- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ζητάω συγνώμη αν δεν ήμουν σαφής και έχεις δίκιο...
ούτε κατά διάνοια δεν εννοούσα πως έχεις την οποιαδήποτε διάθεση να εμπαίξεις ή να παραπλανήσεις οποιονδήποτε...
ίσα ίσα...
εμπιστεύομαι την κρίση σου (όσο μπορώ να την γνωρίζω μέσα από τα γραπτά σου), αλλά και μια ενδόμυχη αίσθηση που έχω πως μπορείς να ξεχωρίζεις τα ψέμματα όπου τα αντιληφθείς...
δυστυχώς, στο θέμα αυτό που ανοίχτηκε, κάποιοι έχουν πρόθεση (συνειδητή) να πουν γλυκά ψέμματα για τον κόσμο των ξωτικών....
και με προθέσεις λίαν αμφισβητούμενες...
εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτή την συζήτηση για προσωπικούς λόγους και γι'αυτό σου παραδίδω εσένα την σκυτάλη....
αν χρειάζεσαι παραπάνω διευκρινήσεις μπορείς να μου στείλεις μαιλ στη διεύθυνση που αναγράφεται στο προφίλ μου.
ευχαριστώ για τα καλά λόγια...
μερικές μέρες είναι πιο δύσκολες απ' τις άλλες και χρειάζονται...
Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Μέσα στη σιωπή γεννιέται η αγάπη και μέσα από την αγάπη η γνώση…
Μέσα στη σιωπή γεννιέται η αγάπη και μέσα από την αγάπη η γνώση…
αλλά αποδικνύει και περίτρανα ότι δεν λέω απλώς "καλά λόγια" αλλά την αλήθεια
Να είσαι πάντα καλά ![]()
...και βεβαίως δεν είναι ανάγκη να σου πω πως και το δικό μου μέιλ είναι στη διάθεσή σου αν ποτέ το χρειαστείς.

Τι έγινε ρε παιδια?Γιατι ''παγωσε'' το θεματακι;
My life is a legend...but I want to make it a myth...
ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΚΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ..ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ![]()
ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ!!![]()
ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ,
ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....![]()
ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!![]()
ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ...ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ
ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!!![]()
ΦΙΛΕ GOTHIC,
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ,ΜΑΓΟΙ,ΞΩΤΙΚΑ,ΝΑΝΟΙ,ΝΥΜΦΕΣ ΚΤΛ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΓΛΟΥΣ(ΧΑΡΙ ΠΟΤΤΕΡ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ)![]()
ΒΕΒΑΙΑ,ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΤΕΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ<ΚΑΙ ΤΑ 5 ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ 6!!
ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΞΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ(ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ ΦΥΣΙΚΑ)!!![]()
![]()
"ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΙΣ"![]()
![]()
αν δεν πιστευεις στα ξωτικα δεν πιστεύεις στη ΖΩΗ
(κατα την ταπεινη μου παντα αποψη)
My life is a legend...but I want to make it a myth...
[img]http://angeldust.canalblog.com/Elf.jpg[img]