ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- σχετικα με εικονα στο ιντερνετ,και πως την βαζουμε εκει. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- σχετικα με εικονα στο ιντερνετ,και πως την βαζουμε εκει. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Deghar Adhark4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Deghar AdharkΜέλος
31/07/2006, 00:48:11
αμα εχω μια εικονα στο υπολογιστη,ειτε απο ζωγραφικη,ειτε σκαναρισμα,και θελω να την βαλω σε ενα φορουμ {οχι απαραιτητα στο παρον},τι πρεπει να κανω ?.
υποθετω πρεπει να διμιουργησω μια διευθυνση http στην εικονα,αλλα πως γινετε αυτο ?.
γενικοτερα,πως βαζω εικονες στο ιντερνετ,ωστε να τισ χρησιμοποιω οπου θελω.
ξερω πως η ερωτηση ειναι ηλιθια,αλλα θα το εκτιμουσα να καποιος μου απαντουσε.

santaclaws is coming....to town!

31/07/2006, 12:20:48
Φίλε μου Deghar Adhark, σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσες να την ανεβάσεις σε κάποιο χώρο στο Internet, όπως στο www.imageshack.us

Εκεί έχει την επιλογή είτε να ανεβάσεις ένα file από τον υπολογιστή σου είτε ένα url.
Μπορείς να την κάνεις και resize.
Έπειτα σου δίνει ένα direct link το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς για την φωτογραφία αυτή.

Για δοκίμασε το...

In anticipation of my resurrection...

Deghar AdharkΜέλος
31/07/2006, 17:31:54
ευχαριστω για το link.το προβλημα ειναι οτι η εικονα που θελώ να βαλω ειναι αρχειο tga.πρεπει να την κανω jpg.

santaclaws is coming....to town!

10/08/2006, 04:55:49
Deghar Adhark
μπορείς να τη σώσεις στον υπολογιστή σου, να την ανοίξεις με ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα (όπως το corell photo paint ή το photoshop) και να τη σώσεις μετά ως jpg.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!