- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Άκου τώρα αυτό και βγάλε τα συμπεράσματά σου
=====================================================================
Σώοι εντοπίστηκαν στις 2 τα ξημερώματα οι δύο σπηλαιολόγοι και η ρωσίδα φοιτήτρια που είχαν εγκλωβιστεί από το περασμένο Σάββατο στο σπήλαιο του Σάρχου, κοντά στο Ηράκλειο της Κρήτης.Πρόκειται για το χχχχχχχχ και τη χχχχχχχχχχ και τη ρωσίδα φοιτήτρια, χχχχχχχχχ. Οι σπηλαιολόγοι μπήκαν στο σπήλαιο για να το χαρτογραφήσουν όμως λόγω των ισχυρών βροχών εγκλωβίστηκαν από τα νερά.
Και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους και εμφανίστηκαν ιδιαίτερα χαμογελαστοί κατά την έξοδο από το σπήλαιο.
=======================================================================Καραγιάνννννηηηηηηη......
βάλε το σπήλαιο, βάζω τη ρωσίδα φοιτήτρια, να της μάθουμε ... χαρτογράφηση...
Σςς, θα πλακώσουν οι Κρητικοί και ποιος μας σώζει...
Άκου όμως δηλώσεις μετά τον απεγλωβισμό τους: "πολύ γρήγορα μας βγάλατε... εμείς σας περιμέναμε τρεις μέρες μετά..."!!!!!!!!
Και οι δύο κοπέλες εν τω μεταξύ είναι αστέρια... Ξανθιά και μελαχροινή... Τι να λέμε τώρα...
Επίσης γράφεις αποκαλώντας με:
quote:
Δικηγόρο του ΔΙΑΒΟΛΟΥ
Ως γνωστόν ένα πελάτη έχω: εσένα. Οπότε αυτοποκαλύφθηκες: δεν είσαι μόνο νταβάς (κατά τον αγαπητό Nortrin) αλλά και ο εξαποδώ! Οπότε σίγουρα εσύ δάγκωνες τα "παιδιά" στην Πεντέλη!
Στα στενώματα από δω και πέρα θα περνάς πρώτος... Ποιος ξέρει τι μπορεί να μου κάνεις αν βρεθείς πίσω μου...
Άλλωστε το λέει κι η παροιμία: ΠΙΣΩ μου σε έχω ΣΑΤΑΝΑ!!!
(και να μην πλακώσουν οι σατανιστές - sorry αγαπητοί διαχειρίστές!)
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Ευκολότερο να σαχλαμαρίζει κανεις στα φορουμ και να προμοταρει τον εαυτο του
![]()

quote:
Το να τα βάλεις με τους οικοπεδοφάγους είναι δύσκολο βλέπεις.Ευκολότερο να σαχλαμαρίζει κανεις στα φορουμ και να προμοταρει τον εαυτο του
Σωστός! Αλλά πώς ξέρεις τι κάνει ο καθένας στην εκτός forum ζωή του;
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
quote:
Σωστός! Αλλά πώς ξέρεις τι κάνει ο καθένας στην εκτός forum ζωή του;
Υπάρχει και ζωή εκτώς από το φόρουμ ????
Άντε!
Αυτό και άν είναι αποκάλυψη... !
Και σχετικά με το σαχλαμάρισμα στα φόρουμ, εσύ Βόλφοβιτς, έχεις να μας πείς τίποτε σχετικά με τις μάχες που δίνεις σώμα με σώμα με τους οικοπεδοφάγους ?
quote:
Στα στενώματα από δω και πέρα θα περνάς πρώτος... Ποιος ξέρει τι μπορεί να μου κάνεις αν βρεθείς πίσω μου...Άλλωστε το λέει κι η παροιμία: ΠΙΣΩ μου σε έχω ΣΑΤΑΝΑ!!!
(και να μην πλακώσουν οι σατανιστές - sorry αγαπητοί διαχειρίστές!)
Ακριβώς !
Οπότε θα βγούν τώρα και κάποιοι, ξέρετε τώρα, τα παπαγαλάκια, και θα μπλέξουν πάλι το ένα με το άλλο και θα αρχίζουν τώρα να λένε για ... αποκαλύψεις.
quote:
εσύ Βόλφοβιτς, έχεις να μας πείς τίποτε σχετικά με τις μάχες που δίνεις σώμα με σώμα με τους οικοπεδοφάγους ?
ειπα εγω οτι ειμαι εναντιον στην οικοπεδοποιηση;;;
αλλοι μυθιστορουν τη ζωη τους στα φορουμ!!!
![]()
![]()
![]()

Edited by - wolfowitz on 08/09/2005 14:41:50
quote:
Ξέρεις κανέναν ? Για πές μας !
Γιατι, εσυ δεν ξερεις??
![]()
![]()
ΥΓ: Λες να φτασω και γω τα 2000 ποστ με αυτο το τροπο???

quote:Ξαναγυρίζω όμως σ' αυτό που με καίει. Όλοι μιλάνε για την Πεντέλη, όλοι κόβουν βόλτες στην Πεντέλη, αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα για να σώσει την Πεντέλη. Η αρχαιολογική υπηρεσία δεν ενδιαφέρεται, η εκκλησία δεν ενδιαφέρεται, το κράτος δεν ενδιαφέρεται και οι μόνοι που πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι μέλλοντες οικοπεδούχοι.
Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να ενδιαφερθεί κάποιος ώστε τουλάχιστον να μην χαθεί κι αυτό το μέρος;
εκεινο το ρημαδοσυλλογο θα τον φτιαξουμε?
η ισχυς εν τη ενωση, λενε.
και το δικτυο προσφερει δυνατοτητες δημοσιοποιησης χωρις την παρεμβολη δημοσιογραφων...
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
ΥΓ: Λες να φτασω και γω τα 2000 ποστ με αυτο το τροπο???
Πιθανών...
Φήμες λένε, οτι και ο Dying Incubus έγραψε 2.000 μηνύματα μέσα σε λίγους μήνες. Πώς σου διέφυγε αυτό ? ![]()
Από την άλλη, με παραξενεύει κάπως, να κάθεσαι και να σχολείσαι με τον αριθμό μηνύματων. Σε είχα για πιό ... αποδότικό και οξυδερκή. [:B]
Μαγκιά σου βέβαια θα ήταν, να βρείς έναν τρόπο να ... πληρώνεσαι και για τα μηνύματα που γράφεις ! Όσα και νά΄ναι αυτά. ![]()
Εγώ θα το εισηγηθώ αυτό κάποια στιγμή στη διοίκηση, μήπως έτσι βρούμε ποιός έχει διπλοτριπλοεγγραφές και γλυτώσουμε κάποια στιγμή από τους ... κλώνους. ![]()
Αλήθεια, δεν μας είπες ακόμα, ποιοί μυθιστορουν τη ζωη τους στα φορουμ ?
Edited by - Vril on 08/09/2005 15:54:23
quote:quote:
Ξέρεις κανέναν ? Για πές μας !Γιατι, εσυ δεν ξερεις??
ξερω εγω εναν! (που πλησιαζει τα 2000 ποστ)
εμενα!!! (γεννημενος ρουφιανος - ρουφιανευω και τον εαυτο μου - κληρονομικο χαρισμα "Αρτεμης Ματσας") ![]()
Φημες υποστηριζουν οτι συντομα θα βαλω γυμνες φωτογραφιες μου στις Εικονες! (της βαφτισης μου)
εγω φυσικα με διαψευδω και αρνουμαι τις φημες ως ανυΠΟΣΤατες... ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
jonniebegood
quote:
εκεινο το ρημαδοσυλλογο θα τον φτιαξουμε?
Αντε ντε, δεν βγαίνουμε 21 ;
Προτείνω , για αρχή , "τα γραφεία μας" να στεγαστούν στο παρακάτω οίκημα:

"...το γαρ αυτό νοείν έστιν τε και είναι..."
Εγώ είπα: μυθιστορουν
![]()
![]()
![]()

209
Αμα φτιαξετε συλλογο μην ξεχασετε να ζητησετε επιδοτηση

Vril, τους κανόνες του τι θα γράφει κανείς ή αν θα γράφει, μόνο από τον administrator. Αν έχω παραβεί κάποιον από αυτούς περιμένω την επίπληξή του.
Εσύ αν δεν κάνω λάθος είσαι ένα απλό μέλος όπως όλοι μας και αν σου λείπει η εξουσία, δικό σου πρόβλημα και να το εκφράσεις αλλού.
Αν νοιάζεσαι για την σπηλιά και για το φόρουμ, αυτό δεν σημαίνει ότι αποκτάς δικαιώματα εξουσίας πάνω σε άλλους και να υποδεικνύεις το τι θα κάνουν. Κοινώς λέγε και κάνε ότι θες, δε με απασχολεί! Για το φόρουμ λοιπόν υπεύθυνος ο διαχειριστής και για τη σπηλιά το ΥΠΟ, η αρχαιολογική υπηρεσία, η εκκλησία ή και όποιος άλλος φορέας που πρέπει να τακτοποιήσουν το θέμα.
Το σύνηθες που κάνει κάποιος όταν δεν τον ενδιαφέρει πραγματικά η όποια «αρλούμπα», είναι η αδιαφορία. Αν τώρα ασχολείται κάποιος με τις «αρλούμπες» μου π.χ. ή δεν έχει κάτι άλλο να κάνει στη ζωή του ή κάτι βρίσκει σ’ αυτές, έστω και φαντασία αν θες – για σκέψου το καλύτερα.
Επίσης δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω, έλεγα δεν στέλνω κανένα προσβλητικό e-mail σε κανένα άσχετο; Αν όντως ισχύει αυτό που λες Vril, δεν ψάχνεις για κανένα άλλο που θα στην είχε στημένη και τώρα βρήκε την ευκαιρία;
Αν πάλι επιμένεις, λες να ήταν ο άλλος μου εαυτός;
Τέλος κάπου ειπώθηκε ότι η περιγραφή της ιστορίας μου δεν συνάδει με το δεύτερο post. Πολύ απλά την ιστορία την έγραψα αυθόρμητα.
Τα λέμε!
Ας γνωρίζουν λοιπόν οι φίλτατοι συμφορουμίτες πως οι διαχειριστές γνωρίζουν το ip καθενός και μπορούν να ξέρουν αν ένας χρήστης "συμμετέχει" με έναν ή περισσότερους λογαριασμούς... Σε περίπτωση που υπάρξει εισαγγελική εντολή - πχ το ζητήσω εγώ διότι κάποιος με απείλησε και ο εισαγγελέας δεχτεί το βάσιμο των υποψιών μου - το απόρρητο αίρεται και το ip ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ για τα περαιτέρω! Οπότε για λογαριασμούς κλώνους, μπινελίκια κλπ κλπ προτιμήστε internet cafe. Κι όχι τα κεντρικά με τις κάμερες, αλλά τα περιφερειακά (με τον κίνδυνο να σας ξέρουν με το όνομα σας και να σας δώσουν κανονικά...).
Κι επειδή οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ΑΣΧΕΤΟΙ με τέτοια θέματα, διαβάζουμε, μελετούμε, ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ διότι λύσεις υπάρχουν, αλλά δεν θα θα σας τις σερβίρω έτοιμες κιόλας...
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Απλά σ’ ένα πράγμα κάνεις λάθος. Στο ότι εγώ δεν δήλωσα ούτε χάνος ούτε κακός λύκος, αλλά δήλωσα εξαρχής σουπιά και δεν το αρνήθηκα. Άλλοι είναι οι χάνοι και οι κακοί λύκοι! Το κωμικοτραγικό στην όλη ιστορία είναι να βλέπεις πόσο προγραμματισμένα άστοχα πέφτουν κάποιοι. Τα φαινόμενα απατούν φίλοι και εχθροί.
Καληνύχτα.