ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η κότα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Η κότα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

15/01/2003, 14:58:18
ρε συ!

μεγάλη η κότα!

φοράει και γυαλιά.....

περίεργο

15/01/2003, 15:00:13
ΑΜΑΛΙΑ .....ΤΟΝ ΑΒΑΤΑΡ.....ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΣ?????????

'manava seva, madhava seva'

15/01/2003, 15:01:26
ΑΒΑΤΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ.....

15/01/2003, 15:01:55
τό λεγα εγώ.

μα γιατί δεν βράζει, γιατί δεν βράζει.....;

15/01/2003, 16:33:05
ΑΜΑΛΙΑ,ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΑΤΟΣ ΦΥΤΕΨΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΒΓΟ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΠΟΥ ΔΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ (ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ PET SHOP ΑΠΕΝΑΝΤΙ...)
EN ANAMONH ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΚΛΩΣΣΟΠΟΛΟΥ.....

T-SEEKERΜέλος
15/01/2003, 21:03:10
mpika sto forum me titlo kota me periergia gia to ti tha sinantiso . me aporia arxisa na diabazo tis apantisis psaxnontas kapoio bathitero noima . xreiastike na ftaso mexri to telos gia na katalabo pos den iparxei ousiastiki syzitisi
ena exo na po :

ESXOS

ipobathmizete to sight

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

T-SEEKERΜέλος
15/01/2003, 21:08:04
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

ananasssΜέλος
15/01/2003, 21:09:22
Και γω ένα έχω να πω:
Βλέποντας "κότα", μού 'ρχεται στο νου η πανακότα,
νά'χα τώρα μια κότα, κι έπειτα μια πανακότα!!!...

Φίλε T-SEEKER, μην αισχύνεσαι τόσο εύκολα βρε!... Υπάρχουν και μερικά πιο ανάλαφρα θέματα για όλους, και ένα χαμόγελο διαβάζοντάς τα, αρμόζει νομίζω καλύτερα στην περίπτωση. Πάντως, ειδικά τα συγκεκριμένα άτομα στα οποία αναφέρεσαι, κάθε άλλο παρά υποβαθμίζουν το site θα έλεγα... Θα το διαπιστώσεις διαβάζοντας τοποθετήσεις τους και σε άλλα topics...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

T-SEEKERΜέλος
15/01/2003, 21:13:41
Φαντάζομαι πως ήδη κάποιοι θα έχουν θυμώσει ! σε περιπτωση που δεν το καταλάβατε πλάκα κάνω . χρειάζοντα αυτά τα διαλείματα με αυτά τα χιουμοριστικά forums για να κρατάμε τις ισοροπίες . πάντως η δικιά μου άποψη πάνω στο ζήτημα της κότας είναι ότι το καλύτερο της μέρος είναι τα μπούτια . με πατάτες στο φούρνο... το σκέφτομαι και μου τρέχουν τα σάλια... αφήστε και στο σπίτι με περιμένει φασολάδα...

ananasssΜέλος
15/01/2003, 21:15:57

Νά ΄σαι καλά βρε!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."