ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

amalia62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
12/05/2003, 16:19:58
ΠΕΣΤΑ ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ...

ΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ...

+
ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

aummmmmmm

AmandaΜέλος
16/05/2003, 13:18:04
Λυπάμαι που βρίσκω τόση αντιπάθεια για ανθρώπους που είναι κι αυτοί εργάτες όπως όλοι μας.Σε κάθε κανόνα υπάρχει και εξαίρεση πάντα θα υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί σε όποιο επάγγελμα και να κοιτάξεις.Γιατί όμως τόσο μίσος σε ανθρώπους που αν κινδυνέψουμε σε αυτούς θα απευθυνθούμε και θα ζητήσουμε βοήθεια και αυτοί μπορεί και να ρισκάρουν τη ζωή τους για κάποιον που ούτε καν ξέρουν;Θα μου πείτε αυτή είναι η δουλειά τους γι' αυτό πληρώνονται ναι αλλά θα μπορούσαν να ήταν και απλοί παρατηρητές και να μην κάνουν τίποτα.Υπάρχουν και δάσκαλοι που πληρώνονται για να μας μάθουν γράμματα αλλά υπάρχουν κάποιοι που όχι μόνο γράμματα δεν μας μαθαίνουν αλλά καταστρέφουν και την ψυχολογία ενός παιδιού.Δεν έχω κάτι εναντίον των δασκάλων προς Θεού απλώς ένα παράδειγμα έφερα!
Όπως έγραψα πριν παντού υπάρχουν καλοί και κακοί είναι κρίμα όμως πάντα να δείχνουμε τόσο μένος για αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους για να νιώθουμε εμείς πιο ασφαλείς.
Καλή μου Αμαλία ήταν υπέροχα τα λόγια σου.

Φιλικά

WolffacedΜέλος
16/05/2003, 13:27:56
quote:

;;;;;'

HEY ,DJ!!!PUT THE RECORD ON...PLAY IT...ALL NIGHT LONG...
"EKTOΣ ΕΛΕΓΧΟΥ";..."ΝΑΥΤΙΑ";..."ΓΚΟΥΛΑΝΓΚ";...ΤΙ;;;

ΑΧ,ΑΝΟΙΞΗ...ΕΣΥ ΑΝΘΙΖΕΙΣ + ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΖ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑ...

ΧΑΜΟΣ

ΤΙ ΕΣΤΙ "Η ΤΕΧΝΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ"...
ΑΣΤΟ...ΕΠΕΣΕΣ ΣE ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΜASTER

aummmmmmm

Άτμα αυτό που θέλω να σου πω είναι πως τα λόγια σου είναι τελείως ακαταλαβίστικα. Αν μπορείς γράφε πιο κατανοητά. Πιστεύω πως δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύω αυτό αλλά και άλλα μέλη του forum. Αν δεν θέλεις βέβαια και θέλεις να κρατήσεις το προσωπικό σου ύφος κάντο, απλά να ξέρεις πως μερικοί από εμάς δεν μπορούμε να σε παρακολουθήσουμε και αυτομάτως περνάμε τα μηνύματα σου χωρίς να τους δίνουμε σημασία.

Edited by - Wolffaced on 16/05/2003 13:30:11

WolffacedΜέλος
16/05/2003, 13:32:48
Όσον αφορά τους αστυνομικούς, έχω να πω πως δεν υπάρχουν αστυνομικοί όταν τους χρειάζεσαι (π.χ. σε ληστείες) και υπάρχει υπερβολικός αριθμός αστυνομικών όταν δεν τους χρειάζεσαι (π.χ. σύνοδος ευρωπαίων πρωθυπουργών).

EoNΜέλος
16/05/2003, 13:40:23
quote:
Γιατί όμως τόσο μίσος σε ανθρώπους που αν κινδυνέψουμε σε αυτούς θα απευθυνθούμε και θα ζητήσουμε βοήθεια και αυτοί μπορεί και να ρισκάρουν τη ζωή τους για κάποιον που ούτε καν ξέρουν;

Γειά σου Αμαντα !
Καταρχήν που είδες εσύ μπάτσο να τρέχει για απλό πολίτη ? πόσους μπάτσους έχεις ακούσει να σκοτωνόνται προφυλάσοντας πολίτες κάθε χρόνο σε σχέση αναλογική με τα εγκλήματα που γίνονται ?

Και εγώ ρωτάω γιατι τόσο μίσος απο τους μπάτσους που δέρνουν γέρους,γυναίκες ακόμα και παιδάκια ?
Αμάντα έχεις πάει ποτέ σε κάποια πορεία ή αυτά που λές τα έχεις δεί σε ταινίες ?

"Μαθαίνω ελεύθερα να ανασαίνω..."

16/05/2003, 14:15:54
Πάντως οφείλουμε να το παραδεχτούμε...
Ο Αλ Πατσίνο σε μπάτσος, ήταν υπέροχος!!!

Αχ και νά'τανε το ίδιο υπέροχοι και οι τροχονόμοι που σε γράφουν επειδή δεν φοράς κράνος για να πας στο περίπτερο, ενώ γκαζώνουν στο κόκκινο φανάρι, κι όποιον πάρει ο Χάρος...
Κάπως έτσι σκοτώθηκε πριν χρόνια και η αδελφή...του Π.

αυτή...που τα κατάφερε!

EoNΜέλος
16/05/2003, 14:31:34
και φυσικά ο δολοφόνος αθωώθηκε...

AmandaΜέλος
16/05/2003, 14:41:47
Φίλε ΕοΝ,
δεν τα έχω δει σε ταινίες τα έχω δει εγώ η ίδια.Το γεγονός οτι δεν ακούς κάθε μέρα στις ειδήσεις για αστυνομικούς που σκοτώνονται δεν σημαίνει οτι και δεν έχουν πέσει εν ώρα καθήκοντος πολλοί.Τώρα όσον αφορά τα εγκλήματα τις περισσότερες φορές η αστυνομία ειδοποιείται αφότου έχουν διαπραχθεί γι' αυτό και είναι και μεγαλύτερο το ποσοστό αναλογικά με τους θανάτους αστυνομικών.Ναι υπάρχουν αστυνομικοί που έχουν χτυπήσει και γέρους και γυναίκες και παιδιά.Αλλά εφόσον έχεις πάει σε πορεία θα έχεις δει πως πολλές φορές είναι μόνο παρατηρητές στις πορείες και δεν ενοχλούν κανένα (εκτός βέβαια από τίποτα ανόητους που το παίζουν νταήδες αλλα είπαμε δεν είναι όλοι καλοί).Χρησιμοποιούν τη βία εφόσον έχουν γίνει αρκετά επικίνδυνα τα πράγματα και κατόπιν διαταγών ποτέ δεν λειτουργούν αυτόνομα ακόμα και αν μια "ανυπεράσπιστη" γυναίκα τους πετάει μια μολότωφ μέσα στα πόδια και τους βρίζει.Αν ο αξιωματικός δεν πει το οκ δεν επιτίθονται σε καμμία περίπτωση γιατί αυτό σημαίνει ανυπακοή ανωτέρου και θα έχει πρόβλημα.Το έχω δει κι αυτό και όχι σε ταινία. Τώρα όσον αφορά τους γέρους ναι είμαι υπέρ του σεβασμού απέναντι στην τρίτη ηλικία αλλά να σε ρωτήσω κάτι αν ένας παππούς καλά κρατημένος σου επιτεθεί με την μαγκούρα για να σου ανοίξει το κεφάλι γιατί εσύ απλώς κάνεις αυτό που σου είπε ο ανώτερός σου δηλαδή να μην τον αφήσεις να περάσει και να μην σπάσει το κλοιό τι θα κάνεις;Θα αμυνθείς βέβαια αλλά δεν είναι αναγκαίο να τον χτυπήσεις θα μου πεις και συμφωνώ αλλά μετά από πολύ βρισίδι που έχεις ακούσει και μετά από πολλές ώρες στο πόδι τα νεύρα σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και εσύ μπορεί να αντιδρούσες άσχημα μην ξεχνάς οτι κι αυτοί είναι άνθρωποι κι όχι μηχανές.Τέλος μου λες για παιδιά!Τι παιδιά;Παιδιά που πετάνε πέτρες,μολότωφ και πορτοκάλια γεμάτα ξυράφια;Αυτά εννοείς; Γιατί δεν ξέρω άλλες περιπτώσεις! Αν ξέρεις εσύ όμως πολύ θα ήθελα να τις ακούσω.
Όπως είπα και στο προηγούμενο μου μύνημα υπάρχουν και κακοί και καλοί δεν χρειάζεται να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι.Πάντως αν σε περίπτωση πέσεις θύμα ληστείας ή οποιασδήποτε άλλης επίθεσης-πράγμα που απεύχομαι- τότε μην καλέσεις σε βοήθεια κάποιον αστυνομικό εφόσον πιστεύεις ότι δεν θα σε βοηθήσει γιατί είσαι ένας απλός πολίτης.
Ελπίζω να έδωσα κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα σου.Καλή σου μέρα.

Φιλικά

EoNΜέλος
16/05/2003, 15:08:06
φίλτατη Αμάντα απ'ότι καταλαβαίνω η μόνη πορεία που πρέπει να έχεις πάει είναι τότε με τον νόμο Παπαθεμελή που ήθελε να κλείνουν τα μπαρακια στις 2¨00 η ώρα....

Και μόνο στο ότι έχουμε φτάσει Ανθρωπος να φυλάει Ανθρωπο,Ανθρωπος να δέρνει Ανθρωπο ....αυτό και μόνο θα πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε την κατάντια μας.
Απο κεί και πέρα γνωρίζω πολύ καλά πως όλοι έχουν δίκιο.

dimindyΜέλος
16/05/2003, 15:24:47
agapiti amalia..............................sigoura yparxoun kaloi k kakoi pantou s oles tis douleies..................alla poso kalos mporei na eisai otan xereis oti sti douleia pou pas na kaneis SIGOURA tha xreiastei na xtypiseis anthrwpous.kai den milaw oute gia kleftes oute gia dolofonous(alitheia einai tosoi polloi?)...........................prin prosliftheis xereis poly kala oti prwtistws i douleia sou tha einai na prostateyeis symferonta...........................oso gia ta paidia me tis molotwf............tha itheles pragmatika na min yparxoun?.....tha theles na eimastan mia aneyri koinwnia,me koimismeni neolaia pou tha edexeto tin opoia epitagi twn amerikanwn?...............oso gia tous gerous...PLAKA MAS KANEIS???????.............EXEIS DEI POLLOUS ASTYNOMIKOUS NA KINDINEYOUN APO SYNTAXIOUXOUS KAI APO APERGOUS POU PALEYOUN GIA TO PSWMAKI TOUS??????????????................................kamia fora de tous vazoume emeis olous s ena kazani.....EINAI STO IDIO KAZANI......................kai den exw gnwrisei kanene mpatsaki pou na ekatse k na asxolithike me tin psyxologia tis exousias........................kai as min koroideyomaste.................to idio to systima thelei gia mpatsous,anegafalous anthrwpous pou akoune diatages...........kai na tous arkei ayto gia na min exoun typseis....................oso gia tin prostasia pou mas parexoun.....kane ena peirama....partous thlefwno gia listeia(se exelixi)kai xronometra posi wra tha kanoun na erthoun...........oi KOTES OI LYRATES...........to kathe koblexiko paidaki pou etrwge sfaliares sto sxoleio kai tin eide ntavatzis twn allwn...............................giati polloi anthrwpoi eixan anagi apo douleia,alla vasanistes den ginane............

dimindyΜέλος
16/05/2003, 15:27:03
agapiti amanda ennousa

16/05/2003, 16:10:46
10 φορές με έχουν σταματήσει για εξακρίβωση στοιχείων. Η συμπεριφορά των αστυνομικών; Τυπική. Ουδέτερη.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ορισμένους ανθρώπους όλοι οι αστυνομικοί φέρονται προκλητικά. Μου έχει τύχει και αυτό, μα μια φορά στην ζωή μου.

Έχω δύο γνωστούς μου, παλιούς μου συμμαθητές. Είναι αστυνομικοί. Ο ένας, είναι εκπληκτικός άνθρωπος και το επάγγελμα που κάνει, το αγαπά. Δεν έχει ποτέ του φερθεί βιαία η προκλητικά και αντιθέτως είναι με ένα χαμόγελο συνέχεια όσο παράξενο και αν φαίνεται.
Μου είπε χαρακτηριστικά κάποτε. ‘’ ρε συ Πάνο, πρέπει να εμπνέεις εμπιστοσύνη στον πολίτη για να σε σεβαστεί. Πρέπει να τον σέβεσαι. ‘’ Μα τώρα θα μου πει κάποιος, ‘αυτά αποκλείεται να τα είπε αστυνομικός.’ Τα είπε όμως.

Ο δεύτερος γνωστός μου (που πάψαμε πλέον να επικοινωνούμε) είναι ο ‘μπάτσος’ ο ‘κακός’ δεν του άρεσε λέει που τον πήγαν στα κεντρικά επειδή δεν ρίχνει ξύλο….
Μια ζωή τον θυμάμαι στο γυμνάσιο να είναι ο αυτός που δεν του έδινε κανένας σημασία.

Ισορροπία! επαναλαμβάνω. Τίποτα δεν είναι η μαύρο η άσπρο. Ας μην ήμαστε ακραίοι.
Υπάρχουν δυο πλευρές σε ένα νόμισμα.

Μια εμπειρία από μια φίλη μου…..
Οδηγούσε μεθυσμένη σε αρκετά άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ένα μπλόκο της τροχαίας στην στροφή. Την σταματάνε. Ο ένας τροχονόμος την κοιτάζει και την ρωτά πόσο έχει πιει.
Του λέει ότι έχει πιει πάρα πολύ και δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Τότε ο τροχονόμος της λέει, δεν θα σας κόψω κλήση και ούτε το αυτοκίνητο θα σας πάρουμε, ούτος η άλλος δεν πρόκειται με αυτόν τον τρόπο ούτε να ξεμεθύσετε ούτε και να νοιώσετε καλύτερα. Μήπως θέλετε να σας βοηθήσουμε να πάτε στο σπίτι σας;
Εννοούσε να την συνοδέψουν με το περιπολικό.

Μάλιστα, δεν λέω εξαιρετικά σπάνια περίπτωση αυτή, μα αληθινή.

Όσον αφορά τα παιδία με της μολότοφ, ε, κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν. Αργά η γρήγορα.

Πορεία ειρήνης!! Και τα παιδιά με της μολότοφ για ακόμα μια φορά καταστρέφουν μια πορεία διαμαρτυρίας. Με κίνδυνο να τραυματίσουν αθώο κόσμο. Η μηχανή μου τι έφταιγε να καεί από την δική σας ανωριμότητα;;;; μπορεί να μου πει κάποιος;; Αφού κι’εγώ στην πορεία βρισκόμουν. Η βιτρίνες τον καταστημάτων τι φταίγανε;; Θαρρείτε πως ο καταστηματάρχης είναι κανένας εφοπλιστής η βιομήχανος;;

Αλλά… τι να πει κανείς.

Θα ολοκληρώσω εδώ.

Ισορροπία φίλοι μου, Ισορροπία!

16/05/2003, 18:00:17
quote:

και φυσικά ο δολοφόνος αθωώθηκε...

Μα τι λες τώρα βρε ΕοΝ;
Ποιος δολοφόνος;
Ποια δίκη;
ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ.

αυτή...που τα κατάφερε!

dimindyΜέλος
16/05/2003, 18:09:54
file exemvrote................................sto epipedo tis kouventas metaxy filwn,sigoura mporeis na milas logikotata.............................sto epipedo tis exousias omws,OYDEIS ANEPIREASTOS, kai nomizw to synaisthima tha prpei na to xerete,osoi exete paei strato........................poses seires sas,filarakia,kapswnaran tous neous,kai i tan kala paidia kata ta alla.ena mikro paradeigma gia tin exousia,palios-neos.skepsou ti "aera" exei i sxesi "astynomou-politi"......................................................anyway, o thesmos tis astynomeysis sta astika kentra einai vevaia anagaios...................to mono pou tha eixa na proteinw einai to exis :OI ASTYNOMIKOI PREPEI NA PLIRONONTAI KALYTERA APO OLOUS TOUS DIMOSIOUS YPALLILOUS,NA MPOROUN NA ZOUN ANETA XWRIS NA PEFTOUN STI DIAPLOKI,AFOU EXOUN KATHIMERINO PARE-DWSE ME TO DELEAR TIS TOU PARANOMOU XRIMATOS ....................................................................... Y.G. oso gia tis molotwf sti poreies,k vevaia den epikrotw,alla antilamvanomai oti ekriktiki efiveia ypirche,yparchei kai tha yparchei panta.den mporeis na to stamatiseis,einai i fysi...........mporeis na to afiseis na ektonothei "symazemena" omws..............................diladi oi lamarines pou kalyptoun ta erga parapleyrws tou stadiou,einai toso akrivi periousia tou lampraki pou thes na prostatepseis wste sou dinei to dikaiwma na kaneis oli ti poreia mes sta ximika?............oloi eidame oti itan paidia lykeiou,entaxei,rixane kai dyo lamarines katw....oso gia tis molotwf...kala pou den kaigontai kai monoi tous na les............kai as mi leme oti theloume....otan thes na prokaleseis den kais periptera kai staseis lewforeiwn......yparxoun kaliteroi stoxoi...........thelw na pw oti apo tin ellada tou kalteza eimaste makria pia kai den xreiazontai tetoies kampanies fovou na tis xaftei o kosmos apo ta mme. opws poly wraia leei o maikl mour ston "akyrixto polemo",i via stis poleis ta teleytaia 5 xronia exei pesei 30% kai oson afora tin provoli tis apo ta media exei anevei 600% to idio xroniko diastima

EoNΜέλος
17/05/2003, 10:32:17
Εχέμβροτε ΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...
Τα "παιδιά με τις μολότωφ" είναι τις πρισσότερες φορές ...ΜΠΑΤΣΟΙ και αυτά..
Και δεν μιλάω στην τύχη...ξέρω τι σου λέω...

drumx13Μέλος
17/05/2003, 10:54:24
πρεπει να εχει εναν εχθρο για να υπαρξεις και εναν ηλιο για να φωτιστεις
χωρις αυτον δεν εισαι τιποτα

love for what is comming and forgivness for the past...

17/05/2003, 23:11:38
πολύ καλό:
τί είπε μια φίλη μου σε μια μπατσίνα, που δεν την άφηνε να περάσει από έναν δρόμο για να πάει το 7 μηνών μωρό της στο γιατρό...

"Καλά που υπάρχει και ο Φώσκολος, να θυμόμαστε πως μοιάζει ένας καλός μπάτσος!"

ουδέν σχόλιον (εκτός από του ΕοΝ εννοείται).

αυτή...που τα κατάφερε!

RIRΝέο Μέλος
18/05/2003, 04:32:11
giati ta koladika ta lene boxerakia? .....
....giati exoun 2 *rx***a mesa

18/05/2003, 06:48:24
quote:
Εχέμβροτε ΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...

Γνωριζόμαστε ΕοΝ;

AmandaΜέλος
18/05/2003, 20:22:43
Αχ βρε ΕοΝ αχ,
που είδες τέτοια πράγματα να συμβαίνουν για να πάω κι εγώ να τα δω;Έχω ακούσει πολλά πράγματα για τους αστυνομικούς αλλά αυτό έχει ξεφύγει τελείως!!!
Τουλάχιστον από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι είσαι άνθρωπος με χιούμορ και πολύ φαντασία!!!

Φιλικά