- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Χριστιανέ Ορθόδοξε να ρωτήσω κάτι …. για τους ευαγγελιστές ή ευαγγελικούς- δε ξέρω πως λέγονται- ποια είναι η γνώμη σου...είναι αιρετικοι???
Σαφώς και είναι αιρετικοί,όπως επίσης οι προτεστάντες,οι καθολικοί,οι μορμόνοι κλπ...
quote:quote:
Χριστιανέ Ορθόδοξε να ρωτήσω κάτι …. για τους ευαγγελιστές ή ευαγγελικούς- δε ξέρω πως λέγονται- ποια είναι η γνώμη σου...είναι αιρετικοι???
Σαφώς και είναι αιρετικοί,όπως επίσης οι προτεστάντες,οι καθολικοί,οι μορμόνοι κλπ...
Και οι ευαγγελιστές όταν έρθει ο αντίχριστος θα είναι μαζί του ???
quote:quote:quote:
Δεν μπορώ να ξέρω απο πριν ποιοι θα συνταχθούν μαζί με τον Αντίχριστο,και ποιοι όχι....Αυτό μόνο οταν έρθει θα μπορούμε να το διαπιστώσουμε....
quote:Και όλοι μαζί παρεούλα, μια Ιουδαϊκή αίρεση!quote:
Βρε ΧΟ μας, εξέταζε κάτι πριν το γράψεις...
Παράδειγμα: Α=1 Β=2 Γ=3 Δ=4 Ε=5 Ζ=6 Η=7 Θ=8 I=9 K=10
Οταν θέλεις να γράψεις 14 δεν γράφεις ΙΔ; Σωστά;
Δεν αναρωτήθηκες ποτέ σου, ότι, αφού το Ι είναι το εννέα, πως στο διάολο γράφεται για 10;
Αλήθεια, ειρήσθω εν παρόδω, στο ΙΔ 26 του Λουκά τι γράφει;
μη γελάς gewkwn...

Edited by - Αίολος on 09/09/2013 20:52:58
quote:quote:quote:quote:
Δεν μπορώ να ξέρω απο πριν ποιοι θα συνταχθούν μαζί με τον Αντίχριστο,και ποιοι όχι....Αυτό μόνο οταν έρθει θα μπορούμε να το διαπιστώσουμε....
Άρα , μέχρι να έρθει ο ακατανόμαστος , όλοι… άσχετα με τη πίστη τους και το δόγμα τους ή ακόμα και οι άθεοι , είναι αθώοι ? Καλά κατάλαβα?
quote:Δεν μας είπες όμως τι ακριβώς θα κάνει ο αντίχριστος. Θα είναι καλός ή κακός; Για ποίους;
Δεν μπορώ να ξέρω απο πριν ποιοι θα συνταχθούν μαζί με τον Αντίχριστο,και ποιοι όχι....Αυτό μόνο οταν έρθει θα μπορούμε να το διαπιστώσουμε.
Τι θ' αλλάξει;

Το τι θα κάνει ο Αντίχριστος αμα έρθει,το κύριο έργο του θα είναι να συμπαρασύρει μαζί του στην κόλαση όσον το δυνατόν περισσότερες ψυχές μπορεί,έρχεται για να φέρει τον όλεθρο και την ερήμωση στον πλανήτη,καθως απο πίσω του θα κρύβεται ο ίδιος ο Σατανάς,που μισεί παράφορα το δημιουργημα του Θεου που λέγεται άνθρωπος.....

quote:Αυτό προκύπτει από τας γραφάς ή το ψυχανεμίστηκε κάποιος;
καθως απο πίσω του θα κρύβεται ο ίδιος ο Σατανάς,που μισεί παράφορα το δημιουργημα του Θεου που λέγεται άνθρωπος.....
Διότι από τας γραφάς σας προκύπτει ότι ο καλός θεούλης έχει διαπράξει αμέτρητους φόνους κλπ, και όχι ο διαβολάκος...
Ετσι δεν είναι;

Edited by - Αίολος on 09/09/2013 20:59:11
quote:quote:Αυτό προκύπτει από τας γραφάς ή το ψυχανεμίστηκε κάποιος;
καθως απο πίσω του θα κρύβεται ο ίδιος ο Σατανάς,που μισεί παράφορα το δημιουργημα του Θεου που λέγεται άνθρωπος.....
Διότι από τας γραφάς σας προκύπτει ότι ο καλός θεούλης έχει διαπράξει αμέτρητους φόνους κλπ, και όχι ο διαβολάκος...
Ετσι δεν είναι;Edited by - Αίολος on 09/09/2013 20:59:11
Απο τις Γραφές προκύπτει...Και όχι,ο Θεός δεν έχει σκοτώσει ποτέ κανέναν,ο διάβολος το έχει κάνει και θα το ξανακάνει με την μορφή του Αντιχρίστου στο μέλλον......