- ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΤΡΑΠΟΣ... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Κρύβονται κάποιες σημαντικές αλήθειες στο μήνυμά σου πάντως :)
καλώς ήρθες
Πήρε η Γνώση αγκαζέ την Θέληση, κι αυτή την Υπομονή, κι έφτιαξαν έναν Άγγελο...
quote:
lypon to kalo exei san orama tin eirini kai tin fysiki roi ton pragmaton stin klimaka tis ekseliksis -to antitheto thelei ne men tin eirini alla tis monaksias kai tis egoistikis apopsis .me liga logia ase stin akri ta tipika,ase stin akri ta ksorkia,thelisi einai i dinami kai tekmirionete metous kodikous kai tin fantasia.ti tha imastan xoris fantasia alla kai xoris thelisi;tora to thema kodikoi tou simpantos ,den akougete kapos apoiasto;alla osoi gnorizoun apo apokrifismo me katalavenoun.mporeis na spaseis tous kodikous arki na tous katanoiseis.xriazete xronia meletis alla aksizei ton kopo.prosexte giati mono o crowley katafere na vgalei ton demona apo ton kiklo.
Αγαπητέ Karabtrelos θα σε παρακαλούσα να γράφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ που είναι ευανάγνωστα απ'ολους.
Καλώς ήρθες.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Kανένα πρόβλημα.Χαίρομαι που λύθηκε η παρεξήγηση.
quote:
Tελικά chosen μόνο εγώ κατάλαβα ότι δεν υποστήριζες τη σελίδα αυτή...
Να σαι καλά..![]()

quote:katerinagnosis
Ειδες??? ενδίδω στο χιούμορ της αριστερής ατραπού.............
το θεμα ειναι να σε ριξω στο βωμο για θυσια - για ελα πιο κοντα... ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:Pagwna
Φτού σου προδότρα! Θα καείς στην κόλαση βρέ!!!!!
βρε Παγωνα μου, ελα και θα σου δωσω και σενα φατσουλες!![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Σήμερα δε θα σχολιάσω όσα έχουν γραφτεί παρά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα μου προβληματισμό.
Τελικά δεν είναι η συνείδηση που καθορίζει μια πράξη ως αμαρτωλή, κολάσιμη ή τι άλλο?
Θέλω να πω ότι αν κάνει κάποιος κάτι - είτε άθελά του είτε εν αγνοία του - που όμως είναι κακό αυτός θεωρείται αυτομάτως κακός άνθρωπος?
Αν κάποιος άσχετος στον εσωτερισμό πάει σε μια σχολή και ασκήσει μια πρακτική που όμως "θεωρείται" της Αριστερής Ατραπούς χωρίς εκείνος να το γνωρίζει αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί από μας "Αριστερός"?
Θα παρακαλέσω όλα τα μέλη που μέχρι σήμερα συμμετείχαν στην συζήτηση να καταθέσουν την άποψή τους.
Ευχαριστώ![]()

είναι λίγο γενικευμένο αυτό που ρωτάς. Δεν ξέρω κατά πόσο όταν κάτι ανήκει στην "αριστερή οδό" δεν μπορούμε να το αναγνωρίσουμε και μιλάω για πρακτικές και μεθόδους.
Θα μπορούσες να φέρεις ένα παράδειγμα από κάτι που είναι μη αναγνωρίσιμο???
Δεν εννοούμε βέβαια κάτι τρανταχτό, όπως θυσίες και μαγείες, αλλά κάτι πιο λεπτεπίλεπτο, ας πούμε έλεγχο της σκέψης???
Είναι μεγάλη κουβέντα το ότι η συνείδηση καθορίζει μια πράξη. Εννοείς αν κάνεις κάτι συνειδητά ή όχι. Εάν η συνείδησή σου είναι ξύπνια, σίγουρα θα σε ωθήσει να κάνεις κάτι που είναι σύμφωνο με τους νόμους. Οταν κοιμάται όμως, πράγμα που συμβαίνει στο 90% της ανθρωπότητας νομίζω, τότε σίγουρα δεν θα είναι αυτή που θα καθοδηγεί, αλλά το εγώ. Υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας νομίζω, όπως η μη παραβίαση της ελεύθερης βούλησης του άλλου, να βαδίζουμε σύμφωνα με τους Κοσμικούς Νόμους (ξέρουμε ποιοί είναι?)
τι πάει να πει κάνω κάτι που ανήκει στην αριστερή αλλά δεν το κάνω συνειδητά??? Μπερδεύτηκα, ένα παράδειγμα please?????
Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητή.![]()

Ομως η εμπειρίωση είναι αυτή που σε πείθει, όχι τα λόγια. Αυτό το βλέπει ο καθένας στον εαυτό του. Αυτό που πετυχαίνεις με αυτόν τον τρόπο δεν έχει να κάνει με τίποτα που αφορά τρίτα πρόσωπα, υλικό κόσμο, επιτεύξεις κλπ κλπ. Εχει να κάνει μόνο με τον εαυτό σου. Οταν εσύ ο ίδιος βλέπεις αποτελέσματα μέσα σου και έξω σου, δεν πείθεσαι? Πείθεσαι. Δεν μπορώ να σου πω τίποτε άλλο. Μόνο η γνώση και η εμπειρία μπορεί να σου δώσουν απαντήσεις.......