ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ntavelis66630 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/09/2005, 22:30:16

quote:

soupia

Τέλος θα πρότεινα ότι θα βοηθούσε να ξαναγίνονται λειτουργίες τακτικά στο ρημαγμένο εκκλησάκι (κάτι τέτοιο ακούστηκε τελευταία), μπας και φύγουν τα δαιμονικά στοιχειά και ξορκιστεί το κακό.

αν και Η Υπηρεσια διαθετει τα πιο προηγμενα οπλα για την εξολοθρευση του κακου και των πλασματων του, η πιο αποτελεσματικη λυση ειναι ενας καλος εξορκισμος!

δεν φτανει ομως μονο ενας παππας (εδω παππας, εκει παππας, πουναι ο παππας?) - ισως θαπρεπε να ζητησει ο Χριστοδουλος βοηθεια απο τον φαδερ Μεϊαϊ...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

Ntavelis666Μέλος
08/09/2005, 01:59:19
"Τέλος θα πρότεινα ότι θα βοηθούσε να ξαναγίνονται λειτουργίες τακτικά στο ρημαγμένο εκκλησάκι (κάτι τέτοιο ακούστηκε τελευταία), μπας και φύγουν τα δαιμονικά στοιχειά και ξορκιστεί το κακό."

Mα έχει ξορκιστεί ήδη το κακό. Κάποιοι "ευσεβείς" χριστιανοί πήγαν και έγραψαν ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ τρείς φορές (είναι συμβολικό, έχει να κάνει με την Αγία Τριάδα) με σπρέυ!!! Έγραψαν και μέσα στη Σπηλιά και έξω απο αυτήν. (Και τέζα τα δαιμόνια!) Αυτό θα πεί λατρεία στη Φύση. Λατρεία στην... ποιά;;; Φτού φτού! Τι ξεστόμισα ο ασεβής! Πάω να εξομολογηθώ στον Κιλίφη.

wolfowitzΜέλος
08/09/2005, 04:27:20
τσ, τσ, τσ, κακια ερωμενη η κερα-Πεντελη! σφαζονται στην ποδια της

dim.karΜέλος
08/09/2005, 08:20:25
Kαλημέρα σε όλες και όλους!

quote:

Vril και dim.kar πάντοτε ήταν και είναι πιο εύκολο να είναι κανείς ειρωνικός και κακοπροαίρετος, ποτέ όμως δεν ήταν και είναι εύκολο το να έχεις σωστές και λειτουργικές απόψεις.

Σαν τις δικές σου;

quote:
Mustukuluru συμφωνώ εν μέρει με αυτά που λες μα έτσι όπως έχει πράγματι η κατάσταση δεν θεωρώ κακό το να βάλουν εισητήριο, να υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο για τον κόσμο και τους τουρίστες ή ομάδες περιφρούρησης να φυλάσσουν αυτό το διαβολικό μέρος.

Να υπάρξουν και οργανωμένοι οπαδοί, κερκίδες κλπ. Όσο για το "διαβολικό": ανατρίχιασα...

quote:
Ούτως ή άλλως ένας χώρος αναψυχής είναι, και απ’ ότι αποδεικνύεται στη συνέχεια, οι επίδοξοι ερευνητές της ηλικίας μας είναι!

Τι ηλικία έχεις τέκνον μου; Την βιολογική σου δεν την γνωρίζω, την πνευματική την συμπεραίνω: τρίχρονου (και πολύ) παιδιού που φαντάζεται τέρατα (που το δαγκώνουν κι όλας)

quote:
Τέλος θα πρότεινα ότι θα βοηθούσε να ξαναγίνονται λειτουργίες τακτικά στο ρημαγμένο εκκλησάκι (κάτι τέτοιο ακούστηκε τελευταία), μπας και φύγουν τα δαιμονικά στοιχειά και ξορκιστεί το κακό.

"Ακούστηκε"... Ποιος, πότε και πού το είπε; Ναι να πλακώσει το χριστεπώνυμο πλήθος με τα σκουπίδια, τα ταπεράκια του, τις τσιγαρούκλες, τα λιβάνια... Τι, έτσι έχει ήδη γίνει; Μα τότε γίνονται ΗΔΗ λειτουργίες...

Τέλος αγαπητή/έ σουπιά δικαίωσε το όνομα σου: γίνε σουπιά διότι μέχρι τώρα μάλλον σαν χάνος συμπεριφέρεσαι...

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

08/09/2005, 09:44:45
quote:

Vril και dim.kar πάντοτε ήταν και είναι πιο εύκολο να είναι κανείς ειρωνικός και κακοπροαίρετος, ποτέ όμως δεν ήταν και είναι εύκολο το να έχεις σωστές και λειτουργικές απόψεις.

Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή κάτι.

Δεν περιμένεις να πάρουμε στα σοβαρά την "ιστοριούλα" σου, έτσι ?
Μπορείς να προσβάλλεις κάποιον λεκτικά, αλλά μην προσβάλλεις την ... νοημοσύνη σου, έτσι ?

Μετά, αυτά που λές περί κακοπροαίρετων κλπ. άσε που τα έχω ξαναακούσει και άσε τι συμπέρασμα βγάζω εγώ προσωπικά, κάτι σε "ντε ζα βού" μου φέρνει, αλλά αν το δείς απο καθαρά ορθολογιστική άποψη, ολα αυτά που λές δεν ταιριάζουν με το περιεχόμενο της ιστοριούλας σου. Τελικά, επειδή εσύ έβαλες εδώ μια καθαρά φανταστική σου επινόηση, ο ... κακοπροαίρετος είσαι εσύ τελικά !

Σταματάω εδώ, γιατί πιστεύω οτι κατάλαβες οτι

α. έκανες μεγάλη γκάφα

β. δεν σε παίρνει να πουλάς και μούρη μετά απ ότι έκανες και είπες.

Άν θές να συνεχίσεις τη συμμετοχή σου εδώ, σου προτείνω να συνεχίσεις να γράφεις για άτακτες φυγές και δαγκωματιές, να συνεχίσω και εγώ με κάτι του στύλ "η Μόρα οδηγούσε το αυτοκίνητο και σε πήγε σε μια καλύβα των Ιλλουμινάτι, όπου πετάχτηκε στα σκοτεινά το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια" κλπ κλπ.

Εντάξει ?

dim.karΜέλος
08/09/2005, 10:55:47
Eπιμένω πως μας κάνει πλάκα! Δεν μπορεί κανείς στο πρώτο κιόλας post να γράφει τέτοιες χοντράδες χωρίς να αφήνει και κανένα περιθώριο για συζήτηση...

Ρε μπας τα γράφεις μόνος σου ρε Vril για να σπας πλάκα μαζί μας; Σε ρωτάω φιλικά, σαν δικηγόρος σου που είμαι... Έλα σε μένα μπορείς να πεις την αλήθεια... Είχες πάει με τρυφερή ύπαρξη στο βουνό, το sex ήταν πολύ έντονο (καθότι και πολύ άντρας βρε παιδί μου) μαζί της, σε γέμισε γρατσουνιές, μελανιές και δαγκωνιές οπότε πώς να δικαιολογηθείς; έγραψες αυτές τις λαλακίες... Σε καταλαβαίνω... Καλύτερα όμως να έγραφες ότι σε κυνηγούσαν για να σε βιάσουν οι καλόγεροι από τη μονή... Πολύ πιο πιστευτός θα γινόσουν... Και πολύ κοντά στη πραγματικότητα...

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

08/09/2005, 11:20:45
Χμ...

Δικηγόρε του ΔΙΑΒΟΛΟΥ !

Ξέρεις οτι δεν γράφω με δύο νίκ. Στο φόρουμ της Ομοσπονδίας αλλαξα νίκ, γιατί εκεί ίσως να δημιουργήσει ... παρανοήσεις και δεν τραγουδάω καλά. Όλο αγριοφωνάρες...

Ότι αφορά το θέμα του σεξ στα βουνά, θέλω να λάβω την εξής θέση (όλο σοβαρότητα):
Με κατάλαβες, μπαγασάκο...

Όσδο αφορά τον χρήστη Soupia, όντως μου θυμίζει κάποιο τρόλ, που χτηπούσε και έτρεχε ακριβώς με αυτόν τον τρόπο. Έχω και ένα προσβλητικότατο eMail και μπορώ ανα πάσα στιγμή να μιλήσω σοβαρά με τον admin, έτσι που δεν θα μείνουν σοβαρά περιθώρια...

Πρότεινα να συνεχίσει να γράφει εν γνώση του αρλούμπες, για να γράφω και εγώ στο ίδιο στύλ αρλούμπες, γιατί μόνο σε αυτό του δίνω κάποια εύσημα.

Και θα ήθελα να συνεχίσω με "σαυροειδείς εξωγήινους με περιτομή (από σιωνικό γαλαξία δεν ήρθανε, χωρίς περιτομή θα είναι ????), που βγήκαν από το ούφο που τους κυνηγούσε στο χωματόδρομο, αλλά ευτυχώς εμφανίστηκε μια χωρο-χρονο-πύλη που τους πήγε *τσούπ* στη Δωδώνη..."

08/09/2005, 12:49:54

quote:

Και θα ήθελα να συνεχίσω με "σαυροειδείς εξωγήινους με περιτομή (από σιωνικό γαλαξία δεν ήρθανε, χωρίς περιτομή θα είναι ????), που βγήκαν από το ούφο που τους κυνηγούσε στο χωματόδρομο, αλλά ευτυχώς εμφανίστηκε μια χωρο-χρονο-πύλη που τους πήγε *τσούπ* στη Δωδώνη..."

κι εγω, κι εγω!!!

θελω ν ακουσω για εξωγηινους με περιτμημενο τον ζελατινοειδη σπερματοαποθετη τους!

.

σουπία μου, ισως θαπρεπε να ζητησεις προσωπικα βοηθεια απο τον φαδερ Μεϊαϊ...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

08/09/2005, 12:57:12
quote:

κι εγω, κι εγω!!!

θελω ν ακουσω για εξωγηινους με περιτμημενο τον ζελατινοειδη σπερματοαποθετη τους!

Καλά, καλά...

Άκου τώρα αυτό και βγάλε τα συμπεράσματά σου
=====================================================================
Σώοι εντοπίστηκαν στις 2 τα ξημερώματα οι δύο σπηλαιολόγοι και η ρωσίδα φοιτήτρια που είχαν εγκλωβιστεί από το περασμένο Σάββατο στο σπήλαιο του Σάρχου, κοντά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Πρόκειται για το χχχχχχχχ και τη χχχχχχχχχχ και τη ρωσίδα φοιτήτρια, χχχχχχχχχ. Οι σπηλαιολόγοι μπήκαν στο σπήλαιο για να το χαρτογραφήσουν όμως λόγω των ισχυρών βροχών εγκλωβίστηκαν από τα νερά.

Και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους και εμφανίστηκαν ιδιαίτερα χαμογελαστοί κατά την έξοδο από το σπήλαιο.
=======================================================================

Καραγιάνννννηηηηηηη......

βάλε το σπήλαιο, βάζω τη ρωσίδα φοιτήτρια, να της μάθουμε ... χαρτογράφηση...

mustukuluruΝέο Μέλος
08/09/2005, 13:12:59
Αποδείξατε ότι έχετε χιούμορ και μάλιστα καλό. Δεν διαφωνώ στην άποψη ότι η Πεντέλη γενικότερα ή ειδικότερα είναι ένας τόπος δύναμης και ότι ίσως να συμβαίνουν διάφορα περίεργα εκεί. Ξεχώρισα ήδη άλλωστε τη θέση μου ότι δεν είδα καμμιά περίεργη φυλή από άλλο γαλαξία, εκτός από τους περίεργους αυτής της πόλης. Άλλωστε σ' αυτούς συγκαταλέγονται όλοι (δεν βγάζω τον εαυτούλη μου απ' έξω) που επισκέπτονται το μέρος για τους δικούς τους καθαρά λόγους. Άντε ας βάλω ότι κάποιοι απ' αυτούς είναι "ερευνητές", άντε να προσθέσω ότι κάποιοι κάτι άκουσαν και τους έπιασε η περιέργεια...τα πιτσιρίκια του δημοτικού που δεν έχουν ιδέα...και δεν παίζουν κρυφτό...τι στο καλό τα στέλνουν εκεί πέρα; Και όχι τιίποτ' άλλο, αλλά μόλις σε δουν να κοιτάς σε κάποιο σημείο, σε ρωτάνε και τι ψάχνεις.
Και ως εδώ όλα καλά. Ξαναγυρίζω όμως σ' αυτό που με καίει. Όλοι μιλάνε για την Πεντέλη, όλοι κόβουν βόλτες στην Πεντέλη, αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα για να σώσει την Πεντέλη. Η αρχαιολογική υπηρεσία δεν ενδιαφέρεται, η εκκλησία δεν ενδιαφέρεται, το κράτος δεν ενδιαφέρεται και οι μόνοι που πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι μέλλοντες οικοπεδούχοι.
Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να ενδιαφερθεί κάποιος ώστε τουλάχιστον να μην χαθεί κι αυτό το μέρος;

Υ.Σ. jonniebegood ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και ναι το βουνό είναι ζωντανό. Δεν το κοίταξα ποτέ με τα μάτια. Ίσως γι' αυτό και με πονάει ότι γίνεται εκεί πέρα.

3Α ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΟΠΗΡΟΥΝΟ