ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ομάδα "Ε" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ομάδα "Ε" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

searcher31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ARADIAΝέο Μέλος
15/02/2003, 13:33:09
ΟΜΑΔΑ Ε ΥΠΑΡΧΕΙ
ΟΜΑΔΑ Α ΥΠΑΡΧΕΙ

ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΓΝΩΣΗ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΝ

ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ
ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

SHAKTI

15/02/2003, 13:52:23
Και εγώ την ξέρω!

Α (ρέζους +)

Δεν είναι σπάνια!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 15/02/2003 13:54:01

beyondΜέλος
18/02/2003, 14:50:28
ΑRADIA..
ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΤΙ..

18/02/2003, 16:25:31
quote:

ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

DEN VLEPW KANENA!

18/02/2003, 16:31:08
EKTOS KAI ANA EXEIS KATI ALO STO MIALO SOU KAI DEN MAS TO LES!
ALA.......EAN THES NA MAS DOSEIS STIXIA!(KATI POU NOMIZW OLOI THA TO
EKTIMOUSAME,PISTOI KAI APISTOI)KALITERA NA MAS TA DOSEIS MESA APO TO PROTO TOPIC POU HTAN AFIEROMENO SE AYTHN THN OMADA!

http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=362

FILIKOTA-TA

EIKONIKOSΝέο Μέλος
21/02/2003, 10:49:52
H OMADA EPSILON MOU KINHSE THN PERIERGEIA. MOU ARESEI OLI I ISTORIA PERI ELLINISMOU ALLA DIAPISTWNW KAPOIA PRAGMATA KAI THELW APANTHSEIS
OPOIOS THELEI AS MOU PEI STO npanag_2@yahoo.com
1)O XITLER, OI NAZI, O MOYSOLINI den elegan gia thn anoterothta ths ARIAS fylis??? AYTOI ITAN FILELINES? I NOMIZAN oti oi ARIOI einai GERMANOI???
2)O Xitler den misouse tous EBRAIOUS????
3)OI "E" theoroun to Xristo tous Xristianous kai to Xristianismo antipali thriskeia pou proerxetai apo ebraious, omws kai oi ebraioi thewroun to Xristo kai to xristianismo antipalh thriskeia. Mipws yparxoun kryfo ebraioi mesa stous "E"?????
4)To "proino asteri" kai o seirios apoteloun topo katagwghs twn "E" alla opws lene afto symbolizei kai ton Ewsforo.
Telika mipws oi "E" einai neoNAZI, Masonoi, i Satanistes???
5) Pws pige o Aristotelis sto diastima??
6) Mporei kaneis na voithisei na to kanoume senario gia comics ?????
7)Ti itan oi Theoi simfwna me tous "E"?
8) I xameni Atlantida mipws den vithistike alla apomakrinthyke mesw tou Atlantikou okeanou kai itan h ameriki pou anakalypse o Kolombos meta apo xronia???? Isws otan xathike na pige apla pio aristera kai na mh vouliaxe.

EIKONIKOS

WolffacedΜέλος
21/02/2003, 17:15:07
1) Ναι, έλεγαν.
2) Ναι, τους μισούσε.
3) Αυτό που λες μπορεί να μην είναι απόλυτο. Δεν πάει να πει πως όλοι που μιλάν για τους Ε μισούνε τον Χριστό.
4) Ο Ιωάννης Φουράκης υποστηρίζει πως διάφοροι μασσόνοι προσπαθούν είτε να καπηλευτούν την ομάδα Ε ότι και καλά τους ανήκει είτε προσπαθούν να την γελοιοποιήσουν.
Για τους νεοναζί αυτό που έχω να πως είναι πως δεν νομίζω κανένας από την Χρυσή Αυγή να ξέρει καν τους Ε.
Για τους σατανιστές, όχι δεν νομίζω πως είναι σατανιστές.
5)Δεν το υποστηρίζουν όλοι αυτό.
6) Ο ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ κάνει ετοιμάζει κάτι γελοιογραφίες ίσως αυτός να μπορούσε να σε βοηθήσει.
7) Εξωγήινοι που τους θεοποιήσαμε.
8)Δεν έχω ακούσει κάποια τέτοια θεωρία.

From inside the Box we came, to tear your soul apart.

EIKONIKOSΝέο Μέλος
24/02/2003, 09:38:54
Γεια σας και πάλι.Ευχαριστώ για τις διευκρινισεις. Θα ήθελα να δω τις γελιογραφίες για τους Ε και συγχαρητηρια για την προσπάθεια σας.
Μια άλλη απορία που έχω είναι λίγο άσχετη αλλα έχει σχεση με τον Σείριο. Παλιότερα νόμιζα ότι οταν λέμε ο Αυγερινός, η Πούλια, ο Αποσπερίτης, το Πρωινό Αστέρι μιλάμε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις για το ίδιο αστέρι που είναι η Αφροδίτη. Διαβάζοντας όμως για τους Ε είδα οτι πρωινό αστέρι αποκαλούν το Σείριο. Τελικά ξέρει κανείς ποιο από αυτά είναι η Αφροδίτη και ποιο ειναι ο Σείριος???
ο Σείριος είναι το αστρο της πόλης μου (ΣΕΡΡΕΣ)
Λέγεται ότι η ονομασία της πόλης προέρχεται από το άστρο

EIKONIKOS

ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΝέο Μέλος
26/05/2003, 21:16:30
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "Ε".ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΧΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΕΜΒΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ?ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΑ?
ΑΡΚΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ! ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΕΘΑ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ
d_pitas@hotmail.com

CronosΜέλος
26/05/2003, 22:52:42
ARADIA ΛΕΣ:

quote:
ΟΜΑΔΑ Ε ΥΠΑΡΧΕΙ
ΟΜΑΔΑ Α ΥΠΑΡΧΕΙ

ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ

ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

SHAKTI

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΆΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ...

εγώ ειμί το Φως του κόσμου

DisRaptor-XΝέο Μέλος
30/05/2003, 07:05:19
Εγω θα ρωτουσα ποιος ειναι ο σκοπος τους...

Αλλα περα απο αυτο, τι ακριβως μας εμποδιζει να την φτιαξουμε? Και γιατι ακριβως?