- ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
OU DEI ADIKOUMENON TINA ANTIDIKEIN.
Α S A N A
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
GIA TO ASANA HKSERA KAI TO XRISIMOPOIOUSA POLU PRIN GNORISTO ME TON PALMO.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
quote:
TOTE MPOREI NA EINAI KAI H PETROULAKH FILE VRYL!!!GIA TO ASANA HKSERA KAI TO XRISIMOPOIOUSA POLU PRIN GNORISTO ME TON PALMO.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Καταρχήν, δεν είμαι φίλος σου. Και γράφεται Βρίλ ή Vril.
Δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις σου, δικαίωμά σου να πιστεύεις ΟΤΙ θέλεις.
Με ενδιαφέρει να μην εκτροχιάζεσαι, όταν δεν μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήματα.
Επίσεις με ενδιαφέρει να μην καταστρατηγείς τους όρους λειτουργίας του Φόρουμ, για΄τι το φόρουμ λειτουργεί σαν μια εικονική Πολιτεία, και η Πολιτεία έχει Νόμους, τους οποίους εσύ (κια ο κάθε συμμετέχων) ΟΦΕΙΛΕΙ(Σ) να σέβεσ(τ)αι.
Υπάρχουν μέλη, τα οποία είναι πολύ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ εδώ μέσα και με μεγαλύτερη εμπειρία στα "διαδικτυακά" άπό εσένα.
Δεν είναι ευχαρίστησή μου να μέ φέρνεις σε τέτοια θέση, όπως εδώ αλλά και στο άλλο θέμα.
Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία να σκεφτείς καλά ΤΙ γράφεις και ΠΩΣ το γράφεις...
Edited by - Vril on 22/07/2005 18:35:13
AN THES MPOREIS NA TA DEIS.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Καθαρίζει ένα μεγάλο κήπο. Μετά από δύο μέρες δουλειάς τελειώνει και στο διάδρομο τα "λέει" με τον ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης είναι προφανώς ευχαριστημένος και πλησιάζει η γλυκειά ώρα της πληρωμής... Ο φίλος βλέπει ένα γαϊδουράγκαθο να βγαίνει μέσα από μικρή σχισμή μια μεγάλης (καμμιά τριανταριά κιλά) πέτρας. Σίγουρος πως θα τα ακούσει από τον ιδιοκτήτη, βγάζει το κλαδευτήρι και τσακ, κόβει το γαϊδουράγκαθο. Ο ιδιοκτήτης αφού αλλάζει δέκα χρώματα, παίρνει είκοσι βαθιές ανάσες και κατεβάζει τρία υπογλώσσια αρχίζει να ωρύεται: "γιατί ρε γαμότο, το' χα κουβαλήσει από το νησί, είσαι πολύ μ@λ@κ@ς, ρώτα πρώτα, και δεν ξαναγίνεται κλπ κλπ". Απίθανο, αλλά αυτός ο άνθρωπος, γούσταρε τόσο πολύ το γαϊδουράγκαθο της πατρίδας του που το κουβαλούσε πάνω από και θάλασσες για να το έχει μπροστά του. Γιατί και τα γαϊδουράγκαθα είναι όμορφα...
Φυσικά ο φίλος λεφτά δεν τόλμησε να ζητήσει... Εκείνη τη μέρα τουλάχιστον...
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Η καλύτερη μέθοδος είναι να το μεταφυτεύσεις από αλλού. Αλλιώς συζητάμε για συλλογή σπόρων, πράγματα δύσκολα δηλαδή...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Μετά τον μικρό αποσυντονισμό που προκάλεσε η "παρέμβαση" του El@nI3 iX0r, επανερχόμεθα στα φυσιολογικά...
Μικρό ενάλιο σπήλαιο, με ιδιωτική (μικρή, πολύ μικρή φυσικά...) παραλία στην Αττική.
Στο σπήλαιο αυτό καταφεύγω: όταν έχει πολύ ζέστη (διότι έχει και δύο εισόδους και σε συνδυασμό με την θάλασσα μιλάμε για το τέλειο φυσικό κλιματιστικό) κι όταν θέλω να μείνω μόνος με τον εαυτό μου και να τα "πω" λιγάκι μαζί του. Ενίοτε, σε περιόδους "αφραγκίας" μας έχει φιλοξενήσει ως κατάλυμα για αρκετές μέρες. Πώς το λέει το τραγούδι; "Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου"; Εμείς το κάνουμε: "Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα, ένα σπήλαιο και τ' αγόρι μουυυ (ο γυιός μου)". Στην επανάληψη θα λέω "το κορίτσι μου" για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ζήλειες κλπ κλπ...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky