ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- EUROVISION 2010 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- EUROVISION 2010 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR37 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
30/05/2010, 22:40:48
Ο ΤΖΙΜΙ ΤΖΑΜΠ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ... ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΧΟΜΠΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.

NOVUS ORDO SECLORUM
31/05/2010, 10:21:56
ΣΥΜΦΩΝΩ !!

ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒEI ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ

CHARMED

Edited by - CHARMED3 on 31/05/2010 10:22:51

31/05/2010, 11:43:24
quote:

ΣΥΜΦΩΝΩ !!

ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒEI ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ

CHARMED

Edited by - CHARMED3 on 31/05/2010 10:22:51

τον ειχαν ηδη μπαγλαρωσει...
λεω να ανοιξουμε ενα θεμα για αυτον τον τυπακο, και να παραθεσουμε βιντεακια για τις "εκπληκτικες" εμφανισεις του!

NOVUS ORDO SECLORUM
31/05/2010, 12:24:36
Δεν θα αποχωρήσει η Eλλάδα από την Eurovision

Σύμφωνα με το oikotimes.com η Ελλάδα θα συμμετέχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2011. Η ιστοσελίδα αναφέρει όχι μόνο δηλώσεις των υπευθύνων της κρατικής τηλεόρασης, αλλά υποστηρίζει πως οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από την οργανωτική επιτροπή της EBU. Εκτός από την Ελλάδα, θετικά....

έχουν απαντήσει το Βέλγιο, η Κύπρος, η Δανία, η Εσθονία, η Φινλανδία, η Γερμανία, η Ρουμανία, η Ισπανία και η Σουηδία. Η σελίδα υποστηρίζει πως η Ουγγαρία έχει εκδηλώσει πως επιθυμεί να επιστρέψει μέσα από το κρατικό ομογενειακό κανάλι της χώρας Duna TV. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία που θέλει την Ανδόρα να απέχει από τον διαγωνισμό. Υπεύθυνοι στην ιστοσελίδα esctoday.com γράφουν πως ο κρατικός σταθμός αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.

Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν την ΕΡΤ να αποχωρεί από τον θεσμό. Μονόστηλα σε εφημερίδες ανέφεραν πως ο νέος γενικός διευθυντής και ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Πέτρος Γερουλάνος ήταν υποστηρικτές της αποχώρησης. Η είδηση είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Την είδηση αποχώρησης αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα και η Ντέπυ Γκολεμό στην χθεσινή έκδοση της Real News.

Να σημειώσουμε πως οι τρεις μεταδόσεις (δύο ημιτελικοί και τελικός) της Eurovision ανέβασαν σημαντικά τα ποσοστά τηλεθέασης και το μερίδιο αγοράς της κρατικής τηλεόρασης. Η ΝΕΤ φιγουράρει για την εβδομάδα που μας πέρασε στην δεύτερη θέση, γεγονός που αναμένεται να επαναληφθεί για φέτος μόνο κατά την διάρκεια του Μουντιάλ.

www.troktiko.blogspot.com

NOVUS ORDO SECLORUM
another starΜέλος
09/06/2010, 08:43:49
quote:
ΘΥΜΙΖΕ ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΤΟ DEVIL MAY CRY...

ναι και γω που είμαι τρελή βιντεοπαιχνιδού ας πούμε το ξέρω :)) βρε για το τραγούδι εγώ είπα.
Αν και ενδιαφέρον ήταν και το τραγούδι της Εσθονίας που δεν πέρασε στον τελικό, ένα τρελό ξανθό αγόρι που μαζί του είχε άλλα 4 τρελά ξανθά αγόρια, με κουστουμάκια λες και είχαν βγει από σχολή του χόγκουαρτς. Αλλά κεφάτο τραγουδάκι.

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
09/06/2010, 12:27:29
quote:
ναι και γω που είμαι τρελή βιντεοπαιχνιδού ας πούμε το ξέρω :)) βρε για το τραγούδι εγώ είπα.
Αν και ενδιαφέρον ήταν και το τραγούδι της Εσθονίας που δεν πέρασε στον τελικό, ένα τρελό ξανθό αγόρι που μαζί του είχε άλλα 4 τρελά ξανθά αγόρια, με κουστουμάκια λες και είχαν βγει από σχολή του χόγκουαρτς. Αλλά κεφάτο τραγουδάκι.

μπορει να μην παιζω πια Video Games (ή τουλαχιστο οχι παντα και οχι αυτου του ειδους), ομως ξερω καποια πραγματακια...

εννοουσα οτι εμοιαζε καπως ετσι:

http://www.youtube.com/watch?v=Dp5fobWucds

NOVUS ORDO SECLORUM
ΔΩΡΙΔΑΜέλος
10/12/2003, 08:08:52
Ο "μικρός" και η Κάθυ έφυγαν πριν μια εβδομάδα και για τρεις εβδομάδες για την Νέα Ζηλανδία να κάνουν ορεινό σto Mount Cook.

Πριν λίγο σε φλας ειδήσεις άκουσα πως 4 πτώματα ορειβατών βρέθηκαν από ένα άλλο γκρουπ...

Ώσπου να μάθουμε λεπτομέρειες τρελλαθήκαμε όλοι μας...
Τα 4 παιδιά ήταν τέσσερις Λιθουανοί, τρία αγόρια κι ένα κορίτσι.

Να προσευχηθούμε για αυτούς αλλά και για την ασφαλή επιστροφή του μικρού και της Κάθυ.

(Ο "μικρός" είναι ο μικρός μου αδελφός και τον φωνάζουμε ο "μικρός"
Η Κάθυ είναι μέλος του esoterica)

Σας ευχαριστώ.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

spiritΜέλος
10/12/2003, 08:38:54
Γεια σου ΔΩΡΙΔΑ,ειμαι νοητα μαζι σου,και μαζι με την Καθυ και τον μικρο,ευχη μεγαλη να επιστρεψουν πισω σωοι...ΕΛΠΙΔΑ,ΠΙΣΤΗ,Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ θα τους συντροφευη στης δυσκολες αυτες ωρες.

OM

dsm

TravellerΜέλος
10/12/2003, 09:29:29

ευχομαι ο "μικρος" και η Κάθυ να γυρίσουν ασφαλείς.

η αγωνία μέχρι να μάθετε την ταυτότητα των χαμένων ανθρώπων θα πρέπει να ήταν μεγάλη.

όμως, εάν δεν έχει δημοσιοποιηθεί κάποιο άλλο ανάλογο νέο ατυχήματος, δεν εχεις λόγο να ανησυχείς... ε?

thothΙδρυτικό Μέλος
10/12/2003, 09:57:43
Αν και το γεγονός ότι χάθηκαν αυτές οι ζωές με τέτοιο τρόπο είναι ήδη ένα πολύ λυπηρό γεγονός ωστόσο εύχομαι να γυρίσουν τα δικά σου άτομα, ΔΩΡΙΔΑ, σώα και αβλαβή.

Ειδικά για την Κάθυ τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια γιατί έχουμε ανταλλάξει αρκετά emails και μας έχει βοηθήσει ανιδιοτελώς σε κάποιες δύσκολες μεταφράσεις άρθρων του Aurobindo. Και σίγουρα θέλω "αυτή που μας μιλάει από το μέλλον" όπως αναφέρει στην υπογραφή της, να μας μιλήσει, εδώ μέσα, και στο μέλλον.

Όλα θα πάνε καλά. Σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας για τις εξελίξεις.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

lencolasΜέλος
10/12/2003, 10:16:49
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΣΩΟΙ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΗΣ!
ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ.
ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ,ΕΤΣΙ..

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

10/12/2003, 15:49:20
Kαι γω είμαι εδώ με σιωπηλή προσευχή για την Κάθυ που τόσο πόλύ συμπαθώ και για τον μικρό... Είμαι σίγουρη ότι θα λήξει ευννοϊκά το θέμα για αυτούς...
Οσο για τους άλλους ο Κύριος θα φροντίσει για τις ψυχές τους...

"Τάδε έφη Avallon"
10/12/2003, 17:28:16
Δεν ξέρω ποιος είναι ο θεός, (δεν τον γνωρίζω τον κύριο) και δεν ξέρω τι θα κάνει με της ψυχές των άτυχων ορειβατών.

Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ γνωρίζω. Και αυτό δεν είναι άλλο από την θετική σκέψη!

Δωρίδα! Μην ανησυχείς! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 10/12/2003 17:29:00

osiris_mythΜέλος
10/12/2003, 17:55:06
ΟΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ, ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.......

ΚωσταςΜέλος
10/12/2003, 17:57:23
Εγω θα προσευχηθω στον χριστουλη να ειναι καλα.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

10/12/2003, 18:31:56
Μακαρι να πανε ολα καλα και να τους ξαναδειτε και τους δυο συντομα.

Ntavelis666Μέλος
10/12/2003, 22:27:22
Φιλάρα Εχέμβροτε, έχεις απόλυτο δίκιο. ΜΟΝΟ θετική σκέψη !
ΔΩΡΙΔΑ, εύχομαι ό'τι καλύτερο. Να πάνε όλα κατ'ευχήν !!!
Γειά σου απο'μένα...

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

Darkangel_78Μέλος
10/12/2003, 23:32:47
Καλή μας ΔΩΡΙΔΑ εύχομαι με όλη μου τη δύναμη την ασφαλή επιστροφή των παιδιών, αλλά και "καλή αντάμωση" σε όσους έφυγαν...
Ενημέρωσέ μας για όποια εξέλιξη.
Με θετική σκέψη και ψυχραιμία όλα θα πάνε καλά,θα δεις!
Σε χαιρετώ.

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
11/12/2003, 00:16:39
Μόνο να ξέρατε πόσο καλό μου κάνατε όλοι εσείς που συμπαραστέκεστε νοερά και θετικά στη δύσκολη στιγμή μας!

Τα λόγια σας είναι πραγματικό βάλσαμο, κυρίως τώρα που χρειαζόταν να μοιραστώ με κάποιον την αγωνία μου διότι στη μαμά δεν κοινοποιήσαμε τίποτε γιατί από τότε που χάσαμε το μπαμπά μας δεν ξέρει κανείς πώς θα αντέξει ένα καινούργιο χτύπημα.

Η θεία (η μαμά της Κάθυ)είναι πιο ψύχραιμη αλλά και η γιαγιά.

Πιστεύω πως ο Θεός άκουσε τις προσευχές μας και τα παιδιά είναι πολύ καλά.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

ΠύρραΜέλος
11/12/2003, 00:28:52
Φύλακας άγγελος ας έρθει στη ζωή όλων σας ακόμη και σε αυτούς που δεν πιστεύουν. Με το καλό η επιστροφή!

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα