- Λυκάνθρωποι: μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΘΛΙΨΗ...
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΓΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ...ΕΙΧΕ ΜΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΠΑΠΑΣ...ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΓΡΙ...
ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΕΚΕΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ...
ΘΑ ΠΩ:
ΝΕΡΟ(ΑΜΠΩΤΗ~ΠΑΛΛΙΡΡΟΙΑ )
+ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
(H NOΣΟΣ "ΛΥΚΟΣ" ΟΜΩΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ!
-ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΓΙΟΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ-
ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ +ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ -ΤΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΑ+ΠΟΩΔΗ,ΣΑΝ ΦΥΤΡΕΣ ΣΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ-ΚΑΤΑΠΝΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΤΟ ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ...
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΡΑΝΕΙ ΟΛΑΚΕΡΟ ΤΟ ΦΥΤΟ...)
ΦΩΣ!

τι να πω,παντως για ζιζανια που δεν καταλαβαινουν τιποτα προκειμενου να πετυχουν τον σκοπο τους εχω δει τα οποια ειναι πολυ επιμονα ακομα και τα φυτοφαρμακα μπορουν να καταστρεψουν το αγαπημενο σου λουλουδακι και το ζιζανιο να εχει δυναμωσει κιολας λες και παιρνει βιταμινες αλλα φυτο που να τρωει τον εαυτο του δεν εχω ξανακουσει ποτε
εκτος και αν εννοεις οντος οτι φυτρωσε διπλα του σαν ζιζανιο οποτε ισχυουν τα παραπανω
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
ΕΣΤΩ!)
ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΤΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ..ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ...(!)
ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΑ+ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΛΙΚΟΕΙΔΩΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ.
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣΟΛΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ...
ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ ...(!)
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ...(ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ...)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ![]()

quote:
Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
φυσικα και την εκλεψε αυτο που μας περιγραφεις εμενα μου θυμιζει εισβολη απο τον αρη και οχι απλο ζιζανιο οσο για την τριχοφυια της γιαγιας υποθετω οτι ειναι θεμα ορμονων μπορει να παιρνει βαρια φαρμακα ξερεις υπαρχουν περιπτωσεις που ατομα επαιρναν καποια φαρμακα (δεν ξερω ποια και γιατι τα επαιρναν) τα οποια ειχαν την εξης παρενεργεια οταν ο ανθρωπος πεθαινε
ολα αυτα με της τριχες μου θυμησαν κατι b movies οπου το τσιρκο εφτανε στην επαρχιακη πολη και αναμεσα στους ακροβατες και τους κλοουν υπηρχε και η γυναικα με την γενιαδα οι οποιες παντα μα παντα σε αυτες της ταινιες ηταν πολυ χοντρες μα καλα ποιος ειπε οτι τα γενεια και το παχος ειναι συνωνυμα? εκτος και αν υπονοουν οτι το παχος ειναι ασχημο σαν να εχει μια γυναικα μουσι η ηταν μια συμβολικη ιατρικη συμβουλη "μην παιρνετε κορτιζονη γιατι θα βρισκετε δουλεια μονο σε τσιρκο" αααααααααααααααααασχετα αυτο θα πει βομβαρδισμος με ασχετα πραγματα sorry![]()
from us
8.n
from us
δεν ειναι κατι το τρομερο ειναι απλα ενα ζιζανιο!!

quote:
EGW AYTO POU 8ELW NA TONISW KAI NA TO SKEFTITE KALA EINAI ENA; MY8OS DE SIMENEI PSEMA! MY8OS DE SIMENEI OTI DEN EGINE! ALO O MY8OS KAI ALO TO PARAMY8I!! TO PARAMY8I EINAI TO PSEMA ,,PARA- MY8OS.....ENW O MY8OS EXEI GINEI ......
Φίλε Θοδωρή αντιγράφω από το βιβλίο του Stephen King το "Αυτό":
"Παιδιά μου, ο μύθος είναι η αλήθεια μέσα στο ψέμα, και η αλήθεια αυτού του μύθου είναι πολύ απλή: η μαγεία υπάρχει.
Πιστεύω ότι αυτή η απάντηση είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω.
Φιλικά

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΟΣΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΥΚΟΣΤΟΜΑ Ή ΛΑΓΟΧΕΙΛΟ.
ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΝΟΣΟΣ.
ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΣΟ Ή ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
from us