- Ιστορίες με καλικάντζαρους - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
EmsemΝέο Μέλος
Εχω ακουσει πολλα με καλλικατζαρους πουδεν τα πολυ πιστευω ,οτι ζουν μεσα στη γη και οτι βγαινουν στην επιφανεια τα χριστουγεννα...
Μου ειχε πει ο παππους ενος φιλου μου οτι στο χωριο μου παλια μια γιαγια ακουσε μεσα στην νυχτα τυμπανα να βροντανε και διαφορα μουσικα οργανα. Αμεσως μετα της χτυπανε την πορτα καποιοι και της λενε να ανοιξει... αμεσως ερχεται ο αντρας της, της κλεινει το στομα και κοιμοιθηκαν εκει πισω αποτην πορτα ολο το βραδυ.
Το πρωι που ξυπνανε της λεει "καλα χαζη εισαι αν τους ανοιγες αυτοι θα σου επερναν... τη γλωσσα"
Ξερω οτι φανταζει περιεργο αλλα ειναι αληθεια πιστεψτε με.
Θα μπορουσα να απαντησω και στο θεμα "παραξενες ιστοριες" αλλα θελω να μαθω καποια ιστορια σχετικα και μονο με καλικατζαρους.
Μου ειχε πει ο παππους ενος φιλου μου οτι στο χωριο μου παλια μια γιαγια ακουσε μεσα στην νυχτα τυμπανα να βροντανε και διαφορα μουσικα οργανα. Αμεσως μετα της χτυπανε την πορτα καποιοι και της λενε να ανοιξει... αμεσως ερχεται ο αντρας της, της κλεινει το στομα και κοιμοιθηκαν εκει πισω αποτην πορτα ολο το βραδυ.
Το πρωι που ξυπνανε της λεει "καλα χαζη εισαι αν τους ανοιγες αυτοι θα σου επερναν... τη γλωσσα"
Ξερω οτι φανταζει περιεργο αλλα ειναι αληθεια πιστεψτε με.
Θα μπορουσα να απαντησω και στο θεμα "παραξενες ιστοριες" αλλα θελω να μαθω καποια ιστορια σχετικα και μονο με καλικατζαρους.
quote:
Ε τότε, θα μπορούσες να διαβάσεις και να γράψεις στο σχετικότατο θέμα:
ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ
κάνε κλικ^^^^
ή στο παρακάτω (ακόμα πιο σχετικό):
ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ,ΞΩΤΙΚΑ,ΝΕΡΑΙΔΕΣ,UFO,ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ..
κάνε κλικ^^^^
Επίσης, υπάρχουν κι άλλα θέματα όπου αναφέρονται καλικάτζαροι. Εάν χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση, θα βρεις κάποια.
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!