ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
eternal_sunshineΝέο Μέλος
27/01/2009, 03:20:30
http://tvradio.ert.gr/tv/details.asp?pid=2643891&chid=8 επισης και ο ΝΤΑΡΚΓΟΥΙΝΓΚ ΝΤΑΚ παλιος και αγαπημενος χαρακτηρας που επεσα πανω του τελειως τυχαια ριν λιγο!:)
28/01/2009, 07:15:49
Αγαπητή mpalarina, καλώς ήλθες στα Forums του Esoterica.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

In anticipation of my resurrection...

LalabelΝέο Μέλος
28/01/2009, 19:58:13
Nα μαι κ εγω!!! Αρχικα να πω τα καθεκαστα,οτι γυρισα 10+ χρονια πισω,και ταξιδεψα κι εγω μαζι σας!!
Απο μικρη εβλεπα τη λαλαμπελ,εξου και το ονομα,το χρησιμοποιουσα ως ονομα μεχρι και στα λευκωματα του σχολειου!!
Αλλα δυστυχως,δεν μπορω να βρω πουθενα τα ελληνικα επεισοδια,οσο κι αν εχω ψαξει..Μηπως γνωριζει κανεις τιποτα???
PANXROMANAΜέλος
02/02/2009, 01:55:14
quote:

Πόσο χαίρομαι που ανακάλυψα αυτό το φόρουμ !!!!!!!!!!!!!!!
Γύρισα χρόνια πίσω..με το τόπικ αυτό ..
Λοιπόν αφού βρήκα τα 2 παιδικά που έψαχνα απεγνωσμένα θα ήθελα να μου πει κάποιος εαν ξέρει πως λέγονται κάποια παιδικά που έπαιζαν στο tv100 κυρίως :
1.Ένα με μια άσχημη κάμπια που την έβριζαν όλοι, που πήγε σε μια πόλη και έγινε στο τέλος πεταλούδα βγαίνοντας από ένα κουκούλι.

2.Ένα με ένα παιδάκι που το δείχνει αρχικά στη ζούγκλα να ξαπλώνει στο χόρτο κάτω από έναν φοίνικα και μετά πηγαίνει στο διάστημα σε έναν περίεργο πλανήτη όπου ο αυτοκράτορας δε φοράει ρούχα και τα υπόλοιπα δεν τα πολυθυμάμαι :)

3.Ένα με τους δώδεκα μήνες και ένα κορίτσι μέσα στο δάσος.

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Συνεχίστε την τόσο καλή δουλειά .. θα συμβάλλω και εγώ όσο μπορώ!

Το 2ο που λες πρεπει να ειναι το "Noel's fantastic trip"

Αν καποιος το εχει ας μας το στειλει κιολας :)

NorthStarΜέλος
04/02/2009, 13:36:55
quote:
geiaaaa sas paidiaaa..... new melos...... vasika mpika na rwthsw gia ena paidiko k egw... loipon......einai ena paidiko me mia magisoula h opoia epese apo ton magiko ths kosmo sthn gh........k zei me kati gerous pou tin vrikane...xarakthristiko ths einai oti gurnaei gurw apo ton eauto ths k allazei rouxa....auta thumamai....aaa...kai oti tin kunhgaei sunexeia enas magos.....thumamai se ena episodio pou kati ekane me kati fanaria sto dromo.....ouf...alla den kserw pws legetai...mporei kaneis na voi9isei ?????????

http://retro-gr.blogspot.com/search/label/Cartoons%20%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1

Edited by - NorthStar on 04/02/2009 13:38:16

ΝεφρίτηΝέο Μέλος
27/02/2009, 14:26:31
quote:

Γεια σας!
προσπαθω εδω και πολυ καιρο να βρω ενα παλιο παιδικο που δεν μπορω να εντοπισω με τιποτα.
προκειται για μια ομαδα κοριτσιων (3-4 ατομα μαλλον) τα οποια μεταμορφωνονται με τη δυναμη του ηλιου του φεγγαριου κτλ.
(δεν ειναι η σειλορμοον) η αρχηγος τους κραταει τον ηλιο και εχει μακρυα ξανθα μαλλια και φοραει μια ροζ στολη. μια αλλη κραταει το φεγγαρι. δυστυχως δεν θυμαμαι λεπτομερειες.
αν καποιος το γνωριζει ας μου πει.
ευχαριστω προκαταβολικα.

νομίζω πως αναφέρεσε στην Starla ή όπως αναφέρεται επίσημα "Jewel Riders". Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι
http://www.bknkids.com/images/propertyimages/starla.jpg

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

ΝεφρίτηΝέο Μέλος
27/02/2009, 14:33:27
http://en.wikipedia.org/wiki/Princess_Gwenevere_and_the_Jewel_Riders

ορίστε και η σελίδα στην wikipedia, αν και απ' ότι πρόσεξα, αναφέρεται και πιο πάνω αυτό το παιδικό.. τέλος πάντων

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

maraki1108Νέο Μέλος
03/03/2009, 14:11:22
καλησπερα σε ολους...ειμαι καινουρια στο forum(και γενικα στο ιντερνετ) και επειδη εχω συνηθισει να γραφω greeklish θα μου συγχωρησετε τυχον ορθογραφικα λαθη...θα ηθελα την βοηθεια σας και οποιος ξερει παρακαλω ας απαντησει.σημερα ειχα μια συζητηση για παλια αγαπημενα και ωραια παιδικα(οχι σαν τα σημερινα)...και εκατσα κι εψαξα καποια απο αυτα(παρεα με τα πιτσιρικακια μου),οταν λοιπον η κορη μου ειδε 1-2 επεισοδια απο candy candy και sandybelle καταχαρηκε και απο εκεινη τη στιγμη με παρακαλαει να της τα βρω να τα κατεβασω.δυστυχως ομως ειμαι ασχετη οπως καταλαβαινετε και θελω οποιος ξερει καποια σελιδα για να τα κατεβασω(μεταγλωτισμενα) ας απαντηση...σας ευχαριστω
TsevesΝέο Μέλος
03/03/2009, 16:30:12
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΕΛΩ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠ΄ΤΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛ?
preciousΝέο Μέλος
03/03/2009, 17:01:52
ΧΑΙΡΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΟΥ ΠΗΡΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.
ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΕΥΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΕΥΚΟ ΤΗΣ PLAYMOBIL-LYRA.
ΑΠΟ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΤΑ...
Α)ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΕΣ ΚΑΙ
Β)ΤΟΝ ΦΛΟΥΦΛΗ (Η ΦΟΥΦΛΗ,ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ)-ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΜΕ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΛΕΥΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ.
ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ Κ ΚΕΦΑΛΑΚΙ.
ΕΧΕΙ 4 ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΠΛΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΣΑΝ ΘΡΟΝΟΣ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ paraxenostesla146@yahoo.gr.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ JUMBO ΣΗΜΕΡΑ...
ΣΥΜΠΤΩΣΗ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ