ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

pyramid30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/06/2006, 18:41:52
Aβαλλον σ'αυτό που ρωτάς πιστεύω ότι εξαρτάται σε ποιό επίπεδο έχει φτάσει ο οδοιπόρος της Αριστερής Ατραπού.

Μαύροι μάγοι όπως ο Ουρουάρπα δεν έχουν ελπίδα μια και το κακό που έκαναν ήταν μεγαλύτερο απ'όσο το κάρμα ενός ατόμου μπορεί να σηκώσει.

Μην ξεχνάμε ότι ήταν από τις ελάχιστες περιπτώσεις που αντεξελίχθηκε.

Τώρα αν ένας "αριστερός" πληρώσει το κάρμα που του πρέπει και παράγει έργο προς όφελος της ανθρωπότητας, είναι πιθανό να γυρίσει.

Το κακό είναι ότι η ιδιοτελής πλευρά της μαγείας είναι μεγάλος πειρασμός, και η δύναμη που έχει ένας μάγος τον βάζει πάντα σε πειρασμό.

Μην ξεχνάμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι Μύστες -εκτός αν έχουν περάσει την 4η πλανητική μύηση- κινδυνεύουν να γλιστρισουν στην άλλη πλευρά.

Μόνο μετά την 4η δεν υπάρχει γυρισμός. Όσο δε, πλησιάζεις σ'αυτήν η δύναμη είναι τεράστια για τα γήινα δεδομένα, οπότε είσαι ικανός να κάνεις μεγάλη ζημιά.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
17/06/2006, 22:58:48
quote:
Ουρουάρπα

Δεν τον έχω ακουστά τον κύριο...
Μπορείς να μου πεις λίγο περισσότερα γι'αυτόν?
Η τουλάχιστον για να μην "εκτροχιαστεί" το θέμα να μου στείλεις ένα mail?

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
17/06/2006, 23:13:25
Avallon ήταν ο μαύρος μάγος που έγινε δις αιτία για την βύθιση της Ατλαντίδας.

Αν θέλεις περισσότερα πες μου να σου στείλω μήνυμα για να μην βγούμε εκτός θέματος

18/06/2006, 00:11:06
quote:

Says who?

Επειδή το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον θα το εκτιμούσα αν μου έστελνες κάποια στοιχεία για το βίο και την πολιτεία του κυρίου αυτού.

18/06/2006, 00:22:43
says who i don't know

Είναι ένας μύθος που έχω ακούσει πριν χρονια. Θα σου στείλω την ιστορία που ξέρω, ακόμα και δίχως στοιχεία είναι καλλλήηηη.

ΓιώργοςΜέλος
18/06/2006, 02:28:07
quote:

Αν θέλεις περισσότερα πες μου να σου στείλω μήνυμα για να μην βγούμε

facinating..!! ....που έλεγε και ο Σπόκ...

και εγω...και εγω.... θέλω πληροφορίες..!!!

Γιώργος
pleaseee!!!!

18/06/2006, 08:14:02
quote:

Αν θέλεις περισσότερα πες μου να σου στείλω μήνυμα για να μην βγούμε εκτός θέματος

Και γιατί να μην ανοίξεις καινούργιο θέμα ?

Μας βάζεις στην πρίζα και μόνο η Avallon θα μάθει ???

18/06/2006, 08:48:03
quote:
Μας βάζεις στην πρίζα και μόνο η Avallon θα μάθει ???

Zήτησε και θα σου δοθεί...
Κρούσε την θύραν και θα ανοιχθεί...

Δεν είδα κανείς άλλος από δω μέσα να δείξει ενδιαφέρον για τον κύριο Ουρουάρπα. Παρόλ'αυτά κρούσε την δική μου θύρα και σου υπόσχομαι forward του μηνύματος που θα λάβω απ'την gretel!

18/06/2006, 16:24:38
quote:

Υ.Γ. Τελικά υπάρχει "γυρισμός" για τους οδοιπόρους της Αριστερής Ατραπούς?

πιθανόν όλοι να θέλουμε την Αυγουστίνα μας για να φτάσουμε στην Ιθάκη...
πως λέμε ότι το "κουνητό" θέλει τον Γερμανό του...
έτσι και η Αριστερή Ατραπος ίσως θέλει την Αυγουστίνα της.
πάντως ,οι Αυγουστίνες, όταν επισέρχονται στην Δεξιά Ατραπο υπάρχουν πολλές παρενέργειες...

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
18/06/2006, 18:01:30
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ οι αναφορές σου είναι ενδιαφέρουσες και θα μπορούσαμε να κάνουμε μιά εξαιρετική συζήτηση αλλά όχι σε αυτό το θέμα, ο τίτλος είναι ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ και όχι ΜΑΓΕΙΑ-ΜΙΑ ΠΛΑΝΗ.
Με το να γίνεται εδώ η συζήτηση βγαίνει εντελώς το topic από την πορεία του και δεν συμμετέχουν πιθανόν και όσα άτομα ενδιαφέρονται για όσα θίγεις. Δεν μπαίνουν όλοι σε όλα τα θέματα ανεξαρτήτως τίτλου, υπάρχουν και άτομα που κάνουν κλικ σε ότι τους ενδιαφέρει.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς την αναζήτηση για να δεις εάν υφίσταται κάποιο ήδη ανοιχτό θέμα όπου μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση? Εάν δεν υπάρχει μπορείς να ανοίξεις ένα νέο.

Αντιλαμβάνομαι τον λόγο που κάνεις εδώ την συζήτηση αλλά πιστεύω ότι τα μηνύματα που έχεις στείλει είναι αρκετά για να δείξουν έναν άλλο δρόμο σε κάποιον, οπότε βάζοντας εδώ και το link από το θέμα που θα συνεχιστεί η συζήτηση, όσοι επιθυμούν θα μπουν.