- . - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
"ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ" (Masvidal)
τι κάνει νιάου - νιάου στα κρεμμύδια(εεε, στα κεραμύδια εννοώ)!
Αντε, πες μας για την έκθεση με τον φοβερό/τρομερό/προσβλητικό/φαλλοσυμβολικό κ.λ.π. πίνακα, γιατί έτσι που πάει το θέμα, θα προλάβει ο Admin να το κλειδώσει, και δεν θα μάθει κανείς τίποτε.
Κρίμα δεν είναι;![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Θα σας πω , αλλά
quote:
Αντε, πες μας για την έκθεση με τον φοβερό/τρομερό/προσβλητικό/φαλλοσυμβολικό κ.λ.π. πίνακα, γιατί έτσι που πάει το θέμα, θα προλάβει ο Admin να το κλειδώσει, και δεν θα μάθει κανείς τίποτε.
Κρίμα δεν είναι;
ποιον πίνακα;;;;;;;;; και μάλιστα φοβερό / τρομερό / προσβλητικό / φαλλοσυμβολικό ;;;;;;
τι σχέση έχει αυτό με το θέμα;
quote:
γιατί έτσι που πάει το θέμα, θα προλάβει ο Admin να το κλειδώσει
Είναι το θέμα για κλείδωμα; Υπάρχει ακόμα γιατί δεν το ανακάλυψε ο ADMIN;;;
Ζούμε στην παρανομία εγώ και το θέμα μου;;;
Ε , αφού είναι τόσο κακό ένα θέμα "αίνιγμα"
που κρύβει και κάποια γνώση
κλειδώστε το.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ....

ουυυυ...
Edited by - Anounakis on 16/12/2003 18:55:16
quote:
ειμαι ελαφρυς γιατι προσπαθω να μαθω να πεταω και γιαυτο και σε εσωσα απο τον ολεθρο για να με μαθεις και μενα να πεταω
Καλά αν είναι έτσι, ενδοραματάκι, θα σε μάθω να πετάς... άλλα όχι από εδώ μέσα... θα πρέπει να σου πώ την "συνταγή" χωρίς να μας παρακολουθούν και να διαβάζουν την κάθε μας λέξη... το μυστικό θα το πάρεις στον τάφο σου... βεβαίως βεβαίως...
quote:
ψωνιο?????? μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου
Ακόμα μεγαλήτερη, αλλά δεν το λέω γιατί θα προδόσω την πραγματική μου ταυτότητα και αυτό είναι ανεπίτρεπτο...
quote:
Μετά τους συντονιστές του esoterica...έχουμε και τους αποσυντονιστές...
και θέλετε και να σας πω και την απάντηση μετά...
Βασιλιάδες του Αχλαδότυρου...
Ευχαριστώ αγαπητέ μου Ανουνάκι.... ο τίτλος με τιμά!![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Η ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ.
"ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ" (Masvidal)
Είδες τι καλή δουλειά που κάνουμε, Masvidal???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ....
Καλά κάνουμε τόοοοσοοοο καλή δουλειά που ακόμη και εσένα μπερδέψαμε.... τώρα αν πώ ότι και εγώ δεν καταλαβαίνω, λέτε να χάσω την θέση μου??? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βζιν....βζιν....βζιν.... (πετάω φουσκώμένη.... με ΚΑΜΑΡΙ!)
Mantis: το ερωτο-χτυπημένο και καμαροτό κουνούπι....
.............. (η σιωπή μου πρός απάντηση σου!!!!)
Mantis: το ερωτο-χτυπημένο και σιωπηλό (αλλά όχι για πολύ
Αχ το βρήκα!!!!!!!!!
Τώρα σε έχω στο χέρι καλέ μου Ανουνάκι....
Δεν το λέω, δεν το λέω...
Ακόμα και να με κρεμάσουν!!!
Πάντως η κρεμάλα που παίζαμε παιδιά δεν είναι...
Τι κάνει νιάου, νιάου και είναι ο σκύλος που δεν είναι....
Ο Endorama που πάει στα δεντράκια (τα ψεύτικα, τα στολισμένα και τα χαϊδεύει) και μωρε τους λέει καλή ανάσταση, πάντως δεν είναι!!!
Ούτε και εγώ που μόλις δω ελαφάκι κλαιώ, δεν είμαι!
Α θα στο πω το Σαββάτο στην Πάρνηθα που θα μας κάνει πρόταση για να πάμε ο Oan....
Σας χαιρετώ.
Λοιπόν θα σας πω.
(τι χαζή έκφραση , αν πάρει κάτι το ποτάμι , πάει χάθηκε… τέλος πάντων.)
Όταν ο Βίκτωρ Ουγκώ είχε γράψει του ΑΘΛΙΟΥΣ
Μετά από λίγο καιρό είχε πάει διακοπές.
Αγωνιούσε όμως για την πορεία του βιβλίου του.
Έστειλε λοιπόν μια επιστολή , στον εκδότη του
όπου τον ρωτούσε για τις πωλήσεις του έργου.
Η επιστολή αυτή είχε μόνο το ?
Η απάντηση που έλαβε από τον εκδότη του μετά από λίγες μέρες
ήταν το ! ότι όλα δηλαδή πήγαιναν πολύ καλά.
Είναι λοιπόν η πιο σύντομη γνωστή επικοινωνία.
Το δίδαγμα από αυτήν την ιστορία είναι ότι μπορούμε να είμαστε ουσιαστικοί χωρίς να μακρηγορούμε.
Επίσης ένα απλό σύμβολο μπορεί να κρύβει πολλά.
Και τριγύρω μας υπάρχουν πολλοί συμβολισμοί
σε λογότυπα εταιρειών , σήματα ομάδων , σήματα κομμάτων , χαρτονομίσματα κτλ.
όπου τα προσπερνάμε και τα δεχόμαστε όπως είναι , όμως για κάποιους – αυτούς που ξέρουν - σημαίνουν κάτι.
Αυτά λοιπόν για τα ? και ! .
Η ανάλυση και η ερμηνεία διαφόρων συμβόλων είναι ένα άλλο θέμα….(topic).

ουυυυ...
ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ...?
Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή. 
εψαχνα να βρω την απαντηση
με βαση τα Hint του Anounaki
3. Βίκτωρ Ουγκό
4. Επιστολή
ξεχυθηκα στο διαδυκτιο να βρω καποια επιστολη που ειχε γραψει ο Βικτωρας
Δεν ξερω για τον explorer (χρησιμοποιω Konqueror) αλλα οταν εγραψα ? ! στο google ανακαλυψα την τελειοτητα του κενου
ουτε μηδεν αποτελεσματα ουτε τιποτα απλα φορτωσε το google χωρις κανενα κειμενο
τιποτα!!!!!!!!!
απολυτο λευκο!!!!!!!!!!!!!
το μονο που εβλεπα ηταν το κουτακι της αναζητησης του google (πρωτη φορα που με προδοσε το linux αλλα χαλαλι του)
ετσι λοιπον ξεκινησα να ψαχνω γενικα για επιστολες και το μονο που βρηκα ηταν καποιες ερωτικες επιστολες του
της οποιες βεβαια της διαβασα γιατι ειμαι αδιακριτος
(ερωτιαρης ο θειος Βικτωρας).
μας εβαλε τα γυαλια ο Anounakis και αλλα πολλα τα οποια δεν θα τα αναφερω γιατι θα προκαλεσω διπλωματικο επεισοδιο και ψυχολογικα προβληματα και θα ξεκινησουν ανταλλαγες επιστολων με αλλα συμβολα (ερωτικα υποθετω)

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
quote:
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΣΤΑΣΠΑΩΜΕΧΡΙΝΑΣΑΣΠΩΤΙΘΕΛΩ(ΦΙΛΙΚΑ) ΑΡΧΗΓΟ ΑΝΟΥΝΑΚΙ.
ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ...?
Όπως ήδη ανέφερα , η περαιτέρω ανάλυση του θέματος είναι ένα άλλο μη αχλαδότυρου θέμα...
Αν υπάρχει λοιπόν ενδιαφέρον μπορούμε να το κάνουμε...
Εξάλλου ήδη έχει γίνει κάποια σχετική πρώτη ανάλυση στο Ε.Υ.Π.
O ΤΡΟΦΗΓΙΑΣΚΕΨΗ.ΚΑΙΟΧΙ.ΣΑΣΤΑΣΠΑΩΜΕΧΡΙΝΑΣΑΣΠΩΤΙΘΕΛΩ

ουυυυ...
Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή. 
quote:
ποιον πίνακα;;;;;;;;; και μάλιστα φοβερό / τρομερό / προσβλητικό / φαλλοσυμβολικό ;;;;;;
Καταρχήν συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησής μου, αλλά είμαι εκτός internet από χθες το πρωί, λόγω τεχνικής βλάβης στην εταιρία που έχω σύνδεση...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είδα με λύπη μου, ότι παρεξήγησες τα γραφόμενά μου, και δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω μέσα στα φόρουμς...
Νόμιζα, ότι το θέμα το συγκεκριμένο, το άνοιξες θέλοντας να σχολιάσεις το πολύ επίκαιρο θέμα της έκθεσης "OUTLOOK" (εξού και το εικονίδιο του outlook express που έχεις παραθέσει στην πρώτη σελίδα), όπου παρουσιάστηκε ένας πίνακας που (χμ...) ασελγούσε σε έναν σταυρό. Θέμα πολύ ενδιαφέρον και πολυσυζητημένο, που ίσως ξεσηκώσει θύελλα παρενεργειών στη δημοσιότητα (εκτός από αυτές που έχει ξεσηκώσει ήδη).
Ανέφερες και κάποιον εκδότη, κάποια επιστολή (ως γνωστόν, κάποιος εκδότης - κομματάρχης ξεκίνησε την αντίδραση σχετικά με το γεγονός), οπότε είπα τη γνώμη μου για το ποιο είναι το θέμα σου.
Σχετικά με το κλείδωμα σου ανέφερα, ότι αν δεν μας πεις τελικά τι εννοείς, θα προλάβει να κλειδωθεί (όπως πολλά θέματα του "τύρου και αχλαδιου" μετά από την πάροδο ενός χρονικού διαστήματος χωρίς κίνηση περνάνε σε αρχειοθέτηση) χωρίς ποτέ να μάθουμε... Δηλαδή Anounakis, εκδήλωσα κι εγώ την φυσιολογική μου απορροία και ανυπομονησία να μάθω τι θες να πεις με το θέμα. Δεν το ήθελες;
Για μια ακόμη φορά λυπάμαι, γιατί διαπιστώνω πως περνά πολύ πιο εύκολα από το μυαλό του ανθρώπου να θεωρήσει τον διπλανό του κακόβουλο, παρά καλόβουλο. ![]()
Προσωπικά θα συνεχίσω ωστόσο να πιστεύω και να επενδύω στην καλή προαίρεση κάθε ατόμου, που πιστεύω ότι σε πολλές περιπτώσεις - αν και πληγωμένη - υπάρχει.
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Edited by - amalia on 17/12/2003 16:14:46
Έλα Ανουνάκις κάνε κάτι νέο, "μαρτυριάρη" που δεν περίμενες μέχρι το Σαββάτο...
Μέσα στα χιόνια... και που τελικά εάν θα πάμε δεν ξέρω, γιατί έχασα τον φίλο μας;
Συγχαρητήρια Αμαλία με εντυπωσιάσες με το ήθος σου!
Φιλικά σας χαιρετώ.