- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Για να λεμέ πάντως την αλήθεια εδώ και τρις σελίδες πολύ στην οικολογία το ρίξαμε .Δε λέω ναι στην αναδάσωση , ναι στην προστασία της Φύσης . (Με παιδία και μάθηση όλα γίνονται.)
Καλά όσο για το σατανά ποιος είναι ;
Α είναι ο κολικός του θεό των Εβραίων .Καλά κρασιά
666 και 999 και 555 Subaru ibreza 4x4 άντε για .
Για να πούμε καμιά ιστορία .
Και για όσους με κακολογήσουν Πιστεύω εις ένα Θεό πατερά παντοκράτορα ΔΙΑ
Και έμεινα στην Πεντέλη μέχρι που έφυγε και ο τελευταίος πυροσβέστης όταν καηκε ήμουν μέσα στα στήθη του Ηφαίστου και προσπαθούσα μάταια να μερέψω το θηρίο που έκαιγε τα πάντα .
ΜΧΠΑΧΑΟΧΟΑΧΑΟΧΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
SATAN, NATASA, ΘΕΟΣ, ΚΑΛΑΣΗ, ΠΑΡΑΔΗΣΟΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ,ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
555 ,357,385, 645,666,999
ΑΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΡΟΚΟΛΑ

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Χθες με την όμορφη αυτή λιακάδα δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε μια βόλτα στο βουνό. Ετσι λοιπόν πήρα το μωρό και ένα φίλο μου σπηλαιολόγο και πήγαμε στη σπηλιά. Είχε πάρει τον εξοπλισμό του και έτσι μπόρεσε να εξερευνήσει τις δυο τρύπες που υπάρχουν στο βάθος της σπηλιάς πάνω στα τοιχώματα της πέτρας. Αυτό που μου είπε είναι ότι η πάνω είσοδος επικοινωνεί με την κάτω αλλά η κάτω δεν οδηγεί πουθενά. Είπε επίσης ότι αποκλείεται αυτή τουλάχιστον να είναι μπαζωμένη γιατί τα υλικά δεν είναι φερτά αλλά πρόκειται για λάσπη... Ρίξαμε και μια ματιά στις καταπακτές της εκκλησίας όπου μέσα υπήρχε ένα τεράστιο κόκαλο σίγουρα όχι από σκύλο... Εκεί φάνηκε ξεκάθαρα ότι το μέρος είχε μπαζωθεί...
Κατόπιν ρίξαμε και μια ματιά στη στοά που είχα ανακαλύψει έξω από τη σπηλιά πέρσυ όταν πήγα με τον ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ και την Λίλιθ. Ενώ στην αρχή του φάνηκε πολύ υποσχόμενο στη συνέχεια σταμάταγε. Η γνώμη του ότι δεν είχε μπαζωθεί αλλά είχε σχηματιστεί με ιζηματογενή πετρώματα.
ΕΧΕμβροτίξ μήπως ο ζίπο δεν ήταν ζίπο αλλά μπικ και ήθελες να μας κάνεις να νοιώσουμε τύψεις για την απώλειά του???![]()
Δυστυχώς καλέ μου εκεί μέσα δεν βρέθηκε παρά ένας αναπτήρας μπικ και υπολείματα ασετυλίνης.... Δεν ξέρω αν ο secondborn είχε βάλει το χεράκι του την μέρα που προσπαθήσαμε να μπούμε τον έβαλα να υποσχεθεί ότι δε θα το ανέφερε σε κανένα...![]()
Αυτά τα ολίγα έχω να αναφέρω από τη σπηλιά αλλά να σας πω και κάτι νέο και αρκετό σημαντικό που έμαθα: Ο φίλος μου αυτός είχε διαβάσει κάποτε στο περιοδικό ΠΤΗΣΗ ότι η βασιλική οικογένεια είχε κάνει έργα στην περιοχή για κατασκευή πυρηνικών καταφυγίων... Την εγκυρότητα του περιοδικού δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε... αυτό όμως που μπορούμε να υποψιαστούμε (γνωρίζοντας την εμπλοκή της Αεροπορίας στα εν λόγω έργα του ΝΑΤΟ) ότι ίσως ήταν ένα άρθρο αποπροσανατολισμού σύνηθες φαινόμενο σε αυτές τις περιπτώσεις...
Υ.Γ. Περίεργο αλλά το μωρό μέσα στη σπηλιά φαινόταν ανήσυχο και ψιλογκρίνιαζε πράγμα που δεν κάνει ποτέ... Ηταν άλλωστε ταϊσμένο αλλαγμένο και δεν φοβάται το σκοτάδι...είναι ικανή να φύγει από το σαλόνι που καθόμαστε να πάει να καθίσει μόνη της σε ένα εντελώς σκοτεινό δωμάτιο!!

ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ, Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ. ΒΡΕ AVALON ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ...
ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ Η ΦΑΤΣΟΥΛΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΙΡΕΝΩ
Ευχαριστώ.
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
quote:
ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ
Πω πω!
Βλέπω ότι έχει παρεξηγηθεί πολύ η σπηλιά...
Δες τη πρώτα και μετά κρίνε μόνη σου...
Είναι μια πολύ μεγάλη αίθουσα με μια πολύ μεγάλη είσοδο πράγμα που την κάνει πολύ φωτεινή και καθόλου spooky... Η αναπαλαίωση στο εκκλησάκι που βρίσκεται στην είσοδο πραγματικά πετυχημένη κατά τη γνώμη μου. Ο δε εξωτερικός χώρος είναι πραγματικά όμορφος και συνήθως όταν πηγαίνω κάνω μετά εκεί γύρω και πικ νικ κάτω από τα δέντρα έχοντας στα πόδια μου θέα όλη την Αθήνα.
Αν τώρα όλο αυτό το μεγαλείο της φύσης καθώς και ο καθαρός αέρας δεν είναι μέρος για ένα μωρό ειδικά όταν είναι μια τόσο όμορφη ζεστή και ηλιόλουστη μέρα τότε απορώ ποιό είναι το κατάλληλο μέρος για μωρό...
Μην ανησυχείς καλή μου και δεν είμαι ανεύθυνη (δε θέλω το μωρό μου να γίνει μυγιάγγιχτο και φιλάσθενο και μέχρι τώρα το έχω καταφέρει)...άλλωστε δε θα επιχειρούσα ποτέ μια βόλτα τέτοια με το μωρό αν ήμουν μόνη μου και ήταν βράδυ...

Αν ειναι δυνατον .Μονο το βραδυ μην πατε γιατι Θα αραξετε για κανα τριωρο στο αστυνομικο τμημα της πεντελης. Η μικρη στοα που βρισκετε στο πατο τισ σπηλια απανο ειναι ενας μικρος θαλαμος που δεν παει πουθενα σημερα.Η στοα που πηγενει στιν λημνουλα ειναι η δευτερη απο την μερια που ειναι το εκλησακι. Ο αγ. Ιωαννης ειναι ο αμεσος ποιο πανω χωματινοσ δρομος απο αυτη που οδηγη στιν σπηλια. Πολυ ωραιο μερος με καταπλικτικη θεα.