ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κώδικας Da Vinci - - Κινηματογράφος -

- Κώδικας Da Vinci - - Κινηματογράφος -

Cupid10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
CupidΜέλος
27/04/2006, 23:03:01
'Αραγε το θέμα που ξεκίνησα πέρσι για αυτή την ταινία, γιατί εξαφανίστηκε; Τελοσπάντων, και το όνειρό μου (αν και τρελό) βγήκε αληθινό. Η ταινία δεν βγαίνει στις 17 Μαϊου, αλλά στις 18.
'Ολοι την αναμένουμε (οι υπέρ και οι κατά) με αγωνία.
27/04/2006, 23:51:22
Αγαπητέ Cupid, αν χρησιμοποιούσες την Αναζήτηση κι είχες υποβάλλει ως λέξη - κλειδί το: "Da Vinci" θα έβλεπες οτι το topic που είχες ανοίξει δεν χάθηκε.
Ζεί και βασιλεύει....

Οπότε μπορείς να συνεχίσεις σε αυτό (κλίκαρε στον τίτλο παρακάτω για να μπείς κατευθείαν):

Κώδικας Da Vinci

Το θέμα αυτό θα απενεργοποιηθεί λοιπόν.

In anticipation of my resurrection...

JayaΜέλος
23/08/2005, 10:50:48
Καλή σου επιτυχία καλέ μου!
Μην τρελαίνεσαι όμως με το εθνικό…
Πάνε οι εποχές που ξέραμε… το μόνο + είναι ότι δε θα ‘χεις δίδακτρα αν περάσεις!
Άσχετο: τι κομμάτια έχεις ετοιμάσει?

Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...

22Μέλος
23/08/2005, 17:19:33
Να σου πω μερικά πραγματακια καλή μου,επειδή τυχαίνει να είμαι του χώρου.Πρώτον,διάλεξες έναν εξαιρετικά δύσκολο και επιπονο δρόμο.Δευτερον,πρεπει να σε προειδοποιήσω ότι στο εθνικό παίρνουν περίπου 15-20 άτομα κάθε χρόνο,εκ των οποίων τα 10 είναι ευνοημένα,συνεπώς η προσπαθειά σου στοχεύει στα υπόλοιπα 5-10 άτομα που θα πάρουν.Και τριτον,το εθνικό θεατρο ασχολειται μονο με θέατρο και όχι με κινηματογράφο και τηλεόραση,που είναι ουσιαστικά άλλες σχολές.Το μονο θετικό νομίζω ότι είναι η δωρεάν φοίτηση αν και είναι σχετικό και αυτό διοτι δεν σου επιτρέπεται να συμμετάσχεις κατα τη διάρκεια των σπουδών σου σε καμιά δουλειά,με αποτέλεσμα να υστερείς σε εμπειρία εναντι άλλων κατα την αποφοιτηση σου.Επίσης το χαρτί του εθνικού σου ανοίγει ευκολότερα πόρτες στα θέατρα,χωρίς ατό να είναι κανόνας. Πάντως σου εύχομαι καλή επιτυχία.
23/08/2005, 18:21:36

κάθε επιτυχία

και να θυμάσαι σε κάθε περίπτωση πως όταν ο Θεός κλείνει μία πόρτα κάπου αλλού ανοίγει ένα παράθυρο...

Galadriel

in God we trust

JayaΜέλος
23/08/2005, 20:58:29
quote:

Δευτερον,πρεπει να σε προειδοποιήσω ότι στο εθνικό παίρνουν περίπου 15-20 άτομα κάθε χρόνο,

Λάθος!!!!!!!
Κάθε χρόνο παίρνουν 10 άτομα μόνο και 2 αναπληρωματικούς!!!

quote:

δεν σου επιτρέπεται να συμμετάσχεις κατα τη διάρκεια των σπουδών σου σε καμιά δουλειά,με αποτέλεσμα να υστερείς σε εμπειρία εναντι άλλων κατα την αποφοιτηση σου.

Ούτε κι αυτό ισχύει τα τελευταία χρόνια...

quote:

και να θυμάσαι σε κάθε περίπτωση πως όταν ο Θεός κλείνει μία πόρτα κάπου αλλού ανοίγει ένα παράθυρο...

Συμφωνώ! Κι όταν την κλείνει υπάρχει πάντα λόγος που γίνεται αυτό…!!!

Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...

22Μέλος
23/08/2005, 23:08:50
Περυσι αν δεν κάνω λάθος μπήκαν 25 παιδιά! Οσο για τις δουλειές που λές,βεβαίως και έχουν χαλαρωσει κάπως τα πραγματα...αλλά κάπως,όχι εντελώς.
MournbladeΝέο Μέλος
25/08/2005, 13:07:36
Καλή επιτυχία με όλη μου την καρδιά (και κάνω και ενα τεστ να δω αν εμφανίζεται το ιματζ από κάτω...)
MournbladeΝέο Μέλος
25/08/2005, 13:12:23
για πάμε αλλή μία...

huopoiosΝέο Μέλος
29/08/2005, 23:19:00
ευχαριστω ολους και συγνωμη που αργω να απαντησω,ελειπα και δεν ειχα προσβαση σε η/υ.

Jaya,τα δυο απο το αρχαιο ειναι απο "τρωαδες" του Ευριπιδη(τον Ταλβυθιο) και "οιδιποδα τυραννο" του Σοφοκλη (τον εξαγγελο),απο συγχρονο τον "φιακα" του Μισιτζη(τον Γαννη) και την ψευτρα του Κοκτο.
:)]

22 αρχικα ξανα διευκρινιζω πως ειμαι "καλος σου" κι οχι "καλη σου".

Δευτερον,πρεπει να σε προειδοποιήσω ότι στο εθνικό παίρνουν περίπου 15-20 άτομα κάθε χρόνο,εκ των οποίων τα 10 είναι ευνοημένα,συνεπώς η προσπαθειά σου στοχεύει στα υπόλοιπα 5-10 άτομα που θα πάρουν

αυτο το γνωριζω αλλα το μονο που μπορω να κανω ειναι να το χρησιμοποιησω σαν δικαιολογια αν αποτυχω αν και δεν το συνηθιζω.θελω να πω οτι αποδεχομαι τους "ορους" του παιχνιδιου αφου δεν μπορω να κανω αλλιως.η μη χορηγηση διδακτρων ειναι σημαντικη για μενα αν και αν αποτυχω δεν θα διστασω να βρω μια τριρη δουλεια για να πληρωνω καποια ιδωτικη σχολη.

galadriel,μαλλον απο το παραθυρο μπαινουν οι αλλοι...
δεν παρανοησα αυτο που ειπες απλα αστειευομαι.σ ευχαριστω.

Mournblade,σ ευχαριστω κι ευχομαι να τα καταφερεις κι εσυ με το ιματζ.
ισως το ιμα-τζινι η Αμαλια να σε βοηθησει.

ειμαι μονη μου,κρυωνω...