδε βαθμού και εκεί να έχει τον τάδε βαθμό και παέι λέγοντας…

Διακλαδίζονται δηλαδή... ένας ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗΣ λαβύρινθος, που στο τέλος και οι ίδιοι μεγάλοι μύστες χάνουνε την μπάλα. Η μία οργάνωση διεισδύει στην άλλη και πάει λέγοντας... Και ιεραρχικά, όσον αφορά τις οργανώσεις θα έπρεπε να τις έβλεπε κανείς σαν τις βαθμίδες του στρατού... Η τάδε στοά ισχυρότερη της άλλης κλπ. Κλπ. Κλπ.

Βέβαια, να παραδεχτούμε κιόλας πως υπάρχουνε άτομα που υπερασπίζονται τους κοινούς θνιτούς, άλλοι ακολουθούν τη ματαιοδοξία τους και γράφουν τους κοινούς θνητούς στα αρχ.... τους και πάει λέγοντας. Το θέμα είναι, όπως έχω διατυπώσει και σε προηγούμενο ποστ μου, πια δύναμη θα υπερισχίσει στην εκάστοτε παράγκα και ομάδα....

Τώρα που το σκέφτομαι μου δημιουργείται ο εξής προβληματισμός:

Οι μυστικές οργανώσεις (αν τις ονομάσουμε μυστικές) μιας και υπάρχουν άτομα που από τη μία το παίζουν μέλη μιας σούπερ ντούπερ μυστικής οργάνωσεις και από την άλλη βγαίνουνε δημόσια και δηλώνουν την ταυτότητά τους και το βαθμό τους…

Hello?!
- Μήπως ζω πίσω από το φεγγάρι?
- Μήπως έχω χάσει κανένα επισόδειο?
- Μήπως τα ελληνικά μου έχουν σκουριάσει?
- Μήπως με έχει χτυπίσει η μαλακία στο κεφάλι και ρετάρει ο εγκέφαλός μου?

Πως είναι δυνατόν να το παίζεις από τη μία μέλος μυστικής οργάνωσης και από την άλλη να κοκορεύεσαι για αυτό? Δεν ξέρω αλλά η διάγνωση σε αυτή τη συμπεριφορά με όρους ψυχολογίας και στη καθομιλούμενη ονομάζεται: Οξεία μαλακίτιδα (και εδώ θα ζητήσω ένα ταπεινότατο συγγνώμη από τους συντονιστές του φόρουμ ως αποφυγή του χαντακιού... σοοοόρρρυυυυ...)

Πάμε παρακάτω... οι καπιταλιστικές οργανώσεις....
Συγγνώμη δηλαδή, για να καταλάβω και εγώ η παχουλή, βδελιρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα, εσύ ρε πεθαμεναντζίδικο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ τη σύστημα και τι τρόπο ζωής έχεις ασπαστεί?

Και αν ακολουθήσουμε το σκεπτικό που λέει, αν δεν είσαι μαζί μας είσαι μαζί τους, τότε αυτό δεν σε κάνει εχθρό των Έψιλον?

(Και τα σταρτεύματα της Ανδρομέδας τα έχουν παίξει τελείως, το ρίξανε στο μπαρμπούτι, στη πασιέντζα και σε ένα κάρο άλλες μαλακίες μπας και βγάλουν άκρη με τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ....)

Για να δούμε παρακάτω... αυτοί που διαμελίζουν το ελληνικό πνεύμα...
Μάλιστα, δηλαδή απόρρία το έχω σαν παχουλή, βδελιρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα, οι Ε – που υποτείθεται πως μας προστατεύουνε – τι να κάνουν τώρα, να κάψουνε το 90% των Ελλήνων?

(και οι Εψιλον τα έχουν παίξει και αυτοί και αποφασίσανε να ασχοληθούνε με τα ‘μπαλάκια του τέννις’ μιας και πιο εύκολα θα βγάλουνε εκεί άκρη με κανένα ριβερ παρά με τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ...)

Μάλιστα, πάμε παρακάτω, αν δεχτούμε τη ρήση ‘ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ’ και με τον τρόπο που το εννοούσαν οι πρόγονοι μας, τότε μάλλον ιεραρχικά το πρώτο μέρος που θα πάει για το χαντάκι είναι μάλλον η Ελλάδα παρά κάποιοι άλλοι...
Πάρακάτω... για να δούμε τι έχει να πεί άλλο η παχουλή, βδελιρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα – εμούα δηλαδή....

Διατυπώθηκε η άποψη πως οι οργανώσεις, τύπου Δελφικών μυστηρίων κλπ – έχουν επιβιώσει και κινούντε στις σκιές... και στηρίζουν το σκεπτικό τους στο γεγονός ότι ξαφνικά υπάρχει μία «πρωτοφανή» αμφισβήτιση από τους Έλληνες – και κυρίως από τις νέες γενιές (στην πλειοψηφία αναφερόμαστε, οκ? Οκ, πάμε παρακάτω...)...μπλα μπλα μπλα

Απορρία...
- ο καβάφης της δικιάς μας φουρνιάς ποιος θα είναι?
- Ο κούρκουλος?
- Ο καζαντζίδης (ο πέρις, ο πέρις, ο πέρις ?!)
- Μάλλον τα παλικάρια υστερούν κατά πολύ κάποιον άλλον
- Στο σκοτάδι δίχως φως, μάλλον προς κανένα ντουβάρι μας βλέπω να στουκάρουμε
- Όταν θα έρθει η ώρα θα βγούνε και πάλι στο προσκύνιο (καλά κάνεις ρε μάγκα και λες μαλακίες, πες κι’ άλλα, πες κι’ άλλα)
- Δηλαδή παλαιότερα, που ο κόσμος δούλευε σκληρά, μετανάστευε δίχως τίποτε στα χέρια τους, τα έβγαζε πέρα με τα καθημερινά προβλήματα της ζωής τους βουτιγμένοι μέσα στη φτώχια, οι αυτοδίδαχτει άνθρωποι που μάθανε γραφή μόνοι τους παρέα με τις αγελάδες καθώς τις πηγαίνανε για βοσκή, οι λίγες πραγματικές νοικοκυρές που έχουν απομείνει σήμερα και τα βάζουν με θεούς και δαίμονες ώστε να κρατήσουν την οικογένεια και τα παιδιά τους από μοιριάδες κινδύνους.... αυτοί τι, δεν ήτανε / είναι ανύσιχα πνεύματα? Και ποια είναι τα ανύσηχα πνεύματα, τα πετινάκια που έχουνε άποψη πάνω σε πάσις φύσεως μαλακία? (κάτσε, μισό, νομίζω πως μου ανεβαίνει ο εμετός μου...)
- Και έχουμε και τις όμορφες εκφράσεις τύπου, άσε ρε μαγάλε οι ιδέες σου είναι ντεμοντε και είσαι εκτός πνεύματος της εποχής (μάλιστα, είδομεν το πνεύμα της δικής σας εποχής) – χάσμα γενεών (ωραίο θέμα για Πανελλήνιες...)

(αν με διαβάζει κανένας που ανοίκει στις τάξεις των Ε, άσε μεγάλε συμπασχω μαζί σου, αλλά σαν παχουλή, βδελιρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα που είμαι θα κάνω συνεχως βζινγκ γύρω σου ώστε να σου ζαλίσω τα αρχ.... σου...)

Τέλος, αν δεν υπάρχει τελικά ομάδα Εψιλον, τότε παιδιά οφείλουμε να το παρεδεχτούμε είτε μας αρέσει είτε όχι πως είμαστε το απόγειο της συμπαντικής μαλακίας
(οπότε μάγκιες, μαζευτήτε να αυτοβαπτιστούμε Ε, διότι θα μας αποκαλέσουνε και μαλάκες στο τέλος, sure….)

Και η παχουλή, βδελιρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα ανοίγει τα φτερά της να μεταπιδήσει σε άλλο τομέα του ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ MIND CONTROL…

nobody