- Λιαντινης,ενας τρελος η μια ιδιοφυια? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
poltergeistΜέλος
Ειμαι σιγουρη πως αρκετοι απο εσας θα εχετε ακουστα τον διδακτορ φιλοσοφιας Δημητρη Λιαντινη αλλα και ολες τις μηστυριωδεις φημες γυρω απο το ονομα του.Η ιστορια εχει ως εξης...Ο κ.Λιαντινης αρκετες φορες κατα την διαρκεια των διαλεξεων του ελεγε πως καποια στιγμη θα μπορουσε ο ιδιος να αποδειξει οτι το ταξιδι των Αργοναυτων ηταν κατι παραπανω απο ενα μυθο στη γη αλλα ενα πραγματικο ταξιδι των Ελληνων αναμεσα στα αστρα.Μετα απο λιγο καιρο και αφου ειδοποιει τη γυναικα του λεγοντας οτι θα ακολουθησει τον δρομο του Σωκρατη και του Πλατωνα εξαφανιζεται απο προσωπου γης.Ερευνες γινονται για την ανευρεση του αλλα απο οτι φαινεται αποβαινουν ασκοπες.Κατα την διαρκεια των ερευνων περιεργα πραγματα γινονται στο σπιτι του καθηγητη οπως πχ τα κλειδια του βρισκονται μυστηριωδως πανω στην πορτα του σπιτιου του και ενα χειρογραφο γραμμα του κανει απο το πουθενα την εμφανιση του λεγοντας στη γυναικα του και την κορη του οτι περασε τη δοκιμασια και να μην ανησυχουν και πως το σωμα του θα βρεθει μετα απο 7 χρονια.Οντως μετα απο 7 χρονια γινεται και η αναγνωριση ενος σκελετου ως του Λιαντινη απο την οικογενια του.Τελικα τι καταφερε ο καθηγητης?Γιατι μονο μετα απο 7 χρονια τον βρηκαν?Τι εγινε αυτα τα χρονια και τελος γιατι να ρισκαρει τη ζωη του για κατι που δεν ειχε απτες αποδειξεις οτι υπαρχει? Μηπως ανακαλυψε μια απο τις περιφημες πυλες? Ακουω σχολια!!!
nemoΝέο Μέλος
Αγαπητή Poltergeist, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω,υπάρχουν δύο ενεργά θέματα για τον Λιαντίνη και μόλις χθες νομίζω κλειδώθηκε ένα θέμα για αυτόν, το οποίο δεν κατέληξε πουθενά ουσιαστικά,παρά μόνο σε ύβρεις και προσβολή του νεκρού.
Αν χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση θα τα βρεις.
Συγγνώμη από την Αμαλία που την πρόλαβα.Νομίζω ότι και αυτή πάνω κάτω τα ίδια θα πει.![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλικά nemo.
poltergeistΜέλος
Σορυ δεν ειχα ιδεα.Παντος δεν νομιζω οτι ειναι θεμα για να προσβαλεις καποιον οπως ο Λιαντινης που εδωσε και την ζωη του(κυριολεκτικα)για αυτο που πιστευε.
quote:
Παντος δεν νομιζω οτι ειναι θεμα για να προσβαλεις καποιον οπως ο Λιαντινης που εδωσε και την ζωη του(κυριολεκτικα)για αυτο που πιστευε.
Άμα θες, όλα γίνονται...
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
Καλή συνέχεια στα άλλα δύο, περί Λιαντίνη.
Και το "καλή", το εννοώ και επαυξάνω ![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!