ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Ναος- Η οικοδομη- Η φιλοσοφια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ο Ναος- Η οικοδομη- Η φιλοσοφια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Zadok30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/02/2004, 23:24:11
Τελικά μαζί μου το 'χεις το πρόβλημα και δεν καταλαβαίνω το γιατί.

Χρησιμοποιείς τη δική μου φράση, για να αναφερθείς σε ένα συμβάν στο οποίο εγώ δε συμμετείχα και να με εξομοιώσεις με υβριστικές αναφορές.

Εμ μας χρωστάγαν, εμ μας πήραν και το βόδι!!!

Τί να σου πω; Λυπάμαι!

Κι αν εσύ τις βαρύγδουπες δηλώσεις τις ονομάζεις απορίες, ε ήμαρτον!!!

Ξέρεις γιατί έχουμε στοές στην οικοδομή; Ώστε όταν σκουντουφλάμε στο θόλο, να μαθαίνουμε να ελισσόμεθα κι όχι να λέμε γκρεμήστε το θόλο να περάσω, ο/η "μεγάλος/η"!!!

Όσο γι' αυτό:

quote:
Γιατί θα μπορούσα και γω από περιέργεια να έχω μπει από καιρό τώρα...

Είσαι μακρυά νυχτωμένη!!!

Ακόμα περιμένω απάντηση σχετικά με το τί γνωρίζεις για το Έργο.

Αλλά ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος, ε;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 11/02/2004 23:43:47

11/02/2004, 23:42:30
quote:
Τελικά μαζί μου το 'χεις το πρόβλημα και δεν καταλαβαίνω το γιατί.

quote:
Χρησιμοποιείς τη δική μου φράση, για να αναφερθείς σε ένα συμβάν στο οποίο εγώ δε συμμετείχα και να με εξομοιώσεις με υβριστικές αναφορές.

quote:
Τί να σου πω; Λυπάμαι!

Eγώ να δεις...

quote:
Όσο γι' αυτό:

quote:
Γιατί θα μπορούσα και γω από περιέργεια να έχω μπει από καιρό τώρα...

Είσαι μακρυά νυχτωμένη!!!

Oλη αυτή η "κακία" αλήθεια από που πηγάζει? Πραγματικά βλέπω ένα πρόσωπο που δεν αναγνωρίζω...απορώ πως έπεσα τόσο έξω...
Μπορείς λοιπόν αφού ξέρεις με τόση σιγουριά ότι δε θα μπορούσα να μπω να με διαφωτίσεις και μένα για το λόγο?

quote:
Ακόμα περιμένω απάντηση σχετικά με το τί γνωρίζεις για το Έργο.
Αλλά ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος, ε;

Aφού ξέρεις τι ρωτάς?
Παρεπιμπτόντως το τόπικ με τους Κυνικούς είναι αλλού...

"Τάδε έφη Avallon"
11/02/2004, 23:48:37
quote:
Μπορείς λοιπόν αφού ξέρεις με τόση σιγουριά ότι δε θα μπορούσα να μπω να με διαφωτίσεις και μένα για το λόγο?

Αμάν το "εγώ" σου, ρε κριάρι!!! Μην παραδεχτείς ποτέ ότι έκανες λάθος, αλλά να συνεχίζεις να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο μέχρι να ματώσει!!!

Για να έπεσες έξω, μάλλον είσαι επιπόλαιη!

Εν τω μεταξύ, το περίμενα ότι δε θα καταλάβεις!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

11/02/2004, 23:53:24
Επειδή είμαι σε αυτές τις δύσκολες μέρες του μήνα που...
το χιούμορ μου γίνεται ξύδι...
ο ειρμός μου χάνεται διαρκώς...
η γλώσσα μου στάζει δηλητήριο...
τα νεύρα μου γίνονται τσατάλια με το τίποτα...
μήπως θα μπορούσες να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό το "το περίμενα ότι δε θα το καταλάβαινες"?...

"Τάδε έφη Avallon"
12/02/2004, 00:03:42
Κρίμα !

Όταν αποφάσισα να ξαναγράψω σε αυτό το Forum είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να απορρίψει την όποια έντονη προστριβή.
Αυτό θα κάνω και τώρα.

Απλά θα σου κάνω μία ερώτηση Avallon στην οποία δε θέλω απάντηση.
- Αν κάποιος σου έκανε τις ίδιες ερωτήσεις με τον ίδιο τρόπο και τους ίδιους υπαινιγμούς, πώς θα αντιδρούσες ;
Σκέψου απλά και πράξε ανάλογα.

Δεν έχω να χωρίσω με κανένα τίποτα, δε μπορώ να πω σε κάποιον τι να πιστεύει και τι όχι, δε θα ήθελα ποτέ από το λόγο μου και μόνο κάποιος να κρούσει τη θύρα του εργοταξίου.

Ο καθένας από μόνος του κάνει – πιστεύει – ερευνά – μαθαίνει.

Όσο για το πώς ο καθένας αποφάσισε να γίνει εργάτης ε αυτό είναι εντελώς προσωπικό θέμα και όχι θέμα οικογενειοκρατίας κλπ.

Ο κακός λύκος

12/02/2004, 00:21:58
Αγαπητή μου,

η φράση μου υπονοούσε ότι αν είχες ιδέα τί εστί "έργο", θα κατανοούσες πόσο άτοπο είναι αυτό που έγραψες.

Φτιάχνεις ομελέττα χωρίς να σπάσεις αυγά;

Με το να χαζεύεις την οικοδομή απ' το απέναντι πεζοδρόμιο και να ρωτάς όσους περνούν και τους βλέπεις να μπαίνουν μέσα, δε θα καταλάβεις.

Γιατί ακόμα κι αν μπεις δε θα καταλάβεις!

Αν δεν πιάσεις σμίλη, σφύρα, γνώμονα, νήμα της στάθμης, αν δεν κουβαλήσεις πέτρες, δεν ανέβεις στην σκαλωσιά, δεν φτιάξεις τσιμέντο και δεν ιδρώσεις για να δεις το αποτέλεσμα της δικής σου εργασίας, δεν καταλαβαίνεις με λόγια...

12/02/2004, 00:25:48
quote:
Αν κάποιος σου έκανε τις ίδιες ερωτήσεις με τον ίδιο τρόπο και τους ίδιους υπαινιγμούς, πώς θα αντιδρούσες ;

Ρε Ράμογλου θα μας τρελλάνεις τελείως ?
Που στο καλό είδες τους υπαινιγμούς?
Από την ώρα που άρχισα να θέτω ερωτήματα μου μιλάτε για υπαινιγμούς...
Από πότε η Αvallon δε μιλά ξεκάθαρα?
Ερωτήσεις που ίσως τέθηκαν "άκομψα" και χιούμορ που ίσως ήταν "bad" αλλά υπαινιγμούς
Μπορείς να μου πεις σε τι τέλος πάντων αναφέρεσαι?

Και ελπίζω τουλάχιστον η αγαπητή Ζadok να μου απαντήσει γιατί θα "κοβόμουν" στις εξετάσεις...

"Τάδε έφη Avallon"
12/02/2004, 00:28:15
Απ'ότι βλέπω γράφαμε ταυτόχρονα Zadok!
Και κατά μια φοβερή σύμπτωση... έφτασα τα 1717 μηνύματα εδώ σε αυτό το τόπικ... Τι θέλει να μας πει ο ποιητής με αυτή την σύμπτωση?
"Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον"...

"Τάδε έφη Avallon"

Edited by - Avallon on 12/02/2004 00:32:34

12/02/2004, 00:39:18
No comment !

Ας περάσουν οι μέρες οι επικίνδυνες και τα συζητάμε «ρε» Avallon.

Ο κακός λύκος

12/02/2004, 02:15:57
quote:

Απ'ότι βλέπω γράφαμε ταυτόχρονα Zadok!
Και κατά μια φοβερή σύμπτωση... έφτασα τα 1717 μηνύματα εδώ σε αυτό το τόπικ... Τι θέλει να μας πει ο ποιητής με αυτή την σύμπτωση?
"Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον"...

"Τάδε έφη Avallon"

Edited by - Avallon on 12/02/2004 00:32:34

Ανάψανε τα πληκτρολόγια!

Άντε βρε, επόμενος τζερτζελές στο 1893! Εκεί να δεις τί έχει να γίνει...