ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κίνηση Φιλοσοφικών Ομάδων. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Κίνηση Φιλοσοφικών Ομάδων. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Kelsos35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
14/03/2003, 19:16:18
ΚΙΝΗΣΗ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ & ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ
ΟΜΑΔΩΝ
ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ
ΕΚΦΡΑΣΗ

Η Κίνηση πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα:

"Θαύματα & Παραφυσικά Φαινόμενα -
Θέσεις και Αντιθέσεις"

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις ,
30 Μαρτίου 2003, ημέρα Κυριακή
από τις 10:30 π.μ έως 15:00 μ.μ
στο σεμιναριακό κέντρο
"ACROCOSMOS"

Πληροφορίες :
Κον Κώστα Δούκα
210-9653301 & 6977-253957

Κον Γαβριήλ Σιμονέτο
6932-233989

Κον Βαρελίδη
6973-535681

Παραθέτουθμε πρός διευκόλινσή σας φίλοι μου, που θα θελήσετε να παραυρεθήτε ΚΑΙ εσείς στην ημερίδα ΚΑΙ χάρτη της περιοχής (για να μην χαθούμε κι'όλας!!!!)

14/03/2003, 19:23:32
Λοιπόν, τι θα λέγατε να κάναμε ΚΑΙ εμέις εδώ μια κουβέντα, συζήτηση περί των ΘΑΥΜΑΤΩΝ και των ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ;;;

Αλήθεια, τι είναι αυτό που ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ τα δύο αυτά ΓΕΓΟΝΟΤΑΝ όταν και εφ'όσον γίνονται αντιληπτά απο τις ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ;;;

Υπάρχει διαφορά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μεταξύ τους ή απλά το ένα έχει να κάνει ΑΜΕΣΑ με θρησκευτικά συναισθήματα και πίστη, ενώ το άλλο με τα ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ (ακόμα) ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ;;;
Ποιό απο τα δύο ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ το άλλο;;;
Το περικλείει ή όχι;;;

Ας δούμε που θα μας φτάσει ετούτος ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

old tigerΜέλος
14/03/2003, 19:32:58
Φίλε ΚΕΛΣΟ καλησπέρα,
τα θαύματα δεν μπορούν και αυτά να σχετίζονται με ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα;
Προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται μάλλον για τις δύο διαφορετικές όψεις του ιδίου νομίσματος.
Και τα δύο νομίζω ότι εξηγούνται με την Φυσική...είτε με τους γνωστούς νόμους της...είτε και με άγνωστους ακόμη στον άνθρωπο...

Υ.Γ. Φίλε ΚΕΛΣΟ σου έστειλα ένα mail για το βιβλίο του Ενώχ, δεν το έλαβες;

Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...

15/03/2003, 08:38:36
Την καλημέρα μου σε μια παλία τίγρη....
Καταρχάς έχεις ΗΔΗ την απάντησή μουσ το e-mail σου φίλε μου...

Αυτό που θα ήθελα είναι να ερευνήσουμε με ΠΟΙΕΣ παραμέτρεους αποκαλούμε κάτι ως ΘΑΥΜΑ και με ποιές κάτι ως ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...

Την αιώρηση π.χ Αν την κάνει κάποιος "άγιος", είναι ΘΑΥΜΑ αν την κάνει κάποιος "γιόγκι", είναι ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...

Είναι έτσι;;;
Το θρησκευτικό συναίσθημα έιναι που καθορίζει ΤΙ ΕΙΝΑΙ "θάυμα" και ΤΙ ΕΙΝΑΙ "παραφυσικό φαινόμενο";;;

Το γεγονός όμως είναι το ΙΔΙΟ...
Κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΙΩΡΗΤΑΙ, ΠΕΤΑΕΙ....

Μπορούμε να το ερευνήσουμε, έχει ερευνήσει κάνείς μας το θέμα;;;

Κέλσος ο Φιλαλήθης

drumx13Μέλος
15/03/2003, 09:22:29
αυμα ειναι το παραφυσικο φαινομενο... που βοηθαει καποιον ή καποιους στην ζωη του οταν αντιμετωπιζουν δυσκολια...

παραφυσικο φαινομενο ...σκετο... ειναι κατι που γινεται το αντιλαμβανεσαι και δεν βρισκεις καμια χρησιμοτητα στο να το κανει καποιος.... δεν βοηθαει κανενα....

μηπως και εδω βρισκω το συμφερον πισω απο την ερμηνεια και την χρησιμοποιηση των λεξεων...

μηπως ειμαι.... κολημενος...drumx13

τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...

31/03/2005, 19:07:06
quote:
Και επειδή δε μου κάθεται πολύ καλά η όλη "θεωρία" περί προδοσίας του Γαβριήλ επειδή είναι ο "συνήθης ύποπτος" και η εύκολη λύση/απάντηση έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξετε να το ακούσετε...

η οποία θεωρία είναι ποια?

δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε καμμία θεωρία αγαπητή...

εικασίες κάνουμε...

όσο για το αν θα αντέξουμε... εδώ αντέξαμε άλλα κι άλλα...

της Παρασκευής το γάλα δεν θα αντέξουμε?

quote:
Πιστεύετε λοιπόν στην εικόνα του Θηλυκού Γαβριήλ με όλα τα κακά στοιχεία-αρετές του Θηλυκού ή σε κάτι άλλο που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το σκηνικό?

για κάνε την αρχή..

quote:
πως λοιπόν θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια προδοσία μόνο και μόνο επειδή έχει ως αρνητικά στοιχεία την Αστάθεια, την εκδικητικότητα?

αυτό από που προκύπτει?????

μήπως δεχόμαστε πολύ εύκολα μια άποψη και μια νοοτροπία "φορεμένη" έξωθεν?

quote:
Eπίσης ως θηλυκό είναι πονηρός...

ομοίως από που προκύπτει αυτό???

ξέρω εγώ κάτι αρσενικά (ο θεός να τα κάνει...) που την πονηριά την έχουν μέσα στο αίμα τους...

quote:
Επίσης είναι ο γνώστης και προστάτης της Μαγείας και το μαγικό του κύπελο είναι η κούπα...άλλο ένα ακόμη θηλυκό στοιχείο.

κρατάει όμως και την ράβδο που είναι αρσενικό σύμβολο και ακόμα συνηθέστερα κρατάει το fleur de lys που είναι στοιχείο της ένωσης του αρσενικού με το θηλυκό...

άντε να βοηθήσω κι εγώ λιγάκι...

για να σκεφτούμε λίγο την αντιστοιχία Γαβριήλ με τον Ερμή ως Αγγελιοφόρο των Θεών...

see you

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

31/03/2005, 21:37:53
quote:

ο καθενας/μια μας πολεμαει τους δαιμονες του....εσω και εξω...

το φως τελικα ειναι εκεινο που ειναι να επικρατησει....

γιατι το φως κοιταει στα ματια τους σκοτεινους και αθλιους....δαιμονες του.......

ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΦΩΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙς ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΙς ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ/ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΙΣΩς ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ/ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ/ΚΑΙ ΠΟΙΟς ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟς ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ; ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ/ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...

ΠΕΡΙ "ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ":ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΤΑΠΟ!
"ΑΓΓΕΛΟΙ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ + ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΒΕΒΗΛΩΝΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟ "ΘΑΡΡΟΣ" ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΓΓΕΛΟ/ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ "ΚΑΛΟΙ".
ΕΑΝ ΤΩΡΑ "ΕΓΩ" ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΟΛΟΥ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΡΙΤΟΙ!ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΤΡΙΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΤΟ "ΜΠΑΧΑΛΟ".ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ; ΕΠΙΣΗς ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙς ΤΑ ΕΣΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΒΑΛΛΟΝ/ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ;(ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΛΕΠΩ/ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ/ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑς ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΥΠΟ-ΣΤΗΡΙΓΜΑ..ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΠΠΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟ:(
ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΝ "ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ " ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΝΟ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΕΛΑΒΕΣ Ο,ΤΙ ΕΔΩΣΕΣ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Η ΨΥΧΗ "ΓΙΑΤΙ;"Η ΘΑ ΛΑΒΩ ΚΙ ΑΛΛΕς ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ;
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ..ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗς ΣΠΗΛΙΑΣ...

ΑΒΑΛΛΟΝ ..ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ.)
(ΑΓΑΠΗΤΗ ΓΑΛΑΔΡΙΗΛ.. "ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ"//ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..//+Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΑΝ "ΤΗ ΔΕΙΡΕΙΣ" ΘΑ ΠΟΡΩΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ:Ρ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΑΤΗ..;Ρ)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ(ΤΟ Ν ΛΕΙΠΕΙ ΟΝΤΩς ΑΛΛΑ ΨΑΞΕ ΑΠΟ ΠΟΥ/ΤΟ ΧΩ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟς ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΒΡΕ!/"ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ" ΕΙΠΑΜΕ...ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟ...)

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ(ΟΧΙ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ + ΕΚΤΟΣ)..
ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΓΑΠΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ.)
Η ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ+ΠΡΟΣΩΠΑ(ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΤΑ !)ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΕΙΣ.. ΚΑΝΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΩΣΤΑ!(ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙς ΚΑΙ ΠΕΡΝΑς ΛΑΘΟς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΕΧΕΙς ΕΥΘΥΝΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;)
ΚΑΝΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΑΡΧΕΤΥΠΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ.(ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΨΑΞΕ/ΡΩΤΑ /ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...)
ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ! ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ "ΕΓΩ"! ΟΙ ΑΡΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ!/ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΜΝΜ ΤΟΥΣ/ΔΕΞΟΥ ΤΟ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ/ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ:)
ΤΟ ΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ Η ΣΕΛΗΝΗ
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ(ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΖΩΔΙΑ/ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ: ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ>>ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ,ΠΑΛΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ...//ΙΧΘΥΕΣ>>ΟΠΟΥ +ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ...-)
ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΜΙΚΡΑ ΛΑΘΑΚΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΙΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Τ'ΑΡΧΕΤΥΠΑ.)(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ" + ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ...)

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΑΓΑΠΗΤΗ -smthng- lilith
Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΝΕΦΕΛΗΣ -ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ- ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ OΠΩς ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΑΤΗ.)

Greeennnn! is the colour of hope-the one who dies ..last-

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 31/03/2005 21:48:38

31/03/2005, 22:00:07
χμ...

ναι... σ'αυτό το Ξύλο ενίοτε σταυρώναν κιόλας..

μαζί με τους ληστές και τον Χριστό...

και ο δρόμος για την Κόλαση είναι στρωμένος καλές προθέσεις...

κάποιοι άγγελοι χάνουν τα φτερά τους στη διαδρομή...

ευτυχώς I look always on the bright side of life...

για τους υπόλοιπους ισχύει ότι έχουν την επιλογή να ζητήσουν συγχώρεση και θα συγχωρεθούν....

τα εισιτήρια πάντως λέω να αρχίσω να τα κόβω....

να βγάλουμε και κάνα φράγκο από την παρα - ψυχο - φιλολογία

Galadriel

Edited by - galadriel on 31/03/2005 22:04:56

31/03/2005, 22:19:14
quote:
δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε καμμία θεωρία αγαπητή...εικασίες κάνουμε...

Noμίζω ότι έγινα κατανοητή σε όλους εκτός από σένα αγαπητή Galadriel... Η χρήση της λέξης θεωρία μέσα σε ".." καταδεικνύει κάτι και απέχει παρασάγγας από την πραγματική έννοια της λέξης.
Αλλωστε εγώ η ίδια στο προηγούμενο μήνυμά μου είπα το εξής:
quote:
Μια εικασία κάναμε δε χρειάζεται να στίψεις το μυαλουδάκι σου γι'αυτό...
quote:
μήπως δεχόμαστε πολύ εύκολα μια άποψη και μια νοοτροπία "φορεμένη" έξωθεν?

Eκεί ακριβώς προσπαθώ να καταλήξω αγαπητή μου...

Atma τώρα έγινες κατανοητή για το όνομά σου!

Δε φταίω εγώ αλλά οι ελλειπείς διευκρινήσεις που έκανες στο ανάλογο τόπικ που οδήγησαν τον καθένα μας σε διαφορετικά συμπεράσματα
Μια διευκρίνηση από μέρους σου θα ήταν αρκετή για να μην οδηγηθούμε σε αυτά τα εσφαλμένα συμπεράσματα. Την διευκρίνηση αυτή όμως εσύ δεν την έκανες ποτέ... Οπότε δε βρίσκω το λόγο να "τσιτώνεις" με την ερώτηση που σου έκανα...
Βe cool and stay tuned...

quote:
ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΓΑΠΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ.)
Η ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ+ΠΡΟΣΩΠΑ(ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΤΑ !)ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΕΙΣ.. ΚΑΝΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΩΣΤΑ!(ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙς ΚΑΙ ΠΕΡΝΑς ΛΑΘΟς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΕΧΕΙς ΕΥΘΥΝΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;)

Ποιός μίλησε για ταρώ και αρκάνες?
Μάλλον εσύ δεν εννόησες τώρα σωστα την Αvallon...
Πάρε μερικά από τα δεκάδες χιλιάδες sites που αναφέρουν του λόγου μου το αληθές:

http://www.alinda.co.uk/gateway/angels/gabriel.htm - 24k
http://www.angelfire.com/journal/cathbodua/DirectionCorr.html
http://www.healinghandsoflight.homestead.com/More_on_Angels.html

Galadriel... φοβάμαι ότι θα περιμένεις λίγο για να ακούσεις τη δική μου θεωρία...γιατί με όλα αυτά έχασα τον συνειρμό μου...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
31/03/2005, 23:20:27
άντε να δούμε...

στο μεταξύ όμως μην καταλήξω σαν το ανέκδοτο
που ο αβραάμ είναι στην πόρτα και κόβει εισιτήρια...

όχι ότι θα με πείραζε δηλαδή...

Galadriel

01/04/2005, 00:00:36
ΑΤΜΑ στα αφιερωνω....

ο θεος που αναγνωριζει η επιστημη πρεπει να ειναι

αποκλειστικα θεος παγκοσμιων νομων,ενας θεος χοντρεμπορος και οχι ψιλικατζης.

δε θα μπορουσε να μεταλλαζει τους κανονες του για να βολευει καποια επιμερους ατομα.

ουιλλιαμ τζεημς "οι παραλλαγες της θρησκευτικης εμπειριας"(1902)

η ανθρωπινη ομιλια ειναι σαν μια ραγισμενη κατσαρολα που την

χρησιμοποιουμε για να παιζουμε πρωτογονους ρυθμους και να χορευουν

οι αρκουδες,ενω εμεις λαχταρουμε να φτιαξουμε μουσικη που θα λιωνει

και τ'αστρα

γκυσταβ φλωμπερ "μανταμ μποβαρυ" 1857

ο διαβολος εχει την δυναμη να παιρνει ευχαριστη μορφη .."ουιλιαμ σαιξπηρ"αμλετ 628

μου αρεσει να χρησιμοποιω μπλε και ασπρο χρωμα....γιατι συμβολιζουν την καθαροτητα...και την απεραντοσυνη του πνευματος του ανθρωπινου ειδους....

εαν θες να δεις για να μου ανταπαντησεις θα βρεις αρκετα στο βιβλιο contact(επαφη) του carl sagan

με απεραντο σεβασμο και αγαπη μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 01/04/2005 00:03:32

Edited by - manos on 01/04/2005 00:06:07

01/04/2005, 00:29:52
μοναχα η σιωπη ειναι μεγαλη ολα τα αλλα ειναι αδυναμια (αλφρεντ ντε βινυ"ο θανατος του λυκου"1864)

με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

01/04/2005, 01:27:33
αν και δεν ξερω ουτε που σε προσεβαλλα,μα και ουτε το πότε παρ - όλαυτά εφοσον ξεκινησες...ας με προσβάλεις τουλάχιστον με καποια ποιότητα.....δεν πειραζει...ξερεις τι εχω κάνει..?..εχω συγχωρεσει την συμπεριφορα σου δαιμονατμα εις το ονομα του πατρός του υιού και του αγίου πνεύματος ΑΜΗΝ...χαμογέλα θα εισαι μαζι μου στον παράδεισο να τα λεμε απο κοντά ,εκει μπορεις να μου σπασεις το κεφαλι...θα ειμαι αιθεριος....

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 01/04/2005 01:32:06

praying__fairyΜέλος
01/04/2005, 02:50:51
quote:

Μάλλον εσύ δεν εννόησες τώρα σωστα την Αvallon...
Πάρε μερικά από τα δεκάδες χιλιάδες sites που αναφέρουν του λόγου μου το αληθές:

http://www.alinda.co.uk/gateway/angels/gabriel.htm - 24k
http://www.angelfire.com/journal/cathbodua/DirectionCorr.html
http://www.healinghandsoflight.homestead.com/More_on_Angels.html

Galadriel... φοβάμαι ότι θα περιμένεις λίγο για να ακούσεις τη δική μου θεωρία...γιατί με όλα αυτά έχασα τον συνειρμό μου...

Άμα η γνώση είναι δύναμη κι εσύ το ξέρεις πως γίνεται και χάνεις τον ειρμό σου ;;

Πέτα μερικά links ακόμη, πιες και βιταμίνες με gingko και καθάρισες...

Τώρα βέβαια δεν φταις εσύ άμα το ίντερνετ είναι γεμάτο καφετζούδες που γράφουν ότι μπαρούφα φαντάζεσαι και δε φαντάζεσαι.

Εν αναμονή για κάτι πιο original τουλάχιστον...

(original βλ. αρχέτυπο - you know??)

Έχει νοιώσει κανείς άγγελο ποτέ;;

Edited by - praying__fairy on 01/04/2005 02:57:05

Peter GoreΝέο Μέλος
01/04/2005, 03:40:18
Βρε κοριτσια τι θα γινει?

Γιατι τοση χολη και κακια μεταξυ σας? Γιατι τετοιος αλληλοσπαραγμος?

Στην ερωτηση σχετικα με το αν εχει δει κανεις αγγελο δεν μπορω να απαντησω. Γιατι και να εχω δει ειναι κατι που απο μονο του δεν μπορει να γινει συζητησιμο.

Θα τα πουμε σε καποιο topic περι του ΑΡΠΟΚΡΑΤΗ, συντομα.

Τα 10 Ε που κοστιζει με τα παρελκομενα το cinema αξιζουν γι αυτη την ταινια? Ρωταω γιατι δεν την ειδα ακομη.

01/04/2005, 05:13:44
αγγελοι ειναι οσες/οσοι μας γαληνευουν ...μας ηρεμουν...με την παρουσια τους και μονο.....αγγελοι ειμαστε ολες και ολοι......
που δεν κοιταμε να βλαψουμε με κανενα τροπο τον συνανθρωπο μας...
ουτε λεκτικως μα και ουτε σωματικα....

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ...ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ(το γραφω σε εσας για να το διαβαζω και εγω

WHISPERS OF THE DREAMS

Peter GoreΝέο Μέλος
01/04/2005, 05:19:53
Ο παντα καλοσυνατος ΜΑΝΟΣ ΜΑΣ

Εσυ πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.

Peter GoreΝέο Μέλος
01/04/2005, 05:33:27
Μην κοκκινιζεις. Την αληθεια λεω.

Μακαρι να ειχαν κι αλλοι τη δικη σου σεμνοτητα. Θα ηταν πιο πολιτισμενη και αποτελεσματικη η αγορα (forum).

Το εργο τελικα αξιζει? Να τα δωσω τα 10 Ε?

Peter GoreΝέο Μέλος
01/04/2005, 05:34:08
Γιατι το εσβυσες ΜΑΝΟ ΜΑΣ το μηνυμα σου?
01/04/2005, 05:39:41
κατα λαθος...κεκτημενη ταχυτης ]

καλο ξημερωμα σε ολες/ολους...παω για χουζουρακι...

οσο για το ερωτημα σου....πρεπει να βαλεις στην ζυγαρια θετικες-αρνητικες γνωμες ολων των παιδιων ....και η τελικη αποφαση δικη σου...:)

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 01/04/2005 05:40:29

Edited by - manos on 01/04/2005 05:43:24