ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

zezmperg31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
matrxΜέλος
05/12/2003, 00:58:12
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ZEMPRERG EMAΘA THN TEXNIKH AYTH,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΑΝΑΣΑΙΝΩ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

05/12/2003, 03:07:43
quote:
Μόνο που ήθελα να σημειώσω εδώ, πως ο Ιησούς δεν ήρθε για να θεραπεύσει σώματα, αλλά ψυχές.
Κανένας Μεγάλος Διδάσκαλος δεν ήρθε κοντά μας για να θαυματοποιήσει, ουτωσόστε να μαζέψει πιστούς ή μαθητές και να κάνει θρησκείες!
Ήρθε να φέρει την ψυχική απελευθέρωση, όπως τουλάχιστον μας διδάσκουν οι Αγιες χριστιανικές γραφές.

Αγαπητή zezmperg, Ο Ιησούς υπήρξε ΦΩΣ. Το φέρων ΦΩΣ του Μεγάλου Πνεύματος ή Θεού ή Δημιουργού. Αυτό ποτέ μου δε το αμφισβήτησα-τουλάχιστον εγώ. Δεν αναφέρομαι όμως στη θρησκευτική πλευρά του ζητήματος αλλά στην πρακτική (βιοενεργοθεραπεία) με όποιους τρόπους αυτή επιτυγχάνεται.

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

zezmpergΜέλος
05/12/2003, 04:25:09
Σας χαιρετώ.
quote:

Αγαπητή zezmperg, Ο Ιησούς υπήρξε ΦΩΣ. Το φέρων ΦΩΣ του Μεγάλου Πνεύματος ή Θεού ή Δημιουργού. Αυτό ποτέ μου δε το αμφισβήτησα-τουλάχιστον εγώ. Δεν αναφέρομαι όμως στη θρησκευτική πλευρά του ζητήματος αλλά στην πρακτική (βιοενεργοθεραπεία) με όποιους τρόπους αυτή επιτυγχάνεται.

Καλέ μου φίλε Γρηγόρη σε χαιρετώ.
Σωστά Ο Ιησούς υπήρξε, αλλά και η διαδασκαλία του ακόμα υπάχει για κάποιους που την ακολουθούν για να περάσουν σε άλλους πνευματικούς κόσμους...
Συγνώμη εάν δεν κατάλαβα την ερωτησή σου και επανέρχομαι στο θέμα μας.

Η θεραπεία που πειραματίσθηκε η Brennan και που έχει δώσει μόνο θετικά αποτελέσματα και μας κάνει να "μιλούμε" για την ιατρική του μέλλοντος. Είναι μια σειρά από μεθόδους εσωτερικής αλλά και μεταφυσικής αρχαίας και νέας ιατρικής. Σε τούτες βασίζετε ο θεραπευτής όπου πρώτα όμως θα πρέπει να είναι καλώς γνώστης στη χρήση της Υ.Α.Α.
Ουσιαστικά δεν είναι περίπλοκη η θεραπεία μέσω της ιατρικής της και έχει τούτες τις βασικές αρχές:
1.) Στη μελέτη της αύρας για να βρεθεί που ακριβώς υπάρχει το μπλοκάρισμα της ενέργειας των αυρικών σωμάτων και των τσάκρας στο σώμα του ασθενούς και έφερε έτσι την ασθένεια.
2.) Στην ψυχολογική θεραπεία και υποστήριξη του ασθενούς συνεχώς εώς την τελική ίαση.
3.) Στην σωστή επιλογή της θεραπείας που μπορεί να γίνει και με "ανορθόδοξα" μέσα, για τήν σημερινή ιατρική. ( Π.χ.Σε μιά θεραπεία χρησιμοποίησαν, ελάχιστη ποσότητα χλωρίνης, όπου επέφερε την ίαση σε μιά σοβαρή πάθηση του συκωτιού! )
4.) Στην "είσοδο" του ασθενούς, στους κανόνες της φυσικής εσωτερικότητας για την σωστή λειτουργία των τσάκρας με την ανάπτυξη της αυτοσυνειδητότητας.
5.) Στην ζωογόνηση των αυρικών σωμάτων, που μπορει να γίνει και με την βιοενέργεια της χειροθεσίας από τον θεραπευτή, όπου θα μεταδώσει ενέργεια για την σωστή λειτουργία των αυρικών σωμάτων.

Σου τα έγραψα όσο απλά μπορούσα (και ίσως έτσι να μείωσα την αξία της αυτής θεραπείας, αλλά δεν μπορούσα κάπως αλλιώς να σου εξηγήσω.) Διότι εάν σου αντέγραφα κάποια κομμάτια από το βιβλίο δεν θα μας χωρούσαν πέντε topic στις εξηγήσεις και επεξηγήσεις.....
Σε χαιρετώ.

Υ.Γ.
1.)Σε προηγούμενη απάντηση έγραψα πως σου απάντησε ο Matrx, ενώ την απάντηση την έδωσε ο Μορφέας.
Ζητώ λοιπόν συγνώμη και από τους τρεις σας για το μπέρδεμα.

2.)Εάν μπορούσες να διάβαζες το βιβλίο της Brennan, είναι ότι το πιο καλύτερο για την σύχρονη θεραπεία μα και θα καταλάβεις πολλά για τα αυρικά σώματα, τα τσάκρας και την λειτουργία τους που έχουν να κάνουν και με την εσωτερική διαδρομή.
Φιλικά σας χαιρετώ.

05/12/2003, 04:38:06
Σε χαιρετώ φίλη zezmperg,
Don't worry, το κατάλαβα οτι εννοούσες Μορφέα όταν έγραφες mtrx
...Λοιπόν, θα το ψάξω το βιβλίο...
Αύριο κιόλας, θα περάσω απο ένα δισκάδικο να παραλάβω κάποια cd που είχα παραγγείλει και θα ρωτήσω εκεί έξω στον μικροπωλητή μήπως το έχει.
Θα περάσω Χριστούγεννα "Όλο Φως"...διαβάζοντάς το(-ελπίζω)
Νά' σαι καλά.

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 05/12/2003 04:39:33

zezmpergΜέλος
05/12/2003, 04:56:10

Σας χαιρετώ.
quote:

Αγαπητή Zezmperg έχεις διαβάσει καθόλου Lobsang Ramba ή Deepak Chopra? Ο Ramba έλεγε σε ένα απο τα βιβλία του οτι ακόμα και η σχιζοφρένεια θεραπεύεται εαν μπορούσε να γίνει ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ στο πεδίο του. Μπορεί να αληθεύει αυτό;

Καλέ μου φίλε Μορφέα σε χαιρετώ.
Ναι έχω διαβάσει Ramba, χωρίς φυσικά να υιοθετώ πολλά απο εκείνα που έγραψε, καθώς και ένα βιβλίο Chopra.
Για την σχιζοφρένεια δεν το θυμάμαι που το έγραφε, αλλά νομίζω πως είναι σωστό για την θεραπεία τουλάχιστον στα πρώτα στάδια της νόσου, έτσι που το διαβάζω στο μήνυμά σου. Ακόμα επειδή γνωρίζουμε σήμερα, με τις τελευταίες ανακαλύψεις, τι λείπει από τον οργανισμό, ποιά ουσία και το κέντρο αυτό του εγκεφάλου δεν λειτουργεί σωστά. Δέχομαι πως η θέραπεία Brennan θα κάνει ότι το καλύτερο για την θεραπεία της "θείας νόσου" και ίσως μια τελική ίαση. Εκτός βέβαια, εάν ο ασθενής έχει χρόνιο πρόβλημα σχιζοφρένειας όπου και θα έχει υποβληθεί σε μια σειρά από ηλεκτροσόκ, (συχνή προσωρινή διαδεδομένη θεραπεία τα περασμένα χρόνια στην ψυχιατρική). Τότε και επειδή θα έχουμε μερική νέκρωση σε μέρος του εγκεφάλου, από τα πολλά βολτ, ίσως να μην έχουμε την ολική θεραπεία, αλλά μια μόνιμη καλυτέρευση του 60% της παθήσεως.
Φιλικά σε χαιρετώ
Σας χαιρετώ.

zezmpergΜέλος
05/12/2003, 05:54:57
Σας χαιρετώ.
quote:

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ZEMPRERG EMAΘA THN TEXNIKH AYTH,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΑΝΑΣΑΙΝΩ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

Καλέ μου φίλε Matrx σε χαιρετώ.
Ναι όλοι οι άνθρωποι έχουν ετούτες τις θεραπευτικές ικανότητες αν τις διδαχθούν σωστά.
ΑΛΛΑ καλέ μου φίλε, δεν είναι τόσο ΑΠΛΑ τα πράγματα με την θεραπευτική μέθοδο αυτή, όσο μας τα αναφέρεις, ΠΡΟΣΕΞΕ.

Πρόσεξε πάρα πολύ καλέ μου Matrx. Διότι έχουμε να κάνουμε με ενέργειες εσωτερικές "πνευματικές" και είναι πολύ εύκολο, εάν δεν έχουμε την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτηση, να προκύψουν λάθοι για την υγεία του θεραπευτού που αναγκαστικά θα σεισσωρεύσει επάνω του αρκετή από την μπλοκαρισμένει ενέργεια, (αρνητική), του ασθενούς για να την υποβάλη σε καθαρμό. Αφού δεν θα γνωρίζει από που να αντλήσει την χρειαζούμενη ενέργεια για την ίαση....
Δεν μπορώ να ξέρω τι σας δίδαξαν στο σεμινάριο. Μα είναι συμαντικό να γνωρίζει ο θεραπευτής από που αντλεί την ενέργεια που στέλνει στον ασθενή και πως να την διοχετεύσει στο σημείο του πόνου!
Αν δεν γνωρίζει ο θεραπευτής τις πηγές ενεργείας του, τότε έχουμε το άσχημο φαινόμενο: Ο Θεραπευτής να γίνεται ο δέκτης της αρνητικής ενέργειας που απορρέει από τον ασθενή και μέσω της δικής του ενέργειας, να μεταβάλλεται η αρνητική σε θετική, για να επιστραφεί υγιής πλέων, η πρώην αρνητική ενέργεια, στον ασθενή.
Ετούτη η θεραπευτική μέθοδος χειροθεσίας δεν μπορεί να μαθευτεί σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, ενός μόνου σεμιναρίου! Θα πρέπει να γνωρίσει ο θεραπευτής πάρα πολλά, όπως διατροφη, χαλάρωση, και τον τρόπο προφύλαξης του εαυτού του, (σαν ένα είδος ασπίδας) για την μη συσσώρευση της αρνητικής ενέργειας επάνω του.
Άκου δεν είναι τόσο απλά με την θεραπεία της βιοενέργειας μέσω της χειροθεσίας, με το να κλείνουμε τα μάτια και να φανταζόμαστε την ενέργεια να κυλάει από τα χέρια μας!!!
ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΛΥ.
Με τούτα σε χαιρετώ καλέ μου φίλε.
Φιλικά σας χαιρετώ.

matrxΜέλος
05/12/2003, 08:08:23
ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΡΟΦΟΥΣΣΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΤΙΚΗ.ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΥΧΑΙΕΣ.ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΜΕΝΕΣ,ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΔΙΩΧΝΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΟΡΑΤΟ ΟΝ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ.

zezmpergΜέλος
05/12/2003, 18:31:35
Σας χαιρετώ.
quote:

ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΡΟΦΟΥΣΣΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΤΙΚΗ.ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΥΧΑΙΕΣ.ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΜΕΝΕΣ,ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΔΙΩΧΝΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΟΡΑΤΟ ΟΝ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ.

Χαιρετώ και σένα καλέ μου φίλε Matrx.
Και τώρα τι πρέπει να σου πω, μετά από όλα ετούτα που μας γράφεις;
Πάντως όχι και εις ανώτερα!!!
Φυσικά έχουμε και τον καλό μας φίλο Μορφέα, ευτυχώς δηλαδή, όπου πιστεύω πως κάτι θα κάνει για τούτο το μεγάλο κατ΄εμέ, πρόβλημα με την συσσωρευμένη επάνω σου ενέργεια.
Μέχρι να βρεις έναν καλύτερο τρόπο "θεραπείας", σε παρακαλώ μην κάνεις τίποτα. Σίγουρα θα πρέπει να πίνεις πορτοκαλάδες, να τρως σπανάκι, φακές και πολλά φρέσκα φρούτα. Μακριά από γλυκά και πολύ ζάχαρη. Ακόμα να ελαττώσεις το κρέας και τα οινοπνευματώδη ποτά.
Πρόσεξε καλέ μου Γιώργο γιατι ετούτα δεν είναι παιχνίδι.
Φιλικά σε χαιρετώ
Σας χαιρετώ.

zezmpergΜέλος
05/12/2003, 18:37:23
Σας χαιρετώ.
quote:

Σε χαιρετώ φίλη zezmperg,
Don't worry, το κατάλαβα οτι εννοούσες Μορφέα όταν έγραφες mtrx
...Λοιπόν, θα το ψάξω το βιβλίο...
Αύριο κιόλας, θα περάσω απο ένα δισκάδικο να παραλάβω κάποια cd που είχα παραγγείλει και θα ρωτήσω εκεί έξω στον μικροπωλητή μήπως το έχει.
Θα περάσω Χριστούγεννα "Όλο Φως"...διαβάζοντάς το(-ελπίζω)
Νά' σαι καλά.

Σε χαιρετώ Γρηγόρη.
Αν δεν είμαι και δεν γίνομαι αδιάκριτη, μπορείς να μου πεις, τη μουσική ακούς;
Σε χαιρετώ.
Σας χαιρετώ.

06/12/2003, 20:04:59
Δε γίνεσαι αδιάκριτη, αγαπητή.
Θα σου απαντήσω με προσωπικό μήνυμα γιατί δεν αφορά το θέμα.

~Γρηγόρης~

zezmpergΜέλος
07/12/2003, 00:20:19
quote:

Δε γίνεσαι αδιάκριτη, αγαπητή.
Θα σου απαντήσω με προσωπικό μήνυμα γιατί δεν αφορά το θέμα.

~Γρηγόρης~

Φίλε Γρηγόρη σε ευχαριστώ για το προσωπικό μήνυμα.
Σε χαιρετώ.