ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χθες βράδυ ονειρεύτηκα... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Χθες βράδυ ονειρεύτηκα... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Το ξωτικό30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/11/2003, 22:38:54
Δεν ξέρω.. Νομίζω πως δεν είναι καλό αλλά θα πρέπει να μου δώσεις χρόνο να το κοιτάξω... Το έψαχνα κ γω το γεφύρι της Άρτας..Ο άντρας της την κορόιδεψε, αυτή το κατάλαβε κ έδωσε κατάρα για τους περαστικούς κ μετά σκέφτηκε ότι μπορεί να περάσει ο αδερφός της κ την πήρε πίσω..

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

27/11/2003, 22:47:55
Σωστα <Κακιοτατη> μου απλα επειδη οπως το γραφεις στο τοπικ πανω φαινεται να λες οτι η γυναικα θυσιαστηκε για τον αδελφο της,γι'αυτο στο ειπα .
Καλο σου βραδυ
27/11/2003, 22:57:49
Σαν καλή νονά θα έπρεπε να καλύπτεις τις κοτσάνες μου κ όχι να με ξεμπροστιάζεις στα φόρουμς!!!

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

27/11/2003, 23:44:10
Χμ,καποια παει δια της οδου της ενοχης...να παρει και αλλα δωρα...
Καποια δεν διορθωσε παρ'ολ'αυτα το λαθος της,οποτε αφηνει την ενοχη στην νονα της....
Ποια ειναι τωρα ο αδυναμος κρικος απο τις 3?

Edited by - Το ξωτικό on 29/11/2003 12:48:59

28/11/2003, 00:41:20
Με διαβάζεις βλέπω σαν ανοιχτό βιβλίο..
Ποιά από τις τρεις θέλεις να πεις γιατί η βαφτιστήρα είναι ήδη 2!
Καλά...θα το διορθώσω..

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

28/11/2003, 05:10:19
Σωστα ,το διορθωσες <Κακιοτατη> (στριγγλα δεν σε λεω γιατι θα μπερδευτω το ξωτικο...)
Οποτε....για πες τι επιπλεον δωρο θες?
29/11/2003, 11:42:26
βαλτε με στην μεση ,πωωωω,οτι καλυτερο για το βραδυ,ονειρο ,στο ενα αυτακι θα μου ψυθιρειζει το ξωτικο ...εισαι στριγγλα..,θα βγαινει απο το αλλο αυτακι,για να τ'ακουσει η valnta,θα μου ψυθιριζει η valnta ..,θελω μια νονα που να ειναι σωστη...

χμμ...υπεροχο μου ακουγεται,ναιιιι ναι θα εχω δυο ονειρα διπλα μου ,δεν θα θελω να κοιμηθω εισ τους αιωνες των αιωνων ...αμαν

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

29/11/2003, 11:50:57
Μανος Κακιοτατη την λεω,οχι στριγγλα
Στριγγλα για μενα ειναι ενα αλλο ατομο(εκτος εσοτερικα)και για αυτο ειπα οτι δεν την λεω ετσι ,για να μην μπερδευτω
29/11/2003, 14:38:16
Xμ... αυτό το θέμα υπάρχει μου φαίνεται για να μιλάω με τη νονά μου κ να στέλνω χαιρετίσματα στον πατέρα... Από σπόντα μπαίνει κ ο Μάνος μας, βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αυτό που περιγράφεις τελικά θα ήταν καλό για σένα, η γλώσσα μου πάει ροδάνι τελευταία κ αν κάποιος θέλει να κοιμηθεί μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ΣΕΛΟΤΕΪΠ!
Γλυκό μου ξωτικό..
Ως έξτρα δώρο θα μου ήταν χρήσιμος ένας τσιμεντόλιθος να με κρατάει προσγειωμένη γιατί έχω την αίσθηση ότι πετάω στα σύννεφα...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

29/11/2003, 14:52:29
<Κακιοτατη > βαφτιστηρα μου (ακομα περιμενω τα περι φωτιας) εχω κατι φιλους στην Σικελια....πες εσυ πως τον θες τον τσιμεντολιθο...και στον φερνουν δωρο....με τα εξοδα μεταφορας δωρεαν..
Αντε βρε ,ειδες πως σε σκεφτεται η νονα σου?

Υ.Γ. δεν ειναι το μονο τοπικ που μιλαμε καλη μου <Κακιοτατη> αλλα...εδω καταληγουμε για να μην μας την πουν οι συγραφεις των αλλων τοπικ