- Πυροκίνηση και εμβίωση. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Δεν εννοώ κατι συγκεκριμένο. Απλά λέω, έχοντας όλες αυτές τις δυνάμεις που αναφέρεις, τι συμπερασματα έχεις βγάλει για τον κόσμο, τη ζωή κλπ δεδομένου οτι θα έχεις μια διαφορετική οπτική γωνία απο τον μέσο άνθρωπο. Αλλα επίσης αναφέρομαι αν σου χει δοθεί, ή αν έχεις αποκομίσει, κάποια ιδιέταιρη γνώση μέσα απ τις εμπειρίες σου που να είναι χρήσιμη και για τον υπόλοιπο κόσμο, οπότε κα να τη μοιραστείς μαζί μας.
καλα δεν ειμαι κατι σημαντικο απλα μπορω να δω πνευματα και εχω αυτεσ τισ ικανοτητεσ.........και οχι δεν εχω βγαλει σημπερασμα γιατι δεν ημουν ποτε σαν κανονικο ανθρωπο για να ξερω
quote:
Μπορείς να ταξιδέψεις με το αστρικό σώμα σε άλλους πλανήτες καιστην κούφια γή?Τί ακριβώς μπορείς να κάνεις με το αστρικό σου σώμα?
σκεφτομαι το μεροσ η το ατομο που θελω και παω στο μυαλο του η εκει που ειναι κι αμα σκεφτομαι μεροσ παω σε αυτο αλλα δεν φαινομαι στον υλικο κοσμο
Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις για εμάς να πας στο εσωτερικό της γης ή σε κάποιον πλανήτη πέραν του δικού μας(πλανήτη όμως, όχι το φεγγάρι). ή και σε άλλον ηλιακό σύστημα..
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen
quote:
θα πρεπει να το εχω δει το μεροσ
Δηλαδή χρειάζεσαι.. φωτογραφία για να πας!?
Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen
quote:
επισησ δεν μπορω να μιλησω με αυτουσ γιατι δεν κανουν την ιδια αστρικη προβολη με εμενα εκεινοι κανουν την θνητοι αστρικη προβολη εγω κανω την μαγικη αστρικη προβολη
Αυτό φίλε john131 μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο περισσότερο. Πια η διάφορα της θνητής και της μαγικής αστρικής προβολής;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Αυτό φίλε john131 μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο περισσότερο. Πια η διάφορα της θνητής και της μαγικής αστρικής προβολής;
η διαφορα ειναι οτι μπορεισ και πασ οπου θεσ ακομα και στο μυαλο του αλλου και λεγεται αστρικη εμβιωτικη προβολη..........ενω με την θνητη πασ μονο στο αστρικο πεδιο
Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ