- Επαναφορά προσώπου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
staras
quote:Του χωρισμού ή του μέdιουμ;
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ??

staras
quote:
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ
Το καλύτερο που εχεις να κάνεις !!!
(αν είσαι πάνω από 18 ... και με δική σου δουλειά)

staras
quote:Αν καθάριζα τον άλλον, θα μου έδινες τα χρήματα;
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ,ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ...

καλώς ήρθες στα forums.
Τα άλλα δύο, πανομοιότυπα θέματα που άνοιξες (τοποθετημένα, το ένα στην ενότητα Η ΨΥΧΗ και το άλλο στην ενότητα ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ) απενεργοποιήθηκαν και η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο παρόν θέμα που μεταφέρθηκε από την ενότητα "Απόψεις, Προτάσεις, κ.α" επίσης στον ενότητα ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.
Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γράψει τις απόψεις τους στα άλλα δύο θέματα που απενεργοποιήθηκαν:
Επαναφορα προσωπου και Επαναφορα προσωπου
μπορούν αν θέλουν να επαναλάβουν τις όποιες ερωτήσεις, απόψεις ή παρατηρήσεις τους και στο παρόν θέμα.

quote:Όχι ακριβώς παρόμοια εμπειρία, για κάποια περίοδο ασχολήθηκα με μια μέθοδο υποβολής ιδεών στους άλλους. Επειδή δεν με ενδιέφερε και πολύ δεν το εξάσκησα, αλλά στη μικρή άσκηση που έκανα θεωρώ ότι είχε αποτελέσματα.
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ,ΠΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!!!!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣΑΜΕ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑς 'ΥΠΟΒΟΛΕΣ΄ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΘ ΕΚΑΝΕ.ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ...ΔΕ ΜΟΥ ΕΤΑΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΤΑ 80%..ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΗΤΡΕ ΤΗΛ,ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ....ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΧΩΡΙΣΑΜΕ!!!ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ??
Παρόλα αυτά, πρέπει να ξέρεις, ότι το να παραβιαζεις την ελευθερία των άλλων, είναι μαύρη μαγεία. Και θα έχει συνέπειες.
Και όταν προσπαθείς να φτιάξεις με το ζόρι κάτι που έχει σπάσει, απλά χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.
quote:Το γεγονός ότι πηγαίνεις σε μέντιουμ για να στη φέρει πίσω, είναι για μένα σημαντική ένδειξη, ότι μάλλον έκανε καλά που σε χώρισε
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ,ΠΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!!!!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣΑΜΕ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑς 'ΥΠΟΒΟΛΕΣ΄ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΘ ΕΚΑΝΕ.ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ...ΔΕ ΜΟΥ ΕΤΑΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΤΑ 80%..
Καλύτερα να κοιτάξεις μέσα στον εαυτό σου και να αλλάξεις ριζικά όλους τους λόγους για τους οποίους σε χώρισε. Σίγουρα ξέρεις ποιοι είναι αυτοί.
Αν πάλι δεν φταίς εσύ για το χωρισμό, τότε φταίει εκείνη, επομένως σε αυτή τη περίπτωση καλύτερα να ψάξεις να βρεις κάποια καλύτερη.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/02/2012 18:20:09
quote:Δεν τις υποβάλλεις ακριβώς χωρίς τη θέλησή τους. Υπάρχουν κάποια σκοτεινά κομμάτια του εαυτού τους που θέλουν να κάνουν διάφορα πράγματα. Εσύ υποβάλλεις μια ιδέα, που ερεθίζει αυτές τις λανθάνουσες και ήδη υπάρχουσες τάσεις του ανθρώπου. Δε ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Π.χ. οι περισσότεροι άνθρωποι είναι λαγνοι, επομένως αν θέλεις να υποβάλλεις σε κάποιον μια ιδέα σεξουαλική, είναι αρκετά εύκολο, γιατί ήδη έχει αυτή τη τάση. Αν όμως κάποιος δεν είναι λάγνος, αλλά αντίθετα κάνει αγνές και έχει αγνή ψυχή, τότε πώς θα του υποβάλλεις κάτι λάγνο; Είναι δύσκολο.
Aλήθεια Dr.. Πιστέυεις ότι υπάρχει μάυρη μαγεία;; Είναι δυνατόν να υποβάλλεις ιδέες στους άλλους χωρίς τη θελησή τους;;
Δε ξέρω αν εγινα κατανοητός.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/02/2012 18:25:46
τα έκανες ΄κρατώντας μια φωτογραφία΄ του δέκτη ?

quote:Δεν μπορείς να βάλεις κάποιον να κάνει κάτι που είναι αντίθετο στις εσωτερικές του αρχές.
Δηλαδή αν εγώ έχω κάποια δολοφονικά ένστικτα..;; Μπορείς να με κάνεις να σκοτώσω..;;
quote:Όχι. Δε χρειάζεσαι κανένα αντικείμενο.
Dr ολα τα παραπάνω που ανέφερες ,
quote:Φωτογραφίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε άλλες μεθόδους. Εκεί μπαίνουμε στο χώρο της μαγείας πια. Αυτό που αναφέρω, εγώ προσωπικά, δεν το θεωρώ μαγεία.
Dr ολα τα παραπάνω που ανέφερες ,
quote:..αν και είναι.
Αυτό που αναφέρω, εγώ προσωπικά, δεν το θεωρώ μαγεία.
είναι τελείως διαφορετική, απο αυτό που ασχολήθηκες εσύ .
Εσυ με "υποβολή", αυτός με μια "απατεώνα" του είδους
οπου, κοιτάζοντας μια φωτογραφία κάποιου, τον κάνει ... οτι θέλει
Γι'αυτο ζήτησα τη διευκρίνηση,
να μη εκληφθεί ως ελπίδα οτι (ίσως)
ισχύουν τέτοιες χαζομάρες απο ... επιρρεπείς ανθρώπους

staras