ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θεραπεύστε με Βιοενέργεια. (και άλλους τρόπους) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Θεραπεύστε με Βιοενέργεια. (και άλλους τρόπους) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

pyramid30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/07/2005, 14:43:16
Μορφέα αφού μου το λες και εσύ, το θέμα ονομάτων εννοώ, σημαίνει ότι πάω σε καλό δρόμο, θα προσθέσω πάντως σε ότι λέω αυτό που έγραψες, μου φαίνεται σωστό.

Όσον αφορά την επίκληση, δεν είπα τίποτα περισσότερο, σε ονόματα, απ΄ότι ήδη έχεις και εσύ αναφέρει.
Το τόνισα όμως γιατί μου έκανε εντύπωση που είπα την λέξη "καλώ", δεν την χρησιμοποιώ ποτέ μου ακούγεται σαν βλασφημία, τι σημαίνει "καλώ", ποιά είμαι εγώ για να καλέσω κάτι, είναι σαν να το ελέγχω, κάτι το οποίο είναι και άσχημο να το πιστεύει κάποιος και ουτοπία. Η σωστή λέξη για μένα είναι "παρακαλώ" ή κάτι παρόμοιο.

Σκεφτόμουν το πως μπορεί να λειτουργήσει κάποιος όταν τρομοκρατηθεί, αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω την θεραπεία της ενωτικής αγάπης που αναφέρεις, κατατρόμαξα και όχι τόσο από την εικόνα όσο από την φωνή μου. Δεν είναι πάντως καθόλου εύκολο.

Βεβαίως χτες το βράδυ πριν κοιμηθώ, καλού κακού, έβαλα κάποια προστασία γύρω από το κρεβάτι και δεν έγινε τίποτα.

Ήταν ότι φοβόμουν ήταν και ότι ήθελα να κοιμηθεί ήρεμα ο άντρας μου, γιατί όλη την ημέρα σερνόταν λες και τον έδειραν.

Αυτά τα λίγα από μένα, σου εύχομαι καλές διακοπές καλή ξεκούραση και όπως λέω σε όλους όσους φεύγουν για διακοπές "ρίξτε καμμιά βουτιά και για μας παιδιά, θα είμαι μέχρι 10 Αυγούστου υποχρεωτικά Αθήνα"

aries0Μέλος
18/07/2005, 10:21:50

Όσο για τον φύλακα άγγελό σου... χμμμμ η αλήθεια είναι οτι με βάζει σε σκέψεις

Γεια σας ...

Ο Μορφεας κανει τις διακοπες του...ωραια....!!!
Απο 6 Αυγουστου εως και 6 Σεπτεμβριου θα λειψω και εγω...

Βεβαια στην Μυτιληνη που παω εχω ενα computer ελπιζω να δουλευει ακομη απο περσι.....γιατι για net cafe...ΔΕΝ....

Για τον φυλακα Αγγελο ..Μορφεα < οποτε το δεις βεβαια > εινα αρκετα πολυπλοκα τα πραμματα οσον αφορα εμενα....

Κατ' αρχην δεν μου επιτρεπει η μαλλον μου επιτρεπει να λεω ολα τα σχετικα ...τα γενομενα...οι συζητησεις ...οι εμπειριες ...εκτος απο το ονομα του...!!!!

Μου ειχε εξηγησει πανω σε αυτο ...αλλα σε γενικες γραμμες αυτη ηταν η απαντηση του...

Τωρα για τους φιλους που παρακολουθουν και συμμετεχουν στα λεγομενα μας...!!!

Παιδια εγω δεν ακολουθω καποια < συνταγη > η επικλησεις οταν θελω να κανω κατι ...μμμμμμ ειναι δυσκολο να σας το περιγραψω....!!!

Οπως ειχα πει...πριν < δεν ξερω αν διαβαζετε τα δικα μου...βεβαια....!!! > οτι " λειτουργω" κατι σαν αυτοματο...απλα θελω να γινει ετσι.....!!!!!! δεν με ενδιαφερει ποιος ...τι....πως...!!!

Απο την "στιγμη" που "ανοιξε" καποιο περασμα....θεωρω οτι ειμαι μεσα και λειτουργω...σαν " ΕΝΑ "....!!!!!

Αν τωρα με βοηθαει ο φυλακας Αγγελος μου η αμα ειμαι σε ενα καναλι που μπορω να δινω την απαιτουμενη " κατασταση" δεν με απασχολει...

Προσπαθω να απλοποιησω και να κανω κατι διαφορετικο ...να ξεφυγω απο τα τετριμμενα....ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ.....!!!!

Λοιπον αυτα

Sunrise zero

18/07/2005, 12:17:42
aries καλημέρα, και βέβαια σε διαβάζω.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό το κανάλι πως ανοίγει ή πως έχει ανοίξει και παραμένει ανοιχτό.

Δεν ξέρω πως να το πω αλλιώς, ελπίζω να είμαι κατανοητή.

Να πω και κάτι γι΄αυτό που λες για τον φύλακα άγγελο.

Τώρα βέβαια θα μας διαβάζουν κάποιοι και το τι θα μας σούρουν δεν λέγεται, το ψώνια είναι το λιγότερο νομίζω αλλά τελοσπάντων.

Όταν προσπάθησα να μάθω και εγώ το όνομα, δεν τα κατάφερα νομίζω φοβήθηκα και θα σου εξηγήσω γιατί. Έγινε κάπου μέσα Ιουνίου.
Είδα ένα πρόσωπο σταχτί, στρογγυλό να με ρωτάει τι όνομα θέλω να μάθω.
Με την άκρη του ματιού μου, έαν μπορώ να το πω έτσι, είδα κάποιον καθισμένο λίγο πιό μακριά στα δεξιά μου, σκυφτό και να φοράει κάτι σαν ολόσωμο σκούρο μανδύα με κουκούλα, στην μέση έδενε με κάτι δεν έβλεπα πρόσωπο.
Τρόμαξα από την εικόνα και συνήλθα αμέσως, δεν το ξαναεπιχείρησα.

Δεν μου κάνει εντύπωση αυτό με τον μαύρο μανδύα ίσως και να είναι η τακτική τους ίσως και να είναι της φαντασίας μας δεν ξέρω τι να πω.

Εσύ τι λες?

aries0Μέλος
19/07/2005, 12:50:59
Γεια σου pyramid ...

ΜΜΜΜΜ για το καναλι !!!!

Σε καποια υπνωση...< εκει ξεκινησε...για πρωτη φορα...> εμφανιστηκε καποιο φως...

Στη συνεχεια... πηρε Μορφη ...και στην αρχη η ολη εικονα ...πιστεψα πως ηταν ο Χριστος...< τετοια ομοιοτητα >..!!!!

Η πρωτη αυτη < επαφη > ηταν περιεργα συναισθηματα....εκλαψα....σαν να ειχα να ΤΟΝ δω ...πολλυ καιρο...

Μου εξηγησε.... με βρηκε...!!!.ειχε κανει πολλες προσπαθειες να επικοινωνησει μαζι μου αλλα δεν ειχα καποια ανταποκριση...

Ειμασταν αδερφια .... πριν.πριν.πριν........πολλου χρονου...και μαλιστα τρια απο τα οποια ....μονο εγω εμεινα στη Γη....

Απο τοτε εγιναν πολλα... εμαθα πολλα ...μου εμαθε πως να αποκτω ενεργεια ...και τα περι αυτης...

Ο τροπος που ηδη < χωρις να το ξερω...> χρησιμοποιουσα για να αντλησω ενεργεια απο το συμπαν μου εχει ανοιξει ενα μονιμο καναλι ..< φαντασου σαν ροη λευκου-χρυσου φωτος > η οποια κατευθυνεται στο επανω μερος του κεφαλιου μου....και με μια τεχνικη ...σαν αναταση ..αυτη η ενεργεια με φορτιζει....!!!! και απο εκει και περα διοχετευεις αυτην καθ'ολη την διαρκεια... οπου την θελεις σε οποια κατευθυνση και αποσταση...!!!!!!!

Εμενα αυτη η συγκεκριμενη ενεργεια... με " ψυχει " ενω αντιθετα στο REIKI τα χερια μου "καινε"....

Απο αυτη λοιπον την κατασταση μπορω να μπαινω σε αυτο το καναλι αν και βασικα ειναι μονιμα ανοικτο....!!!!!

Οσο για το που λες ...θα μας "σουρουν" οποιος ειναι ετοιμος θα παρει ...η καταλαβαινει...οποιος ειναι ασχετος δεν πρεπει να ειναι εδω μεσα...αν βεβαια καποιος εχει καποιες αποριες και μπορουμε να πουμε την γνωμη μας...νομιζω οτι δεν θα αρνηθει κανενας μας να τις δοσει....και ετσι μην σε απασχολει < ο εχων ωτα ακουειν ακουετω...>

ΤΩΡΑ.... αυτο που ειδες και σε τρομαξε...μαλλον απο οτι καταλαβαινω δεν ηταν καλο...για δυο λογους...

Πρωτον ...γιατι μια καλη παρουσια...την αναγνωριζεις αυτοματα απο την αγαπη και την γαληνη που αισθανεσαι ...την πραοτητα...και ολα τα ΑΓΙΑ!!!

Δευτερον δεν καθονται ποτε στα " μουλωχτα" σε καποια γωνια...η σκυφτοι...!!!! δεν εχουν να κρυψουν η να φοβηθουν τιποτα...!!!!

Πρεπει να μαθεις να χρησιμοποιεις ...τουλαχιστον τα χερια σου...να σταματας...να καθηλωνεις ....να απομακρυνεις, να τα εξαφανιζεις....< το πιο προτιμοτερο..> αλλα αυτο εχει και καποιο κοστος...γινεσαι μαγνητης σιγα σιγα σε " αλλα" τετοια...ειχα γραψει κατι σχετικα σε προηγουμενα...μου/

Αυτα ..λοπον

Sunrise zero

YiannakasΜέλος
19/07/2005, 17:34:38
τελικά μέσω 'υπνωσης βλέπετε τους οδηγούς σας?
19/07/2005, 17:39:10
Για το κανάλι κατάλαβα.
Για τις παρουσίες δεν υπάρχει περίπτωση να φοβήθηκα? και να μην ήταν κάτι κακό? Δεν ξέρω βέβαια όλα αυτά είναι κάπως ρευστά.

Πως μπορώ να κάνω αυτό που είπες "να χρησιμοποιείς τα χέρια σου" ?

Δεν το καταλαβαίνω ακριβώς γιατί αυτό που μπορώ να κάνω είναι περισσότερο νοητικό.
Στην αρχή χρησιμοποιούσα τα χέρια π.χ. στην θεραπεία, μετά όμως προτίμησα τη χρήση του μυαλού.

Για την προστασία την δική μου από οτιδήποτε δεν νοιώθω να έχω κάποιο πρόβλημα, πάντα προβληματιζόμουν για την προστασία των ανθρώπων που μένουν μαζί μου.

Δεν θέλω για την "τρέλα" την δική μου να έχει κάποιος άλλος πρόβλημα.

aries0Μέλος
20/07/2005, 11:21:38
[quote]

Καλημερα σε ολους....

Αγαπητοι "pyramid" και "Yiannakas" γεια σας....και παλι..

Ρωτας αν μεσα απο την υπνωση βλεπω < μιλαω για μενα παντα ετσι ...> τον Φ. Αγγελο ..... Ναι μεσα απο εκει εγω μπορω να επικοινωνησω καλυτερα... μπορει βεβαια να παρω και μηνυματα < νοητικα " χωρις να ειμαι σε τετοια φαση ...στην εγγρηγορση...

Η πρωην γυναικα μου μπορουσε να "ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ"οτι " υπαρχει καποια παρουσια σε ενα χωρο....και μπορουσε να λαβει το μηνυμα αν καθοταν καπου λιγο να χαλαρωσει απλα...

Βεβαια αυτην την " εντολη " τις την ειχα περασει εγω μεσα απο υπνωση
και μαλιστα πιο προχωρημενα ...τις ειχα δοσει μια " λεξη κλειδι" που μπορουσε να πεσει αμεσως σε υπνωση χωρις καμμια αλλη διαδικασια...

Τωρα το γιατι ??? επρεπε να γινει ετσι.? για ενα σωρο λογους.....!!!!!

Για το θεμα των " χεριων " η απλουστερα της σκεψης ....

Ναι μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο την σκεψη σου απλα... οταν σου ειπα τα χερια .... το ειπα σαν πρωτη "λειτουργια" για να μαθεις τον τροπο....αλλα αν μπορεις με την σκεψη .....τελεια ...αυτο υποστηριζω ...απο εδω μεσα τοσο καιρο...!!!

Οπως λες περασες απο την θεραπεια των χεριων στην νοητικη κατασταση...ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !!! ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .....ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ....

Για την προστασια των γυρω σου....πρεπει να ξερεις οτι πραγματι οταν δεν μπορουν να βλαψουν εσενα ...θα βρουν καποιον αλλον...και εμεσα να σε ενοχλησουν...!!!

Μπορεις να φορτιζεις τον χωρο σου ....και να κανεις μια ασπιδα ...για να μην μπαινουν "κακες" επιδρασεις....!!!!

Αυτα ...

Sunrise zero

20/07/2005, 17:49:15
aries ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, για τον χρόνο που διαθέτεις να μου εξηγήσεις.

Σε αυτό που αναφέρεις για τα μηνύματα εγώ κάνω το εξής
χαλαρώνω παρακαλώ για μιά απάντηση σε κάτι που με απασχολεί και μετά το ξεχνάω.
Εάν αυτό που ρώτησα είναι κάτι σοβαρό για την περαιτέρω πορεία μου, λαμβάνω απάντηση σε άσχετο χρόνο και μάλλον γρήγορα θα έλεγα.

Τώρα για το θέμα παρουσίας σε ένα χώρο δεν ξέρω πως την αντιλαμβάνεται κάποιος, αυτό που νοιώθω εγώ αμέσως είναι η αλλαγή στην ενέργεια που υπάρχει.

Τώρα για το θέμα της προστασίας των ανθρώπων που μένουμε μαζί έχω ένα μικρό πρόβλημα εδώ και καμμιά βδομάδα περίπου αλλά θα το λύσω.

YiannakasΜέλος
21/07/2005, 00:01:04
quote:

Για το θεμα των " χεριων " η απλουστερα της σκεψης ....

Ναι μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο την σκεψη σου απλα...Μπορεις να φορτιζεις τον χωρο σου ....και να κανεις μια ασπιδα ...για να μην μπαινουν "κακες" επιδρασεις....!!!!

εννοείς οραματιζόμενος φωτεινή ενέργεια να πηγαίνει πάνω στον ασθενή?

όσο για την προστασία ορματισμός ενός λευκού κύκλου γύρω από το κρεββάτι-σπίτι-άτομο?

ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας κάποιες από τις εμπειρίες σου

aries0Μέλος
21/07/2005, 12:14:36
Γεια σου pyramid ...

Καθε ανθρωπος εχει τον δικο του τροπο...να κανει μερικα πραμματα...!!

Οδηγιες "χρησεως" δεν μπορεις να δωσεις σε αλλους...μονο σαν μια "αρχη" και μετα ακολουθεις τις "εσωτερικες σου" φωνες...

Μπορει να λειτουργεις πχ οπως μερικες φορες κοιμασαι με την σκεψη ενος προβληματος....και οταν ξυπνας...εχεις την λυση...αυτοματα..

Μπορει ... να εχεις..." καποιον" να σε βοηθαει....

Παντως οπως και να ειναι ...μετραει το αποτελεσμα...γιατι μεσα απο εσενα βγαινει....

Για την παρουσια ...στο χωρο σου ..θα "πρεπει" να αισθανεσαι..αν ειναι η ενεργεια του θετικη η αρνητικη...και πρατεις αναλογα...!!

Τι προβλημα υπαρχει μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι...????

Αν θελεις μπορεις να στειλεις σε προσωπικο μηνυμα...

Σε χαιρετω...

Sunrise zero