- Σαββατογεννημενος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
elfeyeΜέλος
ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ?

stemixΜέλος
quote:
Friday's child is loving and giving;
Να τη η Παρασκευή ![]()
Edited by - me
elfeyeΜέλος
ΤΙ ΓΚΑΒΑΔΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ!...

monos_manosΝέο Μέλος
Να τι λεν στην κρητη για τους σαβ/μενους
Δευτέρα το πολύχρονο,
Τρίτη γεννά το φρόνιμο,
Τετάρτη αντρειωμένο,
Πέμπτη το κακορίζικο
Παρασκή το ξένο,
Σάββατο είν' το τυχερό και Κυριακή το πλούσιο ......
οσο για τα ονειρα...πιστευω πολυ σε αυτα...καποια απο αυτα εχουν βγει (οπως τα ειδα στο ονειρο)...δεν ξερω τι να πω...
manos
elfeyeΜέλος
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΞΕΝΟ?!?ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ?
ΚΙ ΕΓΩ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ...ΑΣΧΕΤΟ!
ΚΙ ΕΓΩ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ...ΑΣΧΕΤΟ!

Εγώ γεννήθηκα Δευτέρα ή Πέμπτη, δεν θυμάμαι καλά.
Είμαι δηλαδή ή πολύχρονο ή κακορίζικο?
Ελπίζω να γεννήθηκα Δευτέρα τότε...
Είμαι δηλαδή ή πολύχρονο ή κακορίζικο?
Ελπίζω να γεννήθηκα Δευτέρα τότε...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Livas_DΝέο Μέλος
Εγω ρε παιδια ειμαι σαββατογεννημενος παντως....!!!!
δεν ξερω,ενω ολοι με λενε τυχερο παιδι....αν και εγω δεν εχω δει καμια ιδιαιτερη τυχει...ουτε τζοκερ εχω πιασει ποτε ουτε το λοττο(μονο μερικες φορες στο λοττο επιανα 5αρι...) και ειχα κερδισει μερικα λαχεια που πιανανε απο 500.000δρχ(οταν ειχαμε ακομα δραχμες)!!!
τωρα δεν βλεπω τιποτα ξεχωριστω στην τυχη μου...!!!
παντως απο "καταρες" το 95% που εχω πει εχει πιασει παντως...!!!
μερικες απο αυτες ειναι: π.χ οταν πηγαιναμε 5ημερη τους ελεγα ολους να βγαλει προβλημα το πλοιο,να μεινουμε καπου,θα χαλασει...θα χαλασει...οσπου τελικα το πλοιο οντως χαλασε...!
π.χ ειπα στην αδερφη μου χθες το βραδυ , οτι αυριο που θα ξυπνησει θα ναι αρρωστη...και οντως σημερα που ξυπνησε ηταν χαλια...!
(στην αδερφη μου παντως,εχουν πιασει πολλα απο αυτα που εχω πει)...!!!
Τωρα τι να πω...!
Α,και κατι τελευταιο...οταν ειχα τρακαρει με το αμαξι...πρωτου γινει το σκηνικο...ξεκιναω απο το σπιτι και λεω θα παω απο εκεινο τον δρομο,για μετα να γυρισω απευθειας....και ομως πειρα τον αλλων τον δρομο...και στην ουσια εκανα κυκλο...! και λεω(αφου πειρα τον "λαθος" δρομο),γιατι ηρθα απο εδω,κατι δεν παει καλα...! και δεν προλαβα να το πω...και τρακαρα...!(δλδ κατι σαν να το διεσθανθηκα)...!
Αλλα και παντα , οταν ειναι να συμβει κατι σε καποιο αγαπημενο μου προσωπο(οικογενοια η καποιον που αγαπαω παρα πολυ),νιωθω ολοι την μερα παραξενα...οτι κατι θα γινει...αλλα δεν ξερω το ποτε...!!!!
Τωρα φταιει το οτι ειμαι σαββατογεννημενος και μου γινονται ολα αυτα δεν ξερω...!
δεν ξερω,ενω ολοι με λενε τυχερο παιδι....αν και εγω δεν εχω δει καμια ιδιαιτερη τυχει...ουτε τζοκερ εχω πιασει ποτε ουτε το λοττο(μονο μερικες φορες στο λοττο επιανα 5αρι...) και ειχα κερδισει μερικα λαχεια που πιανανε απο 500.000δρχ(οταν ειχαμε ακομα δραχμες)!!!
τωρα δεν βλεπω τιποτα ξεχωριστω στην τυχη μου...!!!
παντως απο "καταρες" το 95% που εχω πει εχει πιασει παντως...!!!
μερικες απο αυτες ειναι: π.χ οταν πηγαιναμε 5ημερη τους ελεγα ολους να βγαλει προβλημα το πλοιο,να μεινουμε καπου,θα χαλασει...θα χαλασει...οσπου τελικα το πλοιο οντως χαλασε...!
π.χ ειπα στην αδερφη μου χθες το βραδυ , οτι αυριο που θα ξυπνησει θα ναι αρρωστη...και οντως σημερα που ξυπνησε ηταν χαλια...!
(στην αδερφη μου παντως,εχουν πιασει πολλα απο αυτα που εχω πει)...!!!
Τωρα τι να πω...!
Α,και κατι τελευταιο...οταν ειχα τρακαρει με το αμαξι...πρωτου γινει το σκηνικο...ξεκιναω απο το σπιτι και λεω θα παω απο εκεινο τον δρομο,για μετα να γυρισω απευθειας....και ομως πειρα τον αλλων τον δρομο...και στην ουσια εκανα κυκλο...! και λεω(αφου πειρα τον "λαθος" δρομο),γιατι ηρθα απο εδω,κατι δεν παει καλα...! και δεν προλαβα να το πω...και τρακαρα...!(δλδ κατι σαν να το διεσθανθηκα)...!
Αλλα και παντα , οταν ειναι να συμβει κατι σε καποιο αγαπημενο μου προσωπο(οικογενοια η καποιον που αγαπαω παρα πολυ),νιωθω ολοι την μερα παραξενα...οτι κατι θα γινει...αλλα δεν ξερω το ποτε...!!!!
Τωρα φταιει το οτι ειμαι σαββατογεννημενος και μου γινονται ολα αυτα δεν ξερω...!
~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~
xrysaleniaΝέο Μέλος
Η αλήθεια είναι ότι όσο ήμουν πιο μικρή όλοι ήθελαν να πηγαίνω στα σπίτια τους την Πρωτοχρονιά για να τους κάνω ποδαρικό, σε όποιο μαγαζί μπω σε λίγο γεμίζει . Εκτός αυτών μου έχουν τύχει και περιπτώσεις που πριν ειπωθεί κάτι ήξερα από πριν τι θα είναι αυτό.
Συγκεκριμένα στην Α' Γυμνασίου παραστάτης στην Σημαία μπαίνει ένα από τα παιδιά που έχουν τελειώσει το Δημοτικό με Αριστα και κατόπιν κλήρωσης. Ενώ ποτέ δεν με είχε απασχολήσει το γεγονός και ειλικρινά βαριόμουν που ήμουν εκείνη την στιγμή εκεί , μόλις τραβήξανε το χαρτάκι με το όνομα του παιδιού που θα ήταν παραστάτης εγώ σηκώθηκα πάνω από μόνη μου και άρχισα να περπατάω προς το μέρος των καθηγητών.
Αλλη μία φορά είμασταν με μία φίλη μου και χαζεύαμε έναν πιτσιρικά που έκανε βόλτες με το μηχανάκι. Δεν πρόλαβα να της πω "κοίτα σαβούρα που θα φάει" και αυτός είχε πέσει κάτω (Ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει).
Αλλη μία φορά ο άντρας μου είχε πάει να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μακρύτερα από την περιοχή μας και άργησε να γυρίσει. Εκεί που καθόμουν σκέφτηκα "έχει πάθει λάστιχο και δεν έχει ρεζέρβα", χωρίς να ξέρω τίποτε από τα παραπάνω. Λοιπόν όταν ήρθε και πριν του πω εγώ οτιδήποτε μου είπε ότι του είχε συμβεί ακριβώς αυτό το πράγμα.
Απο κατάρες τώρα.......
Πάλι ο φουκαράς ο άντρας μου την είχε πληρώσει.........
Μια μέρα που τσακωθήκαμε το έστειλα στον αγύριστο. Πήρε το αυτοκίνητο για να πάει στην δουλειά και σε 10 λεπτά γύρισε πίσω σε κακό χάλι. Είχε φέρει τρεις σβούρεσ με το αυτοκίνητο και είχε τουμπάρει λίγα μέτρα μακρύτερα από το σπίτι. (Ευτυχώς χωρίς άλλα παρατράγουδα). Από τότε προσέχω πάρα πολύ τον θυμό μου και το τι λέω.
Συμπτώσεις ????????
Από θέμα τύχης τώρα .........
Δεν μου έχει κάτσει και τίποτε πολύ καλό (Βλ. Τζόκερ, Λόττο, Λαχείο)άν και το έχω μεγάλη ανάγκη αλλά δεν με έχει αφήσει και ποτέ να πιάσω πάτο. Την ώρα που λέω ότι εδω "ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ, μεγάλη την έβαψες" συνήθως πάντα κάτι γίνεται και ξελασπώνω!!!!!!
xrysalenia
HelenakiΜέλος
Mia oikogeneiakh mas filh (den xerw an einai sabbatogennhmenh) tin eixan apolusei apo tin douleia . Auth tote itan xrewmenh oso den epairne kai apo to afentiko ths to gnwrize. otan tin ediwxe eipe : "min swseis na pas sto spiti sou" kai pragmati to afentiko ths eixe ena atyxhma me to autokinhto tin idia mera opoy kai pethane. Auth i gnwsth mas meta eixe polles typseis kai pige se enan papa k tou exomogolhthike to peristatiko. O idios tis eipe oti kapoia atoma bgazoun mia arnhtikh energeia (otan kapoios tous prokalesei) pou mporei na prokalesoun kako se kapoion. kai tis eipe na min xrhsimopoiei pote tis katares tis giati profanws exei auth tin ikanothta. twra den xerw an exei sxesh me sabbatogenhmmenous alla isws na isxuei gia kapoious anthrwpous.
Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός...
νιντζαΜέλος
εχω φιλο σαββατογεννημενο και η γκινια του δεν εχει οριο-σε τετοιο βαθμο που ειναι ικανος να παιξει 43 απο τα 49 στο λοττο και να μην πιασει ουτε ενα εγω ειμαι κυριακογεννημενος τι λετε?
Μήπως προκαλούμε και μόνοι μας κάποια πράγματα φοβούμενοι τους Σαββατογεννημένους...?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...