- Κρουαζιέρα....Στο παρελθον και το μέλλον!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ,ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ?
ή θα μου το δωσεις χωρις περιορισμους το μηχανακι να το πλακωσω στις βολτες μπρος-πισω, ή μη μου το δινεις καθολου! ![]()
ειναι σα να δινεις σε παιδι παιγνιδι για να παιξει μια μονο φορα μ αυτο...
.
αλλα αν υπηρχε το μηχανακι, θα επηρεαζαν οι πραξεις μου στο παρελθον το παρον, και πως αραγε?
αν στο παρκαρισμα της μηχανης στο παρελθον, εκανα πιτα καποιον απ τους αναριθμητους προπαππους μου, θα επαυα να υπαρχω?
εχω την αισθηση οτι κι ενα μικρο χαλικακι να μεταφερουμε στο παρελθον, θα επηρεασουμε την ιστορια, ισως και την πραγματικοτητα...
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Ειδικά με αυτό:
quote:
εχω την αισθηση οτι κι ενα μικρο χαλικακι να μεταφερουμε στο παρελθον, θα επηρεασουμε την ιστορια, ισως και την πραγματικοτητα...
Μπορούμε να ξέρουμε πως θα ήταν το παρόν αν αλλάζαμε και το παραμικρό στο παρελθόν?
Πως θα είχε επηρρεαστεί η ζωή μας σήμερα, πως θα είχαν διαμορφωθεί τα γεγονότα που μας συμβαίνουν αν είχαμε παρέμβει, πως θα είχαν επηρρεαστεί οι γύρω μας?
Πάντως το ιδανικό κατ' εμέ θα ήταν να μπορούσαμε να μεταφερθούμε στο παρελθόν/μέλλον χωρίς να μπορούμε να παρέμβουμε σε αυτά.
Απλά και μόνο ως παρατηρητές...

In anticipation of my resurrection...
Ποιός θέλει να μαθει λεπτομέριες;
Ο τελευαίος να κλείσει την πόρτα.
ΠΟΡΤΑ ΡΕΕΕΕΕ.....
quote:
Πάντως το ιδανικό κατ' εμέ θα ήταν να μπορούσαμε να μεταφερθούμε στο παρελθόν/μέλλον χωρίς να μπορούμε να παρέμβουμε σε αυτά.
Απλά και μόνο ως παρατηρητές...
Για το παρελθόν συμφωνώ απόλυτα, ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, μπορούμε να μεταφερθούμε. Αλλά και να προσπαθούσαμε να αλλάξουμε κάτι πάλι δέν θα καταφέρναμε τίποτα. Η αλλαγή αυτή ίσως αντανακλούσε κάπου αλλού, σε κάποιο άλλο άγνωστο σε εμάς παράλληλο σύμπαν άν είναι δυνατόν να είχε καμιά επίπτωση.
Για το μέλλον νομίζω οτι δέν θα είμαστε σίγουροι άν θα ταξιδέψουμε στο πραγματικό μέλλον, ή σε κάποιο απο τα προβλεπόμενα πιθανά μέλλοντα
.
Τα πιθανά σενάρια για το μέλλον είναι άπειρα, το μέλλον δημιουργείται μόνο απο το παρόν. Κάθε στιγμή του παρόντος είναι μιά διεργασία προς το μέλλον.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
quote:
Τα πιθανά σενάρια για το μέλλον είναι άπειρα, το μέλλον δημιουργείται μόνο απο το παρόν. Κάθε στιγμή του παρόντος είναι μιά διεργασία προς το μέλλον.
![]()
![]()
![]()
Όσο για το παρελθόν, όπως πολύ σωστά ανέφερες κι εσύ, δε μπορούμε να ξέρουμε οι αλλαγές που θα κάναμε αν μπορούσαμε τι αντίκτυπο θα είχαν στο παρόν σε εμάς ή στους άλλους γύρω μας.
Αυτό μου θυμίζει λίγο την ταινία "Το φαινόμενο της πεταλούδας"...
Αν την έχεις δεί καταλαβαίνεις τι εννοώ, φίλε μου! ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Εγώ έχω παει στο παρελθόν και στο μέλλον!!!!!
Μα... η karma φυσικά !!!!

Φιλικά
Αυτό μου θυμίζει λίγο την ταινία "Το φαινόμενο της πεταλούδας"...
Αν την έχεις δεί καταλαβαίνεις τι εννοώ, φίλε μου!
Όχι ... δέν την έχω δεί, αλλά καταλαβίνω τί εννοείς![]()
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Όταν παρατηρούμε τα αστέρια που βρίσκονται χιλιάδες έτη φωτός μακριά, στην ουσία βλέπουμε το παρελθόν τους. Αν ξανακοιτάξουμε σε 10 χρόνια (στο δικό μας μέλλον δλδ) θα δούμε την εξέλιξη του παρελθόντος των αστεριών! Μία χρονική περίοδος που για εμάς είναι μέλλον, γι'αυτό που παρατηρούμε μπορεί να είναι ακόμη παρελθόν.
Αν υπήρχε ένας τρόπος να στηθεί ένας καθρέφτης χίλια έτη φωτός μακριά και ένα ισχυρό τηλεσκόπιο ώστε να δούμε τί απεικονίζει, θα βλέπαμε τη γη όπως ήταν 1000 (ή 2000) χρόνια πριν![]()
Οπότε λύθηκε το πρόβλημα. Ξεκινάω να στήσω τον καθρέφτη. Τα λέμε σε δύο χιλιάδες χρόνια... ![]()
Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;
"Αν υπήρχε ένας τρόπος να στηθεί ένας καθρέφτης χίλια έτη φωτός μακριά και ένα ισχυρό τηλεσκόπιο ώστε να δούμε τί απεικονίζει, θα βλέπαμε τη γη όπως ήταν 1000 (ή 2000) χρόνια πριν"
Μόλις τον τοποθετήσεις περιμένω τηλέφωνο να μάθω τι βλέπεις ![]()
Πάντως εμένα θα με ευχαριστούσε περισσότερο ένα ταξίδι στο παρελθόν απ΄ότι ενα στο μέλλον.
Περισσότερο θα ήθελα να ζήσω από κοντά πράγματα που πέρασαν μεν, γνωρίζουμε εν μέρει δε.
Θα με ενδιέφερε περισσότερο η εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδου ή αυτή των Κλασσικών Χρόνων.
Αλλά και εκτός Ελλάδας θα ήθελα να δω την Gordoba την εποχή των αραβικών εισβολών στην Ισπανία π.χ.
Ακόμη θα ήθελα να πάω π[ολύ πιο πίσω στο 10.000πχ να δω αν υπάρχει η Ατλαντίδα και ο Πολιτισμός που εικάζεται πως είχε και άλλα πολλά τέτοια...
Αλήθεια μόνο ένα εισητήριο δικαιούμαστε? _ΤΟτε η επιλογή θα είναι πολύ δύσκολη!
Εγω θα ήθελα ένα διακείας....
quote:
Εγώ έχω παει στο παρελθόν και στο μέλλον!!!!!
Τι σύμπτωση ! κι εγώ είχα πάει opsimos ... πώς και δε βρεθήκαμε???
Τελοσπάντων , φίλη Αμαζόνα (το όνομά σου είναι πιο ενδιαφέρον από το τόπικ νομίζω...).
Οι σημερινοί γήινοι σκέφτηκαν να ταξιδέψουν στο μέλλον (φυσικά ,γιατί το παρελθόν το γνωρίζουμε αρκετά και σε μεγάλο βάθος...). Το μέλλον είναι αυτό που μας τυραννάει με την ... ύπαρξή του
Είναι size=4]ΚΑΤΑΡΑ! [[/size=4]. θα ήθελες να ξέρεις τη μέρα και τον τρόπο που θα πέθαινες ??????????
### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####
![]()
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
Μια παράξενη ημερομηνία από την οποία έρχονται μηνύματα...
Ενα από αυτά ήταν οτι ανακάλυψαν (οι άνθρωποι
Από τότε άρχισαν όλα τα παράδοξα και ουσιαστικά ο χρόνος άρχισε κι αυτός να χάνει την σημερινή του έννοια . Αρχισαν να αναθεωρούνται όλες οι επιστήμες (η Ιστορία , η Φυσικές επιστήμες , τα μαθηματικά ...)
Το μέλλον μπορεί να είναι γραμμένο , αλλά και να ταξιδέψουμε σ' αυτό δεν μπορούμε να επέμβουμε . Θα το κοιτάμε σα βιντεοκασέτα στην οποία δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια παρέμβαση ούτε να σβήσουμε , ούτε να γράψουμε . ΜΑ ποιος έσπασε τα "δοντάκια" της βιντεοκασέτας ???![]()
![]()
![]()
### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####