ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- JOIN ΜΕ - - Κινηματογράφος -

- JOIN ΜΕ - - Κινηματογράφος -

ght_gothic7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ght_gothicΝέο Μέλος
24/10/2005, 16:52:20
Χρήστες του esoterica.gr σκέφτηκα κι εγώ σαν παιδι να εξωτερικευσω τις εσωτερικές μου ιδέες κι όλα αυτά μέσα σε ένα βιβλίο, και κατ'επέκταση σε μια ταινία μικρού η μεγάλου μήκους.
Πιστευω οτι ποτε δεν ειναι αργα για καποιον να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα κ παροτρυνω ολους οσους εχουν παρομοιες ανησυχιες να τις εξωτερικευσουν.
Ειμαι 20 χρονων κ εν μερη εχω "βρει το δρομο μου" σε καποια σχολη.Δε σταματαω ομως να το παλευω κ να ψαχνομαι διαρκως για καινουρια πραγματα.
Οποιος λοιπον απο εσας εχει καποιο παρόμοιο "απωθημενο" θα ηθελα να το μοιραστει μαζι μου.
inandaboveΜέλος
24/10/2005, 19:08:52
Φίλε/φίλη ght_gothic,γεια σου!

Οι ανησυχίες σου φαίνονται ενδιαφέρουσες αλλά δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς θέλεις να κάνεις..να γράψεις βιβλίο; να γυρίσεις ταινία; με τι θέμα; έχεις ανάλογες σπουδές; ψάχνεις ανθρώπους να σε βοηθήσουν;

ght_gothicΝέο Μέλος
25/10/2005, 16:30:55
quote:

Φίλε/φίλη ght_gothic,γεια σου!

Οι ανησυχίες σου φαίνονται ενδιαφέρουσες αλλά δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς θέλεις να κάνεις..να γράψεις βιβλίο; να γυρίσεις ταινία; με τι θέμα; έχεις ανάλογες σπουδές; ψάχνεις ανθρώπους να σε βοηθήσουν;

irni1Νέο Μέλος
26/10/2005, 17:38:10
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ght gothic.Η ΑΡΧΙΚΗ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ.
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ-ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Κ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ
(ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ Κ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ
27/10/2005, 01:29:32
Καλώς ήρθατε ght_gothic και irni1

Εύχομαι γρήγορα τα σχέδιά σας να αρχίσουν να αποκτούν σάρκα και οστά
Το ότι θα περάσετε καλά, στο όλο εγχείρημα, είναι κάτι το οποίο επίσης το πιστεύω. Όπως και ότι θα μάθετε πολλά.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ght_gothicΝέο Μέλος
30/10/2005, 20:56:41
s'eyharistoume poli k oi 2. sigura tha perasume kala
irni1Νέο Μέλος
01/11/2005, 11:09:59
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ..
ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΕΤΣΙ!ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ 3 ΣΕΝΑΡΙΑ Κ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ Κ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ!
ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΕΜΕ:Α ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΚΕΙ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΕ ΟΛΑ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ Κ ΛΙΓΗ "ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ"?