- Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εγώ απλά θέτω ένα ερώτημα στον Shadowalker, ο οποίος άφησε ανοιχτά κάποια υπονοούμενα. Στα υπονοούμενα αυτά λέει λοιπόν ότι ο Καρατζαφέρης ανήκει τάχα στην στοά του Λονδίνου ότι κι αν σημαίνει αυτό. Κι εγώ του έστειλα το πιο πάνω μήνυμα για να μας εξηγήσει πως είναι δυνατόν να ισχύει αυτό κτλ κτλ.
Σε παρακαλώ ξαναδιάβασε το μήνυμά μου και μη βάζεις στο στόμα μου λόγια και ισχυρισμούς που δεν έχω πει εγώ, του εναντίον μάλιστα.
Φιλικά ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ
quote:
Αγαπητέ Σηαδοςαλλκερ ή Σαντοουγολκερ, ίσως να γνωρίζεις ότι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, εκτός από παρουσιαστής εκπομπής βιβλίων είναι και κουμπάρος του Καρατζαφέρη.
Θέλω λοιπόν να θέσω το εξής ερώτημα:
Η στοά του Λονδίνου είναι Μασονική ή Σιωνιστική Στοά γιατί δεν το γνωρίζω προσωπικά, αλλά έτσι όπως το θέτεις έτσι μας ακούγεται.
Αν λοιπόν είναι έτσι θα ήθελα να μου πεις πως είναι δυνατόν ο κουμπάρος του Καρατζαφέρη να πολεμάει έντονα, όπως κι εσύ ο ίδιος διαπιστώνεις, τον Σιωνισμό μέσα από το Βιβλίο του «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» αλλά και από όλο το περιεχόμενο της εκπομπής του και ταυτόχρονα ο καναλάρχης και κουμπάρος του να είναι μέλος Μασονικής Στοάς.
Ή μήπως ξεχνάς μιας και παρακολουθείς την εκπομπή ότι η Λέσχη Βίζενταλ έκδωσε αντι-βιβλίο για το βιβλίο του Λιακόπουλου με τίτλο «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών- Το μεγάλο Ψέμα», το οποίο ανεπιφύλακτα προτείνει ο Λιακόπουλος από την εκπομπή του, ούτως ώστε οι αναγνώστες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα περί του θέματος.
Επίσης θα έχεις διαπιστώσει ότι όταν παρουσιάζεται στην εκπομπή το εν λόγω βιβλίο, τον πόλεμο παρασίτων που δέχεται το κανάλι με αποτέλεσμα να μην φτάνει εικόνα και ήχος στους δέκτες μας.
Εξήγησέ μας σε παρακαλώ λοιπόν πως προκύπτει αυτή η αντιφατικότητα, αλλά και γιατί διαδίδεις μια φήμη, όπως την αποκάλεσες, η οποία αν μη τι άλλο και αγνώστου προελεύσεως είναι αλλά και ατεκμηρίωτη.Μην αφήνεις τη σκιά σου εκεί που περπατάς, διότι κάποιοι άλλοι επιθυμούν να κοιτάνε τον Ήλιο κατάματα.
Θα συμφωνήσω επίσης ότι δεν είναι το πρώτο βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει με το συγκεκριμένο θέμα. Ο σκοπός του συγκεκριμένου είναι να διαπιστώσει όχι την ύπαρξη των πρωτοκόλλων, αλλά να εξετάσει εάν αυτά εφαρμόζονται ή όχι.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Καταρχην το εθεσα κυριως σαν φημη και οχι σαν δεδομενο. Παρολα αυτα ο τροπος ο οποιος "πολεμαει" το καναλι τον Σιωνισμο και γενικοτερα η έλλειψη σοβαροτητας μπορει να κανει οποιονδηποτε σοβαρο ερευνητη να μην ασχοληθει με το θεμα. Επισης τα παρασιτα προσωπικα δε νομιζω οτι ηταν καποιου ειδους πολεμος εναντιον του καναλιου καθως οι ιδιοι τα χρησιμοποιουν για να σου αποδειξουν οτι πραγματι τους πολεμουν καποιου πειθωντας πορωμενα ατομα που θα απαρτισουν το επομενο κοπαδι τους. Σημειωσε επισης οτι αν θελουν μπορουν να εντοπισουν απο που ερχονται τα παρασιτα (σαν φοιτητης ηλεκτρονικης κατι ξερω).
Sorry αν αργω να απαντω αλλα δε βρισκω παντα net....
Δεύτερον, μας λες ότι ο τρόπος ο οποίος «πολεμάει» το κανάλι τον Σιωνισμό και γενικότερα η έλλειψη σοβαρότητας μπορεί να κάνει οποιονδήποτε σοβαρό ερευνητή να μην ασχοληθεί με το θέμα.
Και ποιος είναι αυτός που θα το κρίνει αυτό, το ότι είναι η άποψή σου, δεν σημαίνει ότι το κανάλι στερείται σοβαρότητας (ίσως εσύ να το θεωρείς αστείο, εγώ δεν βλέπω κανέναν να γελάει με αυτά τα θέματα) και κατά την άποψή σου ποιοι είναι οι σοβαροί ερευνητές (μόνοι μας μπορούμε να αυτοχαρακτηριζόμαστε, αυτό μου θυμίζει το γνωστό «στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις», ή είναι η κοινωνική αποδοχή που σου δίνει αναγνώριση), επομένως κατά την δική μου λοιπόν άποψη πρώτον ο σιωνισμός δεν θέλει χαδάκια γιατί είναι πολύ σκληρός από μόνος του κι έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται, δεύτερον όπως έχεις εσύ την άποψή σου έτσι κι εγώ πιστεύω ότι και σοβαρό είναι το κανάλι αλλά και οι πιο σοβαροί ερευνητές είναι αυτοί που ασχολούνται με το θέμα. Είναι άποψή μου και όπως την καταθέτεις εσύ έτσι έχω κι εγώ το δικαίωμα να το κάνω.
Τέλος όσον αφορά τα παράσιτα, (αν και πάλι χρησιμοποιείς φήμες, τις δικές σου) η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει και από το δικό μου το μυαλό το ενδεχόμενο αυτό, όμως δεν είναι δυνατόν τουλάχιστον στην περιοχή που βρίσκομαι, αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της επαρχίας, να υπάρχει την μια στιγμή μια εικόνα γυαλί, με σήμα 5 στα 5 που λέμε κι εμείς οι ηλεκτρονικοί (γιατί εσύ αν είσαι φοιτητής ηλεκτρονικής, εγώ είμαι ηλεκτρονικός) και σε τακτά χρονικά διαστήματα να χάνεται τελείως το σήμα ή να πέφτει άλλο κανάλι με χιόνια από πάνω του. Πάντως η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μηχανήματα τα οποία αναγνωρίζουν από πού προέρχονται τα παράσιτα, αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν γνωρίζουν ποιος τα κάνει.
Όσον αφορά την γνώμη σου ότι όλοι εμείς είμαστε κοπάδια, έχω να σου απαντήσω ως εξής , εμείς είμαστε ελεύθεροι Έλληνες και ως ελεύθεροι έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε τι θα βλέπουμε και ποιον θα ακούμε, ενώ εσύ πιθανόν να είσαι ένα πρόβατο, διότι πως τα πρόβατα νιώθουν τη σιγουριά της στάνης και δεν θέλουν να βγουν από εκεί μέσα γιατί έξω από αυτήν τους περιμένει ο λύκος, δεν έχουν όμως καταλάβει ως πρόβατα ότι σε λίγο καιρό θα τα σφάξει ο ίδιος ο Ποιμένας. Και στην τελική ένας άνθρωπος που δεν βάζει τόνους στον γραπτό του λόγο, δύο τινά συμβαίνουν ή υπηρετεί το «ΣΧΕΔΙΟ» ή είναι μέρος του «ΣΧΕΔΙΟΥ»(πρόβατο), πρώτον γιατί ως ποιμένας θέλει να τυφλώσει ακόμα περισσότερο τα πρόβατα, ή ως πρόβατο του αρέσει που δεν του το μάθανε στο σχολείο και δεν αναγνωρίζει ότι αυτό θα τον οδηγήσει στην πνευματική του σφαγή. Διάλεξε και πάρε το ποιος από τους δύο μας είναι πρόβατο άσε και μένα να έχω διαφορετική άποψη.
Όπως καταλαβαίνεις εσύ τα βλέπεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και εγώ από τελείως διαφορετική. Άρα ποιον τελικά θα πιστέψει ο κόσμος που μας διαβάζει. Προσωπικά πιστεύω κανέναν, γιατί έχει την δική του άποψη και λογική και φυσικά και την δική του κρίση είτε συμφωνεί με κάποιον από εμάς είτε όχι, κι έτσι πρέπει να είναι, επομένως έχεις όλο το δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις, όμως δεν έχεις το δικαίωμα να μας το επιβάλεις με φήμες και μάλιστα ψεύτικες γιατί μέχρι να μας τις αποδείξεις θα περιμένουμε ίσως για πάντα.
Φιλικά ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ.
Ξαδέρφη μου που ζει στον Καναδά παντρεύτηκε Εβραίο...
Την αγάπησε τόσο που έγινε Χριστιανός για χάρη της...
Πρώτα απ' όλα νομίζω ότι πρέπει να επιβεβαιωθεί η αληθής ύπαρξη των πρωτοκόλλων για να συνεχίσουμε το θέμα που αν αληθεύει έχει πολύ ζουμί...
Αυτό που με προβληματίζει είναι η ανάμειξη σοβαρών εκδοτικών οίκων με το θέμα που σημαίνει ότι ή πουλάει πολύ ή είναι αλήθεια... Εγώ το έχω από τις εκδόσεις Κάκτος.

Το θεμα, το οποιο κρινω οτι ειναι και σοβαρο μαλιστα, εχει να κανει με το εν λογο βιβλιο.
quote:
αυτοι κανουν απλα την δουλεια τους,αυτο που συμφερει τον λαο τους,την θρησκεια τους,την πατριδα τους ,γενικως αυτο που ειναι για αυτους το σωστο.εμεις τι κανουμε,εμεις ειναι το θεμα πως αντιδραμε,τι κανουμε για την ελλαδα και την θρησκεια μας ,για εμας?.
Δεν συμφωνω εδω γιατι εαν καποιος Ελληνας λειτουργησει ετσι αμεσως θα αποκαλεστει εθνικιστης και καταλαβαινετε απο εκει και περα...
Απο τη στιγμη που λιγο πολυ ολοι ξερουμε οτι οι Σιωνιστες Εβραιοι ειναι ουσιαστικα αυτοι που κυβερνανε παγκοσμιως, κατεχουν απειρο χρημα και εξουσια στα χερια τους, και τα πραγματα πανε κατ΄ευχην γι΄αυτους και οτι συμβαινει ακομα και τωρα περιγραφεται μεσα σε αυτο το βιβλιο, νομιζω οτι το θεμα ειναι πολυ σοβαρο. Αυτος ειναι και ο λογος που ειπα για ενα γενικοτερο Μaster-Plan.
Οι αναφορες για κεντρικη Παγκοσμια εξουσια, για την Μασωνια και για καθε τι σχετικο αλλο ειναι ξεκαθαρες και μη αμφισβητισιμες κιολας. Απο 'κει και περα τα συμπερασματα δικα σας...
Μια ερωτηση προς τα μελη ειναι και αυτη. Ειχα ακουσει πως το 1986 ενας Εβραιος αξιωματουχος ειχε πει στην Βουλη τους το εξης:
"Η Παλαιστινη δεν ειναι το προβλημα μας, αυτοι ειναι απλως μια κουκιδα στο χαρτη. Το προβλημα μας ειναι οι Ελληνες και ο Ελληνισμος".
Θα ηθελα ΕΑΝ καποιος γνωριζει κατι πανω σε αυτο να μου πει αν ευσταθει ή οχι.
...open minds are better minds!
Θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου
, και θα θέσω ένα ερώτημα , τουλάχιστο σε σας που έχετε διαβάσει το εν λόγω βιβλίο .
Αφού "αυτοί οι σοφοί" , που προετοιμάζουν τον κόσμο για τον ερχομό του "Μεσσία" , θέλουν την παγκόσμια ειρήνη την ισότητα και την ασφάλεια σε όλο τον κόσμο ... πού το βλέπετε το κακό ?
.
Δηλαδή ο Χριστός ήταν αποτελεσματικότερος ???
bajanacker
### knowledge is Power ###
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΓΚΛΑ - ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ "ΦΤΙΑΞΕΙ" ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΟΝ ΧΑΛΑΝΕ.
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ.
I am no human now
because I choose to know..
Edited by - beyond on 23/09/2003 07:52:11
Η Γη (Γαία) είναι ένας ζωντανός οργανισμός , ο οποίος ζει , εξελίσεται , αναπαράγεται , ... πεθαίνει
Τα είδη που "φιλοξενεί" πάνω της ακολουθούν τους κλασικούς νόμους της επιβίωσης.
Ενώ όλα τα άλλα είδη ζουν "οικονομικά" , ο άνθρωπος καταναλώνει τους φυσικούς πόρους υπερ του δέοντος . (Και αυτό άρχισε από τον 20ο αιώνα και δώθε)
Αν αφήνανε , "αυτοί" - "το σύστημα" , τη γη να ακολουθήσει τους δικούς της νόμους , πιστεύω οτι το άνθρώπινο είδος θα είχε εξαληφθεί πολύ καιρό πριν.
Ο άνθρωπος , με τη σημερινή του μορφή πάνω στη γη , είναι παράσιτο "You're a dezise of this planet . You are a plague" (Μιλάω πάντα για τη συντριπτική πλειοψηφία) (Οι παρόντες , μέλη του φόρουμ , σίγουρα εξαιρούνται ![]()
![]()
)
Ετσι ,λοιπόν, δε θα ενοχλούνταν καθόλου η γη αν κάποια δεδομένη στιγμή "έχανε" μερικά δις ανθρώπων από "πάνω" της και φυσικά ακόμα μερικά δις από χιλιάδες άλλα είδη που ζουν πάνω της .
(Κατά καιρούς χρειάζεται ένα "φορμάτ" το κάθε "σύστημα" γιατί μετά από καιρό λειτουργίας "κολλάει" βλ.windows)
bajanacker
ειμαι της αποψης πως εχει παρει προεκταση το θεμα ισως οχι χωρις λογο,αλλα δεν πρεπει να μας απασχολει τοσο.
φανταστειτε και σκεφτειται τους λαους,που δεν υπηρχαν οταν οι ελληνες εκαναν τα πρωτα τους βηματα στον κοσμο και στην γη,οταν μεσω των ελληνων ολοι οι υπολοιποι λαοι της εκεινης εποχης επαιρναν φωτα και γνωση,οταν οι λαοι που δημιουργηθηκαν πριν 800 η 500 χρονια στηριχτηκαν στους ελληνες για να μπορεσουν να δημιουργησουν τον πολιτισμο τους και οι εβραιοι που το 48 καταφεραν να δημιουργηθουν ως κρατικη οντοτητα,ολοι αυτοι πως ενιωθαν που εβλεπαν εναν και μοναδικο λαο (τους ελληνες) να εχουν καταφερει τα παντα,να ειναι τα παντα και να μιλανε για αυτους αιωνες αιωνων????
φανταστειτε ποσο μειονεκτικα και υποδεεστεροι αισθανονταν εναντι των ελληνων.
γι'αυτο κανουν οτι ειναι δυνατο να ειναι στο προσκηνιο,βεβαια με τροπους αθεμιτους-ανταγωνιστικους και εχθρικους,με λαθος τροπους δηλαδη.
δεν ξερω αν εξεφρασα σωστα αυτα που εγραψα,ειμαι σιγουρος ομως πω καταλαβαινετε πανω-κατω τι εννοω:)
ειμαστε ενας λαος με ψυχη-σωμα και νου αιωνες αιωνων ,ας εκμεταλευτουμε αυτες τις αρετες και το χαρισμα που διαθετουμε ,ωστε να μην κολλαμε στο ποσα και τι κανουν οι αλλοι,αλλα να προχωραμε μπρστα ,οπως αρμοζει ,μιας και ειμαστε η συνεχεια των Ελληνων που εδωσαν τα φωτα.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Πολύ καλά τα όσα γράφεις , αλλά πές μου πόσο μοιάζουμε (και δεν εννοώ εξωτερικά) με τους Ελληνες του 5ου πΧ αιώνα ...
.
(Επαναλαμβάνω οτι οι παρόντες , μέλη του φόρουμ , εξαιρούνται)
bajanacker