- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Καμια σχεσητο φθινοπωρο και η ανοιξη,με τα φθινοπωρα και τις ανοιξεις οτανειμουν παιδι...
Καλημερα Predator,βρεχει εκει;εμαθα αναψατε και σομπες
quote:
Πες το ψεμματα!!
Καμια σχεσητο φθινοπωρο και η ανοιξη,με τα φθινοπωρα και τις ανοιξεις οτανειμουν παιδι...
Καλημερα Predator,βρεχει εκει;εμαθα αναψατε και σομπες
εδω στην πολη (εκτος απο απειροελαχιστες περιπτωσεις) καταργηθηκαν οι σομπες!
μονο στα χωρια!
σε πιο ψηλα υψιπεδα, ριχνει χιονονερο...
μεσα στην πολη της Κοζανης εχει 7 βαθμους!

Μελαγχολησες,ετσι;'Ετσι ειναι και στην ζωη,φθινοπωρα,χειμωνες..που και που και κανα καλοκαιρι..
Παντως δεν τρομαξα με αυτα που ανεφερες περι αυπνιας..
Ειδα και σe dvd το insomnia και εδεσε το γλυκο!!!
quote:
μεσα στην πολη της Κοζανης εχει 7 βαθμους!
Πολύ κρύο ρε φιλέ 7 βαθμούς σε εμάς πιάνει το καταχείμωνο .
quote:
Εχω ακούσει για τους Κοζανιώτες τα καλύτερα λόγια...!
Αν κρίνουμε απ τον φίλο predator τότε μάλλον ισχύουν οσα άκουσες
Ειναι καλοι ανθρωποι.Συγκριτικα με κατι Καλαματιανους..
Αγγελοι θα ελεγα..Και φιλοξενοι,και καλοφαγαδες.
Και στην Αθήνα άρχισε το κρύο για τα καλά ενώ η θερμοκρασία έπεσε απότομα.
Τη μια μέρα έχει λιακάδα κι αρκετή ζέστη και την άλλη η θερμοκρασία έχει πέσει περίπου 10 βαθμούς και ψιχαλίζει.
Ευτυχώς η Ε.Μ.Υ. αναφέρει ότι από αύριο κι ειδικά μεθαύριο το σκηνικό αυτό αλλάζει κι η θερμοκρασία ανεβαίνει.
Το φθινόπωρο - σήμερα είναι μάλιστα κι η φθινοπωρινή ισημερία - κι η άνοιξη πάντως έχουν εξαφανιστεί εδώ και χρόνια.
Από το καλοκαίρι μπαίνουμε στον χειμώνα κατευθείαν κι αντίστροφα κι αυτό δεν είναι καλό ούτε και για την ίδια την ψυχολογία του ανθρώπου.

In anticipation of my resurrection...
Ξυπνήστε υπναράδες, το ξέρω ότι έπιασε για τα καλά το κρύο και είναι βαρύ να σηκωθεί κανείς από τη ζέστη του κρεβατιού αλλά η μέρα προχώρησε και το πρωινό είναι έτοιμο
.

Αθήνα: συννεφιά, ψιλόβροχο και αυτήν την ώρα 16 βαθμοί. Μπρρρρ(για καλοριφέρ είναι).

Τι κάνετε παιδάκια;;;;;;;;
Χθες δεν μπορούσα με τίποτα να μπω!!!! Μου έδειχνε πως η σελίδα ήταν πεσμένη! Λέτε να την επηρέασε και αυτήν ο καιρός;;;; ![]()
![]()
![]()
![]()
Εύχομαι σε όλους να έχετε μία υπέροχη μέρα... αύριο!
Συνεχίζει η ψύχρα κι η συννεφιά στην Αθήνα, δεν ξέρω τι κατάσταση επικρατεί στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.
Μου φαίνεται πως θα πρέπει να μετακομίσω προς Αυστραλία μεριά για κανένα εξάμηνο όπου θα έχουν καλοκαίρι σύντομα. ![]()
Αγαπητή μου karma, μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι εχθές αντιμετώπισες πρόβλημα στο άνοιγμα των σελίδων στις Συζητήσεις δεδομένου ότι μου φάνηκε πως άνοιγαν αρκετά γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη αργοπορία.
Τουλάχιστον εγώ δεν είχ κανένα πρόβλημα, δεν ξέρω αν δεν είχαν κι οι υπόλοιποι της παρέας. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Απο Κοζάνη είσαι; η σπουδάζεις; Εχω ακούσει για τους Κοζανιώτες τα καλύτερα λόγια...!
Aπο την ευρυτερη περιοχη της Κοζανης εχω καταγωγη... γεννηθηκα Θεσσαλονικη, μεγαλωσα Αθηνα και Θεσσαλονικη... Σπουδασα Κοζανη και τωρα πια μονιμα εδω... βεβαια, ουδεν μονιμοτερο εκ του προσωρινου... οποτε δεν ξερω που θα βρεθω "αυριο"...
παντως για τους Ντοπιους Κοζανιτες... δεν ειναι και πολυ καλες οι πληροφοριες σου...

quote:
Ειναι καλοι ανθρωποι.Συγκριτικα με κατι Καλαματιανους..
Αγγελοι θα ελεγα..Και φιλοξενοι,και καλοφαγαδες.
Ε, καλα... απο Πελοποννησο μην συγκρινεις ιδιαιτερα!
εμεις τους λεμε "κατω απ' τ' αυλακι"... χωρις παρεξηγηση, οι περισσοτεροι ειναι κακοι ανθρωποι... υπαρχουν οι εξαιρεσεις, αλλα ειναι λιγες

Χαζόβροχο και ψύχρα σήμερα και ως οδηγός δεν βρίσκεις να παρκάρεις πουθενά και ως πεζός σε κάνουν παπί όλοι οι βιαστικοθόδωρες τσάμπα γκαζάκηδες!
Πάντως, γιατι λέτε ότι έχουν χαθεί οι εποχές; Μια χαρά φθινοπωράκι είναι.
Με την πτώση της θερμοκρασίας του, τη συννεφιά και τη βροχούλα του, ε δεν είναι δα και χειμωνιάτικο το τοπίο! Στην Αθήνα τουλάχιστον...
Ο μόνος που χαίρεται σίγουρα πάντως μ'αυτόν τον καιρό είναι ο OAHNNSEA (ανωμαλάραααααααααα)!!! ![]()

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!!!!!!!!!Τι κάνετε παιδάκια;;;;;;;;
Χθες δεν μπορούσα με τίποτα να μπω!!!! Μου έδειχνε πως η σελίδα ήταν πεσμένη! Λέτε να την επηρέασε και αυτήν ο καιρός;;;;
Εύχομαι σε όλους να έχετε μία υπέροχη μέρα... αύριο!
δυστυχως δεν επιασε η ευχη σου...για εμας τουλαχιστο σημερα εχει πιο κρυο... 5 βαθμοι!

quote:
Ο μόνος που χαίρεται σίγουρα πάντως μ'αυτόν τον καιρό είναι ο OAHNNSEA (ανωμαλάραααααααααα)!!!
Γουστάρω και την βρίσκω και με αρέσει...
Συννεφιά, βροχή, άνεμοι, κακοκαιρία...
ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ...
Κάθε μέρα του χρόνου να ήταν έτσι...
quote:
Συννεφιά, βροχή, άνεμοι, κακοκαιρία...
ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ...
Κάθε μέρα του χρόνου να ήταν έτσι
Γιατί δεν πας να ζήσεις στην Αγγλία ?από καιρικές συνθήκες θα ήταν παράδεισος
Για σένα
quote:Όντως απο Πελοπόννησο έχω ακούσει τα χείριστα!!! Αλλα και όσους γνωρίζω δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις!!
Ε, καλα... απο Πελοποννησο μην συγκρινεις ιδιαιτερα!