- ΑΙΣΧΟΣ: Βγαίνει ελληνική σατανιστική ταινία! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Τίποτα.
Και Περισσότερο Τίποτα.
Αναφέρομαι στους φόνους των χριστιανών διότι στα χριστιανικά κείμενα διαφημίζεται ο Σατανούλης, αλλά πουθενά ως φονιάς.
Για ανθρωποθυσίες μιλάμε, σωστά;
ΑΛΛΟΣ μιλάει για φόνους εκεί που διαφημίζεται ο Σατανούλης.
Θέλω να πω, μηπως ο Διαβολάκος δεν είναι τόσο κακός;
Μήπως ο ΑΛΛΟΣ είναι ο κακός;
Μήπως πρέπει ν' αλλάκσει ο νόμος;
Μιλάω πάντα με βάση τις γραφές ε;
Παρακαλώ dr μου!
Δική μου η ευχαρίστησις!
quote:
Φίλε Zephyr, δεν μίλησα για νόμους. Ολοι μας κσέρουμε άλλως τε, ότι, όλοι αυτοί που νομοθετούν δεν είναι και ότι καλλίτερο υπάρχει, επομένως το ίδιο και οι νόμοι τους.
Αναφέρομαι στους φόνους των χριστιανών διότι στα χριστιανικά κείμενα διαφημίζεται ο Σατανούλης, αλλά πουθενά ως φονιάς.
Για ανθρωποθυσίες μιλάμε, σωστά;
ΑΛΛΟΣ μιλάει για φόνους εκεί που διαφημίζεται ο Σατανούλης.
Θέλω να πω, μηπως ο Διαβολάκος δεν είναι τόσο κακός;
Μήπως ο ΑΛΛΟΣ είναι ο κακός;
Μήπως πρέπει ν' αλλάκσει ο νόμος;
Βλέπω το θέμα καθαρά με βάση το σήμερα και την ισχύουσα κατάσταση. Οι Κατσούλας-Δημητροκάλης-Μαργιέτη κλπ, διέπραξαν εγκλήματα. Σωστόν?
Είτε τα έκαναν στο όνομα του σατανά, είτε στο όνομα του βούδα είτε σε όποιον άλλον ήθελαν, έπρεπε να τιμωρηθούν. Έχεις αντίρρηση? Μήπως αν ήταν χριστιανοί θα έμεναν ατιμώρητοι?
Να αλλάξει ο νόμος και να γίνει τι? Να επιτρέπονται όλα αυτά για να μην θίγονται τα θρησκευτικά δικαιώματα των σατανιστών?
quote:
Εάν ήθελε ο kanasi να του απευθυνθώ προσωπικά, τότε δεν έπρεπε να ζητήσει από εσένα να μ' ευχαριστήσεις, αλλά να μου το έλεγε ο ίδιος!
Δεν μου το ζήτησε ο κύριος Κανάσης, προφανώς, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσε θα το έκανε.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 18/11/2010 14:23:54
Εαν θέλεις να εκσαφανιστούν οι σατανιστές, εξσφάνισε τα "βιβλία" που διαφημίζουν τον σατανά!
quote:...και τον πρόλαβες σαν καλός υπηρέτης!
Δεν μου το ζήτησε ο κύριος Κανάσης, προφανώς, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσε θα το έκανε.
ΕΥΓΕ!
Επομένως δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε σατανιστές τους Δημητροκάλη και σια.
Κάπως αλλοιώς πρέπει να τους λέμε...
Edited by - Αίολος on 18/11/2010 14:35:39
Γιατί στο τέλος θα βαρεθεί και ο Zephyr, αν υπάρχει και αυτός, και δε θα μείνει κανείς εδώ μέσα για την κατα τα άλλα υψηλού επιπέδου κουβεντούλα.
Παρεμπιπτώντως το θέμα αφορά το ΑΝ θα έπρεπε να προβληθεί η εν λόγω ταινία.
Παρακαλώ να μην ξεφεύγουμε.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 18/11/2010 14:38:28
Δεν κσεφύγαμε καθόλου.
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ- ΣΕ NOHΤΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ.
ΤΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ...
ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ.
ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ (Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ) ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΟΝ ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΑ ΛΟΓΟ.
ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΛΟΙ μου ΦΙΛΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣ ΛΟΓΟΣ
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ...
ΤΑ NOHΤΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ -ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.
ΤΑ NOHΤΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ/ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΜΑΤΟΣ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ.
ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ/ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ NOHΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ ΛΟΓΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΛΟΓΟΥ (ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
(ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ.)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +Η ΕΚΦΡΑΣΗ
ΜΕ Τ' ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΟΓΙΑ...Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ...
ΦΩΣΣΣΣΣΣΣ,ΑΤΜΑ
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 06/04/2003 23:17:29
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!
ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ θΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ?
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΚΟΣΜΟ,ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ! ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΝΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ,ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ,ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΧΡΗΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟ Η ΑΙΡΕΤΙΚΟ...
ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ? ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ?
ΑΝ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΩ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ...
ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΗ...ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΜΟΡΦΟ ΠΗΛΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΤΕ Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΗ?
ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΙ,ΤΑΠΕΙΝΟΙ,ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ...
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΗ ΠΑΝΩ ΜΑΣ....
Φιλικά!
AngelStorm.
ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΕΙΟΠΛΑΣΤΗ "ΠΑΤΕΡΑ" ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ "ΑΔΕΡΦΟΥΣ"
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ
ΦΙΛΕ AVATAR ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ
ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΩ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ; TA NOHTIKA ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΑ "ΨΑΞΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟΡΓΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ Ή ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ, ΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ Ή ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΤΩΝ ΗΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ARCHON ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Ο ΛΟΓΟΣ ????
ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΤΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΑΣ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
ΤΙ ΑΦΕΛΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΗΣ Α Μ Ε Σ Η Σ Ε Μ Π Ε Ι Ρ Ι Α Σ (ΒΙΩΣΗΣ) .... ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΑΓΩ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΟΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΠΡΟΚΕΙΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΜΟΡΦΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +Η ΕΚΦΡΑΣΗ
ΜΕ Τ' ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΟΓΙΑ...Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΟΝΙΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΟΙ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.....
ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΤΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Αχ καλέ μου Αβατάρ σε τι ατραπό μας οδηγείς ;
Εσωτερική αναζήτηση – ανθρώπινες αδυναμίες – δημιουργία - ανασφάλεια – Υπέρτατο Ον .
Ας είναι βατός ο δρόμος της σκέψης όλων μας σε αυτή την αναζήτηση.
Ο κεκρυμένος λόγος, ο λόγος της αλήθειας, ο τελικός ΑΠΟΛΕΣΘΕΝ ΛΟΓΟΣ.
Παρατηρούντες τα φαινόμενα και τη φύση , προσπαθούμε να οδηγηθούμε δια μέσου της ανθρώπινης λογικής μας και τις αντίληψης στην αλήθεια.
Μα μπορεί ο οφθαλμός μας να αντικρίσει το Φως ;
Ας δούμε τις ακτίνες του και ας βρούμε εκεί κομμάτια της αλήθειας που ψάχνουμε.
Ξεκινώντας θα πρέπει να κάνουμε μια παραδοχή αν υπάρχει Θεός ή όχι .
Για μένα προσωπικά υπάρχει .
Και που είναι ;
Και πως το ξέρουμε ;
Είναι μέσα στην καρδιά μας μέσα στη σκέψη μας μέσα στην ευχή μας μέσα στην απόγνωσή μας μέσα στην ευχαριστία μας και μέσα στη λύτρωση .
Μα πως αλλιώς να το ξέρω ;
Από το βίωμα μου από αυτό που ΕΓΩ χαρακτήρισα αποκάλυψη του Θείου μέσα μου .
Ο λόγος της ψυχής μου , το καταγεγραμμένο στο υποσυνείδητο .
Το γεγονός και η δόνηση μετά την προς – ευχή .
Η αίσθηση της Ύπαρξης του Εντός μου .
Συνεχίστε εσείς μαζί θα περπατήσουμε αυτό το δρόμο χέρι – χέρι χωρίς πάθη και μίση , χωρίς φανατισμό .
Μόνος οδηγός μας ας είναι το Φως .
O Αναζητών
Apostolos
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ .. ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ, Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΘΕΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ Ή ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ.
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΙΣΤΗ = ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ, ΩΣΤΟΣΟ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ. ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΠΙΣΤΗ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON