ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
21/02/2010, 21:33:17
quote:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ HANTER ΜΑΛΙΣΤΑ....

ΕΛΑ ΑΣ ΑΝΑΨΟΥΝΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΛΙΓΑΚΙ....!!LOL

Λέω, "υπάρχουν βέβαια κάποιες γυναίκες που θα τις αντιστοιχούσα περισσότερο στο στυλ της Hanter," Δηλ. θεωρώ ότι η Hanter ίσως να είναι πιο κοντά στη νοοτροπία με τέτοια άτομα.
quote:
ΟΧΙ ΡΕ ΓΙΑ 20ΑΡΕΣ ΜΙΛΑΩ..

ΟΙ 15ΧΡΟΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...

Και χαβαλέ.. και πηδουλέ.. κ πιπέ... αλλά τέλος πάντων δεν νομίζω ότι 20χρονες νιώθουν "10λεπτο ενδιαφέρον" για έναν άνδρα όπως λες. Αυτό αντιστοιχεί σε άτομα πολύ μικρής ηλικίας. Ως προς το να μη ενδιαφέρουν τις 20χρονες οι σχέσεις, αν μιλάμε για πλήρη εδιαφορία τότε μιλάμε για την μειοψηφία των ατόμων που σου περιέγραψα, αν τώρα μιλάμε για φυσιολογικό ενδιαφέρον τότε μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Θα μπορούσε να πήγαινε κάπως έτσι δηλαδή:
Μικρό ενδιαφέρον 10%
Κανονικό ενδιαφέρον 50%
Μεγάλο ενδιαφέρον 40%

quote:
Ε! ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ...
αα... τα απο κοινού που λέγαμε.. δεν υπάρχουν λοιπόν και τόσα "απο κοινού"..
quote:
ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΧΟΜΠΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ

Και γιατί άραγε τις ενδιαφέρει τόσο το ντύσιμο οεο? Ναι υπάρχουν πολλοί λόγοι δεν αμφιβάλλω.. αλλα ένας βασικός.. ποιος να είναι άραγες...

quote:
ΑΛΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ
..Μπαλέτο συνηθως άντε και λάτιν
quote:
ΑΛΛΕΣ ΤΟΝ ΧΟΡΟ...

..Βλέπε "μπαλέτο συνήθως"
quote:
ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ

Μουσική:..Συνήθως σκυλάδικα, Κλαμπ και απο ταινίες συνήθως ρομαντικές.. Αλλάζουν όμως οι καιροί αλλάζουν! Ευτυχώς υπάρχουν κ αυτές που ακούν Nirvana, Evanescence, Linkin Park, Paramore κλπ

quote:
ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ??
Τι ακριβώς συνέβη?(συνέβει στα Ν.Ελλ.) Και πώς ένιωσες ψυχολογικά?

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/02/2010 21:44:55

GaaraΝέο Μέλος
22/02/2010, 01:40:02
Εμένα μου αρέσει πολύ ο χορός!! Έκανα 2 χρόνια valce Latin tango και άλλα τέτοια αλλά μετά σταμάτησα λόγο διαβάσματος και απαιτήσεων την μικρόψυχης κοινωνίας μας.. Όσο για το ποδόσφαιρο...ήταν η αίτια που μάλωσα με τους κολλητούς μου στο δημοτικό. Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ και καθόμουν και έκανα παρέα με τις συμμαθήτριές μου όταν έπαιζαν αυτοί μπάλα.. και οι συμμαθητές μου το πήραν αλλιώς. Τεσπά έχω κολλητή και ξέρω για τι πράγματα μιλάνε οι γυναίκες, πριν έκανα πλάκα...

nothing is impossible from the time i will become the god of myself.

22/02/2010, 08:49:39
καλημερα και σημερα! ξεκιναει μια νεα βδομαδα... βαδιζουμε ολοταχως για την ανοιξη!

quote:
ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ....
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΠΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΗ ΓΑΛΑ..
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΡΕΕΕ...
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ DUCK???
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο DR LOVE ΣΕ ΠΕΙΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...

ε, σου ειπα... ελλειπα 2 μερες (αρρωστος) οποτε εχασα καποια επισοδεια! πρεπει να διαβασω τι γραψατε, εκτος αν θες να μου κανεις ενα review...

Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
22/02/2010, 09:12:37
quote:
Και χαβαλέ.. και πηδουλέ.. κ πιπέ... αλλά τέλος πάντων δεν νομίζω ότι 20χρονες νιώθουν "10λεπτο ενδιαφέρον" για έναν άνδρα όπως λες. Αυτό αντιστοιχεί σε άτομα πολύ μικρής ηλικίας. Ως προς το να μη ενδιαφέρουν τις 20χρονες οι σχέσεις, αν μιλάμε για πλήρη εδιαφορία τότε μιλάμε για την μειοψηφία των ατόμων που σου περιέγραψα, αν τώρα μιλάμε για φυσιολογικό ενδιαφέρον τότε μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Θα μπορούσε να πήγαινε κάπως έτσι δηλαδή:
Μικρό ενδιαφέρον 10%
Κανονικό ενδιαφέρον 50%
Μεγάλο ενδιαφέρον 40%

βεβαια, υπαρχουν περιπτωσεις που αυτα τα "10 λεπτα" να οδηγησουν σε αλλο επιπεδο! Εγω πιστευω οτι ηδη απο τα 17, τα κοριτσια εχουν πρωτη (και βασικη) ασχολια τα αγορια! και επειδη αντιστοιχα τα 17χρονα αγορια δεν κανουν ευκολα το πρωτο βημα (αλλα ειναι μονο λογια) προσπαθουν να αναπτυξουν οι ιδιες τα "κυνηγιτικα" ενστικτα. οποτε το "ποσοστο" ανεβαινει σημαντικα

quote:
Ε! ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ...
ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΧΟΜΠΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ
ΑΛΛΕΣ ΤΟΝ ΧΟΡΟ...ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ
ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ..

να τεριαζουν απολυτα τα ενδιαφεροντα με το αλλο φυλο, αποκλειεται! παντα κατι θα υπαρχει διαφορετικο. ομως δεν ειναι αυτη η ουσια! οπως ειχα πει ξανα, η κατανοηση μεταξυ των ατομων, ακομα και το "συμπληρωμα" μεταξυ τους ειναι το σπουδαιοτερο! σε καθε περιπτωσει, μπορουμε να κανουμε "παραχωρησεις" (οχι με το ζορι μαλιστα), επειδη δεν μας νοιαζει! αρκει να νιωθουμε την ικανοποιηση της υγιης σχεσης.

quote:
Και γιατί άραγε τις ενδιαφέρει τόσο το ντύσιμο οεο? Ναι υπάρχουν πολλοί λόγοι δεν αμφιβάλλω.. αλλα ένας βασικός.. ποιος να είναι άραγες...

η εξωτερικη εμφανιση, ισως πια εχει "σημασια" για τους περισσοτερους! Αλλα αυτη ειναι η λαθος αντιληψη. το να ξοδευεις μια περιουσια για μια "εικονα" που θες να περασεις, ή να "καλυψεις" κατι ασχημο... ειναι σαν να λες ψεματα! καλο ειναι να καλοπζεσαι, αλλα οχι και να "αλλαζεις" εντελως την εικονα σου, για 1 ωρα (που λεει ο λογος). εξαλλου, δεν "κερδιζεις" παντα με το να ντυνεσαι με ακριβα ρουχα (δειχνοντας το "στατους" σου)... κατανταει κακογουστη επιδηξη της ματαιοδοξιας που εχουν αρκετοι ανθρωποι (ειναι αρρωστεια)

quote:

μην το λες... λιγες (εως ελαχιστες) ειναι που ασχολουνται με το χωρο! υπαρχει μεγαλη ποσοστο κοριτσιων που ασχολουνται με τη γυμναστικη, αθληματα, πολεμικες τεχνες, extreme sports... ειναι πιο πολυ στη μοδα. ειναι που θελουν να δειξουν μια κοινωνικη "καταξιωση", επειδη γινεται ΜΟΔΑ (βλεπε Pilates, Yoga)

Edited by - PREDATOR on 22/02/2010 09:15:49

22/02/2010, 09:49:41
(ανεκδοτο)

"Εάν διασχίσετε τα βορειοκορεατικά σύνορα παράνομα παίρνετε 12 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας.
Εαν διασχίσετε τα ιρακινά σύνορα παράνομα, τίθεστε υπο κράτηση επ'αορίστον.
Εάν διασχίσετε τα αφγανικά σύνορα παράνομα, σας πυροβολούν.
Εάν διασχίσετε τα σαουδαραβικά σύνορα, θα φυλακιστείτε.
Εάν διασχίσετε τα αμερικάνικα σύνορα, θα χτυπηθείτε απο την αστυνομία.
Εάν διασχίσετε τα κινέζικα σύνορα δεν θα ξανακούσουμε νέα σας..

Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα της Ελλάδας παίρνετε:
θέση εργασίας, κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, άδεια οδήγησης, πιστωτικές κάρτες, επιδοτήσεις, επιδότηση ενοικίου ή στεγαστικό δάνειο, επιδότηση αν δηλώνετε αγρότης, επίδομα αλληλεγγύης, δωρεάν εκπαίδευση και περίθαλψη,δωρεάν έξοδο απο την φυλακή και σε πολλές περιπτώσεις,μπορείτε και να ψηφίσετε!

Edited by - PREDATOR on 22/02/2010 09:50:37

22/02/2010, 13:06:22
ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ...!!!

CHARMED

22/02/2010, 13:24:16
quote:
Και χαβαλέ.. και πηδουλέ.. κ πιπέ...

EEEEE... ΣΕΒΑΣΜΟΣ...

quote:
αα... τα απο κοινού που λέγαμε.. δεν υπάρχουν λοιπόν και τόσα "απο κοινού"..

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ....
ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΨΥΧΕΣ...
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΝΝΩΟΥΣΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ
"ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΙΣΟ...ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑ"

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ
ΣΤΟ GAARA ΔΕΝ ΕΡΕΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ
ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΞΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΣΑΝ ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ GAARA..

quote:

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΔΗ ΧΟΡΟΥ...

quote:
υπαρχει μεγαλη ποσοστο κοριτσιων που ασχολουνται με τη γυμναστικη, αθληματα, πολεμικες τεχνες, extreme sports... ειναι πιο πολυ στη μοδα. ειναι που θελουν να δειξουν μια κοινωνικη "καταξιωση", επειδη γινεται ΜΟΔΑ (βλεπε Pilates, Yoga)

ΟΡΙΣΤΕ...

quote:
Μουσική:..Συνήθως σκυλάδικα, Κλαμπ και απο ταινίες συνήθως ρομαντικές.. Αλλάζουν όμως οι καιροί αλλάζουν! Ευτυχώς υπάρχουν κ αυτές που ακούν Nirvana, Evanescence, Linkin Park, Paramore κλπ

ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΕΧΕΙΣ {ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΔΙΚΙΟ
ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ???ΑΑΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟ..

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ...
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ...

quote:
Τεσπά έχω κολλητή και ξέρω για τι πράγματα μιλάνε οι γυναίκες, πριν έκανα πλάκα...

TI KANEI ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΙ???
ΓΑΙΤΙ ΜΙΛΑΕΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΣΤΟ TEAM THS??

CHARMED

22/02/2010, 14:04:51
quote:
μην το λες... λιγες (εως ελαχιστες) ειναι που ασχολουνται με το χωρο! υπαρχει μεγαλη ποσοστο κοριτσιων που ασχολουνται με τη γυμναστικη, αθληματα, πολεμικες τεχνες, extreme sports... ειναι πιο πολυ στη μοδα. ειναι που θελουν να δειξουν μια κοινωνικη "καταξιωση", επειδη γινεται ΜΟΔΑ (βλεπε Pilates, Yoga)
Τώρα που το λες ναι, δεν έχεις άδικο. Απλά κ αυτές είναι μειοψηφία.
quote:
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ
ΣΤΟ GAARA ΔΕΝ ΕΡΕΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ
ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

Ναι, αλλά και πάλι η πλειοψηφία των ανδρών προτιμά να παίζει ποδόσφαιρο.
Υπάρχει δηλαδή μεγαλύτερη ομοιογένεια. Ο Gaara όπως και εγώ(δνε είμαι φαν του ποδοσφαίρου) προτιμάμε να κάνουμε άλλα πράγματα(..για αυτό κ μας βρίσκεις άλλωστε σε αυτό το φόρουμ ) Αλλά ακόμα κ γω όταν παίζαμε μπάσκετ*(στο οποίο είμαι φαν) δεν πα να γραφα κ διαγώνισμα την άλλη ώρα..
quote:
Εγώ νιώθω πιο ευχάριστα όταν βρίσκομαι με κορίτσια για αυτό κ κάνω πολύ παρέα μαζί τους κ απο αγόρια προτιμώ τα "καλά παιδιά" ή τελος πάντων άτομα που δεν είναι δήθεν κ δεν διέπονται απο αρνητισμό.
quote:
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΔΗ ΧΟΡΟΥ...
..ακριβώς. Αλλά οκ υπάρχουν αρκετές που κάνουν βόλει κ τέτοια.
quote:
ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ???ΑΑΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟ..

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ...
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ...

Έλα τώρα.. εκείνη την ταινία με τον Μπραντ Πιτ που γεννιότανε γερασμένος είχαν πάει όλες ανεξαιρέτος να την δούνε κ οι μισές έκλαιγαν στο τέλος. Κλασικά πράγματα. Αλλά ναι όσο πάει αλλάζουν τα γούστα κ οι γυναίκες αρχίζουν να γίνονται εξίσου ψυχρές με τους άνδρες(..σε λίγο θα τις λέμε και "μάγκες") κ οι άνδρες να γίνονται.. κυριολεκτικά γυναίκες.
quote:

βεβαια, υπαρχουν περιπτωσεις που αυτα τα "10 λεπτα" να οδηγησουν σε αλλο επιπεδο! Εγω πιστευω οτι ηδη απο τα 17, τα κοριτσια εχουν πρωτη (και βασικη) ασχολια τα αγορια! και επειδη αντιστοιχα τα 17χρονα αγορια δεν κανουν ευκολα το πρωτο βημα (αλλα ειναι μονο λογια) προσπαθουν να αναπτυξουν οι ιδιες τα "κυνηγιτικα" ενστικτα. οποτε το "ποσοστο" ανεβαινει σημαντικα
Ναι σωστός..
22/02/2010, 15:25:46
quote:
Ο Gaara όπως και εγώ(δνε είμαι φαν του ποδοσφαίρου) προτιμάμε να κάνουμε άλλα πράγματα(..για αυτό κ μας βρίσκεις άλλωστε σε αυτό το φόρουμ ) Αλλά ακόμα κ γω όταν παίζαμε μπάσκετ*(στο οποίο είμαι φαν) δεν πα να γραφα κ διαγώνισμα την άλλη ώρα..

παντα με εντυπωσιαζαν τα αγορια που επαιζαν μπασκετ...

γιατι ομως δεν σας αρεσει το ποδοσφαιρο??
τι παραπανω βρισκετε εκει?

quote:
Εγώ νιώθω πιο ευχάριστα όταν βρίσκομαι με κορίτσια για αυτό κ κάνω πολύ παρέα μαζί τους κ απο αγόρια προτιμώ τα "καλά παιδιά" ή τελος πάντων άτομα που δεν είναι δήθεν κ δεν διέπονται απο αρνητισμό.

οταν εισουν μικρος ολο με κοριτσακια εκανεσ παρεα...χαχαχα

quote:
Έλα τώρα.. εκείνη την ταινία με τον Μπραντ Πιτ που γεννιότανε γερασμένος είχαν πάει όλες ανεξαιρέτος να την δούνε κ οι μισές έκλαιγαν στο τέλος. Κλασικά πράγματα. Αλλά ναι όσο πάει αλλάζουν τα γούστα κ οι γυναίκες αρχίζουν να γίνονται εξίσου ψυχρές με τους άνδρες(..σε λίγο θα τις λέμε και "μάγκες") κ οι άνδρες να γίνονται.. κυριολεκτικά γυναίκες.

μου θυμησες μια φορα που ειχα δει μια ταινια με καποια κοριτσια
(γυρω στα 20...) αυτοσ στην υποθεση πεθανε στο τελοσ και εμεινε
η ηρωιδα μονη της...και να χουν βγαλει παιδια ολες τα χαρτομαντηλα
και να κλαινε μεσα στα village ολεσ μαζι..να καθονται 5 κοπελεσ
διπλα διπλα...και να φυσαν τη μυτη τουσ ταυτοχρονα...
εχω να εχω σκασει στα γελια και να κανω μορφασμουσ με την καταντια τουσ ...με λεγαν αναισθητη και ουι τουσ χαλουσα την στιγμη...
στο τελοσ με διωξανε για να κλαψουν με την ησυχια τους...

στο μπεντζαμιν μπατον ειχα παει με 2 κοπελες ...
ενα χρονο μικροτερες απο μενα.. και να λενε ολη την ωρα πωπω
ακομη και γεροσ ο μπραντ κουκλος...
αλλα το μεγαλο κλαμα επεσε στο twilight....
να μην συμαζευεται....

CHARMED

22/02/2010, 15:29:07
quote:
Τι ακριβώς συνέβη?(συνέβει στα Ν.Ελλ.) Και πώς ένιωσες ψυχολογικά?

KATAAABES TI ΕΝΝΟΩ???
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ...ΠΥΘΙΑ...ΕΔΩ

CHARMED

scullyΜέλος
05/12/2003, 09:53:07
Οποιος μπορει ας βοηθησει! Εχω σπασει το μυαλο μου...! Εχω βρει πολλα, μου αρεσουν πολλα...! Αλλα ψαχνω κατι διαφορετικο!
Α! Προκειται για ποδοσφαιρικη ομαδα!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

Edited by - scully on 05/12/2003 12:39:19

05/12/2003, 10:17:04
Καλημερα Σκαλλυ.
Με την πιθανοτητα να φανω αντιδραστικη και κακια θα ηθελα να σε ρωτησω κατι.
Τι σχεση εχει με την γενικη θεματολογια του εσωτερικα το τι ονομα ψαχνεις για μια ποδοσφαιρικη ομαδα η το αν γυρευεις γραμματοσημα η φιλους δια αλληλογραφιας?
Το θεμα του τυραχλαδου ειναι το εξης.. :Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"...

Καλη συνεχεια

scullyΜέλος
05/12/2003, 10:35:33
quote:
Το θεμα του τυραχλαδου ειναι το εξης.. :Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"...

Ειμαι καινουργια στα esoterica και δεν ηξερα!
Μπηκα στο forum αυτο, παρακολουθησα καποιες συζητησεις και ειδα οτι ΕΙΝΑΙ ασχετες.
Το ιδιο ακριβως εκανα κι εγω!
Το δεχομαι ομως σαν παρατηρηση!
Φιλικα

scullyΜέλος
05/12/2003, 10:36:37
Ονομα ομως δεν μου προτεινες...!

05/12/2003, 10:48:59
Σκαλλυ καλη μου ειναι οντως ασχετες αλλα ο καθενας ανοιγει απο μια τετοια ασχετη συζητηση,δεν παιρνει φορα και οτι απορια εχει η διλλημα και ανοιγει θεμα,σωστα?

Τεσπα,εγω ειπα την αποψη μου ,καλη η κακη και σταματω.

AnounakisΜέλος
05/12/2003, 11:22:47
scully μου, το ξωτικούλι έχει δίκιο
αλλά τι να σε κάνω...
αφού θες την βοηθειά μας
θα στην δώσω
και ο Admin βοηθός...

Τουλάχιστον το όνομα ας έχει
σχέση με τον εσωτερισμό
ή την γενικότερη θεματολογία του site.

Μέδουσες; Αμαζόνες; Σειρήνες;

Λευκή αστραπή; Μαύρη αστραπή; Ροζ ατραπή;
Η αστροπογιάννα;

Νεράιδες; ΑΤΜΑ; Endorama;

AIONΜέλος
05/12/2003, 11:31:21
Το "αστροπελέκια" θα ήταν ότι πρέπει νομίζω...

scullyΜέλος
05/12/2003, 11:37:33
quote:
Τουλάχιστον το όνομα ας έχει
σχέση με τον εσωτερισμό
ή την γενικότερη θεματολογία του site.

quote:
Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς

Και ετσι λυνεται το προβλημα!
Ψαχνω λοιπον για ονομα (ελληνικο φυσικα) που να εχει "κατι" απο εσωτερισμο!

AIONΜέλος
05/12/2003, 11:45:39
"εσω-αστροπελέκια" μήπως ?

George_13Μέλος
05/12/2003, 11:48:22
Ξεχασαμε τις Μουσες και τις Αμαζoνες που ειναι και εξωτικα ονοματα

WHO DARES... WINS!

Edited by - George_13 on 05/12/2003 12:44:15