ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΤΑΣΗ -Το αχλαδότυρο βλάπτει σοβαρά το esoterica - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΡΟΤΑΣΗ -Το αχλαδότυρο βλάπτει σοβαρά το esoterica - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ananasss27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/07/2003, 07:54:18
Αγαπητέ μου Ανανίκο...

Καταρχάς, άφησε τον Κο Ράμογλου να κάνει τις βόλτες του με τό κοτερό του...
Αρμενίζοντας τα πέλαγα.....
Ειληκρινά ΟΥΤΕ που μου πέρασε από το μυαλό (τέλος πάντων, αυτό που ΜΑΛΛΟΝ έχω ΜΕΣΑ στο κεφάλι μου) πώς κίνησες το θέμα ΑΠΛΑ και ΜΟΝΟ για να μετονομάσουμε τη παρούσα κατηγορία απο ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ σε ΑΝΑΝΟΜΠΟΥΓΑΤΣΑ...
Αλήθεια σου λέω...
Πίστεψέ με...
Αυτά είναι ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ σκέψεις του ΠΡΩΤΟΥ συνομοσιολόγου του Esoterica.gr, του Κου Ράμογλου....

Αλλά πέραν του "χαλαρού" και "αστείου", ΑΣ δούμε τις απαντήσεις σου, τις οποίες τις μελετώ, μιάς και προέρχοντε απο ένα ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟ "ΜΕΛΟΣ" και προπαντώς απο ένα που θεωρώ ΦΙΛΟ, τόσο δικό μου μα πιότερο του Esoterica.gr
Επέτρεψέ μου λοιπόν να "σχολιάσω" τα όσα απάντησες ΦΥΣΙΚΑ αποδεχόμενος αυτό που ΗΔΗ ανέφερες πώς οι απαντήσεις είναι όσες και τα μέλη (για να μην πώ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ απο αυτά)...

quote:
1ον - δεν έχουν(-με) να προσθέσουν(-με) τίποτα σε κανένα άλλο από τα θέματα που πιθανόν, είτε κορέστηκαν, είτε είναι αδιάφορα, είτε τα όσα πρόσθεσαν(-με) προκάλεσαν αντιδράσεις με σκοπό την απομάκρυνσή τους(μας) από κει, είτε γιατί δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσουν(-με) λόγω άγνοιας.

Νομίζω φίλε μου Ανανά, πως έθεσες αυτή ως ΠΡΩΤΗ απάντηση προφανός γιατί τη θεωρής και πιό πιθανή...
Ας δούμε πόσο όμως μπορεί να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ τον "χείμαρο του Αχλαδότυρου"...
Καταρχάς η ΔΟΜΗ των συζητήσεων είναι ΤΕΤΟΙΑ, που θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟ σε ένα θέμα ΕΙΤΕ που αφορά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ γνώση, ΕΙΤΕ μια θεωρία, ΕΙΤΕ ένα παράξενο ή ανεξήγητο περιστατικό κλπ κλπ, να υπάρξει ΚΟΡΕΣΜΟΣ απαντήσεων ΩΣΤΕ να ΜΗΝ μπορεί κάποιος να προσθέσει ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ....
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.... ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

Γιατί ΠΟΤΕ οι απαντήσεις που εμφανίζοντε στις οθόνες μας, δεν είναι αυτές ή εκείνες που ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι είναι ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ...
Πάντα θα υπάρχει κάποιο μέλος, που με μιά του απάντηση θα μας βάλει σε σκέψει ώστε να απάντήσουμε στα γραφώμενά του...
ΑΡΑ... Κορεσμός Απαντήσεων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....

Αν είναι ΑΔΙΑΦΟΡΑ τώρα τα θέματα, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ το ΓΙΑΤΙ κάποιος γράφτηκε μέλος σε ένα τόπο που φιλοξενεί ΑΔΙΑΦΟΡΑ γι'αυτόν θέματα;;;;
ΑΡΑ... Ας αναρωτηθούμε ΤΙ ΘΕΛΩ απο τον παρόντα χώρο...

Αν έχουν προκαλέσει ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ οι απαντήσεις μας, αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗΝ ΚΑΚΟ...
Μέσα απο την ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ (με κόσμιο τρόπο ΠΑΝΤΑ), μπορούμε να κερδίσουμε ΠΟΛΛΑ απο μια ενδεχόμενη ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ των όσων έχουν παρατεθεί ως απαντήσεις, που ΠΙΘΑΝΑ αντιφάσκουν με τις δικές μας θέσεις...
ΑΡΑ... Η απομάκρυνσή μας απο τα θέματα αυτά, μάλλον κακό κάνει ΚΑΙ σε εμάς αλλά ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ στο Esoterica.gr (και εννοώ τους χώρους συζήτησης)...

Αν υπάρχει ΑΓΝΟΙΑ σε κάποιο θέμα, αυτή φίλε μου (ΕΑΝ θέλουμε να την νικήσουμε) ΜΟΝΟ με ερωτήσεις πάνω στην ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ μπορεί να ξεπεραστεί και ΟΧΙ με το να ΜΗΝ συμμετέχουμε στη συζήτηση...
Φυσικά ΑΝ θεωρούμε προσβλητικό να πούμε ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ, τότε θα πρέπει να ψάξουμε καλά μέσα μας και να βρούμε ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ που ΔΕΝ γνωρίζουμε (έχουμε άγνοια)...
Μήπως ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ γνωρίζοντας ότι ΔΕΝ ξέρουμε, ΑΛΛΑ που αναζητούμε αυτή τη γνώση ώστε να ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ πλέον άγνοες;;;;
ΑΡΑ... Η ενδεχόμενη ΑΓΝΟΙΑ κατανικήτε με τη συμμετοχή μας σε συζητήσεις που ΔΕΝ γνωρίζουμε το θέμα...

quote:
2ον - πρέπει να δηλώσουν(-με) την παρουσία τους(μας) έστω και μέσα από ένα ανάλαφρο και άσχετο με τον χώρο θέμα.

Στα ΠΡΕΠΕΙ είμαι πολύ σκεπτικός φίλε μου, γιατί πολλές φορές αυτά είναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ και όχι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ...
Και θεωρώ ΕΝΤΕΛΩΣ επιφανειακό π.χ το να συμμετέχω σε "ανάλαφρα & άσχετα με το χώρο θέματα" ΑΠΛΑ και ΜΟΝΟ για να κάνω μιά ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΟΥ (κάτι που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ματαιόδοξο, δε συμφωνείς και σύ;)...

quote:
3ον - νοιώθουν(-με) έστω και δω ότι υπάρχουν(-με) και λειτουργούν(-με) μέσα σε ένα σύνολο, ότι έχει λόγο δηλαδή η ύπαρξή τους(μας), ως απόρροια της γενικότερης έλλειψης επικοινωνίας που υπάρχει σε πολλές κατηγορίες ανθρώπων.

Σε αυτό που αναφέρεις καλέ μου Ανανά, ΝΟΜΙΖΩ πώς ΕΝΑΣ απο τους λόγους ύπαρξης των forums του Esoterica.gr είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ...
Το να ΜΗΝ αισθάνεται κάποιος ΜΟΝΟΣ...
Να ΜΗΝ αισθάνεται ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΣ, σε ότι έχει να κάνει με τη ΒΑΣΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ FORUMS...
Μην το ξεχνάμε αυτό...
Γιατί πραγματικά υπάρχουν ΜΟΝΟΙ άνθρωποι με ΠΟΛΛΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ π.χ.....
Τι θα πρέπει δηλαδή να κάνω...
Να τους "μαζέψω" μέσα στο Αχλαδότυρο π.χ;;;;;;;;;

Μα ΕΜΕΙΣ, το Esoterica.gr προσπαθούμε να δώσουμε το "στίγμα", ότι ΟΣΟΙ η κοινωνία τους αποκόπτει ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ και που τους θεωρεί "κάπως", μπορύν να ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ τη Μεταφυσική τους ανησυχία ΜΑΖΙ με ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ που έχουν την ίδια αναζήτηση...
ΑΡΑ... Ευπρόσδεκτοι στι ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ των Forums και ας ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ η κατηγορία Αχλαδότυρο που τους προσελκείει...

quote:
4ον - απλά κάνουν(-με) ένα διάλειμμα από τα σοβαρά και βαρειά θέματα.

Χμμμμμ και ποιός είπε πώς μέσα απο ένα "σοβαρό θέμα", δε μπορώ να κάνω ΕΚΕΙ, στο ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ένα διάλειμα;;;
Ποιός λέει πώς δε μπορώ να κάνω χιούμορ σε θέματα που θεωρούμε σοβαρά (με μέτρο πάντα);;;
Αλήθεια δηλαδή, ΠΡΙΝ απο το Αχλαδότυρο ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΓΚΗ;;;
ΑΡΑ... Ναι στα διαλείματα, αλλά ΜΕΣΑ στο προάυλειο και όχι στη καφετέρια απέναντι...

quote:
5ον - γράφουν εδώ οι φίλοι τους(μας)

Μα καλά, ας ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ποιός ο λόγος που εγγραφτήκαμε μέλη στους χώρους συζήτησης του Esoterica.gr
Το κάναμε απο ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ή για την ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ;;;
Και αυτός ο "φίλος" μας γιατί γράφει στο Άχλαδότυρο;;;
Και επειδή ο φίλος μου άνοιξε ένα θέμα, για΄τι θα πρέπει ντέ και καλά να γράψω ΚΑΙ ΕΓΩ σε αυτό;;;
Τι σόϊ πρακτική είναι αυτή;;;
Μα έτσι φτιάχνονται οι ΚΛΙΚΕΣ, το ξεχνάμε αυτό;;;
Μας αρέσει να συμμετέχουμε σε μια παρέα ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ;;;
Προσωπικά φίλε μου, κατηγορηματικά ΟΧΙ...

Φυσικά ΑΝ κάνει κάποιος το κόπο και ΣΥΣΧΕΤΗΣΕΙ τις απαντήσεις που έδωσα, μπορέι να καταλάβει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απόσα ΗΔΗ είπα...

Αγαπητή μου Lencolas...
Η "ρητορική" ερώτηση έγινε μιάς και ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, αλλά ήθελα να μάθω τις απαντήσεις του φίλο μας Ανανά...
Στη "ρητορική" ερώτηση και απάντηση να ΜΗΝ ΛΑΒΕΙΣ, σκοπός της είναι ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ...
Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ και όχι η ενδεχόμενη λύση...

Την καλημέρα μου σε όλους...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

ananasssΜέλος
30/07/2003, 09:42:30
Καλημέρα Κέλσε, φιλΑΛΗΘΗ!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

morphΜέλος
30/07/2003, 13:45:27
να καταθέσω και εγώ την αποψη μου ως νέο μέλος για τις βλαβερές συνέπειες του αχλαδότυρου.

Προσωπικά, και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος, χρησιμοποίησα αυτή τη γωνια του forum για να νιώσω άνετα με το υπόλοιπο forum πριν ξεκινήσω τις βουτιές μου στα βαθειά (βλ. κεντρικές κατηγορίες). μερικές φορές είναι τα μικρά απλά και (ενδεχομένως) χαζά πράματα που δημιουργούν μιαν αρχική οικειότητα (μπορούμε να το δούμε αυτό και στη καθημερινή μας ζωή).
Καταλαβαίνω βέβαια τους κινδύνους του (να μείνουμε στα μικρά απλά και χαζά) αλλά όσο περνα ο καιρός νιώθω πιο άνετα να συμμετέχω στις βασικές συζητήσεις.

"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω

thothΙδρυτικό Μέλος
03/08/2003, 23:37:38
Γεια σας.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο μας τον Ramogloy πως ο Ananass ζήλεψε το αντίπαλο δέος το "αχλάδι" για αυτό και ανακίνησε αυτό το θέμα.

Θα τον ευχαριστήσω που θυμήθηκε κάποια από τα λόγια μου που γράφτηκαν πιο παλιά και θα τα επεκτείνω.

Λοιπόν ο καθένας δίνει την αξία (σε αυτήν την κατηγορία του forum), της αγάπης, των ελπίδων ή των φόβων που έχει μέσα του κάθε στιγμή.

Το αγαπάει ή το φοβάται ανάλογα με αυτά που έχει μέσα του και που τα προεκτείνει και τα βλέπει έξω του. Αυτό νομίζω κάνω εγώ και οι υπόλοιποι.

Προσωπικά έχω δει ανοησίες, βλακείες, εγωισμούς, τραμπουκισμούς, μιμητισμούς, ζήλιες, εκδικητικότητα, προσωπικές ίντριγκες κ.α. πολύ περισσότερο μέσα από τις συζητήσεις στις άλλες κατηγορίες των πιο πάνω forums παρά στο "Αχλαδότυρο" και αυτό με κάνει να λυπάμαι γιατί εκφυλίζεται και εκπίπτει το επίπεδο του εσωτερισμού όπως το έχω μέσα στην καρδιά μου. Αυτό το φαινόμενο με προβληματίζει πολύ περισσότερο από το "Αχλαδότυρο", αλλά... όπως είπα ο καθένας κρίνει τα έξω του με βάση αυτά που έχει μέσα του.

Αυτή η κατηγορία αν χρησιμοποιηθεί με μέτρο είναι μια βαλβίδα διαφυγής και εκτόνωσης των εντάσεων, των φόβων, των υποψιών καθώς και της μάσκας της σοβαροφάνειας που βάζουν ειδικά πολλά νέα μέλη όταν έρχονται σε επαφή με το Esoterica. Επίσης βοηθάει να γνωριστούν καλύτερα τα παλιά μέλη και να έχουν και μια πιο προσωπική επαφή όχι μόνο ως Ψυχές (όπως υποτίθεται κάνουν τα κύρια θεματικά forums)

Πολλοί (τώρα) Συντονιστές και παλιά μέλη ξεκίνησαν να γράφουν μηνύματα τέτοιας φύσης και μετά από προβληματισμό ο Admin αποφάσισε να δημιουργήσει αυτήν την κατηγορία για τέτοιους λόγους.

Αλλά όπως και στα κύρια forums η βλακεία, η ψευτιά, ο εγωισμός και η υπεροψία είναι τα ελαττώματα που τα διέπουν έτσι και σε αυτό το forum η ελαφρότητα, η αμέλεια, η απερισκεψία, η μοναξιά (όπως τα είπε και ο καλός μας Κέλσος) δημιουργούν προβλήματα συνεχώς με αποτέλεσμα να καραδοκώ με την κλειδαριά στον χέρι πριν επισκεφτώ αυτήν την κατηγορία.

Βέβαια υπάρχει μια κάποια λύση και την έχω προτείνει εδώ και δύο μήνες. Έχει εγκριθεί από τον Admin με την σύμφωνη γνώμη και των Συντονιστών (συν κάποιων καλών μελών) αλλά δυστυχώς έχει σοβαρές τεχνικές δυσκολίες όπως αποδείχτηκε στην πορεία. Ας ελπίσουμε ότι οι τεχνικοί υπεύθυνοι θα βρουν την άκρη.

Πάνω από όλα όμως ας σκεφτούμε ότι τα Esoterica.gr forums δεν δημιουργήθηκαν μόνο για εμάς που αυτοδηλωνόμαστε Εσωτεριστές αλλά και για πολλά νέα μέλη. Και πολλά από αυτά τα μέλη που δεν έχουν το θάρρος να μιλήσουν έχουν το σκεπτικό που μας περιέγραψε ο morph.

Όπως και να είναι να γνωρίζετε ότι τα forums του Esoterica.gr δεν θα "πεθάνουν" έτσι εύκολα. Υπάρχει μια μεγάλη θέληση, πολλή υπομονή, πολλά όνειρα, μεγάλη προθυμία για θυσίες και πολλή αγάπη για το κίνημα της εσωτερικής αναζήτησης από τους δημιουργούς του. Και κυρίως πολύ "τσαγανό" για να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο αν χρειαστεί, χωρίς οίκτο και πισωγυρίσματα και χωρίς να υπολογίζουν αχλάδια και τυριά (παρά μόνο ίσως... anannaδες )

Απλά όπως λέει και ο Λάο Τσε (και σε εσάς εναπόκειται να καταλάβετε τους συσχετισμούς με αυτά που συζητάμε):

Μερικοί βλέπουν στον κόσμο την ομορφιά,
άραγε δεν υπάρχει και η ασχήμια;
Μερικοί βλέπουν στον κόσμο την καλοσύνη
μήπως δεν υπάρχει και η κακία;

(...)

Ο καλός αμαξάς δεν ορμά ξέφρενα εμπρός
ο καλός πολεμιστής δεν εξοργίζεται
ο καλός στρατηγός νικά χωρίς μάχη
ο καλός κυβερνήτης εργάζεται ταπεινά.
Αυτό ονομάζεται ειρηνική δύναμη,
και μόνο αυτή μπορεί να φτιάξει τον κόσμο.

(...)

Τίποτα χειρότερο από έναν εχθρό κυκλωμένο
χάνονται τότε η ευγένεια, η ταπεινότητα και η εγκράτεια.
Όταν δύο εχθροί συναντηθούν,
όποιος υποχωρεί, νικά πραγματικά.

(...)

Περπατώντας στα δάκτυλα, είσαι ετοιμόρροπος.
Οι μεγάλες δρασκελιές, κάνουν την πορεία κουραστική.
Όταν προβάλλεσαι δεν σε προσέχουν.
Όταν καυχιέσαι, έχεις αποτύχει.
Όταν επιβάλλεσαι, δεν εμπνέεις εμπιστοσύνη.
όταν υπερηφανεύεσαι, δεν οδηγείς."

Και κυρίως για εμάς τους συνδημιουργούς του Esoterica.gr μας συμβουλεύει ο Λάο Τσε:

Πως ένα μικρό ψάρι τηγανίζεται;
Έτσι να κυβερνάς μια μεγάλη χώρα.

Όπου χώρα βλέπε... Forum

Περιμένω και τις απόψεις των άλλων φίλων μας.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

lencolasΜέλος
04/08/2003, 11:33:56
quote:

Αγαπητή μου Lencolas...
Η "ρητορική" ερώτηση έγινε μιάς και ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, αλλά ήθελα να μάθω τις απαντήσεις του φίλο μας Ανανά...
Στη "ρητορική" ερώτηση και απάντηση να ΜΗΝ ΛΑΒΕΙΣ, σκοπός της είναι ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ...
Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ και όχι η ενδεχόμενη λύση...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!

quote:

Προσωπικά έχω δει ανοησίες, βλακείες, εγωισμούς, τραμπουκισμούς, μιμητισμούς, ζήλιες, εκδικητικότητα, προσωπικές ίντριγκες κ.α. πολύ περισσότερο μέσα από τις συζητήσεις στις άλλες κατηγορίες των πιο πάνω forums παρά στο "Αχλαδότυρο" και αυτό με κάνει να λυπάμαι γιατί εκφυλίζεται και εκπίπτει το επίπεδο του εσωτερισμού όπως το έχω μέσα στην καρδιά μου. Αυτό το φαινόμενο με προβληματίζει πολύ περισσότερο από το "Αχλαδότυρο", αλλά... όπως είπα ο καθένας κρίνει τα έξω του με βάση αυτά που έχει μέσα του.

Αυτή η κατηγορία αν χρησιμοποιηθεί με μέτρο είναι μια βαλβίδα διαφυγής και εκτόνωσης των εντάσεων, των φόβων, των υποψιών καθώς και της μάσκας της σοβαροφάνειας που βάζουν ειδικά πολλά νέα μέλη όταν έρχονται σε επαφή με το Esoterica. Επίσης βοηθάει να γνωριστούν καλύτερα τα παλιά μέλη και να έχουν και μια πιο προσωπική επαφή όχι μόνο ως Ψυχές (όπως υποτίθεται κάνουν τα κύρια θεματικά forums)

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ,ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΓΩΙΣΜΩΝ,ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΩΝ,ΤΩΝ ΙΝΤΡΙΓΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ,ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ" ΜΙΛΑΝΕ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ..ΤΟ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ,ΟΠΩΣ ΣΟΦΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΤΗΟΤΗ!

quote:

Βέβαια υπάρχει μια κάποια λύση και την έχω προτείνει εδώ και δύο μήνες. Έχει εγκριθεί από τον Admin με την σύμφωνη γνώμη και των Συντονιστών (συν κάποιων καλών μελών) αλλά δυστυχώς έχει σοβαρές τεχνικές δυσκολίες όπως αποδείχτηκε στην πορεία. Ας ελπίσουμε ότι οι τεχνικοί υπεύθυνοι θα βρουν την άκρη.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ Ε-ΜΑΙΛ?

quote:

Πάνω από όλα όμως ας σκεφτούμε ότι τα Esoterica.gr forums δεν δημιουργήθηκαν μόνο για εμάς που αυτοδηλωνόμαστε Εσωτεριστές αλλά και για πολλά νέα μέλη. Και πολλά από αυτά τα μέλη που δεν έχουν το θάρρος να μιλήσουν έχουν το σκεπτικό που μας περιέγραψε ο morph.

ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ .....

The Truth Is Out There..

FlawlessΜέλος
05/08/2003, 16:29:42
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ
ΤΟ ΤΟΠΙΚ!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΣΕ ΑΥΤΑ
ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΑΝΑΝΑ!
ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ
ΤΟΠΙΚ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΙΓΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ?
ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΩΤΙΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ
ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ
ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΤΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ
ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΤΕ
ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΗΣ!

AnounakisΜέλος
22/11/2003, 04:29:37
Το αχλαδότυρο βλάπτει σοβαρά το esoterica ;

ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΝ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΧΙ.

ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ FORUMS;

ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ...

Ε , ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΥΝ...

ΟΧΙ ΤΟ IMAGE ΤΟΥ ESOTERICA.

Edited by - Anounakis on 22/11/2003 08:12:52