ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

CHARMED345 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
GeorgeToumpaΝέο Μέλος
19/02/2010, 00:05:07
quote:

ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ..
ANYWAY..ΕΓΩ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΤΑ
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΙΑΣΕΙ...

CHARMED

Δεν κάνει κανένα άλλο από αυτά που είδες στη φώτο??
Δεν πειράζει θα τα δούμε στην πορεία τα αποτελέσματα.. πες εσύ πώς γίνεται στην πράξη.. Άντε μ' έσκασες!!!

Φιλικά, Γιώργος

mimosaΜέλος
19/02/2010, 00:24:01
Τσαρμντ, σε χαλάει, γιατί έχεις συνδέσει το σύμβολο του σταυρού με τη σταύρωση, σταυροκόπημα, θεούς, θανάτους κι ιστορίες. Κατά τα άλλα είναι ένα πανάρχαιο σύμβολο και ουδεμία σχέση έχει με όλα αυτά...
Οποιοδήποτε χρυσό ή ασημένιο "κρεμαστό" κάνει αν δεν μπορείς να βρείς χαλαζία.

quote:
AYTO EINAI MAIMOY...MEXRI KAI Η 6ΧΡΟΝΗ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

Αυτό γινόταν την εποχή της προγιαγιάς μου ρε σύ. Σήμερα μόνο οι γεροντοκόρες το κάνουν, για παρηγοριά.
mimosaΜέλος
19/02/2010, 00:52:44
GeorgeToumpa η τεχνική αυτή δεν είναι κάποιο μεγάλο μυστικό. Το παρακάτω το βρήκα στο ίντερνετ:

Το εκκρεμές, είναι ένα μυτερό αντικείμενο που κρέμεται από μία αλυσίδα ή ένα σπάγκο. Μπορεί να είναι μεταλλικό, ή από πέτρα μυτερή και μακρόστενη συνήθως.
Το εκκρεμές είναι πιο εύχρηστο και προσιτό στον χρήστη. Αλλά κι αυτό θέλει υπομονή κι επιμονή. Χρειάζεται να διαλέξουμε το εκκρεμές που μας έλκει, που στο χειρισμό του αισθανόμαστε άνετα.
Θα ήταν καλό να το κατασκευάσουμε μόνοι μας. Αυτό μας συνδέει καλύτερα μαζί του. Δεν είναι δύσκολο: ένα βαρίδι ψαρέματος, σε μία πετονιά, θα ήταν η λύση. Όπως και να αποφασίσουμε, το εκκρεμές πρέπει να μπορεί να ισορροπεί σε κάθετη ευθεία, όταν δεν κινείται.

Όταν καταλήξουμε στην επιλογή του εκκρεμούς, τότε, θα πρέπει να το καθαρίσουμε. Μπορούμε να το κάνουμε με τρεχούμενο νερό, εκτός κι αν είναι ξύλινο, οπότε, το κρατάμε στα χέρια μας ήρεμα, συγκεντρωμένοι για αρκετή ώρα και συντονιζόμαστε μ’ αυτό. Όπως κι άλλα εργαλεία μαντικής, καλό θα είναι να το φυλάσσουμε μέσα σε ένα λευκό πανί, και να μην αφήνουμε άλλους να το αγγίζουν.

Όταν έχουμε μία ερώτηση, κρατάμε το εκκρεμές με το κορδόνι του ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη. Το χέρι μας πρέπει να είναι ήρεμο, σταθερό – ίσως να ακουμπά κάπου- και τα πόδια ίσια να ακουμπούν στο πάτωμα. Στα διάφορα βιβλία, δίνονται ασκήσεις, που είναι παρεμφερείς. Στην ουσία, οι ασκήσεις δεν βοηθούν παρά να εξοικειωθούμε με το εκκρεμές. Η συγκέντρωση και η πεποίθηση πως θα έχουμε συντονισμό μαζί του, παίζουν βασικό ρόλο.
Αποφασίζουμε, αν θέλουμε η κίνηση για την απάντηση να είναι κυκλική, θέτοντας το «ναι» με τη φορά του ρολογιού και το «όχι» αντίθετα με τη φορά το ρολογιού. Μία άλλη κίνηση είναι αυτή που πάει σε ευθεία οριζόντια γραμμή, αριστερά ή δεξιά. Κι εκεί επιλέγουμε ποια κατεύθυνση δίνει το «ναι» και ποια το «όχι». Είναι καλό να έχουμε πάντα την ίδια κατεύθυνση στο μυαλό μας σαν θετική απάντηση και την ίδια σαν αρνητική. Μία κίνηση διαφορετική από αυτές που αναφέρω, δηλώνει είτε έλλειψη επαφής με τον εσωτερικό μας οδηγό, είτε πως δεν πρέπει να απαντηθεί αυτό που ρωτάμε.

Οι απαντήσεις με ένα «ναι» κι ένα «όχι» είναι αρκετά εύκολες. Σιγά-σιγά, τις παίρνουμε. Αλλά υπάρχει η δυνατότητα και για πιο σύνθετα ζητήματα. Για θέματα τέτοια υπάρχουν πίνακες, όπου εκεί το εκκρεμές θα δείξει κάτι συγκεκριμένο.
Αν για παράδειγμα, χάσαμε κάτι στο σπίτι, μπορούμε να κάνουμε ένα σχέδιο των χώρων του σπιτιού και να αφήσουμε το εκκρεμές να κινηθεί πάνω από αυτό, εντοπίζοντας το σημείο που βρίσκεται το χαμένο αντικείμενο.
http://www.myhoroscope.gr/42-%EC%E1%ED%F4%E9%EA%DD%F2-%F4%DD%F7%ED%E5%F2/821-%F1%E1%E2%E4%EF%F3%EA%EF%F0%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%EA%EA%F1%E5%EC%DD%F2.html

21/02/2010, 15:24:18
quote:
Τσαρμντ, σε χαλάει, γιατί έχεις συνδέσει το σύμβολο του σταυρού με τη σταύρωση, σταυροκόπημα, θεούς, θανάτους κι ιστορίες. Κατά τα άλλα είναι ένα πανάρχαιο σύμβολο και ουδεμία σχέση έχει με όλα αυτά...

O ΘΕΟΣ ΕΙΠΕ ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..
ΑΦΟΥ Ο ΣΤΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ..

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΠΙΑ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ...
ΠΑΛΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΑ ΣΤΑΥΡΟ ΤΡΟΜΑΖΕ..
ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ...ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΞΑΝ...

quote:
Δεν κάνει κανένα άλλο από αυτά που είδες στη φώτο??

ΑΧ ΜΩΡE Η ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ Η ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΥΕΥΕΣΑΙ...

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΜΙΜΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ SITE
ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ...
ΜΕ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ GOOGLARISMA..
AΛΛΑ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ...

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

CHARMED

Edited by - CHARMED3 on 21/02/2010 15:25:04

21/02/2010, 18:38:28
Μην εμπιστεύεστε το ουλτζα μποαρντ για απαντήσεις σε συνειδησιακά ερωτήματα.Ευχαριστώ.
mimosaΜέλος
22/02/2010, 10:45:19
Σε λίγο θα μας πείς ότι κατέχεις και το Ξόρκι της Δημιουργίας, χαλάρωσε CHARMED3. Στους συμμαθητές σου να τα λές αυτά.
quote:
O ΘΕΟΣ ΕΙΠΕ ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..

Εμένα δεν μου το είπε.
Εσένα που σου το είπε όμως γιατί ασχολείσαι;

quote:
ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ...

Τουλάχιστον έχει κάποια ιδιότητα... εσύ με ποιά ιδιότητα την ακυρώνεις; Γράψε την τεχική σου, γιατί δεν την γράφεις; Από τις 15/02 σου το ζητάει ο Γιώργος από την Τούμπα (που παρεμπιπτόντως εχθές 'κάηκε'). Όλοι σχεδόν την ίδια τεχνική περιγράφουν, και ένα βιβλίο για τις ψυχικές δυνάμεις που κοίταξα της Julie Soskin τα ίδια γράφει. Οι διαφορές είναι ανούσιες γιατί η βασική ιδέα του εκκρεμές είναι ίδια παντού. Τώρα αν η δική σου τεχνική φτιάχνει και μουσακά δεν γνωρίζω.

Άν δεν είχα κάνει εκκρεμές ποτέ, πάντως, θα προτιμούσα να διαβάσω την κυρία μελλοντολόγο που το αναλύει όμορφα κι ωραία και όχι ένα νεαρό κορίτσι που σε κάθε του μήνυμα οι φοβίες και οι δεισιδαιμονίες του είναι εμφανείς.

22/02/2010, 13:47:39
quote:
Σε λίγο θα μας πείς ότι κατέχεις και το Ξόρκι της Δημιουργίας, χαλάρωσε CHARMED3. Στους συμμαθητές σου να τα λές αυτά.

AMA ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ...
ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ...

quote:
Εμένα δεν μου το είπε.
Εσένα που σου το είπε όμως γιατί ασχολείσαι;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ...

quote:
Τουλάχιστον έχει κάποια ιδιότητα... εσύ με ποιά ιδιότητα την ακυρώνεις;

Η ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΙΑS ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..
ΕΧΟΥΝ ΜΕΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΕΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ
ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ...ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ..ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ...
ΜΕΙΝΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ..ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ..

quote:
Γράψε την τεχική σου, γιατί δεν την γράφεις; Από τις 15/02 σου το ζητάει ο Γιώργος

ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΓΡΑΨΩ ..ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΑΘΩ...
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ

quote:
να διαβάσω την κυρία μελλοντολόγο που το αναλύει όμορφα κι ωραία και όχι ένα νεαρό κορίτσι που σε κάθε του μήνυμα οι φοβίες και οι δεισιδαιμονίες του είναι εμφανείς.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η
ΕΠΙΠΟΛΕΗ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΙΕΣ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΙΑ
ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ...
ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ 10 ΜΝΜ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...

CHARMED

Edited by - CHARMED3 on 22/02/2010 13:52:43

mimosaΜέλος
22/02/2010, 14:17:12
Προσωπικά, με καλύπτει η μέθοδος της κυρίας Μάργκαρετ.

Άν έχεις να προτείνεις κάποια καλύτερη στους υπολοίπους do it και άσε τις 'κορόνες'.

Το μόνο που καταφέρνεις είναι να μεταδίδεις τις φοβίες σου στους ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με αυτά τα θέματα. Καλό θα ήταν να τις καθαρίσεις πρώτα.

22/02/2010, 14:55:49
quote:
Το μόνο που καταφέρνεις είναι να μεταδίδεις τις φοβίες σου στους ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με αυτά τα θέματα. Καλό θα ήταν να τις καθαρίσεις πρώτα

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...
ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΟΒΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...
ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΝΜ ΜΟΥ...
ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ..

CHARMED

mimosaΜέλος
22/02/2010, 16:46:53
Δυστυχώς, οι φοβίες και οι δυσιδαιμονίες σου βγάζουν μάτι. Σε λίγα χρόνια θα σου φαίνονται αστείες βέβαια.
Εγώ απλά τις εντοπίζω. Τις μεταδίδεις σε κάποιον που δέν μπορεί να τις εντοπίσει.
07/01/2004, 12:17:15
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Πρίγκιπα ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ.
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ.

ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ.

ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 2000.

ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ?????
ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

matrxΜέλος
10/01/2004, 23:17:51
ΦΙΛΕ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΕΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΡΩΜΑΙΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

devilmansonΝέο Μέλος
11/01/2004, 00:27:02
na rotiso kati pos ginetai na milaei o nostaradamos gia to 2001 afou leei sto biblio tou oti to 1999 tha ginotan to telos tou kosmou!!!!

believe in your mind insanity is just begging!!!devilmanson!!

11/01/2004, 04:07:23
Αγαπητέ AVATARGR

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, συμφωνώ και επαυξάνω με την άποψη σου...

Σαφώς και υπάρχουν πολλές αντιφάσεις ανάμεσα σε πολλές προφητείες.
Για τις οποίες πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί και να μην απορροφούμε οποιαδήποτε πληροφορία μας δίνουν.

Το τέλος του κόσμου δεν ξέρει κανείς πότε θα έρθει, αυτό βρίσκεται στον νού του Θεού...έαν θέλετε απαντήσεις ακολούθήστε το ένστικτο και την καθαρή λογική σας. Μην αφήνεστε στο ρεύμα του ποταμού...

Ο Χωροχρόνος είναι απλά μία διάσταση της αντικειμενικής συνείδησης οπότε ανθρώπινες χρονολογίες δεν προσδιορίζουν τα γεγονότα.

Αγαπητέ Matrx

Η ερμηνεία αυτή του Νοστραδάμου έγινε απο τη διάμεσο και συγγραφέα Ντολόρες Κάννον, λοιπόν... εδώ στη Β. Αμερική όταν μιλάνε για Ρωμαίους εννοούν Ρωμαίους, όχι Έλληνες...
Θα μπορούσε να ήτανε π.χ. ο τάφος του Μάρκου Αυρήλιου...

Αλλά θα είχε πλάκα να ανακαλυφθεί ο τάφος του Αριστοτέλη ώστε να πάψουν μερικοί ουφολόγοι να τον βγάζουν εξωγήινο!

(εάν ξέρεις κάτι παραπάνω για τον Αριστοτέλη στείλε μου σε παρακαλώ ένα e-mail με τις σχετικές πληροφορίες)

Και τέλος περνάω σε σένα αγαπητέ Devilmanson:

Η απάντηση που ψάχνεις είναι η απάντηση στον AVATARGR.

Λακωνικά πράγματα...

Edited by - Πρίγκιπας on 11/01/2004 04:08:47

matrxΜέλος
11/01/2004, 23:49:03
ΦΙΛΕ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΗΣ ΤΡΩΑΔΑΣ,ΟΠΟΥ ΤΥΡΑΝΝΟΣ,ΤΟΤΕ,ΗΤΑΝ Ο ΕΡΜΕΙΑΣ.ΕΚΙ ΙΔΡΥΣΕ ΣΧΟΛΗ,ΔΙΔΑΞΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΕΙΑ,ΠΥΘΙΑΔΑ.ΟΤΑΝ ΦΟΝΕΥΘΗΚΕ Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ,ΤΟ 345 ΠΧ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΒΟ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΜΕΙΝΕ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ

nikolasoteΝέο Μέλος
12/01/2004, 00:27:59
quote:

File prigkipa anarotiemai giati oi alloi den exoun asxolithi ligo me auto to topic,kathos kata tin tapinh mou gnomh aauta tha ginoun kai to ksero apo prosopikh ampeiria pou molis exthes mou sunebh(to exo parathesh se ena kainourgio topic pou onomazete (Shmantiko kai Periergo)

TIMAIOS

nikolasoteΝέο Μέλος
12/01/2004, 00:29:13
ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΟΛΟ ΛΕΩ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ .ΑΜΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...!!!!!!

TIMAIOS

17/01/2004, 09:20:11
Λοιπόν, για να μην μακρυγορώ...

Αγαπητέ Matrx, ευχαριστώ για την πληροφορία σχετικά με τον Αριστοτέλη, θα την έχω υπόψιν μου.

Αγαπητέ Nicolasote, ποιός ξέρει μπορεί να έχεις και δίκιο, ο χρόνος δείχνει πάντα την αλήθεια...

Εάν δεν υπάρχει Αντίχριστος καλύτερα για όλους μας, ακόμα ένας λόγος για να βάλουμε το μυαλό μας κάτω και να δούμε γιατί ακριβώς ο κόσμος υποφέρει και πως θα κάνουμε τη διαφορά.

Μια παράκληση θα κάνω όμως, επιβάλλεται να κρατούμε ένα υψηλό κοινωνικό επίπεδο στις συζητήσεις μας γιατί χωρίς σεβασμό και κατανόηση, δεν θα γίνουμε δυνατότεροι κάτι για το οποίο προορίζεται ο καθένας μας, και δεύτερον αφηνόμαστε να μας παρασέρνει η κάθε έιδους επιρροή.

Στωικά δικός σας

Πρίγκηπας

BizarreΜέλος
20/07/2005, 10:02:08
Καλημέρα!
Διάβασα, σήμερα, αυτό το θέμα (μετά από κάποιο link – παραπομπή).
Και ρωτάω το εξής:
Ο πάπας που αναφέρεται, είναι αυτός που πέθανε, σωστά? Και δεν τον σκοτώσανε. Σωστά?
Μήπως πρέπει να επανεξεταστεί η ερμηνεία της προφητείας?
Φιλικά!
GRIGORIANOSΜέλος
30/08/2005, 07:39:52
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ PERDIDO...

ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ