ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- <Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ> - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- <Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ> - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΑΤΜΑ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/06/2003, 01:40:13
I totaly agree with the previous writen, enlightened ATMA, but let me first feel that watery sea inside my soul. Let me first quench my thirst with that holy water...let it rain all over me...

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 16/06/2003 02:41:43

16/06/2003, 22:12:20
Στο Μαγικό καθρέφτη εμπεριέχονται, Ηλιος (Φως, φωτιά), Νερό (πολυδιάστατο, αισθηματικό, υπερκαλυπτόν), Αέρας (εμφύσημα ζωής, ελαφρότητα, επικοινωνία), Γη (ύλη, σταθερότητα, δημιουργία)

Δες το καθρέφτισμά τους...

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 16/06/2003 22:13:56

18/06/2003, 15:01:02
..παραξενα με ξημερωσε η μερα ...
ο αερας ηρθε...
ανακαινει,
απομακρυνει,
καθαριζει τον απο συννεφα ουρανο ,
φερει μυρωδιες-μνημες,
αλλωτινες στιγμες στο τωρα...
θυμηθηκα τον αντιλλαλο της ψυχης μου να μου μιλαει...
σιωπη.

Let there be Light!

spiritΜέλος
18/06/2003, 23:06:34

Κρυσταλλενιες λαμπες
καθρεφτες πρασινοι.
Επανω στην σκοτεινη εξεδρα
η Παραλα με το θανατο
συνομιλουν.
Η φλογα
δεν ερχεται
Την ξαναφωναζει.
-Oι θεατες-

Μεσα στους πρασινους καθρεφτες
ουρες μεταξενιες μακρυες
σαλευουνε.

ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΑΜΨΗ...

dsm

23/06/2003, 13:57:25

This is the way of Zen, not to say things to their completion. This has to be understood; it is a very important methodology. Not to say everything means to give an opportunity to the listener to complete it.

All answers are incomplete. The master has only given you a direction... By the time you reach the limit, you will know what is going to remain. This way, if somebody is trying to understand Zen intellectually he will fail. It is not an answer to the question but something more than the answer. It is indicating the very reality....

The buddha nature is not something far away - your very consciousness is buddha nature. And your consciousness can witness these things which constitute the world. The world will end but the mirror will remain, mirroring nothing.

Osho Joshu: The Lion's Roar Chapter 5

23/06/2003, 20:05:27
Perhaps finaly, we should smash the mirror to see the end of the world...

~Γρηγόρης~

27/06/2003, 05:09:26
Osho on objective art

Let there be Light!

27/06/2003, 10:29:41
Ο καθρέπτης γίνεται ο μεγαλύτερος εχθρός για τον αμύητο. Δεν είναι παιχνίδι. Γίνεται μια επικίνδυνη δύναμη με λανθάνουσα χρίση και αντιμετώπιση. Ας προσέχουμε τι λέμε και τι γράφουμε, μας διαβάζουν πολλοί. Ωριμότητα και σκέψη πριν τον λόγο.

Δεν είναι όλα παιχνίδι.

27/06/2003, 17:06:16
quote:

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ...ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ...
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ...
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

'manava seva, madhava seva'

Let there be Light!

28/06/2003, 22:04:54
quote:
Ο καθρέπτης γίνεται ο μεγαλύτερος εχθρός για τον αμύητο. Δεν είναι παιχνίδι. Γίνεται μια επικίνδυνη δύναμη με λανθάνουσα χρίση και αντιμετώπιση. Ας προσέχουμε τι λέμε και τι γράφουμε, μας διαβάζουν πολλοί. Ωριμότητα και σκέψη πριν τον λόγο.

Δεν είναι όλα παιχνίδι.

Καλέ φίλε, αυτό που λές δε το γνωρίζω και δε μπορώ να συμφωνήσω.
Λέγοντας μια "χαλαρότερη" φράση δε δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να πατρονάρει την πορεία της συζήτησης. Απο αυτό που είπα τι ήταν αυτό που σε ενόχλησε καλέ φίλε?
quote:
Μας διαβάζουν πολλοί

Λοιπόν φίλε μου να σου πώ οτι δε με ενδιαφέρει η γνώμη αυτών που δε με γνωρίζουν.
Και επειδή πιστεύω οτι μετά απο τόσο καιρό στο esoterica με γνωρίζεις αρκετά και σε θεωρώ πολύ κοντά μου (σε επίπεδο ψυχής), σου επέτρεψα να γίνεις αυστηρός μαζί μου.
Φιλικά πάντα

~Γρηγόρης~