- Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω - GetGreeceBack.com - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:αθεος έγραψε!!
η αλήθεια είναι ότι σε όποιο περιβάλλον μεγαλώσεις, όταν είσαι μικρός(πρέπει να ήσουν γύρω στα 15-17 τότε)έτσι βλέπεις και όλον τον κόσμο
αφού λοιπόν όλοι εσείς μεγαλώσατε σε μπουρδέλα έτσι νομίζατε ότι είναι όλη η χώρα
[/quote]
Δεν σε κατάλαβα (η κάνω πως δεν σε κατάλαβα)
Τέλος πάντων αν οι μανάδες μας (αφού μεγαλώσαμε σε μπουρδέλο) ήταν πουτ….. εσύ ξέρεις ότι είσαι παιδί του πατέρα σου;
Άσε που δεν καταλαβαίνεις και αυτά που διαβάζεις …..κάνε μια επανάληψη σε αυτά που έγραψα και ίσως το κουκούτσι που έχεις για εγκέφαλο κάτι καταλάβει.
Επειδή προσέβαλες πολλά άτομα που την εποχή εκείνη (1997) ήταν 15 – 17 ετών, αν σε είχα μπροστά μου θα σου διεύρυνα ευχαρίστως τον σφικτήρα.
Ήρθα να σας ανακατέψω !!!
quote:
Δεν σε κατάλαβα (η κάνω πως δεν σε κατάλαβα)
αν δεν με κατάλαβες ευχαρίστως να στο αναλύσω
όλοι εσείς που είπατε ότι η ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο, γεννηθήκατε και μεγαλώσατε σε μπουρδέλο, καθημερινά βλέπατε πουτάνες και πουστράκια γύρω σας και έτσι νομίζατε ότι είναι όλη η χώρα
quote:
Τέλος πάντων αν οι μανάδες μας (αφού μεγαλώσαμε σε μπουρδέλο) ήταν πουτ….. εσύ ξέρεις ότι είσαι παιδί του πατέρα σου;
και βέβαια, γιατί εγώ δεν μεγάλωσα σε μπουρδέλο όπως εσύ
εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια
quote:
Άσε που δεν καταλαβαίνεις και αυτά που διαβάζεις …..κάνε μια επανάληψη σε αυτά που έγραψα και ίσως το κουκούτσι που έχεις για εγκέφαλο κάτι καταλάβει.
Επειδή προσέβαλες πολλά άτομα που την εποχή εκείνη (1997) ήταν 15 – 17 ετών, αν σε είχα μπροστά μου θα σου διεύρυνα ευχαρίστως τον σφικτήρα.
με κουκούτσι μυαλό και βρήκα πόσο ήσουν τότε
ο μόνος τρόπος να μου διευρύνεις τον σφικτήρα είναι να βγεις από μέσα μου κατά την αφόδευση, εκεί υπάρχει μια διεύρυνση, αλλά είναι λίγο δύσκολο να σε φάω γιατί δεν τρώω κόπρανα
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Edited by - αθεος on 31/08/2010 05:14:42
Ρε excelsior...είναι κουβέντες αυτές και μάλιστα ακόμα δεν πρόλαβες να "μπείς" στο φόρουμ???
Με την μεταφορική έννοια , όντως είμαστε "έτσι" , μα αυτό δεν χαρακτηρίζει ένα ολόκληρο λαό...
Υπάρχει και ο κοσμάκης που μοχθεί , που αγωνίζεται και πάλεψε για την ζωή του και δίνει αγώνα κάθε μέρα αντιστεκόμενος σε πάρα πολλά...
Δεν θα ήθελα να σταθώ ηθικά στο θέμα που έχει ανακύψει...
Μπορούμε να διαφωνούμε ασφαλώς αλλα αυτά τα περί ######### δεν έχουν χώρο σε συζητήσεις...ας ηρεμήσουμε..παράκληση..!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

quote:Υπάρχει και ο κοσμάκης που μοχθεί , που αγωνίζεται και πάλεψε για την ζωή του και δίνει αγώνα κάθε μέρα αντιστεκόμενος σε πάρα πολλά...
Μπορούμε να διαφωνούμε ασφαλώς αλλα αυτά τα περί ######### δεν έχουν χώρο σε συζητήσεις...ας ηρεμήσουμε..παράκληση..!!!
-
- πανω που ειπα να ''μπω στο παιγνιδι'' , και να ''παιξω με τα αλλα παιδια'' ...
- λεω , ''δεν παιζω'' ...
- το παλικαρι ο KERRY , συμμαζεψε καποιες αξιες για λογο Αφορμες [και οχι μονο] , και πανω που αρχισε να παιρνει τον δρομο του το Θεμα ...
- νααα , οι κατα συνηθεια Αφηρημαδες μας και οι Ασκεψιες μας [ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΙΤΙΑ , ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ , ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ...!
- νααα , και τα Παραπηνησια και Περιττα και τα Αχριστα και τα Αχαρα ξανα ...!
- νααα , γιατι λεω ,
- ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΟ σ' αυτην την αγορα , φιλε PREDATOR ...!
-
quote:
Ε!! Καλά τώρα...αρχίσατε τις βλακείες και οι δυό σας..!!Ρε excelsior...είναι κουβέντες αυτές και μάλιστα ακόμα δεν πρόλαβες να "μπείς" στο φόρουμ???
Με την μεταφορική έννοια , όντως είμαστε "έτσι" , μα αυτό δεν χαρακτηρίζει ένα ολόκληρο λαό...Υπάρχει και ο κοσμάκης που μοχθεί , που αγωνίζεται και πάλεψε για την ζωή του και δίνει αγώνα κάθε μέρα αντιστεκόμενος σε πάρα πολλά...
Θα συμφωνήσω με τον Αγαπητό Εαρινό,αλλά
πιστεύω πως ο excelsior,δεν είχε καθόλου
άσχημες προθέσεις,ο άθεος του την
βγήκε κάπως "περίεργα"...
Διότι οι έννοιες που χρησιμοποιήθηκαν
απ'τον excelsior ήταν μεταφορικές και
όχι κυριολεκτικές.
Άλλωστε το νόημα αυτών που είπε ο
νεόφερτος συνδιαδίκτυος,μάλλον δεν το
"έπιασε",ο άθεος,
εξ'ού και η ...παρεξήγηση...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 31/08/2010 22:05:52
http://www.youtube.com/watch?v=Av8wCBVTHUU
Edited by - 42NA on 01/09/2010 15:46:54