- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
MIPOS EINAI MOUFA ????
GIATI TIN IDIA APANTISI COPY PASTE?????
at the end of your life you will find the truth
Η γενικοτερη εντυπωση που μου εδωσε παντος ειναι καπως ψιλοπεριεργη.
Αυτο που θελω εδω να ρωτησω ειναι οτι διαφορα μελη εχουν αναφερει και την υπαρξη καποιας "Ομαδας Α" και οτι υπαρχει σχεση με τους "Ε". Οποιος γνωριζει κατι ας γραψει μερικα πραγματα...
...open minds are better minds!
quote:
Δεν ξέρω ποιος το σπρώχνει πάντως ο Κεραμύδας έχει περίεργες σχέσεις με χουντικούς όπως ο Πλεύρης και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.
Να προσέχετε τι αναφέρετε για τον Πλεύρη. Και αν κάποιοι ήταν/είναι "χουντικοί", κάποιοι άλλοι ήταν/είναι "κομμουνιστές". Για κάποιους είναι αρνητικά φορτισμένη η πρώτη ταμπέλα, για κάποιους άλλους η δεύτερη.
Από τη στιγμή που κάποιος μιλά για ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές πεποιθήσεις του. Η διαίρεση σε Αριστερούς - Δεξιούς, ανήκει στο παρελθόν και μόνο δεινά μας έχει προκαλέσει. Κατά το "Διαίρει και βασίλευε". Όπως όλες οι διαιρέσεις.
Έλεος...
http://clubs.pathfinder.gr/epsilon
Ελευθέριος Παλιγγίνης
Edited by - Ελευθέριος Παλιγγίνης on 31/03/2003 04:56:01
quote:
Από τη στιγμή που κάποιος μιλά για ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές πεποιθήσεις του
OXI FILE MOU.DIAFONW.
O ELLINISMOS KAI H ELLADA GIA KAPIOUS EINAI TO MESON,H PROFASH
KAI OXI O SKOPOS.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 31/03/2003 05:21:26
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ..
Ο συγκεκριμένος πάντως δεν έχει οικονομικό ή άλλο κέρδος από αυτό το θέμα.
Απλά κάποιοι προσπαθούν να τον πλήξουν...
Παλ. Ελ.
http://clubs.pathfinder.gr/epsilon
Edited by - Ελευθέριος Παλιγγίνης on 31/03/2003 14:58:34
Το σκουλικάκι τον Πλεύρη ? Τοσο καιρό νόμιζα οτι τον είχε φάει καμια κότα...ζεί ακόμα αυτό το όνειδος ?
Κάτι τέτοιοι φταίνε που δεν αναβιώνει το αρχαίο πνεύμα ..πάρτε το χαμπάρι , όσο σας χρησιμοποιούν σκουληκαντέρες τύπου Πλεύρη και Κεραμυδά δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ !!!!
Είναι δυνατόν ο ΕΣΑΤΖΗΣ να μας μιλάει για τον Σωκράτη και τον Πλάτων ?
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!
"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "
kai den xriazontai ta megala grmammata
at the end of your life you will find the truth
Ας επικεντρωθουμε στο καθ'αυτο το θεμα να δουμε τι γινετε και ασχετες αναφορες ας μεινουν στην ακρη...
...open minds are better minds!
1)Σε αυτούς που πιστεύουν στην ύπαρξη της ομάδας Ε
2)Σε αυτούς που δεν πιστεύουν στην ομάδα Ε και
3)Σε αυτούς που δεν είναι σίγουροι για το τι πιστεύουν… (σε αυτή την κατηγορία ανήκα μέχρι πρότινος και εγώ)
Όμως φίλοι μου έτσι πιστεύω ότι έχει επιτευχθεί ο στόχος «κάποιων». Κάποιων που θέλουν να διχάσουν τους Ελληνες γιατί ας μην ξεχνάμε αυτό που έλεγαν οι πρόγονοί μας “H IΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ”.
Υπάρχει τελικά η ομάδα Ε? Η είναι ένα «ψεύτικο» δημιούργημα που εξυπηρετεί κρυφούς σκοπούς?
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όπου «υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά»…
Γιατί για μένα η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση όλων αυτών που έχουν ακουστεί και που έχουν γραφτεί.
Πολύ πιθανόν η ομάδα Ε να υπάρχει σαν ένα μυστικό τάγμα που έχει στόχο να διασώσει,να μεταδώσει και να εξελίξει τη χαμένη Γνώση των προγόνων μας, μια μυστική εταιρεία υπερκομματική στην οποία συγκαταλέγεται η ελίτ των επιστημόνων μας.
Γι’αυτό το λόγο άλλωστε και δεν είναι δυνατό να μπει κάποιος, νομίζω μάλιστα ότι κάποιοι προσεγγίζονται για να συμμετάσχουν στην ομάδα αυτή με κριτήριο τις γνώσεις και την προσφορά στο τομέα τους.
Όλα αυτά βέβαια δεν είναι παρά μια υπόθεση, γιατί πως αλλιώς να σκεφτώ η κακομοίρα όταν ενώ νόμιζα ότι είχα τις απαντήσεις (ότι δεν υπάρχει ομάδα Ε) σε μια συζήτηση που είχα με ένα φίλο Δικαστικό που είναι πολύ σοβαρός και προσγειωμένος άνθρωπος μου είπε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις που συντείνουν σ’αυτό? Και όχι μόνο αυτό αλλά και μετά από λίγο καιρό από άλλο μέτωπο (κάποιον που είναι 18 χρόνια στην ΚΥΠ και που συχνάζει κατά καιρούς στο Αγιον Ορος) μαθαίνω ότι υπάρχει όντως η ομάδα αυτή!! Διπλό πλήγμα για τη μέχρι τώρα βεβαιότητά μου περί της μη ύπαρξης…
Περιττό δε να σας πω ότι μετά απ’αυτό έπεσα από τα σύννεφα γιατί νόμιζα πως με το θέμα αυτό ασχολούνται 18χρονα παιδάκια και μερικοί άλλοι τρελλοί σαν και εμένα που έχω σπαταλήσει τα λεφτουδάκια μου αγοράζοντας 8 βιβλία γύρω από το θέμα αυτό. Οσον αφορά τώρα στον Γκιόλβα και τα λεγόμενά του ότι είναι Ε και ότι η ΚΚΚ είναι υπο-ομάδα των Ε με αφήνει με πολλές υποψίες αλλά και απορίες...(κάτι λέγαμε για κέντρα δυσφήμισης...) Για να μη μιλήσω για κάθε είδους φασιστόμουτρο βλ.Πλεύρη που έχει θρασύτατα καπηλευτεί το θέμα και έχει συνδέσει την Ομάδα αυτή με το φασισμό...
Και τώρα το ερώτημα γιατί όλα αυτά τα βιβλία που νομίζω ότι γελοιοποιούν το όλο θέμα και αποπροσανατολίζουν? Όλα τα θυσιάζουν στο βωμό του χρήματος? Για να βγάλουν μερικά χρήματα ή για να αποπροσανατολίσουν τους Ελληνες?
Πάντως το σίγουρο για μένα είναι το θέμα δεν έχει να κάνει με θεούς του Ολύμπου και διαστημόπλοια που θα έρθουν να μας σώσουν.
Ωιμέ!![]()
Τι λέω η ιερόσυλη?![]()
Αν δε με ξανδείτε σύντομα να ξέρετε ότι ο Δίας θα έχει βάλει το χεράκι του 
![]()
Oσο για τη σβάστικα που είναι σύμβολο τύχης είναι αντίστροφη από αυτή των Ναζιστών...