ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έχω απορίες (Σχετικά με βαθμίδες κι εισαγωγή εικόνας) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Έχω απορίες (Σχετικά με βαθμίδες κι εισαγωγή εικόνας) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

matrix_ghost11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
matrix_ghostΜέλος
15/08/2003, 13:28:53
Λοιπον πρωτα απο ολα θα ηθελα να μαθω αν γινεται να μικρυνω την εικονα στην ψηφιακη μου υπογραφη. Επισης θα ηθελα καποιος να μου πει ποια η εννοια των βαθμιδων των μελων.

FREE YOUR MIND

Darkangel_78Μέλος
15/08/2003, 22:46:08
Γειά σου matrix_ghost!
Λοιπόν για να μικρύνεις την εικόνα,χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο πρόγραμμα του λειτουργικού σου,το paint.
Όσο για τις βαθμίδες,μπορείς να ενημερωθείς στα παρακάτω θέματα:

"Τι είναι η πρώτη και τι η δεύτερη βαθμίδα??"
"ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ"

Πάντως τονίζω ότι σημασία ΔΕΝ έχει ο αριθμός των μηνυμάτων,αλλά το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ τους!

Ελπίζω να σε κάλυψα...

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

matrix_ghostΜέλος
16/08/2003, 00:07:16
Φυσικα και με καλυψες! Σ'ευχαριστω πολυ!

~FREE YOUR MIND~

matrix_ghostΜέλος
16/08/2003, 11:37:41
Καλημερα παιδια. Λοιπον, σημερα το πρωι οταν ανοιξα τον υπολογιστη μου και ειδα ολα τα posts που ειχα γραψει χθες (αυτα με τις μικρες εικονες) παρατηρησα οτι οι εικονα ειχε χαθει και εμφανιζοταν μονο ενα Χ. Ξαναεκανα την διαδικασια τις επικολησης και ετσι διορθωσα το προβλημα στα περισοτερα posts. Αφησα μονο το παραπανω για να το δειτε και εσεις. Τι εγινε; Θα ξαναγινει;

~FREE YOUR MIND~

matrix_ghostΜέλος
16/08/2003, 15:16:14
Οπως βλεπω δυστυχως ξαναγινε... Το πρωι η εικονα ηταν ενταξει μαλλον θα βρω αλλη...

~FREE YOUR MIND~

Darkangel_78Μέλος
16/08/2003, 18:06:40
Άντε ξανά-μανά παραπομπή σε θέμα...

"Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!"

Αν η εικόνα προέρχεται από άλλο δικτυακό τόπο,υπάρχει περίπτωση να μην είναι πλέον διαθέσιμη.Σε παρακαλώ διάβασε προσεκτικά το θέμα που σου προτείνω και αν έχεις ακόμα απορίες,εδώ είμαστε!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

lipotaktisΜέλος
16/08/2003, 22:10:53
FRIEND DARKANGEL
Ωραία απάντηση(ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ)

Don't press yourself.
let you free.
you will find the answer.
Be sure.

matrix_ghostΜέλος
02/09/2003, 23:45:19
Καλησπερα. Ενας πολυ καλος μου φιλος ο οποιος θελει να πουλησει το κινητο του μου ζητησε αφου εμαθε οτι ειμαι μελος σε καποιο forum να βαλω αγγελια εκ μερους του. Του ειπα φυσικα οτι κατι τετοιο μαλλον δεν μπορει να γινει αφου δεν υπαρχει σχετικο forum για αγγελιες εδω μεσα. Βεβαια σαν φιλος του θεωρησα καλο να ρωτησω και τους συντονιστες και διαχειριστες εδω μεσα αν κατι τετοιο ειναι εφικτο. Ειναι;

RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN

SatanistΜέλος
03/09/2003, 05:17:44
Έχω την εντύπωση ότι μίκρυνες την εικόνα λίγο υπερβολικά, τώρα δεν φαίνεται καθόλου!!!!

Where There Is Light..... There is Darkness....

thothΙδρυτικό Μέλος
03/09/2003, 10:07:40
quote:
Καλησπερα. Ενας πολυ καλος μου φιλος ο οποιος θελει να πουλησει το κινητο του μου ζητησε αφου εμαθε οτι ειμαι μελος σε καποιο forum να βαλω αγγελια εκ μερους του. Του ειπα φυσικα οτι κατι τετοιο μαλλον δεν μπορει να γινει αφου δεν υπαρχει σχετικο forum για αγγελιες εδω μεσα. Βεβαια σαν φιλος του θεωρησα καλο να ρωτησω και τους συντονιστες και διαχειριστες εδω μεσα αν κατι τετοιο ειναι εφικτο. Ειναι;

Όχι φίλε μας matrix_ghost, δεν είναι...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

matrix_ghostΜέλος
03/09/2003, 10:48:20
Εγινε! Στο κατω κατω πρεπει και η Χρυση Ευκαιρια να ζησει.

RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN