ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι στο ...μπιπ... ξέρουμε; Μια καταπληκτική ταινία - ντοκιμαντέρ. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τι στο ...μπιπ... ξέρουμε; Μια καταπληκτική ταινία - ντοκιμαντέρ. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Απέριττος2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
01/11/2006, 18:55:54
Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ. Έπειτα απο αρκετό καιρό που είχα αποσυρθεί λόγω μιας προσωπικής περιπέτειας, επιστρέφω και σας χαιρετώ όλους. Μέσα στο διάστημα της απουσίας μου, είχα την τύχη να παρακολουθήσω ένα εξαιρετικό φιλμ που άκουγε στον τίτλο "Τι στο μπιπ ξέρουμε" και είχε να κάνει με τις απόψεις διαφόρων επιστημόνων γύρω απο θέματα που άπτονται της εσωτερικής αναζήτησης. Νομίζω ότι το φιλμ είχε διαφημιστεί απο το φόρουμ, αλλά φαντάζομαι ότι πολλοί απο εσάς δεν θα το είχαν δει, όπως κι εγω άλλωστε, ο οποίος το είδα σε dvd. Θα ήθελα να ανοίξουμε μια συζήτηση γύρω απο αυτό με όσους έχουν δει την ταινία και θα συνιστούσα σε όσους δεν την έχουν δει να φροντίσουν να την δούν. Τελικά ακόμα και με επιστημονικούς όρους, η ζωή είναι πολύ πιο παράξενη απο ότι νομίζουμε και απίστευτα συναρπαστική.
Καλώς σας βρήκα και πάλι...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)

05/11/2006, 01:08:24
Γειά σου Απέριττε.
Καλώς ήρθες και πάλι κοντά μας

Πολύ ωραία ταινία.
Χαίρομαι, που ενώ στην αρχή, υπήρχε μια σχετική αδιαφορία του φιλοθεάμονος κοινού για την ταινία, στο τέλος κέρδισε την προσοχή του κόσμου.

Σωστά γράφεις για τη διαφήμιση της ταινίας (στην κεντρική σελίδα του ESOTERICA πέρισυ).
Επίσης, είχαν ανοιχτεί και δύο θέματα.
Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο από τα δύο αυτά:

Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.:
Διαγωνισμός για την ταινία: "Τι στο ...μπιιιπ... ξέρουμε;" - "What the bleep do we know!?"

- Κινηματογράφος -:
"Τι στο ...μπιιιπ... ξέρουμε;" - "What the bleep do we know!?" (&Διαγωνισμός!!)

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται, εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα 2 ήδη υπάρχοντα.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!