- Άλσος Λογγίνου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
erzebet_bathoryΜέλος
λοιπον αργοτερα θα ανεβασω φωτογραφικο υλικο απο αλσος λογγινου κ γυρω σημειων αν θεωρησω κατι αξιο......τραβηχτο.
μεχρι τοτε...
http://www.youtube.com/watch?v=zeWBD7zHG8o&feature=relmfu
Timendi causa est nescire...
starstruckΜέλος
Οκ τότε..υποθέτω τελειώνει εδώ για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας..

erzebet_bathoryΜέλος
αυριο θα παω. θες να σε παρω μαζι μου ?
starstruckΜέλος
τι ώρα λες;

erzebet_bathoryΜέλος
οποιος γουσταρει να ερθει αυριο στο αλσος λογγινου κ στο σπιτι της αγρας που θα παω για πρωτη φορα σε αυτο.... να ερθει.
ωρα απογευμα.
ωρα απογευμα.
erzebet_bathoryΜέλος
quote:
τι ώρα λες;
στις 6 το απογευμα.
μπορεις ?
starstruckΜέλος
Θα σου στείλω..

erzebet_bathoryΜέλος
αν μπορεις να εισαι στις 6μιση ζαππειο... εκει που ναι οι στυλοι του ολυμπιου διος... καλως...
κι οποιος αλλος θελει κ μπορει να ερθει.. κ θελει παρεα... η καποιον να τον παει στο αλσος λογγινου κ να μην ψαχνει... να ερθει αυριο στις 6μιση το απογευμα στους στυλους ολυμπιου διος στο ζαππειο.
εγω ουτως η αλλως θα παω κ δε με χαλαει να ερθουν κ αλλοι μαζι μου με τη ιδια περιεργεια με μενα για το μεταφυσικο.
κι οποιος αλλος θελει κ μπορει να ερθει.. κ θελει παρεα... η καποιον να τον παει στο αλσος λογγινου κ να μην ψαχνει... να ερθει αυριο στις 6μιση το απογευμα στους στυλους ολυμπιου διος στο ζαππειο.
εγω ουτως η αλλως θα παω κ δε με χαλαει να ερθουν κ αλλοι μαζι μου με τη ιδια περιεργεια με μενα για το μεταφυσικο.
erzebet_bathoryΜέλος
κ τωρα θα σας βαλω καποιες φωτο που τραβηξα σημερα μιας κ ημουν περαστικη απο εκει.
ηταν ψιλοσκοτεινα λογω οτι περασα κατα τις 8 και.. αλλα οκ.
εδω λοιπον ειναι το σπιτι με τη περιεργη λαμπα που τη προηγουμενη φορα που πηγα.. τρεμοπαιζε..
τωρα ηταν φυσιολογικη.

erzebet_bathoryΜέλος
τα σκαλοπατια που οδηγουν στο αλσος λογγινου

erzebet_bathoryΜέλος
τα σκαλοπατια απεναντι απο το αλσος λογγινου κ το νεκροταφειο..
που λεει ο γιαννουλακης οτι κι οταν ανεβαινεις αυτα... συμβαινουν περιεργα φαινομενα.
οπως θα δειτε στη φωτο.. ειναι ενα πεζοδρομιο οπου εχει σκαλια..
σ αυτο το πεζοδρομιο λοιπον περπατουσα τις προαλλες... εχοντας λιγο πιο μπροστα μου τη γρια με το σκυλο.
εκανα ενα φσατ ! ανεβηκα γρηγορα τα σκαλια.... κατεβηκα,,,, κ ενω η γρια με το σκυλο θα επρεπε να ηταν λιγα μετρα πιο μπροστα μου.. μιας κ δε εκανα ουτε ενα λεπτο να ανεβω κ να κατεβω... δεν υπηρχε πουθενα.. κ το δικαιολογησα στο μυαλο μου οτι θα μπηκε σε καποια πολυκατοικια.
που λεει ο γιαννουλακης οτι κι οταν ανεβαινεις αυτα... συμβαινουν περιεργα φαινομενα.
οπως θα δειτε στη φωτο.. ειναι ενα πεζοδρομιο οπου εχει σκαλια..
σ αυτο το πεζοδρομιο λοιπον περπατουσα τις προαλλες... εχοντας λιγο πιο μπροστα μου τη γρια με το σκυλο.
εκανα ενα φσατ ! ανεβηκα γρηγορα τα σκαλια.... κατεβηκα,,,, κ ενω η γρια με το σκυλο θα επρεπε να ηταν λιγα μετρα πιο μπροστα μου.. μιας κ δε εκανα ουτε ενα λεπτο να ανεβω κ να κατεβω... δεν υπηρχε πουθενα.. κ το δικαιολογησα στο μυαλο μου οτι θα μπηκε σε καποια πολυκατοικια.