ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα σπιτια (οικοι) και οι πλανητες - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Τα σπιτια (οικοι) και οι πλανητες - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

angi30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/09/2005, 16:42:12
Αγαπητή Angie, επειδή είμαστε υπεύθυνοι αυτών που δημοσιεύουμε (και θα ήταν σωστό να αναφέρεις το βιβλίο από το οποίο αντιγράφεις αυτές τις περιγραφές) μήπως μπορείς να μου τεκμηριώσεις την ερμηνεία που αναφέρεις παραπάνω για την περίπτωση που ο Κυβερνήτης πλανήτης του Ενατου Οίκου "πέφτει" σε ένα Ωροσκόπιο στον Εβδομο Οίκο του ατόμου (κατά λέξη, όπως τα αναφέρεις):

"Δυσμενης δικαστικη αποφαση. Ξενοι που μπορει να γινουν αντιπαλοι."

Πώς τεκμηριώνεται αυτό αφού ο Κυβερνήτης του Ενατου Οίκου θεωρείται εξαιρετικά ευργετικός (όπως συμπεραίνει κανείς βλέποντας τις υπόλοιπες ερμηνείες που δίνεις). Γιατί μέσα στον Εβδομο δρα αντίθετα από ότι θα έπρεπε φυσιολογικά να δράσει; Μπορείς να μας το εξηγήσεις αυτό;

angiΜέλος
23/09/2005, 23:47:30
Το θεμα καταλαμβανει μονο 2 σελιδες και θα σου ηταν πολυ ευκολο (αν ειχες την ορεξη και την καλη διαθεση), να τις αναγνωσεις και να μην προσπαθεις να πιαστεις απο το παραμικρο για να δημιουργησεις αντιδικια.
Ο 7ος ειναι γωνιακος οικος και γινεται ισχυρος οταν εμπεριεχει πλανητες. Τον ενεργοποιουν.
Και οι πλανητες δεν κανουν παντα καλες οψεις (ειτε απο γεννεθλιο, ειτε διελευσεις, ειτε προοδους κ.λπ).
Ο 7ος εμπεριεχει στην εννοια του και τους φανερους εχθρους (ισως η κυριοτερη εννοια του), απο οποιες αιτιες και αν δημιουργουνται. Διαμαχες δικαστικες θα υπαρχουν παντα οταν υπαρχει πλανητης σε αυτον τον οικο (του Ζυγου) και σε ασχημες οψεις.
Ειτε τις κερδισει,ειτε τις χασει. Το θεμα ειναι οτι οι διαμαχες δημοσιοποιουνται (δικαστηρια), σε αντιθεση με τον 12ο.
Και δεν εχω δει να εχει καποιος εναν εχθρο και να περιμενει την ευνοια του.
Και το τελικο και πιο σημαντικο ειναι οτι ο Διας (η Δικαιοσυνη) που ειναι κυβερνητης του 9ου, Δεν θα μπορουσε να φερθει διαφορετικα μεσα στον 7ο (Οι αλλοι, δικες, δικαιοσυνη, φανεροι εχθροι).

aa

angiΜέλος
24/09/2005, 23:25:44
Ο 10ος ΟΙΚΟΣ:

ΤΡΟΠΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ 10 ΟΙΚΟΥ:
Πρεπει να κανουμε μια διευκρινηση: Τα καθημερινα πραγματα, η δουλεια, κρινονται απο τον 6ο οικο και του εκτο ζωδιο. Οι τιμες, οι επαφες με τα κοινα, απο τον 10ο οικο. Ειναι το σπανιο να μην υπαρχει ενας πλανητης στο Μεσουρανημα (ενας ή περισσοτεροι) οταν το ατομο κατεχει μια σημαντικη θεση και το ποια ακριβως ειναι αυτη η θεση θα κριθει απο το ζωδιο και τις οψεις του πλανητη.
Οι ευεργετες πλανητες που δεν διαθετουν τιτλους αντιπροσωπευουν ευκαιριες που διερχονται. Οι κακοποιοι που δεν εχουν τιτλους δειχνουν τις οψεις και τις ταραχες.
Ειναι λοιπον απαραιτητο να εκτιμαμε με προσοχη την ποιοτητα του 10ου οικου, γιατι προκειται για το υψηλοτερο σημειο του Ζωδιακου και απο αυτο το σημειο, το ατομο, ελκει την επαφη του με το Συμπαν.

aa

angiΜέλος
25/09/2005, 00:46:05
Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 10ου ΟΙΚΟΥ:

ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ:
Θεση που απαιτει πρωτοβουλια και δραση. Το ατομο επιβαλλεται με τη δραση του. Σταδιοδρομια στο στρατο ή στη βιομηχανια.

ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ:
Ικανοτητες για την τραπεζα, τις δοσοληψιες με ακινητα, την αρχιτεκτονικη. Καριερα που καθοδηγειται απο την ισχυρογνωμοσυνη και οπου τα οικονομικα θεματα εχουν προτεραιοτητα.

ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ:
Ικαντοτητες στην πωληση βιβλιων, τη λογοτεχνια, τη δημοσιογραφια. Καρριερα στην οποια οι διανοητικες ικανοτητες παιζουν σπουδαιο ρολο και σ΄αυτες συμπεριλαμβανονται η διπλωματια, οι μετακινησεις και οι μεταφορες. Επιτυχια σε νεαρη ηλικια.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Κατευθυνει προς την πολιτικη, το εμποριο ολων των ειδων, τις συναλλαγες, τη θαλασσα, τις πωλησεις ποτων. Σταδιοδρομια που καθοδηγειται απο παραξενιες.

Ο ΛΕΩΝ:
Καρριερα που χαραζεται με κυρος, κατα τροπο υπεροχο. Το ατομο εχει τις ικανοτητες για να διακριθει. Μπορει να το επιρρεασουν οι ερωτες. Ικανοτητες για την εκπαιδευση, την πολιτικη, τις τεχνες, τη μοδα, το θεατρο. Καρριερα που οδηγει σε τιμες.

Η ΠΑΘΕΝΟΣ:
Ιατρικη σταδιοδρομια. Ικανοτητες για την ιατρικη, την αεροπορια,το αυτοκινητο, λιανικο εμποριο, τα μηχανικα θεματα,την τροφοδοτηση, τη φαρμακολογια, τη χημεια. Ευφυια, υπαλληλικι. Λειπει το κυρος.

Ο ΖΥΓΟΣ:
Σταδιοδρομια που πρεπει να υπολογιζει στου αλλους. Ικανοτητες για τη δικαιοσυνη, τη διπλωματια,τις τεχνες. Κοινωνικοτητα και φιλοφρονησεις.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Ικανοτητα να απονεμεις δικαιοσυνη. Δικαστης, αστυνομικος, χειρουργος, αποκρυφιστης, αστρολογος. Καρριερα που που οδηγει σε καποια αναταραχη. Στρατηγικα χαρισματα και ικανοτητα ευθυκρισιας μεσα στο επαγγελμα.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ:
Καρριερα που ρεπει προς το εξωτερικο, τη διοικηση, τις εξερευνησεις,τους πυραυλους ,την αεροπορια. Ταξιδιωτικοι πρακτορες. Ξενες γλωσσες. Επιτυχια στην ηλικια της ωριμοτητας.

aa

25/09/2005, 16:29:17
Αγαπητή μου Angie, δεν έχω πρόθεση να αντιδικήσω μαζί σου. Επειδή, όμως, υπερασπίζομαι την ποιοτική αστρολογία και είμαι ενάντιος στη ντετερμινιστική αστρολογία (που δυστυχώς, λόγω του χαμηλού επιπέδου στο οποίο βρίσκεται η ελληνική αστρολογία, κυριαρχεί ακόμη στη χώρα μας, ακόμη και σήμερα στο 2005 - ενώ έχει εγκαταλειφθεί προ πολλού στις άλλες προηγμένες αστρολογικά χώρες) δε μπορώ να αποδέχομαι ορισμένες τελείως αβάσιμες και επιπόλαιες ερμηνείες του τύπου "Ο κυβερνήτης του Ενατου Οίκου μέσα στον Εβδομο σημαίνει δυσμενή δικαστική υπόθεση"! Είναι απαράδεκτες αυτές οι ερμηνείες. Γι' αυτό σου πρότεινα να αναφέρεις το συγγραφέα και τον τίτλο του βιβλίου που γράφει αυτές τις ερμηνείες, έτσι ώστε να μην επωμίζεσαι εσύ την ευθύνη των λανθασμένων του ερμηνειών...
angiΜέλος
25/09/2005, 21:38:55
Αγαπητη Αστροψυχη,
Το αναφερω στην 1τη σελιδα. Ποτε δεν κανω κατι παρανομο και το ξερεις πολυ καλα. Επισης ξερεις, ποσο απεχθανομαι τις αντιδικιες.
Γιατι ομως δεν προσθετεις τις συγκεκριμενες θεσεις σου πανω σε αυτα που γραφω;
Εγω να μαθαινω θελω!!!
Δεν κουραζομαι ποτε να μαθαινω.

[URL][URL][img]http://www.bulcards.com/resources/cards/babies/bbw46.jpg[img]

angiΜέλος
25/09/2005, 21:44:59
Συγνωνη για την υπογραφη κατω!!!
Προσπαθω να εισαγω εικονα!!!
karmaΜέλος
26/09/2005, 00:44:44
quote:
Συγνωνη για την υπογραφη κατω!!!
Προσπαθω να εισαγω εικονα!!!

Η εικόνα της angi

Φιλικά

angiΜέλος
27/09/2005, 00:22:16
Δεν καταλαβα;
Τι πιο τρυφερη εικονα απο αυτην;
Βρισκετε κατι το περιεργο;
Και θα ηθελα να μου απαντησετε, οσοι συμμετεχετε σ΄αυτο το τοπικ.
Προσφατα απεκτησα ανεψια και λατρεψα τον τροπο που ο αδελφος μου φερεται στην κορη του!!
Δεν το ειχα ξαναζησει, δεν ηξερα τα συναισθηματα που εχει (και αν μπορει να τα δειξει) ενας πατερας στο νεογεννητο μωρο του. Εγω προσωπικα δεν την θυμαμαι εκεινη την ηλικια των "μηνων"....
Τον παρακολουθω και μαθαινω.
Σε πειραξε μηπως που ειναι γυμνοστηθος ο αντρας στη φωτογραφια;
Δεν βρηκα καποια αλλη να κατεβασω, σχετικη με το θεμα και τοσο ζωντανη. Αν βρω καποιον με πουκαμισο, θα την κατεβασω, αν και θα μου φαινοταν τελειως ψυχρη!!!
Αυτη ειναι εν τελει η Συγχρονη και "Μοντερνα" Αστρολογια;
Σ΄αυτου του ειδους τις συμπεριφορες οδηγει;

Φιλικα, Angie.

angiΜέλος
27/09/2005, 00:53:05
Ή μηπως το παρεξηγησα;