- Εξωγηινοι στην Αρχαια και Συγχρονη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Και συνεχίζω το εκπαιδευτικό έργο:
Constructing the cyber-troll: Psychopathy, sadism, and empathy
Edited by - Heretic on 13/12/2020 13:17:24
Εδω εμφανίζονται μονόλιθοι σε όλο τον πλανητη! με εσας θα ασχολουμαστε;
που δεν είναι μονόλιθοι δηλαδή, αλλα στρατζαριστή λαμαρίνα
εμένα αλλο με έμαθαν στο σχολείο οτι ειναι ο μονόλιθος
Ο πιο πρόσφατος προχθές στην Αυστραλία μάλιστα ειχε και συντεταγμένες χαραγμένες πανω του, και ηταν "δεμένος" με πριτσινια
Και ασχολείται ολος ο κόσμος με αυτά!
Και γραφονται αρθρα για τους «μυστηριώδεις» μονόλιθους καθημερινα σε ολοκληρο τον κοσμο!
το πιστεύεται; κάθεται δημοσιογραφος (έστω και σε επίπεδο πρακτικής) και γράφει για στρατζαριστες λαμαρίνες που εμφανίζονται "μυστηριωδώς" και ο "αρχισυντάκτης" το δημοσιεύει!
Τωρα θα μου πεις: "και σε πειράξαμε εμείς;"
χμμμ ... σα να έχεις δικιο ... οκ συνεχίστε

Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)
quote:
Ρε φιλαράκο, θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Τι από τα δυο συμβαίνει: Πιστεύεις ότι είσαι τόσο έξυπνος και μας παίζεις μπάλα ή εμείς είμαστε τόσο βλάκες και δεν καταλαβαίνουμε;
Που να ξέρω εγώ; O Ηeretic είμαι; Μακάρι να ήξερα και να σου πω και εσένα. Εσύ που ξέρεις όμως πες μας και εμάς. Μπορεί να συμβαίνει κάτι από αυτά που λες ή κάτι άλλο που δεν μπορείς να φανταστείς. Βλέπω ότι γράφεις συνεχώς με έναν τρόπο σαν να υπάρχει κάποια έχθρα ή αντιπαλότητα μεταξύ μας ενώ από τη μεριά μου δεν έχω τέτοια στάση όπως βλέπεις. Είπε σε προηγούμενο μήνυμα ότι πείστηκες πως δεν είμαι αυτός που νόμιζες και ησύχασα. Τώρα πάλι επαναφέρεις τη θεωρία του ότι είμαι troll χωρίς να λες και τίποτε συγκεκριμένα. Και χωρίς να σε προκαλώ. Eγώ ήθελα να μιλήσω εδώ για prάγματα όπως αυτά που αναφέρει AitheroVamonτον οποίο παρακαλώ να μη χρησιμοποιεί πληθυντικό. Δεν έχω κάνει κάτι που να ενοχλεί τον οποιονδήποτε για να συμπεριλαμβάνομαι στις συστάσεις. Δες αγαπητέ AitheroVamon τα προηγούμενα μηνύματα και κρίνε δίκαια.
Τώρα όσον αφορά τις μεταλλικές στήλες που ανέφερες είναι φανερό ότι είναι ανιθρώπινα κατασκευάσματα και ότι τις τοποθετούν εκεί που πρέπει προκειμένου να κάνουν κάποιου είδους μετρήσει. Η τελειως λεία πλευρά τους με υποψιάζει ότι μάλλον θέλουν να υπάρχει και ανάκλαση του κύματος. Ξέρετε υπάρχουν μερικά ραδιοφωνικά κύματα που κινούνται στην επιφάνεια της Γης. Οπότε αν τοπποθετήσει κανείς σε συγκεκριμένα σημεία τέτοια αντικείμενα που είναι ισχυροί αγωγοί κάνουν κάποια παρεμβολή η επηρεασμό τους. Γιατί η διάδοση δεν είναι ομοιόμορφη λόγω ανωμαλιών της επιφάνειας. Ίσως σε λίγο καιρό μετά τις μετρήσεις που κάνουν να δούμε κανέναν μεγάλο σεισμό λέω εγώ. Ο Τέσλα είχε μελετήσει πολλά σχετικά θέματα και οι αμερικανοί τα γνωρίζουν.
Η κάθετη τοποθέτηση των στηλών αποκλείει να θέλουν να πάρουν κάθετες μετρήσεις γιατί η επιφάνεια ανάκλασης είναι μικρή στην κατακόρυφη διατομή. Μπορεί όμως να γίνει ανάκλαση σε οριζόντια διάσταση. Τώρα αν είναι σήμα δορυφόρου ή επίγειο τίποτε δεν αποκλείεται. Το ύψος της στηλης που είναι περίπου ίδιο νομίζω για όσες βρέθηκαν δείχνει ραδιοφωνικό σημα για να αντιστοιχεί το ύψος με το μήκος κύματος (3 μέτρα ύψος αντιστοιχούν σε 10 ΜΗz περίπου). Βέβαια θα μπορούσαν ανακλούν και ακτίνα λέιζερ. Αυτή είναι μια τεχνική εξήγηση.
Μια πιο καλλιτεχνική λέει ότι το κάνει κάποιος για πλάκα. Και μια μεταφυσική ότι θέλουν κάποιοι να ενεργοποιήσουν κάποια σημεία της Γης στο ενεργειακό σώμα της Γης. Όλα είναι πιθανά και όλοι οι συνδυασμοί τους. Αν υπήρχε χάρτης με τα σημεία που βρέθηκαν οι στήλες ίσως έβγαινε κάποιο συμπέρασμα.
quote:
Είπε σε προηγούμενο μήνυμα ότι πείστηκες πως δεν είμαι αυτός που νόμιζες και ησύχασα
Μείνε ανήσυχος. Δεν είσαι σαφώς ο Μ87, που το έπαιζες αρχικά ότι είσαι, γράφοντας διάφορα ξώφαλτσα χριστιανικά και εκκλησιαστικά. Είσαι το διαχρονικό τρολ του esoterica, αυτό εκ βορείου Ελλάδας. Και pls μην ξαναγράψεις "πες μου ποιος θεωρείς πως είμαι να το δω κι εγώ", γιατι δεν τρώμε σανό. Μπορείς να συνεχίσεις τα σεντόνια και την διασκέδαση (μας) πάντως, no hard feelings...
![]()
Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)
quote:quote:
Είπε σε προηγούμενο μήνυμα ότι πείστηκες πως δεν είμαι αυτός που νόμιζες και ησύχασαΜείνε ανήσυχος. Δεν είσαι σαφώς ο Μ87, που το έπαιζες αρχικά ότι είσαι, γράφοντας διάφορα ξώφαλτσα χριστιανικά και εκκλησιαστικά. Είσαι το διαχρονικό τρολ του esoterica, αυτό εκ βορείου Ελλάδας. Και pls μην ξαναγράψεις "πες μου ποιος θεωρείς πως είμαι να το δω κι εγώ", γιατι δεν τρώμε σανό. Μπορείς να συνεχίσεις τα σεντόνια και την διασκέδαση (μας) πάντως, no hard feelings...
Δεν είμαι τρολ και δεν είμαι εκ βορείου Ελλάδος. Και ουδέποτε , ουδεπώποτε υπήρξα διαχρονικό τρολ του Εσωτερικα ή άλλου χώρου. Αυτό βάζω και στοίχημα. Εκτός και αν εσύ είσια αυτός που λες και το λες εκ του ασφαλούς. Αν είσαι αυτος που λές ότι είμαι τότε ξέρεις ότι λες ψέματα. Και όλα όσα μου αποδίδεις τα κάνεις εσύ. Γιατί εσύ απέδειξες ότι είσαι από Βόρεια Ελλάδα πρόσφατα. Συνήθως οι ψυχοπαθείς λένε τους άλλους ψυχοπαθείς γιατί δεν μπορούν να αντέξουν τη σκεψη ότι είναι αυτοί οι ίδιοι. Επειδή έχουν μια φτωχή λογική που τα βλέπει όλα δυαδικά.
quote:
Επι του θέματος παρακαλώ!
Εγώ συμφωνώ και μίλησα επί του θέματος. Αλλά μετά εμφανίστηκε ο "όφις" λέγων: "Είσαι το διαχρονικό τρολ του esoterica, αυτό εκ βορείου Ελλάδας. Και pls μην ξαναγράψεις "πες μου ποιος θεωρείς πως είμαι να το δω κι εγώ", γιατι δεν τρώμε σανό. Μπορείς να συνεχίσεις τα σεντόνια και την διασκέδαση (μας) πάντως, no hard feelings...". ! Για αυτόν δεν περισσεύει καμιά σύσταση κύριε διαχειριστά; Πως με λέει τρολ ξανά και ξανά ; Με ποιο δικαίωμα; Γιατί του το επιτρέπετε;
Στην αρχή ήταν σίγουρος ότι ήμουν ο Μ87. Μετά κατάλαβε ότι δεν είμαι.Διαψεύστηκε. Τώρα είναι σίγουρος ότι είμαι ο βορειοελλαδίτης. Μετά θα διαψευστεί ξανά. Συγνώμη δεν υπάρχει σε αυτό τον κόσμο του Εσωτέρικα όταν κατηγορούμε άδικα κάποιον για κάτι; Όταν θέλει κανείς να αποδείξει κάτι ρωτάει και αν ο άλλος δεν μπορεί να απαντήσει αποδεικνύεται ότι είχε δίκιο αυτός που τον υποψιαζόταν. Πχ. αν μου έλεγε βγες σε μια τηλεδιάσκεψη θα έβγαινα και θα αποδείκνυα ότι δεν είμαι αυτός που νομίζει. Και θα τελείωνε η ιστορία. Ή θα με ρωτούσε κάτι ιδιωτικά που θα ήξερε από την απάντηση αγαπητέ AitheroVamon αν είμαι ο άλλος ή όχι. Ούτε αυτό κάνει. Κρίνε και αποφάσισε.
Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πως την έχεις ανάγκη τη διασκέδαση Heretic ... Απλά ο καθένας διασκεδάζει ανάλογα με το χαρακτήρα του και τα χαρακτηριστικά του. Εσύ πχ με το να προσβάλλεις εμένα. ΟΚ δεν πειράζει συνέχισε ... Σε έχω συνηθίσει. Αναπτύσσω σύνδρομο Στοκχόλμης σταδιακά.
και δεν θα παίξω το ρολο του διαιτητή, μεγάλα παιδιά είσαστε (υποθέτω)
τώρα αν δεν το καταλαβαίνεται είναι άλλη κουβέντα...
quote:
Η σύσταση ήταν και για τους δυο σας Επιμενίδης
και δεν θα παίξω το ρολο του διαιτητή, μεγάλα παιδιά είσαστε (υποθέτω)
τώρα αν δεν το καταλαβαίνεται είναι άλλη κουβέντα...
Ναι η σύσταση ήταν και για τους δύο αλλά πρέπει να είναι και προς του δύο; Εγώ δεν προκαλώ κανέναν και μου επιτίθεται αδίκως. Να το ξαναέκανε. Και με θεωρεί τρολ. Γιαυτό και δεν απαντώ για να μη συνεχιστεί η κατάσταση. Ούτε απάντησε σε αυτά που είπα για να λυθεί το θέμα. Αυτό δεν είναι ύποπτο; Έδειξε και πάλι ότι θέλει να με διώξει, πάλι άνευ λόγου και αιτίας, χωρίς να απαντά επί της ουσίας των όσων μου προσάπτει. αυτά από μένα περί αυτού. Ένα ορθογραφικό τώρα: To -ται γράφεται με ε δηλαδή -τε στο "καταλαβαίνεται" μετά συγχωρήσεως. Ναι εγώ υποθέτω ότι είμαστε μεγάλα παιδιά. Υποθέτω ... δεν είμαι σίγουρος.
Μία μόνο πρόταση απο ένα αρρωστημένο βιβλίο γιαχβικής παράνοιας και διαστροφής, στάθηκε ικανή για να δημιουργήσει το απόλυτο σκηνικό τρόμου γύρω απο τον εντελώς παρεξηγημένο, αλλά και ιερό αριθμό 666.
Κατά τον Πυθαγόρα, ο αριθμός 6 είναι ο αριθμός της ψυχής.
Κατά τον κορυφαίο καθηγητή μαθηματικό Λευτέρη Αργυρόπουλο, ο αριθμός 6 είναι το εμβαδόν του ζωογονικού τριγώνου, το οποίο αποτελεί την ουσία της εξελίξεως της ψυχής διότι καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνεια του.
Η ισχυροποίηση του αριθμού 6, αριθμού της ψυχής, διά του πολλαπλασιασμού με τον εαυτό του, δηλαδή 6 Χ 6 = 36, καθιστά την ουσία του αριθμού 36 ικανή να εκπροσωπήσει το πρώτο Γαλαξιακό αριθμητικό κύτταρο διά των 36 δεκανών του Ζωδιακού κύκλου, αντικατοπτρισμού των Αστερισμών. Συνεπώς ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος, ο μεταξύ της ασάρκου καταστάσεως της ψυχής στην αρχική της υπόσταση του 6 και της τελικής κατάστασης της ώς 6 Χ 6 Χ 6 της τελειότητας του Ψυχογονικού κύβου.
Το γράμμα C έχει την αριθμητική τιμή 18 (6+6+6). Όμως απο τη χημεία γνωρίζουμε οτι ο άνθρακας (carbon) συμβολίζεται με το ίδιο γράμμα, δηλ. το C. Αυτός ο συμβολισμός δεν είναι τυχαίος διότι η μοριακή δομή του άνθρακα (C) χαρακτηρίζεται απο 6 πρωτόνια, 6 νετρόνια και 6 ηλεκτρόνια.
Η εκπληκτική Αλτάνη, στο βιβλίο της Άρρητοι Λόγοι γράφει τα εξής : Το τετράγωνο του 6 είναι 36. Ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος αυτός που συνδέει και ενοποιεί το 6 στην πρώτη δύναμη, δηλαδή την Ψυχή.
Οι Πυθαγόρειοι λάμβαναν ιδιαιτέρως υπόψιν τον αριθμό 216 διότι μέσω αυτού, επικοινωνούσαν με τον Ψυχογονικό κύβο. Γιατί το 216 ; Διότι,
6 Χ 6 Χ 6 = 216.
Ο αριθμός 6 συνδέεται με την ανακάλυψη του Πυθαγόρειου θεωρήματος, του "ζωογονικού τριγώνου" διά του οποίου διατυπώθηκε το θεώρημα "το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο άλλων πλευρών".
Τον αριθμό 216, ο Πυθαγόρας ονόμαζε "ψυχογονικό κύβο" και τον συσχέτιζε με τον ελάχιστο αριθμό των ημερών που χρειάζεται να γεννηθεί ένας άνθρωπος, δηλαδή 7Χ30 ημέρες = 210 + 6 = 216. Το 6 προστίθεται, διότι δηλώνει τις απαραίτητες ημέρες για να αρχίσει η κυοφορία του εμβρύου. Η εμψύχωση συνεπώς, πραγματοποιήται στον κύβο του αριθμού 6.
Το 666 είναι η διάμετρος ενός κύκλου του οποίου η περιφέρεια είναι 2093, αλλά το 2093 είναι η διαγώνιος ενός τετραγώνου του οποίου οι πλευρές είναι 1480, ο αριθμός της ελληνικής λέξης ΧΡΙΣΤΟΣ.
Ο αριθμός 666 συνδέεται άμεσα με τον γίγαντα Ελληνισμό, τον φόβο και τον τρόμο των Χριστιανών, για αυτό και τον ονόμασαν Σατανά, δηλαδή "εχθρός". Διότι ο Σατανάς των Χριστιανών, δεν είναι άλλος απο την Ελλάδα και τον Ελληνικό Πολιτισμό.
Ο αριθμός 666 είναι ο λεξάριθμος του ονόματος του προπάτορα της ελληνικής φυλής. Το όνομα του, ΙΑΠΕΤΟΣ. Με τον αριθμό αυτό συνδέεται και η Δήμητρα με την Περσεφόνη :
ΔΗΜΗΤΗΡ + ΚΟΡΗ = 666
Επίσης :
Η ΙΔΕΑ ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙ = 666
ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ = 666
ΑΕΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ = 666
ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ = 666
Βέβαια, κάποιος που είναι ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ και ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ, για τους Χριστιανούς είναι ο ίδιος ο Σατανάς εφόσον :
ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ = 666
ΕΛΛΑΣ = 266
ΕΞΑΣ = 266
Αλλά 666 είναι και ο λεξάριθμος του Σείριου-Απόλλωνα : Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α'=666
Απόλλωνας. Αυτός που οι Χριστιανοί του πρόσθεσαν ένα ακόμα "υ" για να γίνει ο δικός τους Απολλύων. Αυτός που φέρει το Φώς, ο Εωσφόρος, όνομα που βεβηλώθηκε όταν αποδόθηκε στον "άρχοντα του σκότους".
Επίσης, σύμφωνα με τον καθηγητή Αργυρόπουλο, ο λεξάριθμος της λέξεως ΕΛΛΗΝ είναι ο αριθμός 123 ο οποίος αποτελείται απο τους τρείς πρώτους διαδοχικούς ακέραιους 1,2 και 3 οι οποίοι είναι και διαιρέτες του πρώτου τέλειου αριθμού, δηλαδή του 6.
Ας θυμηθούμε όμως και το "τρίς έξ" (666) του Αισχύλου. Στην αρχαία Ελλάδα, το παιχνίδι των κύβων παιζόταν με τρείς κύβους. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν να φέρει ο παίχτης τρείς εξάρες. Έτσι, η φράση "τρίς έξ" έγινε παροιμία που λεγόταν σε περίπτωση μεγάλης επιτυχίας.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, τίποτα το "διαβολικό" δεν υπάρχει γύρω απο τον αριθμό 666. Νομίζω πως αδίκως ανυσηχούν κάποιοι...
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΠΑΡΛΟΓΚ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
Ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ (ΦΑΙΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.
Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ "ΠΑΡΟΥΣΙΑ" ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΘ -Ο ΚΑΚΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΣΙΡΙ- ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΝΑΟΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΑΖΛ.
ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΒΟΛΟΦΟΒΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΓΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΑ "ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΖΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Γειά σου gretel. Η απάντηση σου αγαπητέ, στον Balrog Dragon, με κάλυψε πλήρως.Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω επ'αυτού. Να'σαι καλά.
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
Χαίρε αδερφέ Ntavelis666.
Mατθαίος :Κεφ. δ', εδάφ.1
Τότε ο Ιησούς εφέρθη υπό του Πνεύματος εις την έρημον, δια να πειρασθή υπό του διαβόλου.
Ματθαίος : Κεφ.ι', εδαφ. 1
Και προσκαλέσας τους δώδεκα μαθητάς αυτού, έδωκεν εις αυτούς εξουσίαν πνευμάτων ακαθάρτων, ώστε να εκβάλλωσιν αυτά, και να θεραπεύωσι πάσα νόσον και πάσαν ασθένεια.
Λουκάς: κεφ.δ΄, εδαφ.2
πειραζόμενος υπό του διαβόλου ημέρας τεσσαράκοντα.
Λίγα εδάφια από την Αγ.Γραφή (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ), μια και θα αναλύσουμε το φαινόμενο του 666 επί της φιλοσοφικής και θρησκευτικής του σημερινής θέσης!
Καλοί μου φίλοι, έχω πει και άλλη φορά, πως το βιβλίο της ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ δεν μπορεί αλλά και δεν είναι το βιβλίο (προφητεία). Μάλιστα θα προδίδει πάντα εκείνον που θα προσπαθεί να ερμηνεύσει τις όποιες προφητείες...
Ούτε και η επίσημη Θρησκεία της Ορθόδοξου ή του Καθολικισμού επιχείρισαν ποτέ να ερμηνεύσουν η να αποσυμβολίσουν εδάφια του βιβλίου της ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ.
Εμείς λοιπόν γιατί θα πρέπει το (χξστ') μέσα από το βιβλίο της ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ να το ερμηνεύσουμε σαν (666), επειδή έτσι το θέλησαν ληθουριανές αιρέσεις του Χριστιανισμού;
Ναι υπάρχει ακόμα μία ομάδα ανθρώπων (ίσως μόνο στη Δύση) που ονομάζοντε Σατανιστές. Δεν νομίζω πως θα εξυπηρετούσε να λέγαμε ότι γεννήθηκε από πρώην χριστιανούς ή γόνους χριστιανικούς, ώστε έτσι, για αντιπερισπασμό στο αιρετικό πιστεύω του γονέα τους...
Μα γνωστά επίσης είναι όσα στο φιλοσοφικό κομμάτι μας παρουσιάζει ο καλός μας Ntavelis666 όπου και τα δέχομαι δίχως κρίση.
Τώρα για το θρησκεφτικό σκέλος;
Σαν Χριστιανή Ορθόδοξη που έχω διαβάσει και εντρυφήσει στον Ορ.Χρ. τα εδάφια που σας προσκόμισα ήταν και τα πιο αντιπροσωπευτικά για εμάς τους ορθοδόξους.
Ετούτη είναι η πολύ ταπεινή και προσωπική μου γνώμη για το 666.
Χαιρε αδερφέ Ntavelis666.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.