ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Gay και εσωτερισμος - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Gay και εσωτερισμος - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Zadok30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/01/2004, 19:58:56
Ζadok βουρ για το νέο τόπικ...
Που αλλού παρά στη ΓΝΩΣΗ όπως ακριβώς το έθεσεςνομίζω ότι ταιριάζει.(μη σε αποσχολεί αυτή η λεπτομέρεια... αν δεν είναι καλά εκεί ο admin θα κάνει το θαύμα του)
Θα σου έλεγα στη ΘΕΡΑΠΕΙΑ αλλά εκεί υπάρχει ένα παρόμοιο με θέμα τη Θεραπεία μέσω ενεργειακών πεδίων που δυστυχώς δεν ευόδωσε...
Αν νομίζεις ότι ταιριάζει και θα μπορούσες να αναστήσεις το θέμα συνεχίζουμε από κει...

Υ.Γ. Οταν το ανοίξεις στείλε πρόσκληση να ενημερωθούμε...

"Τάδε έφη Avallon"
14/01/2004, 20:25:35
Κατ' αρχήν να σας προσκαλέσω εδώ:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!

Και συνεχίζουμε με τα άλλα...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, αγαπητή Avallon!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

grecoRaelianΜέλος
14/01/2004, 21:28:25
"Οι ερωτικές προτιμήσεις του καθενός είναι άσχετες με τα πνευματικά ή όποια άλλα ενδιαφέροντα,αρκεί βέβαια να μη θολώνουν τη σκέψη του ή να σκλαβώνουν την ελεύθερη βούλησή του.Από κει και πέρα,ούτε χαρακτηρισμούς αποδίδω (προσωπικά εγώ) ούτε χωρίζω τους ανθρώπους σε κατηγορίες κανενός είδους.Οι προτιμήσεις του καθενός είναι δική του επιλογή και αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του.Ποιά είμαι εγώ να κάνω κριτική στον καθένα γι'αυτό που θέλει??"

Symfwnw kai lypamai pou tparxoun akoma prwtogonoi se ayto ton kosmo...
Den eimai omofylofilos...alla mou aresoun oi partouzes me 3,4,5
gynaikes...
G*** thn ekklhsia pou sas ekane vlakes
(gia osous thewroun to sex amartia)!!

grecoRaelian

------------------------------------
Το μήνυμα τροποποιήθηκε λόγω
υβριστικών και μισαλλόδοξων
φράσεων - Admin
------------------------------------

14/01/2004, 22:24:43
grecoRaelian, νομίζω ότι μπορείς να καταγράφεις την άποψή σου με λιγότερη εμπάθεια, έτσι δεν είναι;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

grecoRaelianΜέλος
14/01/2004, 22:53:22
Nai adelfe mou exeis dikaio,alla einai EGLHMA na thewrountai oi lesvoies,gay... arrwstoi...
O kathenas kanei oti thelei meto swma tou...
To misos odhgei sthn katastrofh mas...
As mathei h ekklhsia na sevetai kai na agapa kai meta na kanei khrygmata "agaphs"...
Oneiro mou h katastrofh twn MONOTHEISTIKWN thriskeiwn!
ZHTW TO SEX!
ZHTW OI AISTHISEIS!
ZHTW O ANTHRWPOS KAI O TOSO ANTHRWPINOS THEOS TOU!
Katw ta rasa,o ratsismos,h ypokrisia!

grecoRaelian

steelspringΜέλος
14/01/2004, 23:54:54
Δέν πιστεύω ότι η ομοφυλοφυλία είναι θέμα σωματικό, αν και εκδηλώνεται και σωματικά.
Είναι κατάσταση του πνεύματος ή της ψυχής που οδηγεί στην σωματική συμπεριφορά.
Θέλω να επισημάνω κάτι πρίν συνεχίσω.
Δεν είναι απόλυτα ασφαλές να στηριζόμαστε στα πορίσματα της ιατρικής ή της ψυχολογίας για τον εξής απλό λόγο.
Η θέση που παίρνει μια επιστήμη για ένα συγκεκριμένο θέμα εξαρτάται απο την κοινωνική , πολιτική , και ηθική κατάσταση που επικρατεί.
Οι ανακοινώσεις των επιστημόνων πρέπει να είναι Politicaly correct
άσχετα με το τι έδειξε τελικά το μικροσκόπιο μέσα στο κλειστό εργαστήριο.
Περιορίσαμε λίγο το θέμα στις σωματικές του διαστάσεις , αλλά άν δεχτούμε ότι η Ο. είναι ψυχική εκδήλωση , ή απόκλιση , ή ιδιαιτερότητα ή ότι άλλο, τότε αφορά σε τεράστιο βαθμό τα θέματα της κοσμοθέασης ενός ανθρώπου .
Ο εσωτερισμός σαν κοσμοθεατική τοποθέτηση οπωσδήποτε πρέπει να έχει σαφή θέση , βλέποντάς το σαν ψυχικό φαινόμενο καί όχι σαν θέμα κρεβατοκάμαρας.
Οι περισσότεροι απο μας δεχόμαστε το πνεύμα να επικρατεί επι της ύλης.
Άρα πρέπει να δεχθούμε ότι η ύλη οργανώνεται σύμφωνα με τις επιταγές της ψυχής.
Η ψυχή είναι η θέληση και η πληροφορία για να δημιουργηθεί το DNA
και το κύτταρο.Επομένως πρέπει να αναρρωτηθούμε ποιού είδους ψυχές είναι αυτές που μας παραδίδουν ένα ομοφυλόφιλο άτομο
Το θέμα - ερώτημα όπως αρχικά τέθηκε δεν έχει απαντηθεί ακόμα στην Εσωτεριστική του διάσταση.

15/01/2004, 00:25:36
Αγαπητέ grecoRaelian,

αντιλαμβάνομαι το θυμό σου! Πιστεύω πάντως ότι τα πράγματα μπορούν ν' αλλάξουν σιγά σιγά με αγάπη και κατανόηση, όπως πολύ σωστά έγραψες. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε εμείς ο φάρος για εκείνους, οι οποίοι μπορεί να έχουν λοξοδρομήσει, αντί να δημιουργούμε νέες αντιπαλότητες.

Αγαπητέ steelspring,

δίνεις μία άλλη νότα στη συζήτηση! Το θέμα της μετενσάρκωσης δεν το είχα σκεφτεί. Θα ήθελες να μας πεις λίγα περισσότερα αναπτύσσοντας την σκέψη σου; Θεωρείς ότι είναι ψυχικό φαινόμενο ή ψυχική ασθένεια;

15/01/2004, 03:31:15
Συμφωνώ και εγώ όπως και πιο πάνω είχα προσθέσει πως είναι στην αντίληψη του καθένα και τις ανάγκες ή τις διαθέσεις του, τί θα κάνει με το σώμα του..Και όχι μόνο συμφωνά αλλά επαυξάνω σχετικά με τους διαχωρισμούς που γίνονται εξαιτείας και της εκκλησίας που δείχνει την πολέμεια στάση της αντί να κυρήτει την ομόνεια... για όλους !!!

Επίσης πιστεύω πως η ομοφυλοφιλία δεν είναι μόνο θέμα που αφορά ένα σώμα ή έναν οργανισμό.. αλλά και ψυχικό... όπως γίνεται και με τους ετεροφυλόφιλους άλλωστε...
Όσο για το θέμα που ανάφερε κάποιος φίλος σχετικά με την μετανσάρκωση θα προσθέσω και εγώ με την σειρά μου πως ήταν κάτι που δεν είχα σκεφτεί και θα ήταν πολύ ωραίο θέμα για να αναπτυχθεί, όσο είναι δυνατόν.. αν θέλεις φίλε steelspring θα ήταν πολύ ευχάριστω να δούμε τις απόψεις σου που μας έχει βάλει ήδη σε σκέψεις....!!!

Φίλη Zadoc ας μην ξεχνιόμαστε και για το άλλο θέμα που αναφερόμασταν περί νέου topic.. νομίζω, κατά την ταπεινή μόυ γνώμη, πως θα μπορούσε να γίνει μία αρχή εκεί και το θέμα αυτό εδώ μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσετε ούτος ή άλλως από όλους αλλά και από εμάς!!!

Πάντα με φιλική διάθεση...

Η ομορφιά απλώνεται.....

SIMORIL .......

15/01/2004, 03:39:32
Επίσης συμφωνώ να ανοιχτεί στο θέμα "Η γνώση"

πάντα με φιλική διάθεση

Η ομορφιά απλώνεται.....

SIMORIL .......

steelspringΜέλος
15/01/2004, 06:04:42

Εγώ δεν είμαι εσωτεριστής για να δώσω έγκυρη απάντηση ούτε ψυχολόγος για να αναλύσω επιστημονικά το ζήτημα .
Έχω όμως τις δικές μου γνώσεις και μπορώ να κρίνω.
Θα προτιμούσα όμως να μήν τοποθετηθώ στο θέμα αλλά να το παρακολουθήσω.
Δεν ανέφερα εγώ την λέξη Μετενσάρκωση , απλά είπα ότι η ύλη υπακούει στο πνεύμα και το σώμα στην ψυχή

Καί συγκεκριμένα :

"Ο εσωτερισμός σαν κοσμοθεατική τοποθέτηση οπωσδήποτε πρέπει να έχει σαφή θέση , βλέποντάς το σαν ψυχικό φαινόμενο καί όχι σαν θέμα κρεβατοκάμαρας.
Οι περισσότεροι απο μας δεχόμαστε το πνεύμα να επικρατεί επι της ύλης.
Άρα πρέπει να δεχθούμε ότι η ύλη οργανώνεται σύμφωνα με τις επιταγές της ψυχής.
Η ψυχή είναι η θέληση και η πληροφορία για να δημιουργηθεί το DNA
και το κύτταρο.Επομένως πρέπει να αναρρωτηθούμε ποιού είδους ψυχές είναι αυτές που μας παραδίδουν ένα ομοφυλόφιλο άτομο
Το θέμα - ερώτημα όπως αρχικά τέθηκε δεν έχει απαντηθεί ακόμα στην Εσωτεριστική του διάσταση."