- Ενας γριφος...αναζητά λύση. .... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Τον παρακάτω γρίφο τον είπαν σε ραδιοφωνικό σταθμό και έχω τρελλαθεί αλλά δεν μπορώ να βρώ την λύση του...
Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε??
Σας ευχαριστω........
" Τι είναι αυτό που οι γυναίκες το κάνουν καθε μερα και οι
άντρες ποτέ. Αν όμως το κανει ένας άντρας μία φορά, δεν θα το
ξανακάνει ποτέ..."
always....

Ωχ!!! Καλά ντε.. Μη βαράτε
...

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του
THEKLATS
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
respect
Παντως,ακομη κι αν βρει καποιος τη σωστη απαντηση,πως θα ξερουμε οτι αυτη ειναι οντως η σωστη ? Πως θα μαθουμε ποια ειναι η σωστη.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ(ΑΝΤΡΑΣ) ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
"Οι γυναίκες κάθε μέρα περπατούν με τακούνια.Μία φορά να το κάνει ένας άντρας θα τσακιστεί ,οπότε...δεν θα το ξανακάνει !"
Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΙΝΑΙ http://www.asxetos.gr/subjects/subjects.asp?subj=6&path=subjects/monimes_stiles&file=monimes_stiles.xml&article=6#.
1+1=3
Until the skies turn blue...
Until the air of freedom strikes us...
quote:"Οι γυναίκες κάθε μέρα περπατούν με τακούνια.Μία φορά να το κάνει ένας άντρας θα τσακιστεί ,οπότε...δεν θα το ξανακάνει !"
Μπα....μην το λες.Πολλοι το εκαναν για δοκιμη....και μετα τους εμεινε....συνηθεια.......(δυστυχως).
Κι όμως κάποτε είχα διαβάσει ότι μπορεί να γίνει τεχνητά.
Ε! δεν νομίζω να υπάρχει κανένας παλαβός που να θέλει να γεννήσει δυο φορές κιόλας!
Logical
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
να παντρευτεί!
ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.![]()
Logical
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Ας ειναι καλα ο Μελ Γκιμπσον που μου εδωσε την ιδεα σημερα....χεχεχεχεχεχε ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
οι γυναίκες. Τι το περάσαμε...
Ο γρίφος το λέει καθαρά "κάθε μέρα"
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Καλη σας μερα
Logical