ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα όνειρα σας; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Τα όνειρα σας; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

bladerunner23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
bladerunnerΜέλος
02/05/2003, 00:17:20
Ποιό είναι το πιο ωραίο και το ποιό τρομαχτικό όνειρο που έχετε δει; Έχετε δώσει κάποια εξήγηση σε αυτά; Φυσικά θα αναφέρω και τα δικά μου, αλλά αργότερα για τί πρέπει να βγω από το internet... Άντε όνειρα γλυκά .

Αυτό που κάνεις, να το πιστεύεις....

Ζήσε όλες τις στιγμές....

Καλές ή και κακές (και αυτές χρειάζονται...)

Έτσι και αλλιώς όλα κάποια στιγμή θα χαθούν σαν δάκρυα στη βροχή....

Edited by - bladerunner on 02/05/2003 00:19:01

Edited by - bladerunner on 02/05/2003 00:19:51

plutonΝέο Μέλος
06/05/2003, 00:27:12
Καλησπέρα. Δεν θυμάμαι τα ωραία όνειρα για πολύ, απλά τα ζω εκείνη την ώρα και δεν θέλω να ξυπνήσω. Τ ο πιο τρομακτικό το είδα στην εφηβεία. Με έθαβαν σε ένα φρεσκοανοιγμένο λάκκο, ακόμα θυμάμαι τη μυρωδιά του χώματος, αισθανόμουν απέραντη μοναξιά και οι δικοί μου με κοίταζαν από ψηλά και μου έριχναν χώμα. τότε είχα ξυπνήσει με μιααπέραντη θλίψη και νομίζω ότι αυτό ήταν και το νόημα του ονείρου. Αισθανόμουν μόνη, χωρίς να μπορεί να με βοηθήσει κάποιος από τους δικούς μου γιατί δεν με καταλάβαιναν. 'Ολες οι φοβίες μου είχαν βγει στο συγκεκριμένο όνειρο. Από τότε άρχισα να τα εξηγώ βάσει των εμπειριών μου και όχι του ονειροκρίτη. Καληνύχτα.

06/05/2003, 13:00:52
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ bladerunner ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ.
ΟΠΟΥ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ.

ΗΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΦΙΛΗ ΑΜΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 1/2/2003 ΘΕΜΑ (ΟΝΕΙΡΑ)
ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=813

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

wiccaΜέλος
29/05/2003, 13:33:45
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ...

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΕΤΑΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.

ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη

DisRaptor-XΝέο Μέλος
30/05/2003, 13:12:44
...ναι ονειρα πτησης ειχα και γω, και το παραξενο ειναι οτι καθε φορα που εβλεπα ενα τετοιο, 'ηξερα' να πεταω και καλυτερα. Την πρωτη φορα απλα αιωρουμουν, την δευτερη λιγο καλυτερα, την τριτη πετουσα, (παντα μεσα στην πολη), ενω την τελευταια, πετουσα εντελως ελευθερος με απολυτο ελεγχο πανω απο μια θαλασσα...

Και παντα μετα απο τετοιες 'εμπειριες', ξυπνουσα 'ονειρικα' γαληνεμενος...

wiccaΜέλος
30/05/2003, 13:31:33
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΕΥΤΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.

wiccaΜέλος
30/05/2003, 13:35:01
ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΜΑΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ : ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ, ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ, ΝΑ ΚΑΛΩ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ.

ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΕΛΕΓΑ: ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΟΙΜΙΘΩ ΘΑ ΔΩ Π.Χ. ΤΟΥΣ "POWER RANGERS" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ.
Ε

DisRaptor-XΝέο Μέλος
30/05/2003, 14:13:12
Τωρα ποιους σκεφτεσαι πριν κοιμηθεις?
Παντως για να εβλεπες παουερ ρειντζερς οταν ησουν μικρος, ακομα μικρος θα εισαι (ποτε βγηκαν αυτα, εχουν 5 χρονια?)

wiccaΜέλος
30/05/2003, 14:28:59
ΝΑΙ. ΤΟΤΕ ΕΙΜΟΥΝΑ 11-12
ΤΩΡΑ 16
ΓΙΑΤΙ?
ΛΙΓΟΣ ΣΟΥ ΠΕΥΤΩ?
ΧΑΧΑΧΑ!

nataliaΜέλος
30/05/2003, 15:09:20
To πιο ωραίο όνειρο μάλλον το πιο ωραίο συναίσθημα ήταν όταν έβλεπα να πετάω γύρω γύρω από το σπίτι μου και να τα βλέπω όλα από ψηλά. Ηταν τόσο ανάλαφρα καιώραία και η μόνμη μου ανησυχία ήταν ότι αν ήθελα να κατέβω πώς θα τα κατάφερνα; Αλλά πραγματικά ήταν υπέροχα. Ενα άλλο που με είχε κάπως τρομάξει και μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή είναι: Είναι βράδι και είμαι κοντα στο σπίτι μου, αλλά όπως ήταν παλιά. Είχαμε ένα ποτάμι που τώρα βεβαια είναι σκεπασμένο.
Δεν ξέρω πού ήμουνα αλλά βλέπω τον εαυτό μου να γυρίσω από κάπου ντυμένη ως παππάς να πηγαίνω στο συγκεκριμένο σημείο που ανέφερα πριν και να χορεύω μαζί με άλλους παππάδες χοροπηδώντας γύρω από μια φωτιά
και πετώντας τα καπέλα μας ψηλά... Δεν ξερω σαν κάτι να γιορτάζαμε. Ξύπνησα απότομα αλλά ειλικρινά με είχε επηρεάσει πολύ άσχημα αυτό το όνειρο

Ναταλι

nataliaΜέλος
30/05/2003, 15:11:13
Βρε παιδιά Help me!!! Γιατί εγώ δεν μπορώ να βγάλω τις φατσούλες που βάζετε και εσείς; κλαψ :-(
Ασχετο με το θέμα αλλά λέω μήπως μου πει κανείς τι να κάνω

Ναταλι

planeΜέλος
30/05/2003, 15:24:06
quote:
Βρε παιδιά Help me!!! Γιατί εγώ δεν μπορώ να βγάλω τις φατσούλες που βάζετε και εσείς; κλαψ :-(
Ασχετο με το θέμα αλλά λέω μήπως μου πει κανείς τι να κάνω

Ναταλία αν πας εκεί που λέει -Απάντηση στο θέμα- επάνω σου βγάζει 11 κουτάκια που κάθε ένα απο αυτό έχει και την ανάλογη χρήση του.Οι φατσούλες που λές εσυ είναι το πρώτο απο τα δεξιά.Εκει θα κάνεις εισαγωγή του smilie.Kάνε μετά προεπισκόπηση για να δείς τι ακριβώς έκανες.

DanaiΜέλος
30/05/2003, 15:31:01
Γειά σας !!!
Θα ήθελα να δωσω ενα σχολιασμο πανω στα ονειρα και τι
πιστευει ο καθενας μας.
Το όνειρο είναι μια αναπαρασταση καταστάσεων που
γινεται αντιληπτή κατα την διάρκεια του υπνου όπως διάβασα κάπου!
Συμφωνω και προσθέτω πως όλα όσα διαδραματίζονται
μπροστά στα μάτια του κάθε ανθρώπου είναι ένα απόθεμα
πληροφοριών που κρύβει μέσα του,
και αφορούν εμπειρίες και προσωπικές αναμνησεις του.

Οσο αφορά το προβλημα της Ναταλίας
ίσως εχω μια μικρη ιδέα!
γραψε :) αλλά ανάμεσα σε αυτα []
οπότε κανονικα θα σου βγει το φατσακι και
οποιοδηποτε αλλο στην συνεχεια..
Δεν ξέρω αν θα δουλέψει αλλά είναι μια πιθανή λυση
Εκτός αν δεν ξερεις από που μπαινουν..

εδω!και πατντας δυο φορές στο καθε φατσακι μπαινει στο τέλος της
απαντησης..

Καλό μεσημέρι
Δανάη

Edited by - Danai on 30/05/2003 15:32:07

nataliaΜέλος
30/05/2003, 15:32:09
Αχ καλέ μου σε ευχαριστώ... εχω δει τις φατσούλες που λες αλλά όταν πάω να βάλω μία απ' αυτές τις βλέπω σαν γραμμούλες και όχι σαν προσωπακια
π.χ. Θα σου στείλω μια τώρα

Ναταλι

nataliaΜέλος
30/05/2003, 15:34:11
ααααα τα κατάφερα ευχαριστώ πολύ παιδιά
Να' στε καλά

Ναταλι

wiccaΜέλος
30/05/2003, 17:38:31

ΚΟΙΤΑ!!!!

planeΜέλος
31/05/2003, 15:22:13
quote:
ΚΟΙΤΑ!!!!

Ωπ !! πως το έκανες αυτό.Τελικά η δύναμη της μαγείας είναι μεγάλη.

wiccaΜέλος
01/06/2003, 17:57:38
(ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ)
ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ? ΠΑΡΑΞΕΝΟ!

ΟΝΕΙΡΑ...
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΘΕ ΞΥΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗΣ?

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

MaraΜέλος
01/06/2003, 19:21:31
Ονειρα με ραντεβου?? Δεν το ειχα σκεφτει αυτο ποτε... Αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει.

Αλλωστε μην ξεχναμε πως ονειρα βλεπουμε καθε φορα που κοιμομαστε απλα δεν τα θυμομαστε. Αυτο εχει να κανει με το επιπεδο του υπνου που βρισκομαστε την ωρα που "βλεπουμε" το ονειρο.

And I keep on wondering....

wiccaΜέλος
01/06/2003, 19:49:46
α)
ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΡΑΤΑΕΙ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΟΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ.

β)
ΑΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...