- ΣΥΝΥΠΑΡXΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΠΟΥΣΑ ΥΠΟΨΙΑ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ,ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ
ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
2:Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι "σκληρα εργαζόμενοι" που πανε στης 5 το πρωι στη δουλεια και γυρναν στη 12 τα μεσάνυχτα στο σπίτι, αρα το 12% της ανθρωπότητας θελητά δεν ασχολήται με τη φιλοσοφία(αφαιρωντας αυτους που δεν δουλευουν ή δεν εχουν καταγραφοι ως κατοικοι της γης)
3:Απλούστευσα την απαντηση για ενα λόγο α:γιατι οπως και να ναι αυτη ειναι η απάντηση που θα βγάλουμε στο τελος, απλώς τη βγάζω ποιο πριν αποφευγοντας τον διαιωνισμο αυτης της προαπαντημένης συζήτησης,
mike
k.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΛΑΤΙΑΝΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....
quote:
1:AVATARG γιατι καποιος να θελει να εξαπατηση την ανθρωπότητα??Η ανθρωποτητα μόνη της μπηκε στον κυκλο της αγνοιας και μόνη της θα βγει...αμα βγει.Παραδειγμα άγνοιας ειναι η Αμερικη.
2:Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι "σκληρα εργαζόμενοι" που πανε στης 5 το πρωι στη δουλεια και γυρναν στη 12 τα μεσάνυχτα στο σπίτι, αρα το 12% της ανθρωπότητας θελητά δεν ασχολήται με τη φιλοσοφία(αφαιρωντας αυτους που δεν δουλευουν ή δεν εχουν καταγραφοι ως κατοικοι της γης)
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΠΑ.....
ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΔΟΥΛΕΙΑ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ...
ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ..
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΑΝΕΣΑΙ....
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ....
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ..
Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Πολιτική ,στρατιωτική και θρησκευτική.
Θα μας έχουνε στο χέρι, όσο η μαζική αντίδραση του κόσμου αυτού, για Πλήρη ισότητα μεταξύ μας , θα συμβιβάζεται με ψίχουλα
Αναρωτιέμαι ,αν μπορούμε να ανιχνεύσουμε τα άτομα, που κινούνε τις πολιτικές, στρατιωτικές και θρησκευτικές μαριονέτες του πλανήτη μας .
Αφού κρατάνε τόσο μεγάλη εξουσία στα χέρια τους ,σίγουρα θα έχουνε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην αποκαλυφθούνε.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ alfa-omega ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΙΜΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ....
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ???????
ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
quote:
ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ....
Η ''μακαριότητα '' είναι η αιτία ή η άγνοια?
Εγώ νομίζω οτι η άγνοια είναι ο βασικότερος παράγων αυτού τού ''συμβιβασμού''.
Οταν η παιδία είναι τόσο ελλειπής, οταν ο ανθρωπισμός, η καλωσύνη, η συμπόνια καί η φιλανθρωπία θεωρούνται αδυναμιά και βλακεία, οταν η ισχύς και η δόξα είναι πιο σημαντικά απο την φιλία, όταν το κριτήριο
δημιουργείας μιάς ερωτικής σχέσεως είναι το ''βόλεμα'' τι φταίει?
Φταίνε αυτά που μάθαμε από το σπίτι μας,από το σχολείο, αυτά που προβάλονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα τρώμε αμάσητα κπλ..
Και δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός οτι είναι πολύ πιο ευκολο να ζεί κανείς χαλαρός και αδιάφορος χωρίς ερωτηματικά και ανησυχίες παρά να αναλαμβάνει την ευθύνη να κάνει πράξη την ''γνώση'' που του αποκαλύπτεται στην διαδρομή της αναζήτησης.
Με εκτίμηση
quote:
Και δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός οτι είναι πολύ πιο ευκολο να ζεί κανείς χαλαρός και αδιάφορος χωρίς ερωτηματικά και ανησυχίες παρά να αναλαμβάνει την ευθύνη να κάνει πράξη την ''γνώση'' που του αποκαλύπτεται στην διαδρομή της αναζήτησης.
Με εκτίμηση
ΜΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ;
ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΖΩ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΡΜΟΝΙΚΑ , ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
quote:
Η ''μακαριότητα '' είναι η αιτία ή η άγνοια?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ;
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΕΣΤΩ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΟ Η ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ!
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ , ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΜΟΝΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΕΥΚΟΛΟ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ...
ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΒΑΤΑΡ
quote:
ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
Εγώ βλέπω μία συνεχή αγωνία και ενα χιμαιρικό κυνήγι.
Οταν λέω γνώση, δεν εννοώ μόρφωση, με την ,εννοια της συσσώρευσης πτυχίων.Εννοώ την ''αλήθεια '' του γεγονότος οτι όλοι είμαστε τμήματα του ιδίου συν-ολου, και οτι οι πράξεις μας έίναι ο καθρέφτης μας στούς άλλους΄.
Αυτό που περιγράφω ειναι μία μορφή ''αρνητικής προσαρμογής'' που δεν μου φαίνεται επιθυμητή.
Ναι μεν ετσι ζείς πιο εύκολα, αφού δικαιολογείς τα πάντα αλλά είναι ενα τελικό κενό και μία αναχαίτηση στήν ατομική καί συλλογική
εξέλιξη.
Απλώς μια άποψη...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ , ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ.
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ Η ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ:
ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ...
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΕΝΟΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.
ΑΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ Η ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ...
`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ rizitis
quote:
ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΖΩ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΡΜΟΝΙΚΑ , ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ nst ΟΤΑΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΗ ?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Δεν μπορώ και ούτε έχω το δικαίωμα να είμαι ευτυχισμένη, όσο υπάρχουνε ακόμη άτομα , στην άλλη μεριά του πλανήτη μας ,που πεθαίνουνε από την πείνα.
Τα λόγια της ,πολύ αργότερα τράνταξαν το υποσυνείδητο μου.
Σήμερα , ξαναέφερα τα λόγια της και πάλι στο μυαλό μου.
Λείπουνε τέτοιου είδους πνευματικά ερεθίσματα, που μπορούμε άνετα να τα παρομοιάσουμε με τα ( σφυριχτά σκαμπίλια) , ενός πατέρα που δίνει στο παιδί του, για να το αφυπνίσει.
Είμαι βέβαιος ότι την ώρα που το παιδί, κρατάει το πονεμένο μάγουλο του ,τον κοιτάει με απορία και προσπαθεί να αντιληφθεί τον λόγο , που ο πατέρας του έπραξε κατά αυτόν τον τρόπο.
Στην σύγχρονη εποχή, χρειαζόμαστε όλοι εμείς , που διανύουμε τον μακάριο ύπνο μας, πνευματικές σφαλιάρες για να συνειδητοποιήσουμε ότι :
Κάποιοι δεν έχουνε να φάνε, την στιγμή που εγώ ( ο alfa-omega) ο μα . . κας , χαραμίζω ακόμη χρήματα για την προσωπική μου καλοπέραση .
Συγνώμη για την αγένεια.
quote:
Στην σύγχρονη εποχή, χρειαζόμαστε όλοι εμείς , που διανύουμε τον μακάριο ύπνο μας, πνευματικές σφαλιάρες για να συνειδητοποιήσουμε ότι :
Κάποιοι δεν έχουνε να φάνε, την στιγμή που εγώ ( ο alfa-omega) ο μα . . κας , χαραμίζω ακόμη χρήματα για την προσωπική μου καλοπέραση .Συγνώμη για την αγένεια.
ΦΙΛΕ alfa-omega ,
Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ , ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΕΙΣ.
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ....
ΠΟΣΑ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΡΙΑΖΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ...
`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
Edited by - rizitis on 29/08/2005 14:48:29
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.... (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑ)
ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.....
ΗΔΗ 2 ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....
Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΤΩ ΣΑΝ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΚ..
"ΣΥΝΥΠΑΡXΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ????"
ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Αν θα εργάζονται 15 ώρες στο 24ωρο, τότε πως θα έχουνε ελεύθερο χρόνο![]()
Δίνουνε τουλάχιστον αγώνα , κατά του απάνθρωπου αυτού μέτρου, η περιμένουνε από εμάς να τον κάνουμε για εκείνους ![]()
Το συνδικάτο των εργαζομένων , τι κάνει![]()
Είναι καλά τα παιδιά, η στεναχωρεθήκανε τόσο πολύ, που δεν μπορούνε να κλείσουνε μάτι το βράδυ
Ο υπουργός μας εργασίας , που βρίσκεται
είναι ακόμη στην γελάδα και την αρμέγει![]()
Οι βουλευτές , που εκλέξαμε, στις τελευταίες εθνικές εκλογές , περνάνε καλά, η έχουνε πάθει κατάθλιψη, που επιτρέπουνε το μέτρο αυτό![]()
Εμείς , τι μπορούμε να κάνουμε για αυτούς, τους συνανθρώπους μας![]()
Εσύ φίλε μου ( γενικά και αόριστα ) , θέλεις κάτι να προτείνεις![]()
Μήπως, λέω μήπως πρέπει να αντιδρούμε μονάχα, όταν ο ληστής, βρίσκεται έξω από την πόρτα του σπιτιού μας και απειλεί ακόμη και την ίδια την ζωή μας ![]()
Μπορεί να αλλάξει η ελληνική νοοτροπία ![]()
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ alfa-omega ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ, ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ??????
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΡΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ??????
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΤΗΣ (ΣΤΑ ΓΚΙΣΕ) ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΣΚΑΜΠΟ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ???
ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ......
quote:
Εσύ φίλε μου ( γενικά και αόριστα ) , θέλεις κάτι να προτείνεις
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΟΡΙΣΤΑ....
ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...
ΝΑ ΜΗΜ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ..
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
quote:
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.[/b]
Συμφωνώ .
Θα χρειασθεί να συντονεισθούνε οι προσπάθειες.
Μεμονομένα, ατομικά λίγο μου φαίνεται.....αλλά αν ξεκινήσει κάποιος.
Φαντάσου τον αγώνα δίχως ομαδικό συντονεισμό.
Δεν θα μοιάζει σαν ένα φόρουμ ,όπου ο καθένας θα κάνει ότι θέλει και όποτε του καπνίσει. ![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ alfa-omega ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΥΜΕΘΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Ξερω τι πρεπει να κανουμε!!! Πρεπει να επαναστατήσει ο παγκόσμιος πληθυσμός στης εξουσίες, να αφισουνε αυτοι οι επιχειριματίες τα
10.000$ που βγάζουν το μηνα και ολοι μαζι να επαναφερουμε την ισοροπία στη γη και να φωτησουμε τους ανθρώπους!!!Σωστά??Ή τι αλλο πρεπει να κανουμε ισως??
2:Ο λογος για τον οποίο ο καθε ανθρωπος δεν μπορει να ασχολιθει με την φιλοσοφία πρεπει να τον σκεφτει ο καθένας ξεχωριστά γιατι εμεις δεν μπορουμε να ασχολιθούμε με τους 3.000.000.000 ανθρώπους της γης και να μελετήσουμε την περιπτωση του καθενώς.
mike
k.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Palatianos ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ..
quote:
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ...
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Πιστεύω οτι έχει και άμεση σχέση με το θέμα, επανάσταση.