ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

KERRY KING30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/02/2009, 15:16:09
quote:
έχει αναρωτηθεί κανείς ποτέ από που έρχονται τα χρήματα που διακινούνται στην αγορά, που τα βρίσκουν οι τράπεζες τα λεφτά που δανείζουν και σε τι αντιστοιχεί ένα τραπεζικό γραμμάτιο?

Θεωρητικά ένα τραπεζογραμματιο αντιστοιχεί σε ανάλογη ποσότητα χρυσού στα "θυσαυροφυλάκια" μιας χώρας. Στην πράξη τι γίνεται ? Άστο καλύτερα....

kswtikoulaΜέλος
06/02/2009, 16:26:04
http://www.viddler.com/explore/alogoskoufis/videos/1/

Αυτό με το χρυσό έχει πάψει εδώ και δεκαετίες όχι απλά να ισχύει αλλά ακόμη και να αναγράφεται πάνω στα χαρτονομίσματα.
Το χρήμα παράγεται από χρέος, κοινώς είναι αέρας κοπανιστός. Η ανάγκη μας για πίστωση, γεννά χρήμα, το οποίο γεννιέται χρεωστικά.

Fraud #1. Paper Money. Originally, a paper dollar was a paper promise, a contract, to pay in gold or silver. The issuers of dollars have defaulted on that promise numerous times in recent history, at a rate of about once per generation. The issuers of paper money defaulted on domestic gold redemption in 1934, defaulted on silver redemption in 1968, and defaulted on international gold redemption in 1971. Those who issue U.S. paper money (Federal Reserve Notes) are in default. The creation of paper money is fraud, and was used to steal away gold and silver from the hands of the people.

Fraud #1 (A). Unchecked Borrowing and Printing of more Paper Money. All paper money is borrowed into existence, and that does not make the excessive creation of paper money right. This fraud is an additional theft upon all people who are already deceived by holding onto the fraudulent dollars, instead of gold and silver. The total amount of money in the U.S. banking system is known as M3, and is almost $9 Trillion as of Jan., 2004. www.federalreserve.gov/releases/h6/Current/

Fraud #2. The Debt of the U.S. Federal Government. Originally, this debt was incurred to a large degree to fight and win World War II, as the debt soared from under $50 billion to over $250 billion by the war's end. This was fraud, however, because at the time, the U.S. was on a gold standard at $35/oz., and the U.S. never borrowed $250 billion worth of gold in the first place, we only borrowed paper money that was created to excess. The debt is primarily used as a means to hide the fact of the excessive creation of paper money. By the end of Feb, 2004, the debt can be rounded up to $7.1 Trillion, and is as fraudulent today as it ever was. See www.publicdebt.treas.gov/opd/opdpenny.htm

Fraud #3. Fractional Reserve Banking. Banks don't even have the fraudulent paper money they say you have in your account. They say you have "on demand" deposits, but they loan deposits out long term, which is fraud, because you cannot demand your deposits when you want. You have to order cash in advance, which your bank will have to order from the Fed, if you take out more than a few thousand dollars, and sometimes they will not even provide such a "service" of giving you your money, but will only give you a cashier's check.

Είναι τεράστιο το άρθρο όποιος θέλει το διαβάζειhttp://www.gold-eagle.com/editorials_04/hommel022604.html, ή πιο απλά παρακολουθεί την ταινία που παρέθεσα παραπάνω, ή ανατρέχει στο Zeitgeist the movie και στο Zeitgeist Addendum.

Ρίξτε μια ματιά, για το καροτάκι που κυνηγούμε όλοι μας,
για το πόσο επιδέξια και έξυπνα μας κατέστησαν σκλάβους με την ψευδαίσθηση πως αν δουλέψεις σκληρά θα βγάλεις κάτι....
Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος όμως....

Δεν θέλω πια να γυρίζω στις θάλασσες φωνάζοντας...
Θέλω να βρω κι εγώ μια φωνή να μ'αποκρίνεται.

06/02/2009, 17:20:44
Γι'αυτό και σου είπα πως στην πράξη "άστο καλύτερα".
Αέρας κοπανιστός και παραγώμενος από λίγους.
Υπάρχει και το "Μoney as a Debt" εξίσου επιμορφωτική ταινία.

Στο δια ταύτα όμως τι θα κάνουμε ?
Θα αρκεστούμε στην μάχη ενάντια στο μάτριξ ή θα βρούμε τρόπους να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη ? Πρακτικά αδύνατες μάχες ή απαίτηση εφαρμοσμένων συστημάτων που θα μας οδηγήσουν στην ποιοτικότερη ζωή ???

Και μια "πολιτική παρένθεση".

Δεν έχεις δίκιο στον χαρακτηρισμό ναζάκι επειδή κάποιος αγαπά έστω και υπερβολικά την πατρίδα του σε βαθμό που να έχει την σημαία της στο μπουφάν του και να συμμετέχει σε εκδήλωση όπως αυτή των Ιμίων. Θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε παιδί αυτό και να μην έχει την παραμικρή σχέση με μισαλοδοξίες... Είναι κατάντια να χαρακτηρίζουμε ναζί οποιονδήποτε αγαπά έστω και υπερβολικά την πατρίδα του....

kswtikoulaΜέλος
06/02/2009, 17:50:01
Ο άνθρωπος που κινείται με αγάπη είναι αθόρυβος,
φωνάζει όποιος έχει σκοπό να δείξει κάτι.
Όταν δηλώνει κάτι με ραφτό, κούρεμα και ντύσιμο είναι μάλλον για να τοποθετηθεί σε ομάδα και όχι για να δηλώσει την αγάπη του.
Είναι ομαδοποίηση, βλέπε ραφτά από συγκροτήματα, ομάδες κλπ κλπ
Δεν δηλώνει αγάπη αλλά συμμετοχή σε ομάδα ανθρώπων, παθιασμένων και κολλημένων και ουχί φιλειρηνικών που δηλώνουν την αγάπη τους για το ένα και ταυτόχρονα το μίσος τους γι αυτό που θεωρούν αντίποδα.

Δεν θέλω πια να γυρίζω στις θάλασσες φωνάζοντας...
Θέλω να βρω κι εγώ μια φωνή να μ'αποκρίνεται.

06/02/2009, 18:18:50
quote:
Όταν δηλώνει κάτι με ραφτό, κούρεμα και ντύσιμο είναι μάλλον για να τοποθετηθεί σε ομάδα και όχι για να δηλώσει την αγάπη του.
Είναι ομαδοποίηση, βλέπε ραφτά από συγκροτήματα, ομάδες κλπ κλπ
Δεν δηλώνει αγάπη αλλά συμμετοχή σε ομάδα ανθρώπων, παθιασμένων και κολλημένων και ουχί φιλειρηνικών που δηλώνουν την αγάπη τους για το ένα και ταυτόχρονα το μίσος τους γι αυτό που θεωρούν αντίποδα.

Θεωριτικά μπορεί να είναι και έτσι, στην πράξη όμως αυτό το άτομο μπορεί να μην έχει αγγίξει κουνούπι στην ζωή του. Κι εγώ έχω φορέσει μπλούζα του Ολυμπιακού, σημαίνει ότι είμαι χούλιγκαν και μισώ τους αντιπάλους μου ??? Όταν πήγαινα γυμναστήριο με μπλούζα Flotsam & Jetsam δήλωνα μίσος για το κοινό της Βανδή ????

Δίνει αυτό δικαίωμα στον "αντίπαλο" να σε σαπίσει στο ξύλο ???

07/02/2009, 12:48:51
quote:
Αύριο μεθαύριο δηλαδή, ένα ελληνόπουλο θα έχει ράψει την ελληνική σημαία στο μπουφάν του, θα έχει και την ατυχία να έχει κοντό μαλλί και θα χαρακτηριστεί ναζί...

Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος νεοναζί θα χαρακτηριστεί αν ντύνεται σαν νεοναζί δηλαδή
το Φλαι μπουφάν τις Βερμαχτ μπότες το ξυρισμένο κεφάλι και ότι άλλο παραπέμπει σε νεοναζί .

[quote]
Θεωριτικά μπορεί να είναι και έτσι, στην πράξη όμως αυτό το άτομο μπορεί να μην έχει αγγίξει κουνούπι στην ζωή του. Κι εγώ έχω φορέσει μπλούζα του Ολυμπιακού, σημαίνει ότι είμαι χούλιγκαν και μισώ τους αντιπάλους μου ??? Όταν πήγαινα γυμναστήριο με μπλούζα Flotsam & Jetsam δήλωνα μίσος για το κοινό της Βανδή ????

Δίνει αυτό δικαίωμα στον "αντίπαλο" να σε σαπίσει στο ξύλο ???

[/quote
Είπαμε ο φανατισμός κάνει κακό απ οπου και αν προέρχεται και ναι δεν πρέπει να δίνει
Δικαίωμα η ενδυμασία κάποιου ώστε να του επιτεθούν αλλα δυστυχώς συμβαίνει αυτό αν πχ φοράς φανέλα του
Ολυμπιακού και μπεις σε ένα τρένο γεμάτο παναθηναϊκούς υπάρχει κίνδυνος να σε δείρουν
Και το αντίθετο βεβαία είναι νοσηρή νοοτροπία την καυτηριάζω αλλα δυστυχώς υπάρχει .

kardasianΝέο Μέλος
09/02/2009, 11:40:19
[URL=http://img193.imagevenue.com/img.php?image=71198_fwtia-teras_kai_mat_122_671lo.jpg][/URL]

Και δαίμονες πίσω απο τα γεγονότα του Δεκέμβρη?

09/02/2009, 12:00:11
Πωπω αυτό μας έλειπε τώρα, να πάρει θρησκευτική χροιά το θέμα

Ρε kardasian χρειάζεται ο αντίλογός σου στο θέμα μας, μην σε πτοούν τα "φασιστικά" (για σένα) ιδεώδη ορισμένων εδώ μέσα (συμπεριλαμβανομένων των δικών μου).

Σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή να μου πεις αν υπάρχει κάπου το μοντέλο της κοινωνίας που εσύ οραματίζεσαι. Δεν μπορώ να πιστέψω πως απλά πιστεύεις σε μία σύγκρουση με το κατεστημένο και τίποτα παραπέρα. Σε ποιό κράτος θα ήθελες να ζεις για παράδειγμα και γιατί ?

09/02/2009, 12:10:15
quote:
νεοναζί θα χαρακτηριστεί αν ντύνεται σαν νεοναζί δηλαδή το Φλαι μπουφάν τις Βερμαχτ μπότες το ξυρισμένο κεφάλι και ότι άλλο παραπέμπει σε νεοναζί .

Open Mind αυτά είναι σαχλαμάρες, μου θυμίζει στερεότυπα του τύπου μαλλιάς = αλήτης. Της μόδας έγινε και η παλαιστινιακή μαντήλα, θα χαρακτηρίζει όποιον την φορά επαναστάτη ?

Νοσηρή νοοτροπία είναι, ακριβώς όπως το λές και παρακάτω. Γιατί δηλαδή να φάω ξύλο σε ένα τραίνο γεμάτο Παναθηναϊκούς αν φοράω φανέλα του Ολυμπιακού ? Μόνο κάποιος μαστουρωμένος ή σκατοκέφαλος εγληματίας θα κινούταν εναντίον μου. Σε πληροφορώ πως είδα τον αγώνα Ολυμπιακού - Μπενφίκα μέσα σε σφηκοφωλιά Παοκτζήδων και όταν πανηγύρισα το δεύτερο γκολ, κάποιοι με κοιτάγαν από περίεργα εώς απειλητικά. Τους αντιμετώπισα με χιούμορ και τελικά βρέθηκα να μπορώ να απολαύσω το ματς με την άνεσή μου και στο τέλος να φύγω και με τα μισά ποτά κερασμένα. Πόσο έγκλημα είναι δηλαδή να αποδέχεσαι κάποιον διαφορετικό από την στιγμή που δεν σε βλάπτει σε τίποτα ???

Θέλει πολύ δουλειά η κοινωνία μας δυστυχώς και θα επιμένω πλέον να το επαναλαμβάνω, όλα είναι θέμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ....

(Το σαχλαμάρες μην το πάρεις προσωπικά.....)

09/02/2009, 12:55:26
quote:
Open Mind αυτά είναι σαχλαμάρες, μου θυμίζει στερεότυπα του τύπου μαλλιάς = αλήτης. Της μόδας έγινε και η παλαιστινιακή μαντήλα, θα χαρακτηρίζει όποιον την φορά επαναστάτη ?

Κοιτά να δεις με το συγκεκριμένο στυλ θέλει να δείξει που ανήκει εγώ σου λέω πως
Ξεχωρίζουν .
quote:
Γιατί δηλαδή να φάω ξύλο σε ένα τραίνο γεμάτο Παναθηναϊκούς αν φοράω φανέλα του Ολυμπιακού ? Μόνο κάποιος μαστουρωμένος ή σκατοκέφαλος εγληματίας θα κινούταν εναντίον μου. Σε πληροφορώ πως είδα τον αγώνα Ολυμπιακού - Μπενφίκα μέσα σε σφηκοφωλιά Παοκτζήδων και όταν πανηγύρισα το δεύτερο γκολ, κάποιοι με κοιτάγαν από περίεργα εώς απειλητικά. Τους αντιμετώπισα με χιούμορ και τελικά βρέθηκα να μπορώ να απολαύσω το ματς με την άνεσή μου και στο τέλος να φύγω και με τα μισά ποτά κερασμένα. Πόσο έγκλημα είναι δηλαδή να αποδέχεσαι κάποιον διαφορετικό από την στιγμή που δεν σε βλάπτει σε τίποτα ???

Άλλο το να δεις έναν αγώνα στην καφετερία και άλλο στο γήπεδο εγώ είμαι παναθηναϊκός
Και μένω στον Πειραιά οποτε έχει τύχει να δω την ομάδα μου σε καφετερία καταλαβαίνεις
Ότι πάντα είμαι σε εχθρικό έδαφος ποτε δεν έχω πλακωθεί μονο μερικές φράσεις μπορεί
Να εχω ανταλλάξει αλλα εάν πάω με φανέλα του παναθηναϊκού και περάσω έξω απ το Καραϊσκάκη σε μέρα ματς μάλλον θα με κλαίνε οι ρέγκες και το αντίθετο βεβαία .
Υπάρχει μια νοσηρή νοοτροπία με το γήπεδο το βλέπουν σαν πόλεμο θα σου πω ένα παράδειγμα ήξερα ένα φανατικό ολυμπιακό σε μια καφετερία που σύχναζα πιτσιρικάς
Ο συγκεκριμένος έπαιρνε μερος σε επεισόδια κτλ λοιπόν στην καφετέρια ομιλάγαμε κανονικά
Είχαμε πιει και καφέ μαζί συζητάγαμε λοιπον μια μέρα για τα επεισόδια μου λέει
Εδώ είμαστε φίλοι αλλα αν συναντηθούμε στο γήπεδο είμαστε εχθροί μπορεί να σου
Πετάξω και πετρα .
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη νοοτροπία είναι θέμα παιδείας συμφωνώ αλλα και
Θέμα κράτους δηλαδή δεν μπορεί να κάνουν τηλεοπτικές εκπομπές οργανωμένοι
Να βρίζονται μεταξύ τους να πετανε υπονοούμενα για μάχες μεταξύ τους και να
Μην επεμβαίνει εισαγγελέας .
Το ίδιο και με τις εφημερίδες που έχουν γίνει πολύ προκλητικές παλαιοτέρα υπήρχε
Μια ηθική δεν βρίζονταν έτσι μεταξύ τους ουτε ξεσήκωναν τους οπαδούς .
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι αυτοι που σκοτώνονται μεταξύ τους για τις ομάδες
Είναι οι ίδιοι που κάνουν τα επεισόδια στις πορείες δηλαδή εκεί ενώνονται και
Πλακώνονται με την αστυνομία .
Δυστυχώς η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο εχει κοινωνικοψυχολογικο υπόβαθρο
Και η κυρια αιτία προέρχεται από την παιδική ηλικία αρα συμφωνούμε ότι βασικά
Είναι θέμα παιδείας αλλα και του σάπιου συστήματος που και δεν προλαμβάνει
Αλλα και υποθάλπει αντι να σωφρονίζει τέτοιες νοοτροπίες στο βωμό συμφερόντων.